Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, pedig még néztem is a teszteket...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok

Nem tűntem el, hanem elutaztam és tegnap este jöttem haza! :)

Athiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz, el sem hiszem, HATALMAS GRATULAAAAAAAAA! NAGYON-NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!!

Kép
elizabeth25

Vakondocskám, tényleg nagyon sajnálom, hogy ismét ez van veled! Nem tudom, mi lehet a bibi? Azt viszont tudom, hogy a II. sz. Női Klinikán efféle esetekkel foglalkoznak. Ha gondolod, keress fel ott egy jó dokit, aki alaposabban kivizsgálna, és biztosan tudna neked segíteni, jó? Semmiképpen se hibáztasd magadat, sajnos ilyen megesik. Tudom, ez nem vígasz! És kikérem magamnak, nekem igenis hiányoztál, írtam is pár oldallal odébb neked! Csak tegnap nem voltam gépközelben, ma meg önző módon aggodalmaskodtam picit magunk miatt!

Puszilom a bibis lelkedet!
Vendég

Naaa, végre, már a másik topicban is kerestelek Eliza! Köszi szépen, remélem, veletek minden okés! Milyen volt az utazás?
Most már aztán tessék ide is írogatni, és bíztatni mindenkit, mert szükség van ám rá! És képeket is szeretnék már látni!

És kismamitársak (jaj, de jó ezt leírni :D ), aki már picit előrébb tart, és van már picike pocikája, az feltehetne ide képet magukról! :D

Egyébként meg mindenkit puszilok, és akinek nem írok, azt is kedvelem, és hiányzik, ha nem jön, csak képtelen vagyok ennyi mindenkire figyuszolni!

Azért Enikővel kíváncsi lennék, mi van! Remélem, hogy elkerül a mensi!
Vendég

Vakond mi még nem ismerjük egymást,
de kívánom neked hogy minél előbb megtaláljátok a probléma okát.

Kép
kata05

Athiz, jó volt. Anyukáméknál voltam Érden pár napot, aztán jött a párom értem, és szombat-vasárnap pedig az ő szüleinél voltunk!
Amúgy babóval jól vagyunk, minden ok, nem mondom, hogy nincsenek nehezebb periódusok, de túllehet vészelni! :(
Sajnos most úgy néz ki, hogy valami nyavaja kerülget, és ma kettőre fogorvoshoz kell mennem, hát nem tudom, hogy hogy fogom magamat elvonszolni. :((((

TE meg nagyon vigyázz a babódra! :)

Amúgy nov.14én kell mennem a 12 hetes UH-ra, már alig várjuk a párommal! :)

Kép
elizabeth25

Lizus, hát azt gondolom, hogy alig várjátok! Már én is úgy látnám az én picikémet, még ha csak egy kis pontocska lenne, akkor is, megnyugtató, nem?
A fogorvos miatt nem irigyellek, az fix! :?
Ha Érden voltál, akkor közel voltál hozzánk! Egyszer, ha gondolod, meglátogathatnál bennünket! :D
Vendég

Szirmi!
Holnap UH, aztán inszem.

Enikő!
Gyere máááár!

Kép
zölddisznó

Zöldi, mennek a drukkok ám neked is az inszemhez! Csak értesíts bennünket, mert mostanában nem sok infót adsz le magadról! 8)
Vendég

Hello Lányok!

Elbicajoztam 1-2 helyre, de most visszatértem.... :D

Bettike: ez nem teszt, hanem inkább mensiközeli állapot :(
A 36,7-et teljesen szabályosan, szájban 5:00-kor mértem. A 37,2-t meg reggel 8-kor hónaljban...Szerintem még a múlt heti megfázás dolgozik bennem...Különben jó a görbéd :wink:

Szirom: ahogy elnézem, egy cipőben járunk görbeileg :D Csak Te 1 nappal előbb...A tegnapi hőm még jó volt, a mai meg....Szerintem egyértelmű...

Athizka: tessék holnap v. inkább holnapután egy tesztet csinálni, TÖMÉNY REGGELI PISIBŐL!!!

Vakondka: nem felejtettünk el!!! A görbéd még mindig jó, lehet, hogy egy vérvizsgálat egyértelműbb lenne, mint a teszt. Az egyik ismerősöm ikerterhes, a tesztje negatív lett, de a vérében jó magas volt a HCG!!!

Liza: kúrálgasd magad, meg pihenj sokat!!!

Coca: akkor megint lehet szurkolni!!! HUrrá!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso! Azért még hátha megy az fölfelé!

Akkor lesz egy tábla csajok? Valami összesítő? Ha tudtok mintát küldeni én szívesen elkezdem! csak nem tudom, hogy mi legyen benne, mert még nem láttam ilyet! Vagy kokusz nem válaszoltál, hogy nincs kedved újat kezdeni? Vagy ne legyen?

Fogorvos? Ma? Ilyenkor is van? Vagy maszek?

Kép
bettike
Eger

Ja, a tábla tényleg jó lenne! Csak győzzétek összeszedni, kik is vannak, és hogyan is állnak! :lol:
Vendég

Athiz!
Milyen infókat szeretnél? Érlelem a tüszőmet, és várok az inszemre. Lelkesedésem nem hagyott alább, de ugye az újdonság erejé már nem hat. Közben infókat gyűjtögetek lombik ügyben.

Szezsó!
Jöhet a szurok!
Jól tetted, én tegnap bicajoztam egy lájtosat (20 km), mert már elvonási tüneteim voltak. Gyönyörű az idő most is, de ma moziba megyek.

Bettike!
Kutassunk közvéleményt, hogy egyáltalán ki akar táblát - nehogy csak fejléce legyen! :lol:

Kép
zölddisznó

Én megszavazom a táblát!
szezso

Sziasztok!

Afi!
Mi a baj?Miert vagy ennyire letorve???? :(

Zoldi!
Sok-sok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moni!
Jobbulast a lanyodnak!

Vakond!
Szerintem addig ne hagyd abba a progi potlast amig nem beszelsz a dokiddal! :(

Kokusz!
Akarsz majd tesztelni???

En is szavazok!!!!
Ma mar elkezdtem merni!Vegre elmult a mensim!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Én is benne vagyok a táblában!

Kép
kata05

A szavazás oké! Írtam már egy jó kis névsort, bejelölgettem, hogy eddig ki az aki rászavazott, az benne lesz! De mi legyen még benne? Mert eddig csak nevek vannak! :lol: :lol:
Én olyanra gondolok, hogy legyen benne, amiből a többiek tudják, hogy miért is kell drukkolni, meg kinek kell szorítani, mikor lehet számítani valami izgire. Vagy nem?

Kép
bettike
Eger

Zöldi, látod, ilyenekre gondoltam pl., hogy még nem is voltál inszemen, de már nézelődsz a lombik után. Akkor most ez hogy is van? Hány inszeminációd lesz? Ezt már tudod előre? Feltételezem, hogy a nődoki ismerősödnek köze van a dologhoz. Segít benne?

Kata, még nem vagy benne a táblában, mert még el sem készült! :lol: :lol: :lol:

Szerintem mindenki szeretné látni az új táblácskát, nemigaz? Már aki még aktív ebben a topicban!

Betti, te kis szorgos :P , nos gondolom a neven kívül esetleg az lehetne benne, hogy hol tartanak, tehát pl. spontán próba, vagy inszemezik, vagy már lombikja lesz, vagy ilyesmik, esetleg aki már kismami, hogy hányadikra sikerült a baba, mennyi idős terhes. Meg hány napos a ciklus , hol lakik, stb. Na? Meg persze lehetne, hogy hány évesek vagyunk.
Vendég

Sziasztok!

Én ilyen ritkán írogató vagyok sajnos. Én is mhelyről tudok csak ált. netezni és éppen elég visszaolvasni mi történt veletek. Athiz nagy nagy gratula!!!!!!!!! Annyira jó érzés!
Vendég

Most még odáig fejlődök, hogy a hőmet is felrakom. Bizakodom csak nehogy megint koppanjak. Kép
Vendég

Szia Anita!
Szép, háromfázisú a görbéd, nagyon biztató :D Még pár nap, és minden kiderül :!:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Táblábakészítésben benne vagyok! Különben nem vetettem volna fel. :lol: :lol: :lol: Sz.tem mindenkiről csak olyan info legyen benne amit szeretne. Tipp:
név
hányadik cn (kismamiknál hét nap)
mióta próbálkoznak
kor
megjegyzés

Vakond!
Őszintén sajnálom, de sz.tem is mielőtt abbahagyod a progit menj el dokihoz!!!

moni

A görbémet csak azért etszem fel, hogy lássátok, hogy progipótlás mellett is mennyire változó a hő.

Kép

moni

Akkor a tábla eddigi részei ezek lennének:

Név
Életkor
Mióta prób.?
Hogyan prób.?
Ciklus hossza, abból hányadik nap?
Tesztelés napja
Eddigi gyerekek nevei
Kismamáknál hét/nap
Hányadik próbára jött össze?

Ennyi elegendő lesz ugye? :lol: :lol: :lol:

Amúgy vicces, hogy pont én kezdtem ezt a táblát, aki a legkevesebbet tudja rólatok! Már egy csomót vissza is olvastam emiatt, de aki benne lenne ebben a táblában az esetleg, hogy könnyítsen az elinduláson ha más nem legalább priviben elküldhetné ezeket az adatokat! A frissen tartását a táblának már inkább vállalom!

Kép
bettike
Eger

Ja! Egy sima excel táblába elég ugye? Vagy van erre más mód?
bettike
Eger

Anitamami, köszönöm!
Nagggggyyyoon tuti a görbéd, úgyhogy ++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤!
És 3 nap múlva tesztelhetnél is! :D Egyébként ilyen rövidkék a ciklusaid? :shock:

Móni, pocaksimi a nevemben! :wink:

Betti, nagyon ügyi vagy! Majd elküldöm az adataimat, csak legyen rá időm! :lol:

Kókuszt azért megkérdezhetnénk, hogy ugye nem gond, ha Bettike átveszi a tábladolgot?

Cuppantás a pofikra
Vendég

Athiz, Érden laktok?

Bettike, maszek fogászat, de 0-24órás.

Moni, nem is olvastam, hogy neked is + lett a teszt! :( Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Jaj! Én már kérdeztem kokuszt, hogy nem-e akarja újra kezdeni a táblát!Ő már úgy is profi, szóval szívesen meghagyom neki, de össze is dolgozhatnánk!

Kép
[/img][/url][/quote]
bettike
Eger

Bettike!
Inkább így küldöm, a privi bizonytalan:
Név: Szezso
Életkor: 29
Mióta: 13 hónap
Hogyan: spontán
Ciklushossz: 25-31 nap
Ciklusnap: 26
Tesztelés napja: -
Megjegyzés: elkezdődtek a kivizsgálások

Nem tudom, van-e értelme a ciklusnapot vezetni....Többnyire van mindenkinek tickere meg görbéje...

Viszont lehetne egy megjegyzés rovat...

Köszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok, Enikő hol van? Mi van vele?????

Kép
elizabeth25

Athiz!

Egy kicsit későn reagálom le, de úgy értettem, hogy én is támogatom a tábla vezetés ötletét! Egyébként sajna néha tudok két értelműen fogalmazni!

Egyébként tickert hol lehet beállítani és betűzni ide?

Kép
kata05

Sziasztok!!

Rólam ennyit: :( :cry:
Kép

Holnap hívom a dokimat kérek beutalót hormonprofil kivizsgálásra! Ami nem a pajzsmirigy hanem egyéb hormonok....
Valami nagyon nem kóser idebent :(

Bocs szar kedvem van, megyek odabújok apához meg a csajaimhoz :wink: Szeretetre vágyom és egy nagy pizzára amit már megrendeltünk :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő: sajnálom :(
A hormonprofil vizsgálat az az, ahol FSH-t, LH-t, tesztoszteront, prolaktin stb néznek? Mert nekem is arra kell mennem a héten...

Kata: pl. www.tickerfactory.com-on tudsz tickert csinálni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Enikő, sajnálom! :(

Kép
elizabeth25

Kata, nemcsak a tickerfactoryn tudsz tickert gyártani, de ha megnézed a másik Hőmérőzéses topicot, akkor ott leírtam több ilyen webcímet! :wink: A másikkal csak vicceltem, nehogy komolyan vedd! :mrgreen:

Enikő, úgy sajnálom! Én szívesen odaadnám neked az én beutalómat, hiszen remélhetőleg, már arra nem lesz szükségem! :wink:

Eliza, nem, nem Érden, hanem Budaörsön! De az ugye nincs messze egymástól, főleg ha van kocsitok! :)
Vendég

Kösz csajok édesek vagytok, h együttéreztek.

Szezso: Igen erre szeretnék menni, megvan határozva, hogy hanyadik ciklusnapon kell menni, vagy mindegy???? Nem tudod véletlenül???

Több mint 1,5 órája rendeltük meg a pizzát, most vághatják a disznót a bacon-höz, meg köpülik a tejet a tejfölhöz....... mert még nem ért ide a futár :lol: :evil:

ceniko
Szeged

Enikő,
nagyon nem mindegy hányadik napon mész, 3. napon kell menni, úgyhogy holnap spuri dokihoz hogy holnapután reggel levegyék a vért. Amúgy jó ötletnek tartom a vérvételt! És természetesen én is nagyon sajnálom :( :cry:
A tejfölhöz meg nem köpülnek semmit! :lol: A vajhoz kell köpülni! :P
Vendég

Ceniko, nagyon sajnálom, de tényleg... :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Enikő, a 2-5. napig jó, ha vért csapolnak, illetve azt hiszem, hogy 21-24. napig kell a másodikat levetetni. Nekem a 3. és a 21. napot jelölte meg a dokim.
Vendég

Enikő, én is nagyon sajnálom, pedig olyan jól alakult a görbéd :(

Kép
melcsi6

Lányok, írtam már, hogy előjött a hányinger és a szédelgés-ájulásszerű állapot? :D
Vendég

Áfi: Utána már nekem is leesett a vaj :lol: :lol: Jól össze is kentem vele az ágyat :lol:

Akkor reggel első dolgom lesz a csajok elvitele után, hogy hívjam a dokimat! Ezt 2x kell levenni???? Leveszik mensikor is meg PÉ körül is????

ceniko
Szeged

Enci, pé körül nem! De fentebb már írtam! :D
Vendég

A 21. nap a másik amit nézni szoktak, akkor a progidat nézik mert kiderül belőle volt-e peteérésed.
Vendég

A táblában én is benne vagyok!!!!! :D

Küldöm az adataimat:
Név:Melcsi6
Életkor:29
Mióta prób.2006.május
Hogyan prób.spontán (vad hőmérőzés:)
Ciklus hossza:28
Tesztelés napja:2006.09.13.
Eddigi gyerekek nevei: -
Kismamáknál hét/nap 9.hét 5.nap
Hányadik próbára jött össze?4 hőmérős-próbálozós hónap után

Bettike/Kókusz, köszi, hogy vezetitek.

Puszi

Kép
melcsi6

Athiz: Arra gondoltam a 21. napra mint PÉ körüli.... Csak fáradt vokk ahhoz, h normálisan fogalmazzak, bocsika :oops: Nem aludtam éjjel valami sokat :( :cry:

Táblázatba:
Név: Enikő
Életkor: 28
Mióta prób.: 2006. agusztus
Hogyan prób. : spontán
Ciklus hossza: 28

Eddigi gyerekek nevei: Boglárka Lilla és Viola Róna

ceniko
Szeged

Na jó, akkor én is így:

Név: Athiz :D
Életkor: 29
Mióta prób.: 1,5 éve spontán
Ciklus h.: 25-29 nap
Eddigi gyermek: Szilárd, 2,7 éves :lol:
Terhességi hét: 4 hét és 2 napocska

Ugye mindent leírtam?
Amúgy pl. a babát várok 2007-ben vagy valami ilyesmi a neve (ahova Eliza is írkál), a Várandósok menüben van többek között azt hiszem ilyen tábla, ha gondololjátok, kuksizzátok meg! :wink:
Vendég

Enikő, seráfütty! Én sem aludtam szinte semmit! :roll: Pusz
Vendég

Bettike en is benne lehetek a tablaban? Bar csak ritkan irok bocsanat erte megprobalok majd bekapcsolodni de olyan osszeszokott banda van itt meg aztan most vagyok a 4. cn-nen ugyhogy nincs sok mondanivalom.

Nev: tontica
Eletkor: 27
Miota probalkozunk? mondjuk mostantol bar lehet sot valoszinu hogy ezt a honapot meg kihagyjuk, ird azt hogy 2006 dec.
Hogyan probalkozunk? Homerozessel es sok szexel! :lol:
Ciklus hossza: 26-29, ma 4 cn.
Gyerekek: Monserrate, 2 eves

KépKép
KépKép
tontica

Ceniko :(
Hát ezek a fránya pizzafutárok ilyenek! Remélem mire ezt lepötyögöm, addigra már rég meg is ettétek a pizzát! Ja és egy kis szeretet is küldök gondolat átvitellel! Habár a vigyorgásom az jobban szokott segíteni! :lol: :lol:

Athiz!
Nem sok mindenki örül így a hányingernek nemigaz? :lol:

Szezso, Elizabeth köszi az infokat, várom a többiektől is, hogy lassan de biztosan elkészülhessen a tábla!
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?