Abból a meghívóból néha nekem is küldjetek!! Nekünk jut 2 fiúcska is, Marci és Görgő!!!
Tücsi, Újpestről Ikeába te 2 átszállással el tudsz jönni, nem? Pólustól megy oda valami, úgy tudom. Ti nem jöttök holníp?
Mi megyünk, bár nálunk sosem lehet tudni, de remélem nem jön közbe semmi. Majd úgy csinálom, hogy mikor Julcsi reggel 6 körül ébredezne, nem kap rögtön cicit, hogy ne aludjon vissza, akkor 9kor már megkezdi a délelőtti alvást és délre oda is érünk. Persze, ha őő is így akarja.
Holnap megyek OEPhez, Teve utcába, GYEDet intézni, nem volt valaki mostanában, hogy mennyien vannak?
Képek: Klikk
nagyon jók, Vuka a ti képeteken szerintem az Árkád másolata
van! eltaláltam?
Julcsi már eszik babánt. És ettől férgeset kakil
Na ez így ebben a formában nem igaz, de mikor Zsozsó ennyi idősen először kapott banánt és kikakilta a végterméket, rémülten hívtam fel a védőnőt, hogy jajistenem, férges a gyerekem!!! Mondták vigyem le a pelenkát, aztán épp hogy meg nem simogatták a fejemet, hogy jóóóóóóóóóóól van anyuka, semmi baj, ilyen lesz a gyerekben a banán
! A kis rostok ott tekeredtek
Ja és az, hogy eszik, túlzás egy kicsit, egyelőre azt hiszi, hogy mikor a kanállal közelítek, össze kell szorítani a száját
. Néha kicsit enged rajta, és akkor sikerül valamennyit belétuszkolni. Lehet, hogy nálunk genetikus a gyerekkori rosszulevés? most nem látszik, de állítólag én is nagyon válogatós voltam meg az apájuk is. Pedig úgy terveztem
, hogy Julis mindenevő lesz.