Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, megint itt vagyok.

Sziszi, sajnálom :cry: Próbálj meg nem erre koncentrálni, majd akkor összejön!! Nekem okt 11-én jött meg, a 6. héten (műtéttől számítva). Így csak most csütörtökön este megyek kontrollra, 8 hét után. Remélem minden oké lesz.

Bea, szép Ádika bébihordója, biztos kényelmes lesz neki :wink: Most nézem, már csak 57 nap van hátra neked!!!!!!! Mindjárt itt van. Várod már??? És te Dóri? Nika? Vikike? De várom már a pincuri babók képeit!!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt!

Na megjöttünk :D azért sok mindenről nem maradtam le. :wink:

Sziszi
sajnálom :cry: :cry: :cry: De még karácsonyig bőven meglehet az a pos, teszt és a szupi. uh.-os papír.

Hoppá
majd csütörtökön gondolok Rád. És persze, hogy minden rendben lesz :wink: Nektek mennyi várakozást mondtak? Vagy ez majd most a kontrollon fog kiderülni?

Na mennem kell, mert Adrit költöm.
Remélem a tegnapi pesti cirkuszból mindenki ügyesn kimaradt, és jól vagytok :!:
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Plutó, még műtét előtt azt mondták minimum 3 hónap, de általában 6-ot szoktak javasolni. De mi sem szeretnénk ennyit várni. Ha netán most (ebben a hónapban- hétvégén kellene peteérnem) összejönne, akkor mire kiderül, letelik a 3 hónap. De majd meglátjuk mit mond csütörtökön a doki.

Na, megyek hajat mosni, aztán suli. Majd délután jövök.

Puszi

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt Mindenkinek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kitartás mindenkinek !

tegnap óta

vvviki

bocsi
tegnap óta nem gondolok a baba témára, már kezdtem görcsössé válni

vvviki

Jó reggelt Csajok :D
Szeretem a kedden kezdődő munkaheteket.
Ennek örömére már 8-kor bent vigyorogtam, hogy le tudjak lépni négykor a kismamatornára :roll:

Vasárnap vendégeink voltak, egy 6,5 hónapos baba és a szülei. Másfél óra után Lili türelme elfogyott, vagy elfáradt, és nekiállt sírni, és sehogy sem tudtuk megvígasztalni, így fél óra után feladtuk, és hazamentek. De addig zengett tőle a ház.
Mikor elmentek, apa csendesen megkérdezte: ugye a mi gyerekünk nem ilyen lesz?! Háháhá, á, dehogy :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bea, a hordozó nagyon vagány, biztos tetszeni fog Ádinak :D

Sziszi, remélem már jobban vagy és a hasfájásod már a múlté.
Nem reagáltál, megvan már Tomi új háreme az oviban, vagy van még nála esélyem? :oops: :roll: :lol:
Bár így potenciális bálnaként romlanak az esélyeim... :shock:

Kata, biztosan mindent rendben találnak, és 3 hónap is megvan, szóval nagyon kellemes romantikus hétvégét kívánok nektek :wink: - jó, jó tudom, hogy még csak kedd van :oops:

Vvviki, ne aggódj a súlyod miatt, én is eléggé mínusszal indultam neki (176 cm és 57 kg), bezzeg mostanra úgy rámugrott 6 kg, hogy szinte észre sem vettem - csak a végeredményt... :?

Gabi, a cirkuszból szerencsére kimaradtunk, de azért néha kinéztem a parkolóba, hogy nem támadják e gonosz csürhék a kocsikat. Ez persze felesleges para volt, hiszen elég messze vagyunk az 5-6. kerülettől, de sosem lehet tudni... :shock:

Na megyek dolgozni.
Bár egyelőre a nyitott szemmel alvást próbálgatom, kevés sikerrel... 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi
hogy vagy ?? az a nyavalyás hasfájás múlik már ?
én No-Spat kaptam rá, attól meg olyan voltam mint az őszi légy
ja, és akkor este megittam egy ujjnyi whisky-t, és csodát tett !

vvviki

Sziasztok,

köszi az érdeklődést, de a hasam fájogat, viszont alig van meg.
Néha élénk piros, néha barna, de minimál... A hőm 36,7 lett, úgyhogy baba nicsen az tuti.

Musz
nincsen hárem, még reménykedhetsz.
Azt mondta a kisfiam 2 nap után, hogy neki egy lány sem a barátja, mert mindegyik hisztis. :lol: Mintha ő nem a lenne...

Hoppá
Biztos minden rendben lesz. Nem kell 6 hónapot várni, az túlzás.
Nekem egyáltalán nem kell várni és 3 hónapnál többet még senkitől nem hallottam. Nálatok az meg már letelt.
Jó lenne, ha mindkettőnknek sikerülne 1-2 hónapon belül.
Amit átéltünk ketten, azután tényleg megérdemelnénk... :cry:

Persze a többiek is, most nehogy valaki megsértődjön!
Vendég

szerintem a Télapó és a Jézuska rentegeteg babát fog nekünk itt a topikra hozni !!!

vvviki

Jó reggelt!
Sziszi: sajnálom pirit, még egy kis türelem, biztos vagyok benne, hogy még idén kárpótolnak titeket onnan fentről a veszteségeitekért.
Tomi jól megállapította a lényeget a csajokról. :wink:
Musz: ezt a bálnásodást em értem, elnézve a képeidet, én így pocak nélkül bálnásabb vagyok nálad. Egérmami, hogy viselkedett a kisember hétvégén a pociban?
Plútó: mi sem keveredtünk bele a balhéba, de érintve voltunk, szegény barátaink pont a centrumban laknak, na tegnap nem tudtak hazamenni, de jobbnak is láttuk, ha gyerekkel inkább nálunk éjszakáznak. Így csak a nagyszülőket kellett egész este nyugtatni a telefonba, hogy minden rendben. :twisted: :twisted: :evil: :evil: egyébként ilyen mérges vagyok és ilyen szomorú :cry: :cry: :cry: :cry: , én akkorákat csalódok az emberekben, hogy azt el nem tudom mondani.
Bea: nagyon tuti az ülés, a többi képet is várom, várjuk, ha nekem ilyen cuccaim lennének, mint Ádinak...nagyon menő krapek lesz!
Meséljetek, kinek, hogy telt a hétvége?
Eszti: rég jelentkeztél, jól vagy? Piri ügyben valami változás?

Andi
candi

azt mondtam már ,hogy hízókúrán vagyok ?
állandóan ennem kell, és kalóriadús kajákat
a gyomrom elég gyengus, már reggel óta fájdogál, nem tetszik neki, hogy mindig telipakolják :roll:

vvviki

unokatesóm a Wesselényi utcában lakik, aggódtunk érte nagyon !
de megnyugtatott, hogy jól vannak !

vvviki

na, ismét gratulálhatok magamnak, ugyanis ismét valami bacilus lett az albérlőm
köhögök, rossz a közérzetem napok óta, fáj a gyomrom

utálom a bacikat !!! :evil: :evil: :evil:

vvviki

Musz
bálnásodás ??? én tegnap láttam egy nénit, pocak nélkül, na, ő hasonlított a bálnákra.....
szerintem ha Téged ötször egymás mellé állítunk, akkor se leszel olyan mint az a néni..

vvviki

Meli
hogy vagy ?????????

vvviki

Musz
most én is nyitott szemmel alszom, és dolgozik is
ügyes lány vagyok !

a főnököm állandóan itt ólálkodik az asztalomnál, ezért írok csak néhány sort

vvviki

Na sziasztok,itt vagyok!!!!!Tegnap este értünk haza,de fürdés után a híreket néztük,én meg 8-kor bealudtam,úgyhogy nem jöttem,sorry!!!!!

Beácskám,ne haragudj,hogy nem jeleztem vissza,de Bécsben voltunk,este meg már nem akartalak zavarni!!!!A meghívót szívesen a tesódnak adom,csak küldd el az emiljét és máris megy!!!!!!

Candi,mi a baj,miért kellett csalódnod?????Én pont most mondtam,hogy kellemesen csalódtam a Sopron környékén élő emberekben(nem mintha lett volna összehasonlítási alapom,vagy előítéletem)szóval kevés ennyire kedves ,előzékeny,udvarias emberrel találkoztam,mint ott!!!!!

Képzeljétek,szombaton megvolt az első hányás....ebédre jól behalászléztam,aztán arra meg vedeltem az ásványvizet és mentünk a soproni Tescoba másnap reggelre bevásárolni kajákból!A tesóm mondta,hogy hagy üljön elöl kicsit,így mi csajok ültünk hátul és én éreztem,hogy egyre rosszabbul vagyok!A tesóm mondta,hogy bocs,cseréljünk helyet,biztos azért vagy rosszul,de késő volt...szegény apa lehúzódott egy buszmegállóba az út szélére én meg a nagy forgalom közepén kihánytam a kocsiból :oops: :oops: nagyon kellemetlen volt,de csak egy percig tartott és jobban is lettem,utána ugyanúgy ettem vacsorát...az a baj,hogy sokat vagyok éhes,de nem mindent vesz már be a gyomrom....na mindegy,lényeg,hogy megtörtént!!!!!

Most nincs sok időm,megyek vissz adolgozni,de délután otthon leszek és írok még!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
tényleg kellemetlen lehetett !!!
csak az vígasztaljon hogy nem gyomorrontás volt ! :D

vvviki

sonkás pizzát ebédeltem !

vvviki

Meli: sajnálom, hogy rókakoma nálad is befészkelte magát / halkan azért mégsem annyira sajnálom /, remélem enyhít a rohamokon, nem kell naponta randizni vele.
Miért csalódtam az emberekben? Szerinted ez a tegnap esti megemlékezés olyan emberi volt?
De hagyjuk, nem ide való a téma.
Nagyon kevesen vagyunk Lányok, mindenki piheni a hoszú hétvégét?
Itt olyan meleg van, és én lassan elalszom.
vvviki: fini lehetett az ebéd!

Andi
candi

a pizzának köszönhetően - amit megküldtem két Sport szelettel - mindjárt leesek a székről, nagyon álmos vagyok !

vvviki

négykor megyek haza !

vvviki

Helló,nem mondom,jó kevesen vagyunk ma!!!!Mindjárt jön a diákom,aztán jön az édes pihenés....úgy el tudok fáradni!!!!Andi,értem,én is erre gondoltam,de azt hittem más is van,ami miatt csalódtál.....szerencsére mi egymásban nem csalódunk és ez a lényeg!!!!!És hamarosan feltehetjük a szebbnél szebb babafotókat,ahogy Kata is mondta!!!!!!

Viki,jó neked,hogy nem kell vigyázni a kalóriákkal,szerintem sokan irigykedünk rád a helyzeted miatt!!!!Én 12 éves korom óta mindig odafigyelek mennyit ehetek-kicsit megerőltető!!!!!

Többiek ébresztő!!!!!!!
Megyek,mert itt a kiscsaj!!!!!Majd még benézek puszi

Kép Kép
meli1118

Persze én már a kismama torna felé bandukolok...gondolatban

Amikor már a negyedik dologra mondtam a főnökömnek, hogy hááát még nincsen készen, de rajta van a listámon, úgy döntöttem, inkább kihagyom a mai tornát... :(

Sziszi, akkor megnyugodtam :D
Bár én is hisztis vagyok... :roll:
Mostanában halmozottan 8)

Andi, Ordító Egér nem nagyon aktívkodott a hétvégén, nem küldött vissza semmi kaját, és éjszakánként is csak 3* keltett fel, hogy pisilnünk kell... :twisted:

Meli, hát hozzád tuti nem az én rókám költözött be, az enyém ilyeneket nem csinált. Éjjel-nappal jelen volt, de ennyire nem támadott.

Az egyik barátom mesélt hasonlót, nekik ikreik születtek.
Úton kocsival:
Anya: Hm...
Apa: Megálljunk?
Anya: Á, azt hiszem még nem kell...
... (kb öt másodperc)
Anya: De igen, moooost :!: :!: :!: :lol:

Amit még talán nem soroltunk fel a praktikák között, az a pihenés. Nehezen megvalósítható, de érdemes kipróbálni :wink:

Andi, itt hideg van, de csak azért, mert levettem a légkondit, hogy el ne aludjak :lol:

Vvviki, hát én a minap meglepetten konstatáltam, hogy eltűnt a derekam :shock:
Mi ez, ha nem a hatalmas tengeri emlős testébe való átkonvertálódás :shock:

Most kezdődik a torna...nélkülem... :cry:

Na a sztahanovista visszahúzott dolgozni :?

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, Meli: további jó gürizést :twisted: , de aztán jön a megérdemelt pihenés 8) .
Én egész nap kómát játszom, kellett olyan sokáig fennt lennem, azt hiszem már megyek is haza és dőlők le.
Ja meg előtte teregetek, mosogatok főzök.
Lelkesen elhatároztam, hogy összegereblyézem a leveleket, de segített a természet eg kis esővel, úgyhogy van mentségem a halasztásra.
Meli: ez így igaz, egymásban nem csalódunk :D .
Holnap remélem a munkamániások is jelentkeznek. Kismamik előrehaladottabb része is remélem felbukkan a távolból.
Sziasztok.

Andi
candi

sajnos, én sem ehetek meg mindent, mert a füstölt és zsíros dolgoktól napokig beteg tudok lenni :( :(
imádom a füstölt kolbász illatát, de ha megenném, két napig tea és pirítós lenne az ebéd
lehet, hogy ezért is vagyok ilyen gebe...
az igazi meglepetés akkor ért, amikor kb. 5 éve egy L méretű póló ujja szűk volt rám !!!!!! az én csontos karomra !!!!!
szegény eladócsaj csak hümmögött

Meli
kitartás !!! a kis albérlőd rendezgeti át benned a lakását ! :lol:

vvviki

Nem tudom, milyen baci költözött már megint belém, de olyan vagyok ma, mint a hátramenet
ennék, de a gyomrom fájdogál

Az egyik volt szomszédunk az államvizsgára vitte magával a rókát, akaratán kívül...

vvviki

Sziasztok!!!!!!Megyek kiteregetek,aztán fekszek!!!!Hosszú volt ez a nap is(pedig feleannyit dolgozok,mint azelőtt)és a holnapi is az lesz!!!Sokat fáj a derekam és olyan furán érzem magam evés után,mintha bármelyik pill.visszaküldhetné a Kiscsillag az összeset :x

Mindenkinek jó éjszakát kívánok,holnap még jövök!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Melo
pihenj és vigyázz magatokra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Melo = Meli

vvviki

Sziasztok!

Nekem(künk) nagyon jól telt a hétvége :lol: Pénteken lovaglás aztán szombaton egész nap itthon voltunk együtt, vasárnap szülinapi buli sógornőméknél (jó "sebbenyulós") aztán hétfőn megint lovaglás :lol: Lili annyira ügyes, már fogni sem kell csak a lovat vezetni. Az egy órából 40-45 p-et ő ült a lovon :lol: és közben lyukat beszélt mindenki hasába :lol: :lol: :lol:

Musz
Kép alapján még igen messze vagy a bálna testtől :wink: :lol:

Meli
Pihizz sokat amig lehet! Kicsit irigyellek, h már 6 órakor a fekvéshez készülsz 8)

Sziszi
Sajnálom :(

Na megyek a kópékhoz :lol:

Kép
Kép
mókuska

Hello,

csak bekukkantok, mindenkinek jó éjszakát. Apa álmos, de lehet, hogy fürcsi után megtámadom :oops: :wink:

Ja, ma elvittem a gatyámat megcsináltatni, és kellett a derékbőségem. "gyerekek"!!! 87 cm!!!!! Egy dagadt állat lettem!!! Nemrég, illetve régebben (kb 10 :shock: éve :? ) imádtam strandra járni. Semmi baj nem volt az alakommal, de most?? A tavalyi gatyáim is alig jönnek a "kofferomra" meg a combomra. Szörnyű!!! Olyan nagy csalódás ez nekem, és gondoljatok bele, még nem is vagyok terhes!!! Mi lesz majd akkor? sátrat fogok hordani bugyi helyett?!?!

Na jó, ennyit a nyafogásomból. Mától diéta... Na jó, inkább holnaptól....

Kép

Kép

hoppá

Kata
jó támadást ! :wink:

én azért nem merek strandra járni, mert kilátszanak a bordáim !
olyan csúnya !
ha majd meg is hízok egyszer, az tuti, hogy a fenekemre fog majd menni ! szép leszek ! mint egy boroskancsó ! :lol:

vvviki

Na, tettem fel egy új vonalzót. Így már látom legalább minden nap, hol tartok.

Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Azért csináltam ilyen vonalzót, mert pár napja már rettenetesen várom a karácsonyt. Nme tudom miért, de már nagyon várom.

Kép

Kép

hoppá

Na megyek fürdeni, aztán apának lesz nemulasssss :oops:

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Musz!
Ne dolgozz túl sokat. Milyen az élet róka nélkül?
Olvasom, hogy nyúlgyerek edz titeket a szülő szerepre.

Meli!
Meddig lesz még hajtás? Pihenj, amikor az első időszakban voltam, én is aludtam már 8kor, s mikor hazamentem a munkából akkor is tudtam volna egyet, ez csak az első időszakban lesz így meg az utolsóban.

Hoppá!
Akkor már újra élesben vagytok.A terhesség alatt nem biztos,hogy sokat hízol.

Sziszi!
Sajnálom.

VVViki!
Nagyon beteges vagy, jó lenne neked egy immunrendszer javító tréninig, mert ha terhes leszel akkor szükséges a kismama egészséges szervezete.

Mókuska!
Nagyon ügyes a kislányod. Én is kiszeretném próbálni a lovaglást s a síelést. Mindig mondom majd a gyerekekkel.

Hétvége: Sűrű volt.
péntek este jöttek Bálint haverjai elmentek "iszogatni". Na gondoljátok milyen halkan jöttek haza hajnali kettőkor. Másnap reggel indultunk Ausztirába Pandorfba a fiúknak vásárolni. Én nem kaptam semmit :( csak fagyit. Este hazaértünk, még neki álltunk szekrényeket pakolni 10-ig. A nagybátyó kórházba került Kanizsára mentünk vas.dé. látogatni, délelött főzés+ takarítés. Hétfő ablakpuccolás konyhatakarítás s ragyogott 14:00kor az egész lakás. Utána pihi. Még jó, hogy a párom segített s így hamar végeztünk.
Mi jól vagyunk. TEgnap voltunk védőnőnél már 11,5 kilót híztam meg is kaptam a magamét. Ez van. nagyon nagy étvágyam tegnap is vacsora után úgy megettem volna egy tábla milka csokit. De nem., helyette ettem egy almát.
A vérnyomásom nem valami magas most sem 100/60.
Nov.14-én megyek vérvétel vízelet , toxoplazma vizsgálatra.
Hétfőn dokihoz szóval nem unatkozunk.

Többiek? Málna már visszaértél a Tiszáról?
Candi újra a régi.

Kép
nika04

jó reggelt !

hogy vagytok ?

vvviki

Jó reggelt!
Nika: igen, úgy látod a régi vagyok?..., örülök :)
Ügyi vagy, hogy le tudtad küzdeni a milka támadásást , nekem nem mindig megy. Ha ilyen kis alacsony a vérnyomásod és a pipiben sincs fehérje, akkormax. meg kell majd kicsit szorítani az övet szoptatás után, biztosan nem marad rajtad sok plusz.
Hoppá: nagyon cuki a vonalzód. Hétvégén én is bevásároltam már adventi újságokbólés ezerrel tervezem az ajándékokat meg a karácsonyi menüt. Pedig olyan jó, hogy még ilyen szép idő van.
Apa túlélte az estét? Azért ugye nem fogsz belekezdeni valami erőteljes fogyókúrába, csak olyan " lájtosan". Majd jövőre itt együtt csinálunk egy topik fogyókúrát / már akinek szüksége van rá /.
Bea, Dóri: merre vagytok?
Meli: pihenj sokat, aludj amikor csak tudsz, most mindent lehet :wink:
Lassan indul a nagyüzem nálatok igaz? Nem irigykedek, most a hétvégi roham miatt.
Musz: elenged Sztahanov kolléga egy kicsi magánéletre ma? Akkor gyere.
Mókuska: nagyon helyes lehetett Lili, még a lovat is megdumálta? Nincs kép? Merre lovagoltok? Ti is űzitek ezt a sportot?

Andi
candi

Nika
add nekem a 11,5 kilót !!!!!!

vvviki

Sziasztok!

Jo ujra itt lenni koztetek es olvasgatni a forumot :)
Bocsi hogy eltuntem, de gondoltam ha nem foglakozok a dologgal akkor majd meglep........es hat tenyleg sikerult elterelni a gondolataimat de sajnos attol meg nem jon a golya :roll:

Bea,
Cuki Adika hordozoja, biztos kenyelmes es jokat fog majd szunyalni benne :wink:

Malna,
Koszi az uzit iwiw-en, ha nem kuldod valoszinuleg mar nem lenne bor az arcomon felpofatlankodni ide :oops:

Biztos sokmindenrol lemaradtam.......de nem akarok a kozepebe ugrani, majd magamba szivom az infokat szepen lassan :)

Kép
icus

Sziasztok,

Hát igen, én sem voltam régen, de egyszerűen nem esett jól, azért olvasni szoktalak Titeket:)
Örülök mindenkinek
Na nekem végre tegnap megjött (okt. 24.) a gyógyszertől, most kell mennem a vérvételekre és megnézik a hormonjaimant, remélem nem lesz gond, kicsit azért félek az eégsztől.
Amúgy munka az van nem kevés, és a házban is rengeteg a tennivaló, végre felköltöztettük a hálószobánkat, haladunk, haladunk:)
Puszi Mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

üdv a már elveszettnek hitt topikosainkat !

olyan gyönyörű idő van !!!

vvviki

Sziasztok!

Megjöttünk.Nagyon jól telt a hétvége,és szép volt az idő is!
Szüretibál...hagyjuk :twisted:

Még nem olvastam vissza,de igérem pótolni fogom!Megyek mert tanulnom kell,nov.13.-án vizsga :shock:

Puszi mindenkinek!

málna2162

Jó reggelt!!Málna!Tök jó a vonalzód!Már csak 61 nap,és KARÁCSONY?Te Jó Isten!!Ez az év is milyen hamar elment!!! :shock:
Menj csak tanulni!! :)

Kép
bea27

Sziasztok!

Icu, Nektarin de jó, hogy jelentkeztetek :D
Icu
sajnálom, hogy eddig nem sikerült :cry: És természetesen szeretettel várunk vissza :wink: Kérdezz nyugodtan :D

Nektarin
akkor ennek a mensinek most örülünk, aztán remélhetőleg ékén hagy egy darabig :wink:

Musz
dehogy vagy bálna. A kilok meg majd elkopnak :D
Én eddig nem nagyon híztam, de én általában félidő után szoktam jobban megszedni magamat kilokkal.
viszont most a pocim megint sokat nőtt, majd lefényképeztetem apával.
Igaz a kábelek még valahol a garázsban vannak bedobozolva :roll: de majd előkeresem.

Vvviki
szerintem az Elevit valamennyit erősít a szervezeteden :wink: a kilók is fognak majd jönni, ne félj :D

Candi
nem csodálom, hogy csalódtál az emberekben.
Tudod nagy az Isten állatkertje :roll:
Te jól vagy? Sikerült már visszarázódni a munkába?

Meli
az én rókám nem volt ennyire alattomos :mrgreen: az este és reggel pimaszkodott.
Pihenj ha tudsz! meddig fogsz dolgozni előreláthatólag?

Bea
szép a hordozó :wink: Ádi birodalmát mikor látjuk?

Nika
letolás kilok miatt? Nálad plussz a víz is, az meg majd lemegy.
Én annyira a csokit nem kívánom, de tegnap vettem magamnak egy csomag Szarvacskát....na az vérré vált bennem :D :oops:

Na, most ennyi, mert nem győzök javítgatni, Krisztike is írni akart nektek, csak az enyémmel összekeverve nem biztos, hogy érthető lenne :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

mit ebédeltek ?

vvviki

én rántott sajtot és rizsfelfújtat

vvviki

Icus, Nektarin: de örülök, hogy jelentkeztetek.
Icus azt sajnálom, hogy nem volt eredményes ez a fajta figyelemelterelés, gyere csacsogni, most lehet, hogy ennek lesz hatása,és különben is lassan a topik babákról fogunk beszélgetni.
Eszti: na végre, piri szemétkedése remélem itt lezárult. Remélem a vérvétellel kiderül mi abibi és így hamar lehet tenni ellene. Most mész a héten?
Milyen bogyóval sikerült meghozni?
Málna: mi volt a szüreti bállal? Nem volt jó a must? Szép a vonalzó, lassan én is gyártani szeretnék már egyet.
Plútó: köszi rázkódom bele. Sokat kell még csomagolni? Várjuk ám a pociképet. Gyerekek jól vannak? Hogy megy a suli?

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?