Sziasztok!
Csajok!
Ennyi ablak nincs is, amennyit ti pucoltok!!!
Asszem el kéne kezdeni egy hivatalos felmérést a PCO-macska összefüggésben!!!!
Dimet!
A Drazsé nem a Ferenc Jóska egyenesági leszármazottja véletlenül??? Ilyen pofaszakállal…
A felső képen lévő cicátoknak viszont igen feminin vonásai vannak (bocs, ha tévedtem!), bár mintha kissé sértődött lenne!
Gratulálok a fogyáshoz!!!!
Norka!
Egy ilyen cicusnak igazán vehettetek volna nagyobb radiátort, hiszen lelóg róla!!!
Luca hány kilós????
Csak a bemenet szűk v. a teljes hossz??? Mert az utóbbi esetben lehet, h. inkább száraz vagy! Az előbbi esetet, meg szerintem simán meg tudják oldani! ( mintha említettem volna annó, h. apuci méreteiről fel kellene világosítani a gátmetszést varró orvost!!!
)
Zsizsik!
Azért jobb a cumi, mert, ha miatta kissé kifelé állóak is lesznek a gyerek fogai, van egy jó kis kütyü a fogszabályozásban, amivel rendbe lehet tenni és egyben a cumizást is helyettesíti: pitvarlemeznek hívják. Lényegében egy domború akril lapka, ami az ajkak és a fogak közt helyezkedik el, ugyanolyan nyele van, mint a cumiknak, csak éppen visszatolja a kifelé álló fogakat. Akár egész nap a szájában lehet, sőt vannak gyakorlatok, amikkel lehet tornáztatni a száját és egyengetni a fogakat!!!
Leszoktatáshoz nem tudok mit szólni, ha a meggyőzés nem használ, vegyetek igénybe külső segítséget ( ez akár egy példaképnek választott óvónéni v. családtag is lehet)! Csak ne ba..ogassátok 5 percenként és ne kenjétek mindenféle sz.rral a kezét!!! Legalábbis ezek nálam nem váltak be!
A jó öreg fogszabis tanárnénink a mesekesztyűt javasolta. Ez egy olyan gyerek kesztyű, aminek állat- v. mesefigurák vannak az ujjain. Este lefekvéskor először a gyerek mond mesét a kesztyűvel anyának, ezáltal lehetőség nyílik arra, h. a nap folyamán felgyűlt feszültséget le tudja vezetni! Így az ujjszopáshoz vezető leggyakoribb ok megszűnik! Hát én még nem próbáltam!
Okriszta!
Az Avent éjszakai cumija fluoreszkál a sötétben, hogy könnyebb legyen megtalálni! Eddig azt hittem, h. hülyeség, de immár látom a jelentőségét!!!!
Kavits!
Azért meg kell hagyni a Sumi is nagyot ment, én nem kedvelem a beképzelt német fejét, de most derekasan küzdött!!!!! Már kezdtem sajnálni!!!!!
UH-ra mikor mégy??? Nem ám ellébecolni!!!!!
Gergőnek megfelelt a 19. napi PÉ is!!! Szerintem neked is jó lenne, nem?
Szijjja Pogiii!!!!!
Látom Dani mélyen a szemedbe nézett!!!!
Neked is gratula a mínuszokhoz (mármint a kilókhoz) és a mensihez is!!!!
Mniki!
Én még reménykedek, h. hátha!!!
Az Rh összeférhetetlenség miatt ne aggódj, a 6. hét előtti vetélések nem indukálnak ellenanyag termelést!
Gabika!
Nincs vesekő hajlam a családban??? De az is lehet, h. a méhed szorítja el az elfolyást!!!
Figyelj oda nagyon, ha belázasodnál azonnal ügyelet!!!!! Remélem, csak átmeneti probléma lesz!!!
Kikka!
Nem tudsz kölcsönkérni egy vércukorszint mérőt??? Mert szerintem azért vagy fáradt, mert alacsony a cukrod!!!! Vannak patikák, ahol 200 Ft-ért meg tudod nézetni !!!!
Hasmenésed, hányingered nincs???
Kortizolt néztek??? Endokrinológussal pajzsmirigy és mellékvese irányba is körül kéne nézni!!!