Új privát üzeneted érkezett!

Betti, hát igen, most éppen örülök a tüneteknek, ezek bíztatóak! :D
Vendég

Na mire leírtam, hogy várom a többiektől, addigra már a fél banda le is írta! Köszike!

Amúgy persze mindenki benne lehet a táblában Tontica! Akkor te miért ne lehetnél?
bettike
Eger

Tontica: Monserrate fiú vagy kislány??? :oops: :wink:

Bettike: Igen már meg is ettük és fincsi volt :lol: Köszi a +++ energiákat :lol: ideértek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enci, Monserrate fiú! :lol: Bár lehet, hogy Tonti már megválaszolja, mire megírom! :lol:
Vendég

...na hát én meg csak kreatívkodok:
Kép

Kép
zölddisznó

Szia Coca!!

Hogy tudnám a kép méretét megváltoztatni??MErt a formátuma jó JPG.

Köszike!!
Judit
judithappy

judithappy

Judit, ez nagyon helyes kép, mintha egy magazinból vágtad volna ki! Ezt teljesen jószándékkal írtam, nehogy félreérts! :D
Vendég

Az előbbi csak egy próba volt. Babanetes fényképaébumból tudtam berakni képet, de most meg oda nem tudok képet felrakni.

Egyébként ezek mi vagyunk 2006.07.16-án! :)
judithappy

Hi,

Nev: Purc
Eletkor: 27
Miota probalkozunk? 2006. július
Hogyan probalkozunk? spontán
Ciklus hossza: 28
Ciklus nap: 14
Gyerekek: -

Purc

Kép

Kép
purc

Szia Athiz!!

Te nem tudsz nekem segíteni abban, hogy tudnám ide varázsolni a tesztes képemet??!!

Hogy kell méretet, vagy formátumot változtatni???

Előre is köszike: Judit
judithappy

Hát nekem van egy speckó programom, amivel tudom variálni a dolgokat, de ha van pl. painted, akkor abban is tudod kicsinyíteni, talán az eszközök menüpont alatt. És ha kész a kicsinyítés, akkor elmented más néven, és ott tudod beállítani, hogy JPG-be kerüljön.
Vendég

Vagy Power Point is jó, stb. Judit! Remélem, hogy sikerül! Ha nem, akkor küldd el nekem emailben, és én átvariálom neked!
Vendég

Milyen e-mailre küldhetem?
judithappy

Szia ATHIZ!!

Arra az e-mailre küldtem, ami ide van beírva ( a yahoo-sra)!!

Köszike!!

Judit
judithappy

Judit, valamiért nem tudom onnan letölteni a képet, megtennéd, hogy az msnm címemre küldöd ugyanígy emailben? Köszi
Vendég

Eniko!
Nagyon sajnalom! :(

Judit!
Nagyon szep ez a kep rolatok!

Adataim:
nev:Ancsa
kor:25
miota:2003.okt.
hogyan:spontan
ami eddig kiderult:Hsg:jobb oldal elzarodva,bal elvileg jo
Lapar remelhetoleg meg iden
ciklus hossz:28-34
cn:8
gyerek:Marci 4eves

Koszonom!!!

Athiz!
tunetek: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Zoldi!
Nagyon szep amit csinaltal!!! :D
Csak nem sok latszik belole :(

Kép
Kép
ancsa81

Jó, akkor én is :wink:

név: szirom
kor: 37
mióta: 2006
hogyan: spontán
ciklushossz: 30-37
cn: 35
gyerek: Miksa 3 éves

Enikő! Sajnálom :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szépséges kedd reggelt!
Kedvcsináló: Kép

A hőm pedig (ez most a hüvelyi):
Kép

8-ra megyek UH-ra (ha bírok, a suliból felmászok a netre, dicsekedni a tüszőmmel) és megtudom az inszem időpontját.

Lábadozó mensisek, akciózó felesek, várakozó progeszterontermelők és centit szabdaló kismamajelöltek! Csodás keddet mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Kép

Ez egy próba hátha sikerült csatolnom.

Kép
kata05

Tudom egy kicsit furcsa, mert az elején mértem azt beteg lettem és abbahagytam.

Zöldi várjuk a beszámolót!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Teszteltem egy negatívat :cry: Néha úgy érzem, úgy fáj, hogy meg fog jönni, néha meg úgy érzem, hogy egyáltalán nem úgy fáj, csak az a biztos, hogy fáj.

Görbe:

Kép

Ma nem nagyon leszek, mert ezerfelé megyünk...

Zöldi! hajrá!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ismét vigyorteli napra ébredtünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom! Szerintem várd meg a 18 dpo-t! És foglald el magad mással!!!!

Zöldi! Szuper jó a kép, igen várjuk a beszámolót!!!

És akkor a görbém:

1161671023.69.doc
bettike
Eger

Szisztok!

Jó sokat írtatok!

Enikő nagyon sajnálom, de drukkolok hogy a hormonvizsi eredményeid jók legyenek.

Szirom reggel mikor mértem a hőmet rád gondoltam, hogy mire bekapcsolom a gépet már bizti megírtad, hogy zebrásat teszteltél. Sajnálom a negatív tesztet, de amíg nem jön meg addig él a remény :o

Az én görbém már egy vicc, minen nap ide-oda rakocsgatja a peteérés dejét a progi. De most legalább ott van ahol tényleg volt. :) Kép

Kép
Kép
robcsi03

Most nézzétek meg!!! :cry: :cry: :cry:
Kép

Tudom hogy volt peteérésem, éreztem a tüszőt is!!! És a bal oldalon volt! (A bal oldalam teljesen átjárhatatlan, a jobb oldalon legalább pici folyadék átment nagy nyomással) Még tojásfehérjém is volt! És mégsincs semmi de semmi esélyem! :cry: :cry:
És ráadásul holnap jön a banya házat nézni! Persze én ma is takarítok egész nap, nem is érdekel már mit fog mondani,csak legyünk túl rajta!
Sziromka,
nagyon sajnálom a negatív tesztedet!
Coca,
nagyon nagyon szorítok hogy egy szépséges 20mm-es tüsző csücsüljön benn! Mit egy? Kettő! Ne aprózzuk el... :D :wink:
Vendég

Bettike tök jó a görbéd, és 1 nappal jársz előttem :D

Kép
Kép
robcsi03

Jóóóóó reggelt és napot!

Zöldike, vigyázz magadra és a tüsszencseidre, és várjuk a helyzetjelzést, hogy mi van velük? De nagyon leesett az a hő, úgyhogy... :wink: Tetszik a láb! Ilyet szeretnél már te is puszilgatni, miiii? :lol:

Szirom, sajnálom a - tesztet! Akkor még várni kell a végkifejletre! :?

Kata, ez a görbe! :lol: Viszont eléggé magaska a hőd, a peteérés szerintem tutira megvolt, remélem, hogy volt jól időzített action is, és akkor most várakozó állásponton vagy. Ha szépen fent maradna a hőd, vagy még emelkedne, akkor esélyes vagy nagyon is! :D Ja, és tetszik a tickered! :wink:

Ancsa, hát igen, én ma is csak mosolygok lelkileg, habár a tegnapi és éjjeli dolgok nagyon megviselnek. Szerintem felháborító, és ilyenkor veszettül örülök, hogy nem a belvárosban lakom. Meg amúgy is! :lol:

Judit, végülis nem kaptam még meg a tesztedet, hogy feltehessem, ha lesz időd, küldd át az msnm címemre!
Vendég

De sokat írtatok, amíg én is! :lol:

Bettike, ez az, tovább a vigyorral, nagyon szép a görbusz!

Robcsi, hát a tiéd is szépen alakulgat, az fix! De jó! És a tickereid! Milyen kár, hogy nekem nem fér be még egy, mert úgy tetszik az a karácsonyos! :roll:

Ti úgy csináljátok/csináltátok, hogy amikor együtt vagytok a párotokkal, szóval szeretkeztetek, akkor pl. gyertyába álltok? Szigorúan a gravitációs elmélet miatt! :lol: Hogy az ebihalacskák könnyebben feljussanak a méhecskébe?
Ezt csak azért kérdezem, mert végülis már ezt is bevetettem az utsó ciklusomnál, csak sajna mivel hájmalacka vagyok, gyertyába állni nem tudtam, viszont hasra fordultam, és felhúztam magam alá a lábamat, és a popómat az égnek meresztettem. Úgy festhettem, mint a büdösbogár! :lol: De lehet, sőőőőt, hogy ez is segített! :wink:
Vendég

Athiz én egy másik fórumon olvastam, hogy a csajnak hátrahajló méhe van és neki a doki nem a gyertyát javasolta, hanem a hasrafordulást.

Egyébként én amikor másodszor terhes lettem én nem gyertyáztam, sőt utána simán kimentem WC-re és mégis összejött.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Hát ezért vagy te az én teszt párom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Athiz! Én csak kispárna a popó alás és legalább 20 percig semmittevés!
Te kis büdösbogár! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a hasonlat teccik!
bettike
Eger

Ja és azt el is felejtettem írni, hogy az a lány mindjárt az első hónapban terhes lett, pedig már régóta próbálkoztak. Persze ez is lehet, hogy teljesen véletlen, de előtte is mindig együtt voltak jó időben és akkor mégsem jött össze.

Örülök, hogy tetszenek a tickerek :D

Tüneteid megvannak? Szerintem, ha vannak tünetek akkor már nem kell több teszt. Mikor akarsz menni dokihoz?

Kép
Kép
robcsi03

Az én barátnőmnek is hátrahajló méhe van! Nekik is azt mondta a doki, amit leírt Robcsi, nekik viszont a 6. hónapban jött össze! Pont akkor, amikor az egész babaprojectet el akarták tolni egy évvel!
bettike
Eger

Sziasztok!
Szeretnék felkerülni a táblába, ha lehet.
Adataim:
Név: Anitamami
Életkor: 41
Mióta prób.: 5 hónapja spontán
Ciklus h.: 25-27 nap
Eddigi gyermek: -
Cn: 22

Athiz, köszi! Reménykedem, mint eddig is, de talán most biztatóbb mint az eddigiek.
Vendég

Hát igen, jó kis módszerek ezek, az fix. Viszont nálam a popóalápárna módszer nem jött be! :lol:
Tünetek továbbra is vannak. :D
Vendég

Jaj! Tiszta idegbeteg vagyok! Nem tudom, de a hormonjaim megőrjítenek! Idegesít mindenki, vagy nem is tudom! Lassan ott tartok, hogy nem tudom kezelni az érzéseimet! Front van vagy mi?
SEGÍTSÉG! Legalábbis tegnap délután óta tiszta hülye vagyok! :cry:
bettike
Eger

Na meg persze bénázok is! Nem találok olyan táblát mintának! Kokusz SEGÍTS!!!!
Mert amúgy sima excelbe beirogattam, azt délután 5-6 óra körül fel is tudom rakni, de hát semmi dizájn! :cry:
bettike
Eger

Bettike, ha adnál nekem egy email elérhetőséget, akkor átküldöm neked a másik topicból a táblát példának, jó?
Vendég

Sziasztok!

Szirom sajnálom a negatív tesztet ... viszont nem értem mert a hőd meg fenn van .... :roll:

Áfi, Athiz írtam a másikon ....

Nálam helyzet:

Kép
kokusz

Én is bevetettem egy ideig mindent, párna a popsi alá, gyertya stb....és nem jött össze. :( Szeptemberben viszont, azon az egy bizonyos napon :), szeretkeztünk, aztán kb. 10 percet feküdtem csak úgy simán, utána kimentem pisilni is (állítólag azt sem lehet), és átmentem a másik szobába tévézni, és lám sikerült! :lol:

Kép
elizabeth25

Kókusz, te mikor akarsz tesztelni??? :))

Kép
elizabeth25

Eliza, biztosan a tévézés segített! :lol: :lol:
Vendég

Bettike, mail ment, kettő is! :D
Vendég

Elizabeth szerintem kivárok ... ha nem jön meg akkor utána tesztelek, addig nem. Elég volt a negatív tesztekből :)
kokusz

Köszi Athiz! Tanulmányozom! Remélem, hogy kora este már nekünk is lesz, legalábbis valamilyen biztos!
bettike
Eger

Kokusz! Akkor még kitartást, mert szerintem ez a legnehezebb rész, a várakozás!
bettike
Eger

Bettike igen ebben egyetértünk .... :)
kokusz

Sziasztok!!
Ma délután fél 6ra megyek be a klinikára a dokimhoz :) Vár, megbeszéljük a dolgokat. Remélem vizsgálni nem fog ömlik belőlem a vér :(
Bakker frankón izgulok :) Mintha először mennék életemben nőgyógyászhoz :lol: Nem vokk normális :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Athiz, lehet! :lol:

Kókusz, igazad van, én is így tettem, amikor tesztelni akartam!

Kép
elizabeth25

A táblázathoz lenne egy ötletem: valamelyik szolgáltatónál létrehozni egy e-mail címet aminek a jelszavát csak azok tudnák akik jogosultak erre, oda feltenni a táblát és aki akarja ott mindig megnézheti. Így senkinek nem lenne az még plussz meló, hogy mindenkinek körbeküldözgesse a címére.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?