Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabi, megkaptam a privit, köszi! :) :)
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi!
Utólag engedd meg, h mi is Kép kivánjunk!

Tünde!
Nem semmi helyen voltatok! Mintha valami trópzsi szigeten lettetek volna.

Cory!
Köszi a választ! Liza mosolyától mindig totál kész vagyok. És milyen szépek egy kupacban a gyerekeid!

Babcika!
Azért Lilkót nehéz elképzelni ducin.

Era!
Martin cuki nagyon! Ő már rájött, h mennyi mindenre jó a pellus:
sapkának is eső ellen.
Ha kell apának postázok magamból 15kg nagyon szivesen.

Livi!
Tuti nem bukta. Nekem is volt olyan vizsgám, h azt sem tudtam, h isszák vagy eszik a kérdést, de átengedet. Mikor lesz eredmény?
Gratula a térdeléshez!

Boscó!
Tejcsi?

Gaby!
A babgulyást ugye nem kérdrzted komolyan!

Babetta!
Szupi a sztár képete!

Annácska!
Cuppant a lányom mikor meglátta Petikét fekvőtámaszozni.
Vendég

Meli!
Tudod összesen 8 kérdés volt, abból négyre válaszoltam, de azok se jók. Kizárt, hogy kettes meglegyen. Nálunk 50-60%-ra adnak kettest.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Apát megműtötték pénteken (fogát). Most már minden oké. Lidi 2* ébred éjjel (+5-6-kor), amitől én teljesen kész vagyok. :(
Amúgy minden rendben velünk.

Tünde,
mi voltunk már itt baba nékül és nagyon tetszett. Jók a képek! :)

Ülés:
nekünk is Concord Ultimax van, mint Valiéknak és nagyon jó. De Lidi lábai nem férnek el, ha menetiránynak ellentétesen fordítom. Na akkor mi van? De így menetirányban nagyon élvezi és meg lehet döneteni, így aludni is jobban tud benne. A 9-től 36-ig szerintem se jó.

Tv:
apa nagy tévénéző, így amikor ő itthon van, mindig megy. Nálam csak néha. Lidi meg persze nézi, mert szép nagy és színes. Zenére meg rázza a popóját. :)

Számítógép:
mi web kamerázni szoktunk a nagyszülőkkel, így nyilván szokott előtte ülni.

Sinlac:
mivel a dokik írják fel, ezért ők döntik el, hogy jó e a babának vagy sem. Gyógytápszernek számít.

Annácska,
nagyon cuki a fekvőtámaszt nyomó Petike. :) A többi kép is szupi!
Gyöngyi,
boldog névnapot!
Cory,
nagyon szép a mosolya Lizának!
Vali,
aerobic mikor lesz megint?
Babetta,
nagyon jók a Levis képek. :) Főleg az utolsó. :)
Mamacka,
jó, hogy jöttél. :) Cuki a fiad. :) Hajrá a felújítással!!!

A többi babóca képei is mind nagyon jók. :) Boldog hófordulót minden babának!
angi79

Sziasztok!

Mi is vagyunk,csk hétvégén itthon volt végre Emmapapa úgyhogy együtt töltöttük az időt!

Az új lakásunkban végre elkezdték a festést,azt mondták november végén elköltözhetünk!Lekopogom,de azért már számolom vissza a napokat november 30-ig!

Tünde
Sajnos még nincsen fűtésünk,de azt ígérték ,hogy holnap végre visszaadják a gázt.Nagyon remélem,mert már elég rosszul viselem a fűtés és melegvíznélküliséget!
Nagyon szép helyen voltatok,Kicsit irigykedtem amikor magnéztm a képeket!
Mi csak a Balatonnál voltunk a nyáron,meg most ősszel is egy kicsit.Mindkettőnk családjának van ott nyaralója,és így legalább fizetni sem kell érte.Azért néha én is elmennék valami hasonlóan szép helyre!
Talán télen!Most úgy néz ki,hogy megyünk majd síelni Ausztriába!Eddig egyszer voltam csak de azt nagyon élveztem!

Babetta
Nagyon jók a képek Leviről!

Cory
Liza gyönyörű kislány!

Boscó
Én is feljebb tettem már a kocsit Emmának!Így már kicsit jobban viseli a sétákat!Nyáron amikor még nem lehetett,szinte nem is tudtam elvinni,mert állandóan üvöltött a kocsiban!

Vali
A héten én is megpróbálom a tornát,remélem nekem sem fog bekavarni a tejcsibe!Nálatok Apa vigyáz addig Alizra?Még nem tudom,hogyan fogjuk megoldani,de é már nagyon szeretnék egy kicsit mozogni,meg hát fogyni is természetesen!

Ülés:Emma is kinövi lassan a hordozót,de még nem tud ülni!Várjak addig az új üléssel amíg meg nem tanul,vagy azt lehet dönteni is?Mármint a 0-18 kilósat?Úgy rémlik mintha láttam volna olyat.Vagy ez nem lehetséges?

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

A legújabb képek Emmusról! Kép Kép

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Gyöngyi: utólag Boldog névnapot!!
Én sajnos sosem figyelem ezeket, mert mi nem nagyon tartjuk csak a gyerekek szülinapjait.

Köszi mindenkinek a reagálást a képekre, tényleg tudom ajánlani a helyet. Vannak akcióik, azokat érdemes kihasználni, de nem olcsó hely. Nekünk 12900,-/fő/éj volt félpanzióval, termálfürdő és élményfürdő korlátlan belépővel. gyerek ingyenes.

Én teljesen ki vagyok merülve több okból:
- mivel Bettus nappal csak rágja a cicim, így sűrűn fejek, mert nem szopik rendesen
- 2 napja elkaptam egy hányós-hasmenős vírust, már jobban vagyok, de gyenge, na ez sem tett jót a tejemnek
- tegnap 3-ig néztem a Pesti eseményeket a tv-ben és fel vagyok háborodva (több okból de ez nem ide tartozik)

Annácska: Patrícia megértette, hogy most nem jön, semmi gondja nem volt ezzel. Leközelebb úgyis visszük, meg azért mindenhova ált-ban 3 gyerekkel megyünk

Babetta: örülök, hogy Neked végre nem fáj a szopi, már ideje volt!!! Jók a képek!

Gaby: ne gondold, hogy mindent elrontottál! Semmit nem rontottál el, szereted a babát, mindnet megadsz neki, ez a lényeg!!! :)
Dorinánál mi tényleg mindent kipróbáltunk, megpróbáltuk kicsit "átnevelni", de lehetetlen!!! Persze lehet ezzel-azzal próbálkozni, de ne erőltess olyat magatokra amiről te sem vagy igazán meggyőződve.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska: Petike nagyon belehúzott, már valami atlétikai versenyre készül?? :lol:

Vok: szerencsére félálomban tud normálisan is szopizni, úgyhogy most altatáskor jó hoszan próbálom ciciztetni.

Szelivi: nálunk is a Sinlac és fürcsi után tud ugyanannyit enni, most mondjuk az előbb leírtak miatt kevesebb van, de igyekszem visszatornázni a tejmennyiséget. Még mindig nem tudom hogy tudsz/tudtok baba mellett tanulni, ügyik vagytok! :P

Cory: nagyon vidám gyerkőceid vannak, látom Liza bírja a két srác mellett a gyűrődést! :D

Annna: cuki Emma baba!

Meli: pont ezt beszéltük, hogy nem kell nekünk a Maldív szigetekre menni pálmafák miatt, ráadásul itt nincs szökőár sem.

Este még benézek, szép napot Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

El is felejtettem írni milyen nagy öröm ért a hétvégén!

Emmapapa végre belátta,hogy nem velem van a problem hanem az ő anyukájával!Ez igen nagy boldogsággal töltött el!
Sok előzményt nem írok mert az egy kicsit hosszú lenne.A lényeg az,hogy párom anyukája örökbefogadott egy sérült kisfiút,akinek autisztikus tünetei is vannak.Ő most hét éves,de eléggé öntörvényű és elkényeztetett,plusz egy kicsit agresszív is.Állandó rettegésben vagyok amikor megyünk hozzájuk,hogy mikor fog valami törtnni Emmával.Tomika szinte teljesen vak úgyhogy le sem tudom tenni Emmát egy percre sem mert ahogy leteszem rögtön jön,ugrál stb.Egyszer apukám el is esett Emmával együtt mert hirtelen elé ugrott és nem tudta már kikerülni.Szerencsére nem lett semmi baj mert apukámnak volt annyi lélekjelenléte,hogy inkább ő esett egy hatalmasat minthogy letegye a kezét amiben Emma volt.
Természetesen anyósomnak ő a fontosabb!Páromnak állandóan hurcibálni kell őt mindenhova,stb.
Mindehhez úgy állít be engem mintha én nem akarnám,hogy együtt legyen Emmával.
De most végre kibújt a szög a zsákból!Hétvégén mentünk a Margitszigetre.Felhívta a páromat és azt kérdezt,hogy mi lenne ha mi elvinnénk a két gyereket és ő otthon maradna.Erre Bálint megkérdezte,hogy nem az a lényeg ,hogy ő együtt legyen Emmával?
Utána kijött a konyhába és mondta,hogy:Macika nem veled van a probléma!

Bocsánat,hogy ezt a sokat leírtam de annyira nyomaszt ez az egész,és ez a mostani végre egy kis elégtétel számomra!
Nem tudom mi lesz ha végre elköltözünk!Attól félek,hogy állandóan a nyakamba akarja majd varrni Tomikát azzal a felkiálltással,hogy én úgyis otthon vagyok!

MÉGEGYSZER BOCSÁNAT,HOGY SOK VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Tünde!
Nagyon egyszerűen lehet gyerek mellett tanulni: este, amikor elalszik, nekiülök, és az első felébredésig tudok tanulni. Ez kb 11-02-ig van. Csak persze nappal jön a mosott sz@r effektus.

Kép
szelivi

Igazatok van :D :D :oops: A babgulyás korai, mert van benne ugye füstölt kolbász, ami még nehéz szegénykémnek.
Mégis inkább a körömpörkölttel kezdem :D :D

Tünde:

Hol is voltatok? És mennyit költöttetek? M i is nyertünk egy négyszemélyes belépőt a sóstói aquaparkba, úgy gondoltam januárban el is megyünk 3 napra. Nem lesz túlzás ugye egy 10 hónapos babának?

puszika

KépKép
gaby70

Ja, és megkaptuk az oltást, nagyon nagyon bátor volt, most durmol. Csak be ne lázasodjon.

Nem válaszolt a BCG-re, kérdeztem dokinénit mi legyen, azt mondta nem oltja újra, majd csak elsős korában.... :!: kerüljük a TBC-seket. Rögtön kérdeztem van e forgalomban hordozható röntgenkészülék, mert anélkül honnan tudhatnám ki a TBC-s. Vagy...? Én vagyok a hülye?

KépKép
gaby70

Tünde, engem pl. az nagyon felháborít, hogy a tegnapi nap 200 millába került, amit az én pénzemből is fizetnek. :twisted: :twisted:

Nagyon szupi képek, hajrá!

Livi, tudom, hogy ezzel én nem leszek valami népszerű, de Bence is ennyi idős volt, amikor már kétszer evett, és mindezt úgy, hogy nem volt kevesebb a tejcsi. De ő igényelte nagyon, mert délután már szinte óránként cicizett, és mikor kapott délután is gyümit, akkor nem, szóval valószínű, neki kellett. És ugyanígy volt az ebéd, és később a vacsi bevezetésénél is. És még mindig szopizik 3-4 óránként, szóval nagyjából egész nap eszik. :) Biztos ez nem általános, de úgy látom, hogy ő így kiegyensúlyozott, és a szopi kárára sem megy, szóval nem bánom. De ami működik Bencénél, nem biztos, hogy másnál is. :)

Picifiam tegnap megtette élete első önálló lépéseit, nevezetesen 3-at, aztán persze huppant. :) És hát egy csomószor áll kapaszkodás nélkül, én meg hüledezek. :shock:
Még mindig egy percre - de tényleg, és szó szerint - nem áll meg, csak mikor alszik. :)
És megy a tapsi-tapsi, ha mondom, hogy tapsi-tapsi, akkor nevetve ütögeti össze a tenyerét, beszarás, olyan aranyos. :)

Annnna, kitartás és egyébként becsüllek, hogy így bírod! :)

Babetta, Levi nagyon édes, és szerintem ne aggódj a kilókon. :wink:

Anna, nagyon édes Peti baba, és milyen ügyi! :)

Tünde, minden együttérzésem a tiéd szopi ügyben. Hajrá, és remélem megoldódik. A vírusos izét sajnálom, nekem öt napba telt, míg újra visszatornáztuk Bencével a tejhozamot, de olyan jól sikerült, hogy 5 nap után újra csöpögött, amit már nagyon régen nem tett. :)

Most megyek, puszi
Vendég

Sziasztok!

Nyúlanyó!

Gartula Tomdinak a szép evéshez :) Ügyi, csak így tovább. Körte bejött?

Zsu!

Nagyon kis okos Martin, egyszerre több vasat is tart a tűzben, és több csajszinak udvarol :wink:

Mamacka!

Jó, hogy megint írtál. Áron baba nagyon kis szép. gyönyörű képeket csináltok róla, de hát ez nem véletlen, ha jó az alany :)

Vali!

De jó, hogy jól esett a mozgás. Én is már annyiszor elterveztem, hogy mozogni kezdek, de mindig csak terv marad :roll:

Gaby!

Neked sikerült végül a céklafőzés?

Bartika!

Én kevertem már a céklát krumplival, répával, brokkolival, így nagyjából elfogyott, és kevertem almával is, na így jobban csúszott, de a kedvence sose lesz.

Era!

Nagyon vagány pasis lett Martin a katonás séróval! Nagyon szépen ül, kis ügyi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszi a babakocsis tippet mindenkinek!

Livi:bocsi hogy keverem a szezont a fazonnal!Mikor lesz eredmény a vizsgáról?Sajnálom ha nem sikerült!A nappali zombi kinézet nálam is aktuális!

Minden gyerkőc nagyon édes és ügyes!!!!!!!!

Eszti:nem semmi hogy ilyen hamar elindul a nagyfiad!

Annnna:teljesen megértelek!És remélem sértődések nélkül de meg fogod oldani a helyzetet!

Tünde:remélem hamarosan elmúlnak a rossz dolgok ami miatt kivagy!Kitartás!

Bocsi akinek nem írtam!
Vendég

Boscó!

A babkocsit már mi is ültetve használjuk, és imádjaa Dóri, hogy kilát :)

Eszter!

Köszi a gatyákat! Remélem jobban vagytok mindketten :)

Tünde!

Nagyon klassz helyen voltatok! Látszik, hogy jól érezték magukat csajok :)
Cickónak jobbulást!
Jó, hogy írtál a Maxi Cosi ülésről, mert mi is pont azt néztük ki. :)

Babcika!

Gratula dagi-Lilihez :) Nagyon kis szép csajszi :)

Vali!

Jobbulást a gyerkőcöknek!

Livi!

Sajnálom a vizsgát :( Azért még reménykedhetünk, hogy hátha megvan a kettes. Drukk! És utólag is gratula Tündinek a mászáshoz és a feltérdeléshez.

Annácska!

Tornász-Peti nagyon vagány! Tök ügyin gyakorolja a felülést.

Edit!

De rég írtál te is :) Na jó, én csak hallgassak :twisted:
Fog: Dórinak már felül is van kettő, de nem harap szopi közben, úgyhogy ne félj! Illetve harap, de csak akkor, ha ő befejezettnek nyilvánította már a szopit, én meg még picit próbálkoznék, hogy na még egy kicsit. Na, akkor megharap :roll:
Látom Levi is nagyon jókedvű kis manó :)

Gyöngyi!

Utólag nagyon boldog névanpot kívánok!!!

Angi!

Szegény férjednek miért kellett megműteni a fogát? Brrrrr...

Anna!

Emma nagyon szép nagylány :) Drukk a mielőbbi költözéshez!

Gaby!

A BCG Dórinak se eredt meg, így megkapta másodszor is hat hüónapos korában, de az az oltás se nagyon akar megeredni :( Nem lázasodott be Eszter baba?

Eszti!

Dóri is már kétszer evett ilyen idősen, de én is azt vettem észre, hogy igényli. Sőt, lassan a harmadik étkezést is beiktatjuk.
Gratula Bencének a lépegetéshez!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gaby: az éjszakai ébredéseknek ebben a korban általában nem az éhség az oka. Ezer más ok lehet dogzástól elkezdve az álmokon át ezer dolog. Ezen a nappali kajálás nem segít.
Az evéssel nem tudom, provokálni akarsz-e vagy sem, mindenesetre sem a babgulyás sem a pörkölt nem való egy ekkora gyereknek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Meli:tejcsim kevesebb van,ezt abból veszem észre hogy nem tudok annyit fejni mint eddig,meg Fanni is hamarabb kel éjjel!De más probléma nincs!A lényeg hogy neki legyen elég,más nem érdekel!Eszek iszok rendesen,valószínű hogy egy kicsit az ideg miatt lehet hogy csökkent,eléggé eszem magam dolgokon!Pedig nem kéne,de én ilyen hülye lelkis vagyok! :roll:
Vendég

Livi
Írd le a gyógytornász nevét, címét, számát, mert az egyik ismerősömnek kéne. Nagyon köszönöm.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gaby
Hogy nyertétek a belépőt? Irigy vagyok :oops: :lol:

Tünde
Bettinának is 12000-be került? Vagy csak a felnőtteknek?
Én is mérges vagyok a tegnapi műsor miatt. De inkább én se írok semmit. :evil:
Jobbulást ,remélem hamar rendbe jösz :)

Eszti
Nagy gratula Bence első lépéseihez. :D
Mi is most tanuljuk a tapsi-tapsit, de még csak tenyérbe csapkodunk ,de nagyokat vigyorog közbe. :lol:

Boscó
Gratulálhatok a kutya párnak.? :wink: Vagy nem lesznek kiskutyák?

Évi
Én azért szoktam írni csak ez a hét maradt ki. :wink:
Szoktam mondani Levinek ,ha elkezd harapni vége a szopinak, gondolom megértette :wink: és ezért nem bánt csak ritkán ,de szerintem azt se direkt. De azért tartok a felső fogaktól, de remélem, hogy nekem is simán megy majd, mint neked.

Annna
De jó végre valaki jár síelni a bandából. :lol: Mi is készülünk ,de el kéne kezdeni tornázni ,mert ilyen semmi izommal ,nem merek neki indulni. :wink:

Vali
Azt hiszem te leszel a példaképem ,úgyhogy abba ne hagyd.
:lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Mégegyszer mindenkinek köszi a névnapi köszöntéseket

Az éjszakánk olyan volt mintha mi is a Blahán laknánk. kb. annyit aludtunk :( . Egyetértek Coryval, nem az éhség miatt kellnek, hanem inkább valami fájdalom, rossz élmény vagy esetleg megszokásra gyanakszom.

Mi ez a babgulyásos sztori már megint? Lemaradtam :?:

Eszti: nálunk is többször van már hami napközben, de cicizést mi se váltottunk még ki, ráér

Na mindjárt jövök, csak lerakom a lányom aludni

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Tomdi már egészen jól van, ma kellett ellenőrzésre vissza mennünk és már csak kicsit vérbő a torka, de sajna még mindig hörög, de az orrából már alig jön a trutyka és az éjszakáink is elég jól telnek, 3-kor, majd fél 6-kor, végül 7 fele kel. Amikor felébred "csak" akkor köhög, így kapott még egy befúvós cuccot, amit meglepő módon imád, pedig doki szerint a gyerkőcök nem csippentik. A körte viszont bejött, tegnap 50ml legurult, remélem ma is enni fog belőle. Szerintem ez a fránya betegség, a gyógyszerek adása miatt nem evett eddig, tuti azt hitte gyógyszert kap :( A gyümit én is két szopi között adom, megpróbáltam szopi után, de akkor oda se szagult, szopi meg így is még 3 óránként népszerű nálunk :)

Annácska, nagyon szép a család, a hintás kép nekem nagyon tetszik, édesen lengenek :) , mondjuk a fekvőtámaszos se semmi...

Cory, a fotelba hancúrozós kép nagyon jó, tényleg eszméletlen a lányod rötyis mosolya, szinte hallani ahogy nevet :D

Gyöngyi, utólagosan én is boldog névnapot kívánok!

Eszti, nagyon ügyes Bence, én biztos dobtam volna egy hátast, hogy 8 hós és már lépeget :D

Annnna, nem semmmi az életed, még jó, hogy a párod megértő, együtt megoldjátok és hát Emma a kárpotlás mindenért. Klasszak a képek, bájos a csajotok :)

Tünde, tényleg nagyon klassz helyen voltatok, jobbulást neked :)

Babetta, szupik a képek, az utolsó nagyon tetszik, jó érzés, hogy más is így "gyagyáskodik" a gyerkőcével, én is kapható vagyok a hülyeségre :D Remélem nem sértő amit írtam, ugye érted mit akarok kifejezni?? :)

Cory még annyi, hogy akkor te is úgy gondolod, hogy ha este "megtömöd" a gyereket attól nem alussza végig az éjszakát....ugye ez nem így van?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Szóval, itt vagyok. Apa meglepett tegnap egy új kamerával (erre már jobban fogok vigyázni).

A Lili már egész jól van, 2 napja nem szívom az orrát se.

Babakocsi: Én már 4 hónapos kora óta megdöntöm a kocsi háttámláját, ugyanis csak így hajlandó ellenni benne.

Na most kb. ennyi jutott eszembe

Kép

Kép
pgyöngyi

Nyúlanyó
Egyáltalán nem sértő. Mi is imádunk hülyéskedni. :lol: :lol:

Cory
Sima A rizst adhatok Levinek ,vagy valami különlegeset kell venni?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok :)
Van egy kis időm, Peti alszik :D

Edit :)
Nagyon édes Levi :) Szerintem nem gond, hogy nem hízik, de kérdezz meg nálam okosabbakat is :)

Zsu :)
Annamari sajnos ezt nem növi ki, de jól karban lehet tartani az izom letapadásait :) Most a legnagyobb gondunk a végtag hossz különbség :( Talán tudnak valami segíteni, hogy legalább ne bicegjen :?
Amúgy mi a külvárosban lakunk, de apa vissza ment az Erzsébet hídra, mert az eszközei ott világítottak egész hétvégén :? A tüntetés miatt előbb lett vége a rendezvénynek, de amíg fel nem hívott, hogy minden rendben és az eszközök is biztonságban vannak, addig hót ideg voltam :(

Livi :)
Nem számoltam le a fekve nyomásokat, de majd megteszem :lol: Nem szokott Peti eldőlni, inkább lerakja a térdét és újra felnyomja magát :)

Meli :)
Csak nem tetszik Bogikának az izmos kis pasim :wink:

Angi :)
Szegény apa :( Nem lehetett kellemes :(
Szerintem ha lecseréljük a hordozót mi is menetirányosan fogunk tudni csak ülni, mert Petinek hosszú lábai vannak :)

Annnna :)
Hajrá visszaszámlálás :) Kitartás, mindjárt meg lesz a ház :)
Remélem holnap tényleg lesz már fűtésetek :)
Nagyon kis édike Emma :)
Nem könnyű a helyzeted, ez tény! De egy autisztikus gyermek nevelése nem kis feladat, sok gonddal jár. Azért szorítok, hogy rendeződjenek a dolgok és apával is többet tudjatok együtt lenni :) Gondolom a költözés után már nem neki kell minden hová rohangálnia :)

Tünde :)
Sajnálom, hogy ilyen ramatyul vagy :( Gyógymanókat most neked küldöm :)
Jó, hogy ilyen megértő Patrícia :)
Nem tudom Peti minek készül, de szorgalmasan gyakorol :D

Eszti :)
Hatalmas gratula a kicsi fiadnak :D Döbbenetes ütemben fejlődik :shock:
Kép
Igazad van! Engem is főleg ez borított ki, hogy amúgy is szarban van az ország és erre még rátesznek egy lapáttal :evil:
A másik, hogy miért nem tudták legalább az 1956 50. évfordulóját békésen megünnepelni, miért kellett szét zúzni :evil:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na jó lányok! Látom, nem lehet veletek kaja ügyben viccelni. Akkor hát a töltöttkáposzta se megy jó tejfölösen??? savanyúkáposztából??? Persze hogy ne vegyetek komolyan!!!! Cory persze h NEM akarlak provokálni !!!! Pláne egy olyan allergia után ami nekünk volt.... :( :cry:

Az ébredés meg sztem mégis kaja lesz, legalább 1x, mert olyankor mindkét cicit kiszopja. Fognak ( zásnak ) se hire se hamva, lehet más oka is persze, de én igy '' érzem ''. Amikor nappal jól eszik, és jól alszik, akkor éjjel sem ébred fel csak 1x.

Ja,lehet én se leszek népszerű, de mi is 2x eszünk egy nap, d.e alma, de újabban nem szereti, a felét ott is hagyja, és d.u főzelék. És tervezem a napi 3x-i kaját, és tejecske azért van bőven szerencsére.
A kaja Újabban sütőzacsiban ( Évi ) egész hamar megvan és iz, vitamin szin, minden ott van, ahogy a Soma mondaná.... A cékla is megy, de most pár napra kihagyom. Szerintetek ha majd újra kezdem, újra apránként kell adagolni,vagy amennyit ő akar?

Babetta: nálunk voltak ( Szatmáron ) Sóstó üzemeltetői, és a rádióban lemenő reklámok fejében adtak 25 db családi belépőt. Egy kérdésre kellett válaszolni Sóstóval kapcs. aki tudta és elég gyors volt, az nyerhetett. Igy sikerült, nagyon örülünk.
Lesz nyaralásunk januárban.

Két hét alatt hiztunk 30 dk-át. Nem semmi ugye? Legalább már nem néz ki olyan kis etióp gyereknek. Tényleg nemtom mikor rakok fel képet.....
:( :( :(

Most megyek, csak meg akartam nyugtatni a kedélyeket babgulyás ügyben.

De még jövök. Sziasztok.

KépKép
gaby70

Nyúlanyó: én ugyan nem próbáltam, de a környezetemben többen is a megtömést, és nem lett jobb az éjszaka. Nem tudom, más gyereknél hogy van, de Lizán pl egyértelműen látszik, hogy nappal nincs annyi ideje szopizni, és ezt valamikor be akarja hozni. És itt nem az evésre gondolok, hanem az összebújásra pl.

cory
Budapest

Köszi Nektek! Ma már szopizott egyszer rendesen, remélem visszajön a tej rendesen.

Bettina is 3-szor eszik és minden alvás előtt és után szopik, így 6-szor szopik + éjszaka (1-10-szer)

Babetta: írtam, hogy a gyerek ingyenes :D

Eszti: akartam is kérdezni, hogy mennyire jött vissza a tejed, de megelőztél a válasszal, akkor én is reménykedhetek jogosan :P

Annna: sajnálom a kialakult helyzetet, férjeddel nem lehet leülni megbeszélni ezt a problémát?

Gyöngyi: örülök, hogy Lili meggyógyult, szegénykémnek már ideje volt jobban lenni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi79
Miért kellett apának műteni a fogát, nagyon sajnálom :(

Anna
Drukkolok, hogy kész legyen a házatok minél előbb :) szuper lesz biztos :)
Gáz ügyben meg csapjatok az asztalra, :evil: hogy kapcsolják vissza, pici babának szüksége van a melegre.
Emma nagyon szép......és azok a szemek :) :)

Tünde
Jobbulást kívánok :) :)

Eszti
Nem semmi a kis Bence, nagyon ügyes, el vagyok ájúlva, hogy már egyedül szeretne lépegetni, nagy gratula neki :) :) :)

Nyúlanyó
Örülök hogy Tomdi jól van, gratula a körte evéshez :)

Gyöngyi
De jó, hogy Lili is jól van már :) gratulálok az új kamerához, mi tőrtént a régivel :) :?:

Mi az előbb kinn voltunk levegőzni, megetettük a halacskákat a tóban, de most csúnyán beborúlt remélem nem fog esni. Lassan jönnek haza a lurkók a suliból aztán átveszik a hatalmat a számítógép felett, jó lenne egy saját gép......talán jövőre.....

dobok képet most csináltam, mi előtt kimentünk, meg amikor bejöttünk :)

Kép Kép 0

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Tünde
Én azt hittem ,hogy az csak a fürdőre érvényes. :oops: :lol:

Cory
Nekem nem válaszolsz ? :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsu
mi is voltunk kint ,de mi kutyázni :lol:

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
nagyon csini Levike :) az milyen kutyu? Mi most nem tudunk kutyázni mert Bessyke/ a kutya/ tüzel és minden hova pecsétel :( Van valami ötlett mit tegyek rá mert ugye szoba kutya de most míg jó idő van kizártam mert ha bennt van Martin mindig utána mászik. Már arra is gondoltam teszek rá egy pelenkát :roll:

pussz

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu
Tibeti terrier
Szerintem pelenka jó ötlet :lol: vagy bugyi :lol:
mi már szerencsére túl vagyunk rajta ,de ő mindig kint van :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Valaki dobna valami jó szülinapos figurát.Köszönöm
1 éves fiúnak küldeném

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

zerintem nagyon jókat lehet itt találni www.e-kepeslap.com
Vendég

Babetta
Ez hogy tetszik? Ha még nem késő?

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Meli
köszi :D

Zsu
ez is nagyon jó :D
még van két napom

még azért szívesen látok párat és utána választok. :lol:
Köszi

Na mára lelépek,mert én írtam a legtöbbet :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó!
Semmi gond! Eredményt minden nap várom, majd talán a hétvégére.

Évi!
Mi is újra megkaptuk a BCG-t. Állítólag, ha már a bőr alatt érezető egy kis dudor, akkor jó.

Babetta!
Csinos nagyon Levike! Micsoda hópihés sapi! (És alatt micsoda mosoly!)
Juhász-Tóth Zsuzsa DSGM szakgyógytornász, 1163 Budapest, XVI. kerület, András u. 19. 06-70-297-59-98, emil is van:juhasztothzsuzsa kukac t-online.hu

Annácska!
Szerinted az én gyerekemnek az egyensúlyérzékével minden rendben van, ha minden ilyen esetnél dől jobbra-balra? Úgy értem, ha feltérdel, akkor tuti hanyattesik, egy ilyen fekvőtámasznál szintén. Azt hiszem ezt is megemlítem a gyógytornásznak.

Cory!
Hidd el, senki nem akar direkte cukkolni téged! Gaby csak viccelt.

Kép
szelivi

Livi :)
Szerintem mindenképp említsd meg a gyógytornásznak ezt az egyensúly helyzetet, de lehet, hogy semmi, csak még nem érett rá :) Ezt szakember tudja eldönteni :)

Edit :)
Ime néhány kép
Kép
Kép
Kép

Este még jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Így eszi az almát Bence. :)

Kép Kép Kép
Vendég

Gaby!
Most tök öszintén mondom, de komolyan is gondolhatnád a dolgot, mert nem egytől hallottam már ilyet. Valamelyik nap még apa is kiakadt, h mivel tömte egy anyuka a 2 hónapos babáját.

Azt meg nem hiszem, h egy gyereket meg lehet tömni. Mi cicizünk is, kap üvegest is és kanalast is és bármelyiket szeretném egy csöppet erőltetni egyszerűen összezárja az ajkát és elforditja a fejét. Onnantól minden a ruhán meg a környező valamiken landol.

Álometeés még igen, de az sem akkora mennyiség amivel szerintem jólakik. Szerintem akkor is tudják mi az elég.

Babetta!
:oops: az előbb csak az utolsó hozzászólás ereéig ugrottam be és csak most látom milyen cuki hópihés sapis Levikéd van.

Anna!
Minden elismerésem a tied!
Szerintem ne agyalj előrre milyen lesz ha... van neked igy is elég bajod most is. Miért rettegsz előre, h a nyakadba varják? Lehet nem is és akkor majd az fog idegesiteni, h miért etted magad előre.
Amugy meg nem vagy köteles vigyázni senkire van neked pici lányod. Nem te fogadtál örökbe.
Én tuti megmondanám a magamét és ha már apa is belátta, h nem veled van a baj szerintem melléd állna.
Édes a majszis kép. Ne mond, h megette az egész szelet kenyeret?

Annácska!
Szerintem igen, de ne kezdjük tervezni az esküvőt előre :lol:
Vendég

:) cuki Bence :)
Vendég

Babetta:Pont a szülinapomon,okt.16-án ragadtak össze először!Igaz kellett nekik segíteni,mert hát mindketten szüzek voltak még! :oops: Azután még 4-szer sikerült!Ha ebből nem lesz kutyika,akkor gáz van!Édes a kutyabarát fiacskád!

Zsu:Martin nagyon kis vigyorka!Cuki!

Dobok pár képet a kutyikról!12 éven aluliaknak nagykorú felügyelete mellett ajánlott!!!! :lol: :lol: Csak nagyon béna vagyok,mert a nap felé fotóztam!Emiatt olyan lett amilyen! Kép Kép

És a számítógépező Fannikáról: Kép Kép

És egy nagy vigyori:Kép

Ebben a szerkóban mehetek Anettkával az űrbe? Kép
Vendég

Örülök h nem vettétek komolyan a marháskodásomat a babgulyással.

megtömés ügyben egyetértek veled Meli, Eszterbe se tudok egy grammal se többet '' tömni '' mint amennyit ő kér. És gyakrabban se
mint ahogy a suttogó elvárja tőlem. Sztem az a legjobb , ha rábizom, úgyis ő tudja ösztönösen mi és mennyi elég és jó neki.

Hiába, a kos kisbabák nagyon nagyon makacsak.... :D :D

KépKép
gaby70

BENYÓ: GRATULÁÁÁÁÁLUNK!!! Kép
Cukkeren eszi az almát :wink:

Edit: Levi szenzációs! Szerintem ne aggódj a nem hízás miatt, nem fog elfogyni :wink:
Hiányolást köszi, édes vagy!
Téged viszont jó volt nagyon olvasni, jó hogy ennyit írtál! Úszásra jártok? Karúszóztok már?
Levi nagyon ügyes a mozgással!

Tünde: Kafi képek! Ha tudtam volna, hogy a közelben vagytok.... :wink:

Gaby: Szóval idejöttök majd a szomszédba? Az élménybe járunk babaúszásra, meg nem messze lakunk tőle.

Cory: Nagyon szuperek a képek! Liza szeme valami eszméletlenül gyönyörű!

Annácska: Tutker volt a családi pancsis "sorozat"! Nagyon ügyi Petike!

Era: Martinnak is nagy gratula az üléshez! Igazi nagyfiús, szuper az új séró! :D

Angi: Ferinek további mielőbbi gyógyulást! Édes volt Lidi a tükör előtt! Kafi az új szalagos kép!

Ildi: Mizújs a bébikkel?

Livi: Fel a fejjel! Én egyelőre nem látom át, hogy a fenébe fogom megcsinálni ezt az ucsó félévet.

Boscó: Nem is biztos, hogy kevesebb a tej. Nekem váltig állították,hogy már ilyen nagyobb bébiknél másabb a tej. Ha jól tudom, 6 hó után "apadó tejnek" hívják. (Remélem, nem mondok hülyeséget Cory, Borcsa). Ezt már nem lehet úgy fejni. Sajnos nekem is azért nem sikerül. Én már többször megbizonyosodtam róla, hogy azt hiszem, hogy már nincs tejcsi (mert fejni nem tudom, és tiszta plötyi), erre a bébi folyamatosan rámcáfol. Szóval nyugi!

Martin, Emma, (utolsó lapon csak őket látom, bocsi, de nem megy mindenki emlékezetből) nagyon édesek!

Általában olvasgatok, de írni se időm, kedvem se nagyon! Alig alszom, hulla vagyok: tanulás (kellene), Boti új szokása :? miatt.

Talán szeparációs szorongás, mert nem éhes, kéri a cicit éjszaka, de csak cumizgatni, kortyolgatni. Nem a foga miatt van, mert nem úgy sír....mindenesetre elég brutál napok. Napközben is többször hozzám bújik, meg keresi a cickót, meg nehezen alszik el. Előbbinek örülök a tejtermelés miatt, viszont elalváshoz továbbra sem fogadja el a mellem (utoljára fürdés előtt úgy 6-fél 7 fele)... szóval talány ez a gyerkőc. Nálunk emiatt van Sinlac folyékonyabbra készítve, csőrösből.

Na, asszem most ennyi! Így is rengeteg voltam!

Puszilunk Mindenkit!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kimaradt:

Gyöngyi: Boldog névnapot!

JObbulást mindenkinek!

Nancsi: Hogy van a fogad?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Sorry, itthon van Ádi szabin, szóval keveset jutok géphez. :D

Gaby!
az első részben nagyon jó leírása van a babatípusoknak, de hozzáteszi, hogy nem lehet külön szedni a kategóriákat!!! Szóval nem biztos, hogy a te hibád. Náz meg, hogy mi az ami stimmel a kiscsajra. Sajna a 3asat még nem olvastam, szóval nem tudom, hogy mit ír benne.

Angi!
Jobbulást Ferinek!!!!

Eszti!
Gartu a pasidnak! :D Naaagyon ügyi! :D

Tünde!
Uhhh! Kitartást! Remélem Bettina rájön, hogy a cici igenis naaagyon jó dolog. :D

Edit!
Én úgy tudom, hogy mindegy milyen a rizs, a lényeg, hogy főzd egy kicsit túl. Legalábbis így emlékszem. :D

Annna!
Kitartást az anyóshoz! Nem egyszerűek, az biztos! :(

Lányok, szerintem az, hogy ki hányszor és mit ad enni a törpének, az a kettőjük dolga. Ezt senki se ítélheti meg. Így szerintem ez nem "népszerűségi indexre" megy. Aki többször ad, többször ad, aki nem, nem. Ennyi. Itt szerintem az a lényeg, hogy tudjunk egymásnak segíteni, ha kell. Ha ez azzal jár, hogy elolvassuk más véleményét is, akkor azzal.

Sok minden van, amit nem ugyan úgy csinálunk, de éppen ez a jó. Halálra unnánk magunkat, ha ugyan azt olvasnánk egymásról. Én pl örülök, hogy néhányan sokat esztek, mert van kitől tanácsot kérni, de nem kapok szívbajt attól, hogy Hanna nem tolt be rögtön egy üveg hamit. :D

És már el is felejtettem a többit, amit akartam. :D
Talán később! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Babetta: bocsi, kicsit zűrösek a napjaim, az agyam meg véges :(
Az igazság az, hogy én olyan szinten vagyok főzési antitálentum, hogy alapvetően azt gondoltam, félreírtad a címzést ;)
Rizst ugyanolyat adok, mint ami nekünk van itthon

Gaby: sajnos sokan tényleg hasonlókkal etetik a gyerkőket :( A legdurvább amit hallottam mostanában az egy 2 hós babát kekszes tehéntejjel etettek.

cory
Budapest

Hol az éjszakai műszak?

cory
Budapest

Komolyan nem írt senki éjszaka? CSajok, hova tűntetek?

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?