Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Arwen,jól látom? Baba? Jaj de jó! Nagyon örülök!!!!

Meri! Jaj nagyon drukkolok Neked is!!!!

Meg mindenkinek lányok! Ne haragudjatok amiért nem jövök mostanában, de ahogy nem rég Fanny is mondta....kicsit eltávolodom a témától én is,hátha így sikerül. :-)

Én holnap veszek tesztet és jelentkezem az eredménnyel.

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Megvolt az ebéd viszont életem párja B.pesten van.Gondolhatjátok....
Vickybabe a vonalzom szerint még 5 nap van addig.A "tüneteim" egészen máig megszüntek aztán olyan hányingerem lett délután hogy csak na. :roll:
Tényleg csak annyit tudok hogy majd kiderül.Ov tesztet én is vettem de negativ volt mindegyik ezért abba hagytam mert nem birtam.Folyton az járt az eszembe mivan egyátalán nincs pé.-m
Amugy én is a DM-ben vásárolom ezeket a fontos kellékeket.
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Krisz, Adrienna! Köszi a drukkokat!

Arwen! Még egy pár napot ráhúzok, ha nem jön meg, akkor tesztelek. Aztán ha +, akkor rögtön mehetek 6 hetes UH-ra :)

Esztora, köszi, hogy leírtad a folsavas dolgot, az én dokim nem étrendkiegészítő-párti, azt mondta, rámbízza. A könyv nekem is megvan (Terhesség hétről hétre), barátnőm végig csinálta terhesség alatt, állítólag nagyon jó.

Orsi, én is drukkolok Neked!!!

Most megyek, lesz ma egy kellemetlen beszélgetésem a főnökömmel...

Szép napot!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Szoritok mindenkinek!Életem párja egyben itthon van! :lol:
Nálam még mindig semmi előjel se 2+-ra se a mensire!illetve hányinger ismét!Akkora csoda lenne ha ilyen hamar összejönne!
Nem vagyok szerencsés tipus!
Délután megyek massziroztatni nap fénypontja!Márti csinál kismama masszázst is és mondta hogy nagyon szeretik a kismamák!Jó lenne hamarosan azt is kipróbálni.
Vickybabe nagyon szivessen a folsavat.A könyvet nekem is többen ajánlották,barátnőm mind a 2 gyermeknél végig jegyzetelt.
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Arwen! Kép

GRATULA!

Húúú, Meri, nagyon izgulok! Írj azonnal! Vicky, Érted is!

Toti, nagyon örülök!

Jajj, de izgi!
Lányok! Igyekezzetek! :-)

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy beváltak reményeim, és lett zebrácska a távollétemben!

Arwen! Nagyon-nagyon gratulálok!

Kép

Látod mondtam, hogy a 2. jó hónap!!!!!!! Én is akkor kezdtem el hőmérőzni, és meg is lett az eredménye, uu. mint nálatok!

Most akkor Meriért drukkolunk, aztán időrendi sorban mindenkiért! :D ++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon kíváncsi vagyok, mi újság náluk. :roll: :oops:

Az összes Orsolyának, utólag is Boldog névnapot!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Csajok!
Húúúúúúú, mennyi esemény! Nem is győztem mindet visszaolvasni, majd talán este lesz egy kis időm... A hétvége nem volt az igazi, elég fáradt is vagyok...

Arwen, drága, annyira boldog vagyok, hogy megbabásodtál!!!!!

Tószegi Timi, nagyo klassz, hogy szép nagy és egészséges a babád!!

Bocsi Lányok, de most csak ennyi, mennem kell. Millió puszi mindenkinek, és köszönöm a névnapi köszöntéseket!

porsika

Sziasztok!

Merike:
már úgy izgulok érted. :lol:

Porsika:
Nagyon boldog névnapot Neked. :wink:

Vicky:
Neked is drukkkkkk

kismamik hogy vannak???
Vendég

Sziasztok!

Koszi mindenkinek!Olyan jo,hoyg orultok!!
En is,de meg varunk....nem mondtuk el a csaladban..
Tuszta paramano vagyok :shock:
ma jon az egyik baratnom hozzam,es nem tudom hogy fogom megallni... :oops:

Hajni,sikerult a ferti??

Merit ugy varom,hogy tesztelt e???

Jaj es Vicky,Vivi,druuuuuuuuuuuuuk!
Vivi meg ma nem is nezett be,pedig tesztelnie kell ma vagy holnap!!! :wink:

Orsi,de jo,hoyg beneztel!!!!!!!!!Neked is boldog nevnapot !!
varunk a teszteredmennyel Teged is nagyon!!!!!!!!!

Legyenek meg oktoberi Kismamik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyakorlott Kismamik!! :wink:
En meg mindig erzek pocofajasokat,olyan mensiseket,neha.Ez normalis???Ugye nem fog megjonni?????

puszi es Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!
arwen07

Arwen:
nem sikerült. brrrr
hagytam. :oops:

Normális a mensiszerű györcs. :) Ha nincs vér és nem görcsöl fájdalmasan akkor minden normális. :wink:
Vendég

Meri: hol vagy már??? Annyira izgulok, hogy mi van...

Vicky: érted is. Becsüllek a kitartásodért, én is ilyen voltam :oops:

Vivi: nálad mi a szitu? Teszteltél?

Van valaki még esedékes?

Arwen: teljesen normális a mensiszerű érzés. Ezt még sajna pár napig érezni fogod. Én kábé 5 napig éreztem. Ha piros vérrel vérzel, vagy esetleg görcsölsz, akkor azonnal irány a doki, vagy ügyelet! Ha ilyen nincs, akkor ez teljesen normális, ugyanis nagyobbodik a méhed és nyúlnak a méhszalagjaid.

Drukk mindenkinek!!!! +++++++++++++

Jaj Csajok! A derekam alá éjszakára a párna csodákat művel. Azóta megszűnt a derék- és hátfájás. Venni szeretnék majd tönkölypárnát, illetve olvastam, hogy lehet kismamapárnát is kapni: www.kismamaparna.hu. Valakinek ezekkel apárnákkal van valami tapasztalata???
szerika

jaj, nem is mondtam vettem olyan LH tesztet. a BabyMarkot. :lol:
eszerint a ciklus 9. napján kell kezdeni a tesztelést. De sztem az korai lesz nem?
Vendég

Szerika el is feledtem írni, hogy nálunk is nagyon hasonló volt a helyzet a bátyámmal a babavárás bejelentésekor. Azóta sincs babájuk, és sztem most még kínosabb lesz, ha megtudják. Pedig sokkal jobb helyzetben vannak anyagilag, úgyhogy nem fogom a lelkemre vennik. Az ő döntésük, ha nem vállalnak. :!: Csak azért az embernek rosszul esik, ha tudja, hogy nem öszinte örömmel fogadják a gyermekét a családba.
A párnát én megfogom rendelni, mihelyst lesz keret rá. Már nagyon vágyom rá. Nekünk alvósban van tönkölypárna, és még a párom is imádja, gondolhatod. :roll: A férfiak sokkal maradibbak az ilyesmiben.
Húúú tényleg ennyi tesztelőnk lenne mostanába! :oops: Akkor még ezer drukk! Látom Orsi is! Ne hagyjátok Arwent egyedűl. Kell neki az október kismami társ!

KépKép
KépKép
fioona

Szerika!
Most nézem, hogy ezek mikro gyöngy töltetűek. Létezik ilyen párna tönköly töltettel is. http://www.szopiparna.hu/arak.html
Én ilyenről álmodozom! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fiona: igen rosszul esik, hogy bátyámék irigykednek, pedig ők is régen megtehették volna ugyanezt, sőt ők idősebbek is jóval, tehát nekik már tényleg időszerű lenne! Csak saját magukat okolhatják, hogy még bele sem kezdtek a gyerekprojektbe, mert mindig halogatják... Aztán ilyenkor paffra vágja őket egy ilyen bejelentés és elkezdenek irigykedni...
Akkor ezek szerint teljesen átérzed a problémámat, mivel nálatok is hasonló a helyzet. Engem csak azért bánt, mert azelőtt tesómmal mi voltunk a világ legjobb tesójai, sokan irigykedtek, hogy milyen jó a kapcsolatunk és amikor a Nő megjelent az életébe, ennek kész, vége lett. Féltékeny rám a sógornőm, ugyanis nincs testvére, teljesen elmarta tőlem a tesómat, nem tudja elfogadni, hogy tesómnak van testvére, aki fontos neki (bár mostmár nem vagyok fontos sajnos)...

Köszi a párna-ötletet, lehet, hogy karácsonyra kérek gyöngy és tönköly töltettel is. :)
szerika

Sziasztok? Ma még tényleg nem jelentkeztem. Beleolvastam az írásaitokba, de nem értem a végére.
Arwen! GRATULA! Nagyon örülök Neked.
Sajna én nem tartok Veled ebben a hónapban.
Meri, Veled mi van?
puszi mindenkinak, majd jövök.
vivi79

Vivi,miert irod ezt?Megjott?mert ha nem,akkor meg nincs veszve a dolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En ugy drukkolok minden tesztelonek am!!!!!
legyen meg vki babas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hat csajok,remelem nalunk majd jol fogjak venni a babat,az olyan rossz lehet,ha erzi az emeber,hoyg nem..vagy irigy stb...
Nekem Ocsem van,aki 20 eves,igy ok meg nem tervezik a baratnojevel a babat!Gondolom orulni fognak,ha megtudjak:-)

Hajni,szerintem elkezdteheted 9.naptol.Hany naponta kell?2 naponta irja vagy mindennap?hany db van benne?Ezt csak azert kerdezem,hogy nehogy addig ellodd,mig jonne a pe:-)
A fertit meg nem ertem... :(
lehet,hogy nem lehetettbelepni?nekem volt mar olyan..aaa nem tudom...

Szerika,Hajni mensi szeru erzesek vannak,de neha-neha...verezgetes-barnazgatas nincs.Hala istennek!Imadkozom is,hoyg igy maradjon!!!!!!!!!!!!!nagyon!!!!

remelem Meri este jon!!
Azt mondta este tesztel,ugye???Meg majd holnap reggel.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
arwen07

Arwen:
5 db-os és asszem naponta.
Nekem sztem a 15-17 napon van pé-sem. Ezért gondolom, h korai lesz. :oops:

Ferti:
beléptem, elkezdtem,de nem írja be az adatokat. meg nem találom, h a hőt hol kell. :cry:
Nincs msn-s? :lol:
Ott elmegyarázhatnád. :lol:

Merike:
már úgy izgulok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Itt vagyok még most értem haza és teszteltem kb. 10 perce. Sajna -.
De se erős görcsök, se mensi.
Drágák vagytok, hogy aggódtok!

Úgy emlékszem, hogy először is egy hét után mutatta a teszt. Szóval még nincs veszve semmi.

Na, még később benézek, mert elkezdtelek visszaolvasni Benneteket, de amikor a 3. meri mikor jönhöz értem, gondoltam beírom.

Arwen: sok kismami írta már, hogy egyfolytában olyan, mintha most jönne meg a mensije. Szóval ez normális.

meriann

Erika: nekem is vannak tönköly párnáim. Nagyon beváltak, csak azon alszom. Még este jövök, csak kipakolok, mert vásárolgattunk ezt+azt.

meriann

Merike :D
Nagyon szorítok!!!

És persze Vickynek, Vivinek és Orsikának is!!!

Arwen, drága :D
Csak egy gyors technikai kérdés :wink: Milyen ovulációs tesztet használtál? Gondoltam kipróbálnám, hátha nálam is műkszik :D

puszka

porsika

Rendben Arwen megértettem amit írtál korábban.

Lányooooooooooooooooooooooooooooooooook!

Az előbb megnéztem a tesztet kidobás előtt, irtó halványan, de ott lapul a teszt csík mellett még egy!

Azt hiszem beköltözött a pocaklakóm nekem is, most abbahagyom, mert elérzékenyültem. És még nem akarom elkiabálni sem.

meriann

Meri,
ez tuti baba lesz!
Tudod nekem is igy kezdodott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja csak halkan mondom,de jajjjjjj de joooooooooooooooooo!meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
En is ovatos vagyok meg,hat meg Te,elhiszem,ugyhoyg csak csendben..csak halkan.... :wink: Par nap mulva meg hangosan!!!!

Porsika,
akkor egyszer,amikro hasznaltam ebben a ciklusban a Coraxot (Be sure es rozsaszin kocka nagy dobozban van 5 tezst)hasznaltam :lol: Ugy tunik bevalt!Ajanlom!
A tuti + tesztem is Corax Direct volt,hosszukas,barackszinu,azt is ajanlom!!! :wink:

Most rohannom kell,nem tudok jobban visszaolvasni!!!!
Majd holnap jovok!!!
Drukkolok Nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:-)Hajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vivi,nalad mar tuti a - eredmeny??? :cry:
arwen07

Csak olvasni akartam, de persze Meri írása után nem bírom ki, hogy ne mondjak egy nagy drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkot, és egy halk juhééééééééééééééééééééééééééééééééét!
Ez a legjobb hír ma!!!!!!
Persze Vicky, Orsi, Vivi és valahány tesztelő név a naptárba, nektek is drukkolok!

[quote] írta:lehet, hogy karácsonyra kérek
Én nem bírom ki addig. :D Ha belegondolok, hogy 9-én volt a 4 éves évfordulonk...... :roll: Ezt elszúrtam! Párnát kellett volna kérnem! :twisted:

[quote]F írta:éltékeny rám a sógornőm, ugyanis nincs testvére, teljesen elmarta tőlem a tesómat,

Érdekes, nálunk is elhangzott a "sógornőmtől" a vagy ők, vagy én kezdetű mondat. És ő is egyke! Sokszor az ember több szeretete kap idegenektől, mint rokonoktól.
Apropó, Porsi (és persze azok is, akik érdeklődnek ezek iránt) láttam ma, hogy megjelent Müller Péter új könyve. A szeretetről szól. Tán a címe is az. Elfeledtem pontosan mi is. :oops: Igéretesnek tünt.........

Na megyek tényleg, mert tócsni lesz, és a párom egyedűl tüsténkedik a konyhába. :oops: :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de jóóóóóóóóóóó!

Csak csendben csak hogy senki meg ne hallja: Boldog birka szőr :lol: :lol: :lol:

Ui: ha valaki nem tudná :wink: Juhéjjjjjjjj! :lol: :lol: :lol:
toti77

de béna vagyok a hallkan kimaradt :(
toti77

Vicky most már te jössz!!!

Várjuk türelmesen a tesztedet, persze, egyáltalán nem sürgetünk. Ahogy érzed, várj még nyugodtan... ne izgasson, hogy mindenki tűkön ül, és már aludni sem tudunk...persze semmi gond, ne is törődj velünk :lol:

Na jó csak vicceltem, remélem nem sértődtél meg :lol:

Pussz
Timi
toti77

Merike:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is halkan örömködök
és csendben gratulálok
dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Jaj, de drágák vagytok!
Vicky, Orsi és Vivi ezerrel drukkolok ám Nektek, meg a többieknek is!

Szerintem várok pár napot a következő teszttel, mert szeretném egyértelműen látni azt a csíkot. Pl. péntek reggelig. Szerintetek?

Annyira boldog vagyok és annyira félek, csak jól láttam, csak jó volt az a teszt, de úgy mutatott +-t, amikor már letelt az idő? !

Egyből eszembe jutottál Arwen. Gondolom, hogy ugyanezeket érezted, ugye?

Fioona: húúú de aranyos vagy, hogy írtad Müllert! Ő az egyik nagy kedvencem!

Hát nekem is eléggé fáj a derekam ha sokáig egy testhelyzetben vagyok. Kipróbálom a párnát én is. Remélem nekem is segíteni fog.

meriann

Fioona: nagyon jónak tűnik!
SZERETETKÖNYV?

Öt év után, hetvenedik születésnapjára új könyvvel jelentkezik a magyar spirituális irodalom legnépszerűbb mestere. A Jóskönyv, amely huszonharmadik kiadását éli, és elérte a kétszázezres példányszámot, sokunkat avatott be sorsunk és önmagunk új szemléletébe. A Szeretetkönyv továbbvisz a sorsproblémák, az önmegértés és a másik ember megértésének útján. Ahogy a Jóskönyv, a Szeretetkönyv is beszélgetőtárs. Ismeri a kérdéseinket, vívódásainkat. Az író tudja, hogy amikor a nő-férfi kapcsolatról, a szexualitásról, az anya-gyerek viszony nehézségeiről, az Istenszeretetről, a magány feloldásáról, szeretteink elvesztéséről faggatjuk, ezek a kérdések igazából mindig a szeretet egyetlen, legnagyobb kérdésére vezethetők vissza. Tudja, hogy minden gondunk mögött igazából ez az egyetlen szó rejlik, ezért evvel szólít meg. Szeretni segít.

meriann

Merike:
mivel este teszteltél szerintem :lol: már csütörtök reggel tesztelhetsz újat. :lol:
Én holnap reggelig bírnám max. :oops: :lol: :lol:
Vendég

Meri ez az!
Reméltem, hogy lesz más is, aki szereti a hasonló olvasmányokat. :wink: Nekem megvan a jóskönyv, az tuti jó. Az Alexandra adta ki, töllük tudunk mi vidékiek is kedvező áron rendelni. Legalábbis nálunk boltba drábábban jönnek ki. Halkan mondom: Most lesz időd olvasni! Mit tervezel? Táppénz? Sztem ne kockáztass, ha orvos megállapította, írasd ki magad. Tudom, te még nem éled bele magad, de mi többiek igen! Párod, mit mond? Az enyém nem akarta elhinni. Szerinte is sokára erősödött meg a vonal. :D Elvileg, ha megjelent a 2. csík, van hormon, és akkor van baba! Már csak a fejlődéséhez drukkolunk.
Csütörtök reggelnél én se bírnám tovább a tesztet, de te tudod. Nagy tesztelő vagy!

KépKép
KépKép
fioona

Meri,hat bevallom deja-vu-m van,ahogy olvaslak :wink:
Szerintem levileg holnap reggelre is eorsebb lehet,de csutortok reggel mar szerintem elobb fog kirajzolodni a masodik!
Mondjuk en lehet,hogy mindne reggel csinalnek innentol :lol: :lol: :lol:
Nekem is delutani volt az elso..ami keosbb lett+.aztan masnap reggel is kesobb lett,de erosebb es harmadnap,pedig 2 perc mulva es eleg eros :lol: :lol: :lol:
jaj de nagyon drukkolok!!!
Akkor most tudod mik jartak afejemben par napja :wink: :wink:

Toti,nagyon birom a stilusod :lol: :lol:

Vicky most mar tenyleg Te jossz! :wink:
Varjuk az eredmenyt!!!! :wink:

Vivi,jelentkezz,ha tudsz..

Orsi is irta,hoyg holnap reggel tesztel :wink:
Remelem tenyleg benez a hirrel :lol:

Ez Muller konyv nekem is keeeeeeeeeell!!!!!!!!!!
Imadok olvasni!!Tole meg nem olvastam semmit,de akkor beszerzek egyte-kettot!!!!
Mit ajanlotok?En a bookline.hu-rol szoktam rendelni konyvet,ezreket sporolok!!!!
Mondjuk en havonta rendelek 5-6 konyvet!
En fontosank tartom,hoyg erre is koltsek!Bar nem olvasok ilyen utemben,de raktarozok :lol: :lol:

Hajni msn nincs.Ha az adatokat nem veszi be,akkor a rendszerrel van epp bibi!Ilye nekem is szokott lenni.Kesobb kel probalni!A ho a legelso: Temperature ,es beirod,hogy 36.5 vagy mittudomen :wink:
Remelem sikerulni fog!!!!

Na ma este baratnozok!Egyik baratnom jon hozzam.
Ugy elmondanam neki,de a csalad sem tudja,igy olyan ize lenne neki elmondnai,meg meg tenyleg par napot varni szeretnek,csak olyan neheeeeeeeeeeeeeez :(

Pusziiiiiiiiiiiiiii

Akinek van vmi hire,AZONNAL IRJON!!!!! 8) 8) 8)
arwen07

Meri! Látom nálad is bejöttek a pozitív energiák! :lol: Grat! (én is még csak halkan...)

Fioona! Én is szeretem ezeket a könyveket. A jóskönyvből nekem anyukám szokott jósolni. :lol: Ő a főboszi a családban. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csajszik!

A Beres Gravidat kezdtem szedni kb 1 hete.
Az ugye jo lesz?
Elevitet nem nagyon szeretnek.
Folsav nem kell melle ugye?
Ugyanannyi (0.8 mg) van benne,mint az Elevitben.
Ki mit szed?
Mar volt errol szo,tudom,de nem emlekszem :oops:
arwen07

MERI!!!!! Vigyázz nagyon Magatokra :) Mostantól semmi stressz, sok pihenés :)

Aranyosak vagytok, hogy izgultok értem, Toti, dehogy sértődtem meg :D
Tök jó érzés, igazából a páromon és rajtatok kívül senki nincs beavatva.
Még az is lehet, hogy a kedvetekért előrehozom a tesztelést, mondjuk...szombat? Addig már csak 4-et kell aludni :wink: Nekem sem könnyű türelemmel lenni. És az az igazság, hogy félek a csalódástól.

Kismamiknak sok boldogsághormont (bár azt hiszem, abból most Nektek van bőven :D ), többieknek pozitív energiákat és türelmet küldök, bár az nálam is kezd fogytán lenni!!!!!!!!!!!!!!

V.

Kép
vickybabe

Meri,

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:lol:
Csak ennyi, de én már titokban nagyon örülök Neked.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Többiek, tessék tesztelni és megírni. Másnak is örülni akarunk :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vickibabe,
igazad van, boldogság hormon az van dögivel, de amikor valaki beírja, hogy +++++, akkor annak annyira tudok örülni, mintha a saját + tesztemet látnám viszont :lol: Szóval tessék mihamarabb tesztelni, persze csak amikor érdemes :wink: Mi meg csendben megőrülünk :lol:

Kép
Kép
adrienna

Arwen, én a doki néni tanácsára Elevitet kezdtem el szedni és ezt egészítem ki most sajna 3*1 magnéziummal. Azért írom, hogy sajna, mert a gyomrom, nem nagyon szereti, viszont muszáj, mert ha nem veszem be egyszer is, akkor elkezdődik az alhasi vacak szúrkálás, ami állitólag ilyenkor normális csak engem zavar baromira :roll:

Kép
Kép
adrienna

Gravidiát szedek én is. Folsavat nem szedek hozzá külön. Nekem bejön abszolút. Az Elevit durván székrekedést okozott.

Hajni: olyan tündér vagy, tetszett a pici betűs tesztre vonatkozó dolog.

A páromnak nem mondtam el, megvártam amíg megkérdezi, pedig majd belehaltam :D . Este ő kérdezte, na vettél tesztet, én meg igen, utána mikor fogod megcsinálni, erre én már túl vagyok rajta, erre ő ésssss: erre én + lett, de nagyon halványan. Erre ő: :D . Olyan édes volt.
De előtte elmesélte, hogy a kollégája felésége most szült egy 4 kg-os babát, kérte, hogy a férje ne menjen be, de ő mégis bement segíteni, és szülés után a mama kétszer elájult és a gyerek a párom szerint nem újszülöttnek látszik, hanem vénembernek, de szép öreg. :D Szóval kellően el lett riasztva, és még az előbb is azt mondta, hogy ez nagyon durva (mármint a szülés), ja és az előbbi mama vajúdás közben majdnem eltörte a párja ujját, annyira fájt. Ezt hallanátok férfi szemszögből. Ahhhhhhhhhhhhhh
Durva. Egy horrorfilm kótyomfitty egy szüléshez képest szerintük.
Úgy láttam betojt rendesen, hiába egy igazi férfi.

Müllernek minden könyvét begyűjtöttem, holnap reggel műsora lesz az rtl-en. Már többet is elolvastam, nagyon szeretem.
(Tavaly karácsonyra mindenkitől egy-egy könyvét kértem. )

Terv szerint ha pénteken is + lesz, akkor lassan felhívom a dokimat és ahogy ő uh-n benézte ki is iratom magam. Úgy gondolom most, hogy két hétig szabin vagyok utána nekifutok a vizsgának és aztán még befejezem a melót ami nálam van és viszlát. Mivel 1-2 hetente 200 km-t kell autóznom a melóm miatt és jön ugye a havas útviszony, meg hideg, meg beteges időszak így azt szeretném már kihagyni.

Tényleg olyan, mint aki boldogságkapszulát vett be. Olyan jó!

Minden leendő kismaminak kívánom, hogy mielőbb átérezhesse ezt a boldogságot!!!!
Már nagyon várom, hogy készüljön a többieknek is teszt!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! Erikának a zebrás tesztet, Angyalkrisznek a sok-sok ++++++++++++++!

Ez így nagyon hatásos együtt! Sőt, úgy tűnik egyre hatásosabb!
Úgyhogy küldjetek légyszi (persze én is) minden leendő kismaminak! Megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, hosszú napom volt! Puszika ! Jó éjt!

meriann

Meri: tudtam-tudtam-tudtam-tudtam-tudtam!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Éljen! Hurrá!!!!! Jaj nagyon-nagyon örülök! Úgy izgultam... :oops:
Meg ugye azért féltettem a vállalkozásomat is :wink:
Jaj nagyon boldog vagyok!!!! Vigyorgok, mint egy vadalma. Hát hiába, szeretem a jó híreket :D :D :D :D :D

Ez az Csajok húzzatok bele kellenek az utánpótlások!!!!! :D
szerika

Awen én is Booklineos vagyok amúgy. Igaz onnan akciósakat szoktam, ha van ami tetszik. Azért én ált. kinézem könyvesboltba, aztán megkeresem neten. :wink: Szeretek belenézni a könyvbe. :D
Mikor Lilla kicsi volt, 3 óránként szopizott, olyan 30-40 perceket. Na akkor nagyon sokat olvastam szopi közbe. :wink: Persze meg is látszik. Nem tudom miért, de könyv örült ez a lány is! :roll:
Kép Kép Kép

Es ez csak csepp a tengerből. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen,
nekem az orvos 2x1 folsavat és 2x1 Magne B6-ot írt fel, én ezt szedek. Plusz még c vitamint szedek.

Képzeljétek napok óta kívánom a savanyú káposztát és legszívesebben mindig azt ennék, pedig eddig nem voltam kívánós :shock:

Orsi, Viki, Vivi: mennek a drukkok! ++++++ olyan jó pozitív tesztről hallani. :D
szerika

Arwen:
sikerült a hőgörbe. :lol:
Köszike.

Fioona:
gyönyörüséges ez a kiscsaj. :lol:

Én Eleveitet szedek, szedtem. Meg folsavat mellé napi 3 mg-ot, péntek óta orvosi utasításra :lol:
Anno Marcónál még Magnéziumot szedtem napi 3x1-t, majd 3x2-t.

Tesztelő csajszikák:drukkkkkkkkkkk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Meri, miota teszteltel,vigyorgok,ha ide jovok :lol: :lol: :lol: :lol:
Parod nagyon edi lehetett :wink:
Nalunk tuti nem apas szules lesz,ezt mar a kapcsolatunk leje ota tudom,igy hozzaszoktam a gondolathoz :lol:
Dragam nem birja a vert, total kifekszik :lol:
Igy nem is akarom eroltetni,mert ra nem lesz idom figyelni :lol:

Baratnom ugye itt volt es kerdezgette,hogy akkor most mar nem vedekezunk,es akarjuk a babat???Es hat nem birtam hazudni....
Egybol latta a fejemen,hoyg vmi van... :lol:
Ugyhogy o mar tud rola!De mondtam neki,hoyg tartsa a szajat, a tobbi csajnak en akarom elmondani :wink:
4en vagyunk 12 eve nagyon jo baratnok (kozepiskolaban kezdodott) szoval eselyes,hogy elfecsegi a masik 2 csajszinak,de mondtam,hoyg velem gyulik meg a baja 8)

Vicky, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szombat...hmmmmm..ha kibirod :wink:

En is ugy erzem,hoyg nagyon hatasos a drukkunk!!!!!!!!
Vitaminok:akkor azt a kovetkeztetest vontam le,hogy jo lesz a Gravida a dokiig,aztan ha o azt mondja terjunk at masra,atterek :lol:

En jovo heten gondoltam,hoyg felhivom a dokit,akkor mar 6 hetes lesz kb.Majd meglatjuk mikorra lesz hely,csak ugy megnyugtatna....

Szerika,nagyon beutott a valllakozas,mi? :wink:
Hat meg ezutan mi lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,Lillarol ezek a kepek...hat kesz vagyok :lol: :lol:
Nagyon edes!!!!!
En is altalaban olyankonyveket veszek/vettem meg a bookline-on,amikrol jokat hallottam,vagy magam mar nezegettem.
Meg en sok olyan konyvet is megvettem,ami kedvenc konyv,olvastam mar,csak nem hoztam el otthonrol, a szuleimtol anno,igy most a sajat kis "konyvtarunkba" is szeretnem megvenni :)

Hajni,de jo,hoyg sikerult a hogorbe!!!!Orulok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Olyan faradt vagyok,minden tagom faj,mintha izomlazam lenne.....
Megyek is furcsizni,meg pihenni :)
arwen07

Sziasztok!

Kicsit késve de jöttem hozzátok! :D

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat!

Porsika! Neked is Boldog névnapot kívánok! És persze egy bébikét vagy többet a pocakba!!!! :D

3 nap késés után ma ,vagyis tegnap este megjött...pedig annyira biztos voltam hogy sikerült..semmi görcsölés,semmi jel a vérzésre és mégsem....
Szóval nincs baba nálunk most sem.
Most jön a 9. próbálkozós hónap...
Eddig bírtam,de most...elösször sírattam meg a mensimet...

Meri! Ez csodálatos!!!!Nagyon örülök,és nagyon drukkoltam Neked!!!!!

Fióna!

Nagyon édi Lilla! :)
Én is rákattantam a könyvekre,de én az Alexandrától szoktam rendelni,ott olcsóbbak a könyvek.
Ami most nagyon nagyon tetszik az : Herbie Brennan- Az ókori Egyiptom titkos története
De én eleve imádom az ilyesmi könyveket, pl Erich Von Daniken könyv gyűjtő és "hívő" vagyok.
:D

Többieknek is sok sok puszi és drukk! Próbálok többször jönni...már sok mindenről lemaradtam...van akit nem is "ismerek"..persze ez az én hibám...

Orsi és Domi

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi: sajnálom, hogy most nem jött össze, de érzem, hogy a kilences jó szám lesz neked/nektek :lol: Számmisztika: Domi 2 év 7 hónap 2+7=9 :wink: Tutira most fog jönni, csak figyeld meg!!!

Szerika: jó lesz most már ha felfejleszted a vállalkozást, sokan vagyunk még :lol: Remélem nekem is marad :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Bár mikor olvassátok már reggel lesz, úgyhogy szép reggelt mindenkinek :D

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok,

Értem már nem kell drukkolnotok :(

Nem ez volt az én hónapom.

V.

Kép
vickybabe

Sajnálom Viki :( ! De tudod, új hónap új remények!
++++++++++++++++++++++

Képzeljétek a párom tegnap este kénytelen volt küzdeni a kispapaság minden bajával. Iszonyatosan kívánós lett. :lol: Olyan dolgokat eszik, amire korábban csak fújjjj volt a reakciója. Alig tudtam elaludni, de folyton azt hallgattam, hogy tudod mit ennék.... (nagyon rossz étvágyú egyébként) .... és csak sorolta, sorolta.
Olyan édes volt.

Na, megyek tanulni, de előbb megnézem Müller Pétert az Rtl-en. (mindjárt lesz) Biztos az új könyvéről fog beszélni.

Szép napot mindenkinek!

meriann

A vonalzómat majd az egyértelmű, tuti biztos teszt után cserélem le!

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?