Férjem egy pár éve tüsszög és folyamatosan be van dugulva az orra. Azt mondja, hogy neki használt. Bár ez is érdekes, mert minden alkalommal valami más allergént talált a doki. Most ugye megint elkezdődött a pollenszezon, úgyhogy megint be van dugulva az orra. Mindezek ellenére azt mondja, hogy sokkal jobban van, mint 1 éve.
Ezek után már minden bajjal a bior. dokihoz mentünk. Természetesen a gyerekorvos is mindig látta a gyerkőcöket, azt a rizikót nem mertem vállalni, hogy csak term.gyógyász kezelje őket.
Az tetszik az egészben, hogy általában pontosabb diagnózist ad, mint a rendes doki. A gép kimutatja, hogy melyik baktérium okozza a betegséget. Mindig ugye azt kérdezgetjük, hogy jó, jó, tüdőgyulladás, de mitől?? Na hát ő meg tudja mondani, hogy mitől.
Persze nem rábeszélni akarlak a kezelésre. Ha valaki egyáltalán nem hisz ebben, akkor kár is erőltetni. Én is elég ingadozó vagyok. Azt láttam, hogy a gyermekem több napos 39 C feletti lázát levitte. A gyermekorvosunk egyébként jó fej, el lehet neki ilyen bior. dolgokat is mondani. Azért megjegyezte, hogy reméli, hogy az antibiotikum is közrejátszott a láz csökkenésében.
Visszatérve a biopsziára, nem mondom, hogy egyszerű volt. Az altatás után kemény csatát vívtunk a fiammal. Úgy tűnt, hogy már ébren van, de tuti, hogy nem tudott magáról. VAgy egy órán keresztül kiabált, hánykolódott, ketten fogtuk le a férjemmel, nehogy megsérüljön. Iszonyú erő van benne, azóta is izomlázunk van. Aztán szerencsére csak kifáradt és elaludt. Mikor felébredt, akkor közölte, hogy olvassuk tovább a mesét, amit félbehagytunk, és semmire nem emlékezett.
Félelmetes.