Sziasztok!
Henus, várom a privit a képekről
Nem hullik még a haja, kicsit kopik hátul, de nem vészesen. Teljesen el tudja aludni. Van, hogy fél oldalon teljesen égnek áll, a fésű mit sem használ
Pilla, szép a lányod, igazad volt, mikor mondtad, hogy a Sárák szépek
Én nem jártam kismamatornára, akartam, de sosem jutottam el, otthon tornáztam dvd-ről.
Tényleg fiatal vagyok, de egyáltalán nem bánom. mondták már nekem, hogy nem érzem úgy, hogy nem éltem eleget, lemaradok valamiről. De nem. Senkivel nem cserélnék, van egy csodálatos férjem, akit nagyon szeretek, és egy tündéri kislányunk. Nekem ez az "élet". Meg azért is jó, hogy fiatal vagyok, mert így beleférnek az időbe a kistesók
Nekünk a kiságyban alszik Sára, egy szobában van velünk. Éjszaka, mikor felkel, odaviszem mellénk, fekve megszoptatom, büfiztetni úgy is fel kell állnom, és az ágyába teszem vissza. Kicsit félnék, hogy álmomban véletlenül ráfordulok, bár hallottam, hogy ezt ösztönösen érzik a szülők, és nem nyomják össze a gyereket. De nekünk így jobb, (egyenlőre, míg pici) kényelmesebben tudok aludni. De Délután jó mellette szunyókálni(mikor megtehetem), hallgatni, ahogy szuszog
Nekünk is van légzésfigyelő, egy csomószor elfelejtem bekapcsolni, na meg kikapcsolni is, kiveszem a kiságyból, és elkezd sípolni...meg volt már kétszeor olyan, hogy tévesen riasztott, a frászt hozta rám.Rohanok a kiságyhoz, ráteszem a baba hátára a kezem, és Sára lepődött meg a legjobban, hogy mi ez a nagy sietség, meg hogy miért keltettem fel.
Ja, az orvosnál is voltunk, "megnyugtatott", hogy hat hónapos koráig "serdülni fog a gyerek". Az ő bőre érzékeny, az én tejem zsíros, kapott rá krémet, és ez van. Megkérdeztem a tejivást is, nem mondta, hogy ne igyak. De azért visszafogom magam, mert az is közrejátszhat.