Jó reggelt!
Tücsi,
Újpesten hol lenne ez a lehetőség? Mert tényleg, nem biztos, hogy ez messzebb lenne, mert ugye ott a metró a kispestieknek is.
Én is utálom az ilyen embereket, de nagyon.
Natasa,
Nem, nem vagyok Subway rajongó, de lehet, hogy csak azért nem, mert még soha nem voltam.
Mindenkinek köszi a címeket, valamikor meglátogatok 1et.
Tornavéghez gratula!
Mancs,
Gratula minden fordulóhoz!
Ugye tudod, hogy a kis betűt is el tudom olvasni???
Jumam,
Én OEP-nél a GYED-et 5 perc alatt elintéztem, nem volt senki.
Winnie,
Többiek teljesen jól leírták, hol az előkészítő, még annyit tennék hozzá, hogy az épület előtt van 1 italautomata.
Cool,
Azért megnézném azt az anyukát, aki a szopin bealudt, pirospozsgás arcú, békésen szuszókáló babáját felrázza, hogy édes gyerekem, most jön az egyedüli elalvás.
Szerintem az sem rossz anya, aki hagyja sírni a gyereket és az se, aki nem. Én nem tudom hagyni.
Beni nagyon jó alvó volt, kórházi hazajövetel után evett éjfélkor, hajnalban 1x és húzta a lóbőrt 8-9-ig. Aztán 1ik napról a másikra elromlott. Semmit nem csináltam másképp. Remélem egyszer újra megjavul. A 8-9 kelés az durva, volt nálunk is ilyen nem is olyan rég többször is, most 3-4 ébredésnél tartunk már csak. Én amúgy sejtem, hogy mi lehet nálunk a probléma, egyenlőre nem tudom orvosolni.
Gabi biztosan nem haragszik meg, ha a tegnapi tapasztalatom leírom. Szóval Livit betette az ágyába, aztán Beni kiabálásában elaludt magától pár perc alatt! És ez náluk így megy.