Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok! És köszi a drukkokat holnapra és holnaputánra.
Jó lenne, ha a cisztával tényleg semmi gond nem lenne.

Mindenkinek szép napot! :wink:
zsazsóka73

Junkó, klassz kutyik lehetnek! :lol: Az ízlésük meg naggggyon tuti, főleg kutty szemmel nézve! :lol: :lol:
Vendég

Bee,
aranyos vagy! :)

111 nap, te jó ég! :shock: A kis elefáni nem únja még?

Zsazsókám :)
csak ügyesen! Gondolok rád!
Remélem a cisztád nem fog több gondot okozni, mint az én múltkroti 2-m! :wink:
angel37

Megjöttem a 12 hetes UH-ról! :D :D :D :D :D :D
CRL:53 mm BPD:14.9 mm femur:6mm nyakiredő:0,8 mm
A magzat becsült kora pedig 12 hét 1 nap.

Azt hiszem csinálok egy új vonalzót az utolsó menstruáció első napjától számított idővel.Ez maradt uis a szülés időpotjának a kiinduló pontja.
Van kép is,de még nem tölöttem fel a számítógépre.Este felrakom,apa segítségével.

KépKép

KépKép
okr

Köszike a drukkokat!Íme a kissé még UFO-s fotó:
Kép

A doki szt. kislány :D ,sztem meg nem fog Adára hasonlítani.(aztán lehet ha megszületett nagy röhögés lesz ezen hsz-n)

KépKép

KépKép
okr

Okr, nagyon édi a kis UFO-d! :D Látod, minden rendben van, és tetszik az új tickered is! Én is akartam még egy ilyen tickert is, de akkor le kéne szednem Szilikém arcképét, és azt meg nem akarom!
Meg nem is variálok, amíg nem tudom, hogy mi zajlik odabenn nálam! :roll:
A baba neme meg már eldöntött dolog ugye, a kérdés az, hogy ti mikor tudjátok meg. Kérdezd meg Adát, hogy szerinte mi lesz! :wink:
Vendég

Okr!
DE JO,DE JO,DE JO!!!!!!!!
Mondtam en hogy minden rendben!!! :D
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez most komoly hogy mar latta a nemet? :shock:

Anyapoc!
Hogy van Villo???
Hol lehet ilyen nyaklancot kapni?

Junko!
Sajnalom az erdemenyt!
Koszi kerdesed,valtozo az ovi imadat!Mar en is tudom milyen sirva otthagyni a gyereket meg bogve hazajonni! :( Ma pl. nem is koszont szinte!
Milyen kutyusok??

Zsazsoka!
En is drukkolok!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ez nem lett tul ertelmes! :oops: En bogtem hazafele!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Folmondtam! :roll: Nagy csalodas volt, azt hittem jo lesz dogzani de utaltam! :oops: Holnaptol nem megyek, meg jo hogy a fonokom a szeretom :lol: es akkor lepek ki-be amikor akarok! :lol:

Kriszti lattam a babot, olyan edes, ugy orulok hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nott mar a pocakod? En sem hiszem el hogy latta a nemet, megha azt mondta volna hogy kisfiu ... mert a kukackat konnyu eszrevenni de igy ...

Kepzeljetek ma mondta a dadus hogy az en tunemeny kisfiam ordogge valtozott es uti, veri a agyerekeket, folloki Oket es senkit nem enged a kozelebe. Itthon szepen viselkedik es a parkban is, mi lehet ez???

Ancsa
sajnalom hogy Nalatok is oviproblemak vannak!!!

Junko en is csatlakozok a november veget varokhoz!!! :lol:

Angyal nehogy foladd mar, talan holnap megtudunk valamit!

Bocsi de hulla vagyok es meg le sem zuhiztam!

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, valahol csak ki kell élnie magát a fiadnak! :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon köszönöm!!!

Ancsa
Hát nem valószínű,de Adánál is eltalálta,már ilyen korán!Végülis 50% az esély!

Tontica
Nálunk pont fordított a helyzet!(bölcsis dologban)
Nov 15-n megyek dolgozni.Már utálom,legszívesebben felmondanék! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: :lol: Jot mosolyogtam Rajtad! Mar utalod a munkadat? Csak 1-2 honapot kell dolgoznod nem? Amugy nekem is annyit kellett volna es 4 napot birtam. :mrgreen: Hu de nagyon lusta vagyok!
Mi van Adaval a bolcsiben? Csak nem utik-verik?
Szerintem az en fiammal az a baj hogy beteg (meg van fazva) es faradt mert keveset alszik ugyhogy ma nem megy bolcsibe hanem hagyom du. hogy aludjon amennyit akar es aztan elmegyunk a jatszoterre es megprobalom ravezetni hogy nem szabad bantani a tobbi gyereket es ne legyen olyan irigy.

Nekem is megfajdult a torkom ma reggelre! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

OLYAN SZEP A TICKERED!!! Es mar ilyen "nagy" terhes vagy?! :idea: Apa az egekben, ugye? Tenyleg O fisfiut vagy kislanyt szeretne?

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!

Szuper a fotó. Most már tényleg jöhet a bódogság. És már látszana, hogy kislány? :shock:

Ancsa!
Értettem én ezt a sírós dolgot. :D Két mudi fajta kutyám van.
Egyébként megzabálom őket.

Tontica!
Ja már fel is mondtál? Ja kérem ilyen főnökkel!

Zsazsó!
A mai drukkjaimat neked tartogatom.

Angyal!
:shock:
Vendég

Tontica
Sajnálom a torokfájást! :( Én ma kiváltom a gyógyimat,és remélem rendbejövök már.A dokim felírt antibiotikumot.(az itthoni,a nőgyógyász javaslata alapján :D )

Ma voltam érdeklődni a jövendő juttatásaim iránt.Hát kiábrándító! :cry: Ahhoz,hogy ne a minimálbérből számítsák ki a táppénzem február elejéig kellene dolgoznom.Ezt apával át kell ma beszéljük.
Szerencsére a GYED-t majd a valós béremből számítják ki. :)

Apa fiút szeretne.Én meg kislányt! :lol: Majd meglátjuk mi lesz.
Egyébként nagyon örül.Tegnap vettünk is egy kombidreszt az új jövevénynek. :D

Junko
Nem tudom mennyire látszik a neme ilyenkor.a szonográfus szt semennyire :wink: De végül Adánál már eltalálta ebben az időpontban! :lol:

Zsóka
Drukk,drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Kriszta csak gyorsan, nekem ez annyira furi mert az en babam 16 hetes volt es ugye szabad szemmel nezegette a doki meg en is es igencsak nehez volt eldonteni hogy fiu vagy lany ugyhogy a Te dokidnak sasszeme lehet hogy ezt igy ultrahangon keresztul ilyen kicsi babanal megmondta.
Megyek apaval reggelizni! Puszi! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Junko, köszike. Remélem így is marad a hőm .... :) ma reggel 37 volt. Végülis a héten kiderül ....

Okr, nagyon szép az ufotok :)

Tontica jóétvágyat a reggelihez!

Ancsa, sajnálom ... :(

Nálam semmi extra, azt leszámítva hogy tegnap este meglátogatott a rókakoma .... lehet a metformintól volt.
kokusz

Tontica
Jó étvágyat!

Angyalka
Mikor jössz már?????????????????????????????????????????
Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

A hcg szintem 0, de nem is vártam mást :?

Novemberben kezdhetem szedni a fogigátlót, már alig várom!!! :shock:

Ma este elutazom, majd jövök. Ügyes legyen Mindenki!

Krisztám!

Nagyon szuper, hogy, minden OK a kis 12hetessel! :)
angel37

Angel,
tényleg nagyon sajnálom!!! :cry:
Kókusz,
szerintem nem a metformintól volt! :wink: Vagy hánytál már máskor is tőle?
Kriszta,
nagyon szép a kis UFOd!!! És hogy ilyen hamar tippeljen a doki a nemére... :shock: nekem 24 hetesen derült ki. :)
Tontica,
te is betegeskedsz? Jobbulást!!!
Junko, (és mindenki más!)
nagyon ügyesen szorítottatok, mert nem volt semmi gond a környezettanulmánynál!!! :D A nő sokkal kedvesebb volt mint legutóbb, csak megnézte hány szoba van és milyen méretűek (3 óriási szobánk van) meg rákérdezett a fűtésre, melegvíz-ellátásra, közölte milyen papírokat küldjünk még be (jövedelemigazolás, tanfolyam elvégzéséről igazolás) és hogy szerinte semmi akadálya annak hogy babát kapjunk!!! :lol: Nagy kő esett le a szívemről mert féltem nagyon ettől...
Vendég

Kokusz
Te a closty ,bromo keveréktől is hánytál,ha jól emlékszem.De ez sztem most baba lesz! :D Mikor akarsz tesztelni?

Angyalka
Annyira sajnálom!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :(
A fene vinné el,hogy nem sikerült! :evil:
Akkor decemberben leszívás,és beültetés?????Jajj,de szuper karácsonyi ajándék lenne.......még nekem is!

Áfonya
ÁÁÁÁ,mondtam én,hogy próbára tesz benneteket! :D Gratula!

Lefestettem egy két-falat.Nagyon cipőnyomosak voltak,meg rajzosak. :x Hát nem azt mondom,hogy tökéletes lett,de jobb.Mindenesetre a karom könyékig fehér festékes.a ruhámról már nem is beszélve. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tegnap már írtam egy kisregényt,csak a férjem kitörölte :twisted:

Áfonya!
Remélem sikerül jobb hangulatban elkapnotok a banyát.És nem lesz akadálya az örögbefogadásnak.Nagyon drukkolok,.

Zsazsóka!
Lehet,hogy már elkéstem,de nagyon szorítok :!: :D

Okr!
Gratulálok :D Látod minden rendben :D Egy ismerősünknek is a 12.héten megmondták,hogy kislány,és az is lett.

Tontica!
Ez tényleg gyors felmondás volt.
Minden gyerek rosszalkodik valahol.

Anyapoc!
Remélem Villö már jobban van.Bulcsúnak nem semmi a szókincse :P
Hol lehet ilyen láncot venni? Már a későbbiek miatt :D
A kancsal doki a Papp Béla lehetett.Nekem ő volt a gyerekdokim,megvan róla a véleményem.egyszerre lettünk betegek a bátyámmal,és együtt mentünk be,engem megvizsgált, a bátyámat megkérdezte,hogy ugyanazok-e a panaszai.Erre felírta ugyanazt a gyógyszert neki is,anélkül,hogy belenézett volna szájába.

Bee!
Miért vízválasztó munkaügyileg a november?

Junko!
Sajna vagy szép kert,vagy kutya,a kettő együtt ritkán jön össze.
Akkor drukk,hogy megjöjjön,és történjen valami :D
Én szerencsére csak fizikálisan vagyok oda,lelkileg minden ok.

Kokusz!
Remélem más okból kifolyólag látogatott meg a róka.
Még most is magas a hőd?

Ancsa!
Sajnálom a mélypontot,remélem azért sikerül kijönni belőle.

Athiz!
ne izgulj,minden rendben odabent,és a pocaklakód a lehető legjobb helyen van.

Már túl vagyok két szurin,és azóta nem voltam rosszul. :) Igaz maga a szuri nem kellemes,de valamit,valamiért.

KépKép
takido

Angel!
Sajnálom :cry: :cry:

Áfonya!
látom,közben jelentkeztél.Örülök,hogy minden jól ment :D

Okr!
Nem lettél rosszul a festék szagtól?

KépKép
takido

Na most hogy van egy kis idom (fiam alszik, ebed fo, apa meg dolgozik) visszaolvastam egy kicsit.

Junko: akkor Nalad most varjuk a menzit, ugye? Miert nincs tickered akkor tudnank hol tartasz?! Ha megjon vagy lombik vagy inszem? Amugy mitol fugg hogy melyik? Csak hogy tisztaba legyek a dolgokkal mert annyira nem ertek ehhez hogy csak na! Jo fejek lehetnek a kutyaid, en is nagyon szeretnek ket nagyot ha majd egyszer lesz csaladi hazunk (bar egyenlore nincs ra kilatas :cry: )

Angyal: OSZINTEN NAGYON SAJNALOM, NAGYON, NAGYON!!! Remelem sikreul kikapcsolodni egy kicsit!!!

Ancsa na most Te is magyarazd el nekem bugyutanak pontrol pontra hogy mi fog Veled tortenni mert nem vagyok kepben. Legyszike!!! :roll:

Afonya annyira orulok hogy rendes volt a no es hogy ilyen jo hireket kaptatok, ezek szerint jol mukodik a rendszer mert Nalatok egeszen biztosan jo helye lesz a bebinek, bar mehetne egy kicsit gyorsabban is. Annyi sok ehezo es szenvedo gyerek el a vilagban hogy nem ertem miert kell ennyit varni, bar lehet hogy azert mert csecsemot szeretnetek.

Takido, meg mindig nincs kesz a szoba? Mindjart jon a baba, nem felsz a szulestol?

Athiz: mi van Veled??? Olvastam a masik topikban mi tortent de azert ne tunj el, jo? En hianyolnalak!!! :cry:
Meg amugy is a homeros topik babasa vagy ugyhogy ide nyugodtan irkaljal!!! :lol:

Kriszti vigyazz azzal a festessel, inkabb csinalja a ferjed!!!

Kokusz en annyira izgulok Erted hogy ............ CSAK NA!!! :lol: Nagyon szep a gorbed, az enyem is szupi :wink: a 7. napon vagyok. hi-hi

Bee: Nalad mitol van ez a megaciklus???

Lanyok, a hazidoki elkuldott a borgyogyaszhoz mert csunya az anyajegyem es csak nov. 17-ere kaptam idopontot :evil: most keresek egy magandokit hatha elobb meg tudja csinalni! Azert most megint sikerult felidegesitenem magam! :?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc hol vagy? Adjal nekem tippeket legyszi hogy mit csinaljak az en "itthontunderdeabolcsibenverekedos" kisfiammal! Mikor jon a konyv? Talan abbol lehet meriteni otleteket.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

...épp csak átfutottam,bocsi...

Athiz!

Már láttam a jó hírt,csak írni nem tudtam... HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Okr!

Csak ismételni tudom magam: Hatalmas gratula!!!!!!!! Ilyen szép UFO-t még sosem láttam! :lol: :lol: :lol: Te se, fogadjunk! :wink:

Angel!
:( :(

Többieknek drukk!!!!!!!

Motivációnak egy kép a bölcs vénemberről:
:lol:

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Hu mennyit írtatok reggel óta.

Áfonya nagyon örülök, hogy minden rendben volt a látogatáson. Valószínűleg tényleg csak rpróbára akrt tenni benneteket :) mostmár szurkolhatunk hogy mielőbb legyen bébi :)

Okr, a Clsotitól is rosszul voltam egy darabig. Nem tudom, lehet ez is a gyógyszer hatása. Amúgy nem érzékeny a gyomrom egyáltalán.

Angel annyira sajnálom :(

Tontica, köszi hogy izgulsz :) én még nem .... neked szurkolok a PÉ-hez :) Milyen az anyajegyed amivel bőrgyógyászhoz kell menned? Leszedik?

Bali :) tündéri ez a kép :)

Képzeljétek most voltam Visegrádon a kórházban melózni és rosszul lettem. Majdnem összebuktam. Kivert a veríték és úgy éreztem összeesek. Nagyon émelyítő kajaszag úszott a folyosón és ott vártam a főgyógyszerészt. Ki kellett menekülnöm a friss levegőre.
kokusz

Bali, na vegre! Ugy vartam mar a kepet, edi kicsi baba!!! Szopizik? Hogy birod? Sokat sir? Boldog vagy?
Egyenlore ennyi kerdes eleg lesz! :lol:

Kokusz: Te nekem NAAAAAAAAAAAAGYOOOOOOOOOON gyanus vagy! Neked is azt mondom (mert ez Athiznal is szerencset hozott) hogy HA NEM VAGY TERHES MEGESZEM A KALAPOM!!! :lol: Mikor tesztelsz?
Gondolom leszedik az anyajegyemet de meg nem tudok semmit!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Nem akarom elbízni magam, jobb így. Ha nem sikerült legalább nem huppanok annyira nagyot megint. De remélem igazad lesz :)
Tesztelni nem fogok csak akkor ha nem jön meg vasárnap ....
Szurkolok hogy ne legyen gond az anyajegyeddel.
kokusz

Sziasztok!

Tonti, köszönöm, kedves vagy, remélem, itt nem ütközöm "akadályba", és benneteket nem szeretnélek itthagyni, legfeljebb majd kevesebbszer leszek!
Anyajegyes téma, ez ismerős, nekem már kettőt eltávolítottak műtéttel, de nekem rengeteg van, és azokat én kértem, hogy leszedjék. Én az Országos Onkológiai Intézetben szedettem le, érzéstelenítettek, lenyisszantották, és bevarrták. Ennyi.
Mondjuk a szövettanig izgulhattam, hogy minden okés-e. Előtte bőrgyogyi megvizslatta az anyámat :lol: , hogy le lehet-e vetetni, hogy biztosan anyajegy-e. Szaladj el a magándokihoz, ha gondolod, és nézesd meg! A leszereléstől meg ne félj! :wink:

Takido, köszönöm a kedves szavakat, igazság szerint mindig simogatom a pocimat, persze csak itthon, és mondom neki, hogy maradj meg babácska ha ott vagy! Kicsit hülyén hangzik, tudom, de hátha érzi a szeretetet! :D Ügyes vagy szuri ügyben!

Bali, nagyon édes Nándi baba, és milyen komoly! Igazi fiatalember!
Remélem, hogy minden rendben veletek, minden megy flottul? Gergő fiad hogy viseli? Jól kijönnek?

Kókusz, szerintem is babád van odabenn! Remélem, hogy a vasárnap úgy múlik el, hogy mensinek nyoma sem lesz, nagyjából 8 hónapig! :D

Angel, mégegyszer kifejtem, mennyire sajnálom, habár sajnos ez rajtad nem segít, tudom. Remélem, hogy legközelebb jobban végződik!

Okr, megírnád nekem, ha lesz egy pici időd, hogy pontosan hogy is van ez a GYED-es dolog, meg a táppénzes? Ha minden igaz, akkor én is hasonló cipőben fogok járni. Egyátalán hogyan kell ezt bejelenteni, stb. És hol? Jöhet privátba, szerintem ne zavarjuk ezzel a topicot, ha gondolod!
Ügyes vagy a festéssel, habár a ruhádat dobhatod a kukába, hacsak nincs valami fergeteges mosószered! :lol:

Puszi
Vendég

Takido
Vízes alapú festékkel festettem.Szinte semmi szaga!Diszperzit asszem a neve.
A vasszurikat kapod?Attól nagyon ki lehet bukni! :(

Kokusz
Hát nem lehet,hogy ne abás legyél.A metforminttól inkább f..ni szoktak. :lol:

Athiz
A szakbarbárt megkérdeztem az indexen.Priviben küldöm mit írt.Mondjuk nálad sztem nem uez lesz a helyzet,de azért küldöm.

Bali
Nagyon szép Nándi baba!Majd ha megyek NYh figyelem a babákat.Megismerlek róla! :lol:
Az én UFO-n is tetszik ,naná!Minél többet nézem,annál szebb!

Tontica
Itt hozzá sem nyúlnak az anyajegyhez a bőrgyógyász véleménye nélkül.Kell kérni egy papírt,odaadod a sebésznek,ő meg leveszi.Mi is gyakran csináltunk ilyeneket meloban.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!!

Athiz, hát meg vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Lanyok akkor ma azt hiszem csatlakozhatok mar hozzatok. Ma mar volt szep fel centis petezsakocskam :)

baratodildi

Sziasztok!

Végre tudok jönni,lánykám már jobban.Tegnap egészen jól volt már délután,talán láza sem volt,csak estére.Enni még nem hajlandó,csak tápszert... :? De majd ez is alakul,remélem... :)

Megpróbálok mindenre reagálni,de sietek,mert munka lesz :wink:!

Kriszti

Hatalmas gratul a kis 12 heteshez :).Szuper,hogy minden rendben van :).Tényleg eléggé sasszeme lehetett a dokidnak :D!Mentek majd 3D-sre?
Vettél végül Halstet? :wink:
Jó munkát :)!

Angel

Sajnálom,hogy nem sikerült :(.Mást nem is írok,ha jobban leszel,azért gyere,kérlek :):)!

Tontica

Megy majd a könyv,de egyenlőre Villő miatt nem tudtam mozogni semerre.QA múltkor megkérdeztem, a postaköltség kb 700 Ft lesz ,ajánlottam adom fel,szt nem vészes :).Legalább is ahhoz képest,hogy Spanyolországba megy :D!
Munka... :( Mi volt a baj vele? :roll:
Anyajegy :(.Nekem is szedtek le,mert furi volt,de még egyikkel sem volt baj.Most akarok majd én is menni,de nálunk is a műtéti előjegyzés legalább 1 hónap,szt ez kisműtéteknél is normális.Vagyis én abból indulok ki,hogy ami nem olyan vészes,azt halasztják csak.ha sürgős lenne,tuti azonnal csinálnák.
Fiad:szt a könyv biztosan sokat fog jelenteni.Melyik nyelven kommunikálsz vele?Ha spanyolul,akkor menynire érti meg,amit mondasz neki(nem tudom,mennyire beszéled anyanyelvi szinten,bocsi :oops:). Biztosan vmit ezzel akar levezetni,neked kell rájönni,hogy mit.

Kokusz

Nekem is gyanús vagy,vsaárnapig megy a drukk :)!

Takido

Szuper,hogy hatnak a szurik :).Köszi,jobban vagyunk,szt a jövő héten,ha jobban leszel,akkor jöhetsz az újságokért...meg miért is? :roll: Vagy csak ezt beszéltük meg :)?
Papp Béla :(.Nekem sem volt szimpi... :(

Athiz

te hogy érzed magad?

Áfonya

Gratu a környezettanulmányhoz :).3 nagy szoba :shock: ...akkor jöhetnek 3as ikrek is? :D

Ildi

Gratulálok :)!

Bali

Édes a kis öregembered :).Hogy bírod a kétgyerekességet? :)

Na lépek melózni :)!

anyapoc

Szia Anyapoc!

De jó, hogy jobban van a csemetéd! Add csak neki a tápszert, ha meggyógyult, szépen visszaszokik majd a normál kajákra is!
Köszönöm kérdésedet, aránylag jól vagyok/vagyunk. Csak félek, hogy leesik a progeszteronszintem (reggel is 36.9-et mértem, igaz, nem rögtön ébredéskor), és megijedtem, nehogy elveszítsem a babámat. Már ha van ugye. Hasam reggel nagyon fájt, de ha eszem, akkor rögtön alábbhagy. Akkor meg azért aggódom, hogy nem fáj. Dilihopp vagyok, mi? :lol:
Anyu ma itt van, és még nem akarom neki megmondani, viszont délután meg fel kéne hívnom a rendelőt bejelentkezni. Ezt hogy fogom kivitelezni? :roll:

BIldi, örülök nektek! :D
Vendég

Athiz! Mail ment!

Kép
bettike
Eger

Szia Bettike!

Köszi! Mindjárt megkuksizom. :D Még nem látom, hogy megérkezett volna... :shock:
Vendég

Athiz nem jössz vissza hozzánk? Én úgy szeeerrrrrrrrreeeeeeeeettttttnnnnnééééééééééémmmmmmmmmm!

Kép
Kép
robcsi03

Csatlakozom Robcsihoz. Én is szeretnééééééééééém. Légysziiiiiii Athiz gyere visssssssszzzzzzzzaaaaaaaaaaa. Légyszi-légyszi....

Amúgy mindenkinek üdv :D
szerika

Sziasztok!

Anyapoc örülök hogy gyerkőc jobban van :) és köszi a drukkokat.

Tegnap este ismét sikerült kiraknom a vacsit ... pedig a metformint be sem vettem, mondván nehogy hányingerem legyen .... nem jött be. Ma már fájdogál a hasam. Hőmet mindjárt linkelem.
kokusz

kokusz

Sziasztok!

Takido!
Gondolom, hogy nem lelkileg, de azért a terheses rosszullátek sem lehetnek mindig olyan felemelőek. Még akkor sem ha ennél szebbet én jelenleg nem tudnék magamnak elképzelni.

Tonti!
Igen várom és lasan meg is érkezik mert a hőm már leesett. Hát meguntam ezt a tickerezést, táblázatban szereplést. Csak a frászt hozta rám állandóan, hogy mindig újra kellett kezdeni. Inszem/lombik esetünkben a spermaszámon múlik. Sajnos csak lombikra elég.
Azért nálatok sem működik olyan frankón az egészségügy, ahogy látom.

Kokusz!
Hát én ezekre a rosszullétekre akkor inkáb csak hümmögök...

Bali!
Tényleg van a gyerkőc szemében valami professzoros. :)
Vendég

Erika neked is köszi! Puszillak érte

Kókusz, mikor tesztelsz már? Hacsak nincs szalmonellád, akkor bizony szerintem ott baba van! A hőd is csudajó! Gyerünk, bátorság! Mi melletted vagyunk, bármi is lesz, jó? :wink:
Vendég

Junko, köszi :) a hümmögés is segíthet :)

Athiz az az igazság hogy nem nagyon merek tesztelni ... a férjem tegnap délután már szétrágta a fülemet hogy vegyünk tesztet de nem hagytam magam. Úgy tervezem, hogy kivárom a vasárnapot ... és ha nem jön meg akkor tesztelek. Eléggé fáj a hasam ...
kokusz

Sziasztok!

Voltam fogdokinal, jol kiidegelte a fogamat :lol: meg engem is mert 100 eurom banta! :evil:
Mar csak kis lukacskak maradtak de azt majd inkabb Mo-on! Azt a terhesseg alatt is be lehet tomni, semmi vesz! :lol:

Anyapoci ugy orulok, annak is hogy Villo jobban van meg annak is hogy Te visszatertel kozenk meg a konyvnek is. Akkor most mennyit kuldjek?
En egy budos szot nem szolok a fiamhoz spanyolul es magyarul pedig nagyon jol megert, szoval ez tuti nem gond, szerintem azert volt ilyen verekedos kedveben mert nyugi, beteg szegenykem, meg van fazva, most itthon van velem.

Kokusz: ne idegelj mar!!! :lol: Tesztelj az Isten szerelmere! :lol: HU, Te meg fogod szenvedni ezt a terhesseget ahogy latom! Ez miatt nem irigyellek! :shock:

Athiz: en is szeretlek ugyhogy ha visszamesz a masik topikba innen el ne tunj!!! :lol:

Junko,szoval akkor lombik novemberben? Az szuper!!!

Kriszti: meselj nekem egy kicsit, hogyan mukodik ez, megnezi a doki, ha kell leveszi es utana elkuldi szovettanra es az egy honap :idea: ahogy Anyapoc mondja??? Akkor en hulyet kapok, nov. 17-ere kaptam idopontot a borgyogyaszhoz utana meg jo par het amire megmutenek aztan meg egy honap a szovettan eredmenyeig? :evil: :evil: :evil: Azt hiszem az elso fiam ballagasara talan meglesz a masodik! :evil:

BIldi: ISTEN HOZOTT KOZOTTUNK ES GRATULALOK!!! Mennyit is kellett varni a babara?

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz olvastam a fenti hozzaszolasodat es morci vagyok! :evil: :lol: Edi a ferjed!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Na, lanyok most beszeltem egy magandokival, a jovo heten tudna fogadni es azt mondta hogy egy-ket szobol le is szedne es par het alatt vegeznenk mindennel. Na de k..a draga! Ekkora okor mint en, most jogosan mondhatja az uram hogy; hat szivem ha ennyire surgos es ennyire kolteni akarsz akkor miert hagytad ott a munkadat :shock: es teljesen igaza is lenne! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz
Sztem egy kicsit előbb lehetett az a p.é!Így ideje már tesztelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLNAP!
:D :D :D :D

Tontica
Nos itt ott kezdődik a dolog,hogy a bőrgyógyászatra is kell várni,hacsak nem magánrendelésre mész.Ott megnézik,adnak egy papírt,hogy sebészileg eltávolítható.A sebésztől kapsz időpontot (ez nem tudom mennyi,mert amikhez én asszisztáltam magánbetegek voltak) Részedről ennyi.A szövettanra már a doki küldi el,és neked ma az eredményért kell menni,de mivel a dokinak megy az eredmény,lehet csak felhív,hogy mi a helyzet.
100 Euró?Hűha! :x

Anyapoc
Örülök,hogy Villő jobban van!
Nálunk most Ada lázas lett a bölcsiben,így gyorsan hazafuvaroztuk.Sajnos pont ma felejtettem itthon a telefonomat,apa számát meg nem tudták.Már úgy kétségbe estek,szegények. :( Végülis apát munkahelyéről hívták föl.Már voltunk orvosnál is,kaptunk gyógyszert 5000 Ft értékben,és megjött a bárányhimlő elleni oltás is ,az vmi 7000 Ft lesz.Hát aki gyereket vár,vagy tervez,kösse fel a gatyáját!Nem ócsó! :wink:

Halsetet még nem vettem,de őszintén szólva a Semicillint is elfelejtettem kiváltani :oops: Pedig ma már jártunk a gyógyszertárban,de eszembe sem volt.Úgy izgultam Ada miatt,még sosem volt lázas betegségtől"csak" 1 szer a védőoltástól. :cry:

Ildi
szia!Örülök,hogy üdvözölhetlek sorainkaban!Grat a babához!

Most ennyi mert ada megint ég a láztól! :cry:

KépKép

KépKép
okr

Okr, de sajnálom Adababát! Gyógyuljatok már meg végre, ez olyan rossz! A sok C vitamin sem segít?

Tonti, de drága vagy, és ne izgulj, innen nem robbantanak ki dinamittal sem! :lol:
A fogdokiért nem irigyellek, pláne, hogy mennyit fizettél érte! :?
De a pároddal beszéld csak meg a magándokit, az anyajegy, főleg, ha elváltozás van rajta nem játék! Minél előbb vetesd le!

Kókusz, szerintem is korábban volt az ovulációd! És mint írtam, bátorság. Tudod, a bátraké a szerencse! :wink:
Vendég

Hát én annyira nem érzek semmit komolyan :) csak belélbeszélitek azt a bébit :) de bár tényleg úgy lenne
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?