Szijjasztok!
Athiz köszi a hiányolást, én vagyok, de olyan sokat írtok, hogy mire elolvaslak benneteket már lefordulok a székről. Ma meg különösen rosszul érzem magam, hányinger, émelygés, meg a gyomrom is rossz. Túl sűrű volt a hétvége és fárasztó, lehet, hogy összeettem mindenfélét, pihenni se tudtam sokat, szóval már alig várom, hogy vége legyen a m.időnek és hazamehessek!
A hétvégén bejelentettük a családnak az unoka érkezését. Azt hiszem túl sokat vártam a szülőktől, mert nem volt az a kitörő lelkesedés, amire számítottam... így ez kicsit csalódás volt és kicsit letört a dolog. Pedig első unoka mindkét családnál! Na mindegy, majd látjuk időközben, hogy mekkora a lelkesedés és ki örül.
Képzeljétek! A derék- és hátfájásom megszűnt. Kipróbáltam, hogy éjszakára párnát tettem a derekam alá. Azóta semmi bajom, nagyon szuper! Ha esetleg valakinek van/volt/lesz hasonló problémája ajánlom próbálja ki.
A kismamik is szerepelhetnek ebben az új táblában?
Egyébként üdv az új hőmérőzős topictársaknak! Kívánok nekik mielőbbi babásodást!
Enikő: szorítok a du-i dokihoz!
Coca: neked pedig drukk a tüszőhöz!
Athiz: te pedig nyugi-nyugi-nyugi. Minden oké, ne izgulj! Mondom én, aki szintén folyton parázik
De azért nyugi, jó?
Robcsi: nagyon klasszak a tickereid!
Surmi: gratula az 5 gyerekhez! Szép teljesítmény!
Bettike: nem csinálsz tickert? Jó lenne látni hol tartasz.
Mindenkinek cupppppp és bocsi, ha valakinek név szerint nem írtam, de olyan sokan vagyunk, hogy ajajjjj...