Sziasztok!!
Mi van mindenki ünnepel??Mi tegnap letudtuk az ünneplést,jól elfáradtam estére,ugyhogy ugy döntöttem ma semmit nem csínálok,de azt jól!!Délután mennünk kell rokonokért a reptérre,ami persze ma nem lesz egyszerű,ugyhogy 2 napi hidegélelemmel indulunk neki,ugyanis most néztük,hogy gyakorlatilag 15-17-ig hermetikusan le lesz zárva a reptér és az oda vezető utak is!Persze a mi várva várt gépünk 15-re száll(na??) le!!Lehet,hogy le se szállhat,kész káosz,remélem mielött felszállnak érdeklödnek.ott,hogy mi lesz!!
Tegnap megvolt Kíra bulija,olyan édes volt!!
Olyan nagylány már!!
Mindenkitöl pénzt kapott,mert ugyebár egy ekkora lánynak már mit lehet venni,majd döntse el ő,hát ő el is döntötte,közölte,hogy "laktoppot"vesz belöle magának!!
És az milyen jó lesz nekünk mert akkor ő nem ezen a gépen fog játszani a barbys játékjával hanem a szobájába a sajátján!!
Mire mi közöltük vele,hogy min.200000 egy ilyen "lakktopp"akkor ő közölte velünk hogy akkor majd mi kipotoljuk neki!!
Édes pofa!!
Aztán a végén kiegyeztünk egy uj iróasztalba,ami már számitógép asztal is egybe és majd gyüjteni fog gépre,és a 10-dik szülinapjára talán megkapja!!Addig még van 3 évünk!!
Rakok majd képeket,mert tegnap már kicsinyitettem,de nem volt babanet ahova berakhattam volna!!Pedig a kocsírol is van már!!
Juc!!!
Én tuti beszoltam volna az anyukának,vagy legalább a gyerekre ráförmedtem volna!!Egyébként Miron is ilyen néha,de én akkor rácsapok a kezére,és elmagyarázom neki,hogy nem szabad bántani senkit!!
Kíra meg visszaharapja,vagy visszacsípi,ha bántja őt!!Persze akkor Mircsí mindig jőn panaszkodni,hogy Kia bántott!!
Tamesz!!!
Mizus??Otthon vagytok már???Jelentkezz,legalább egy percre amig képeket dobsz be!!
Edina!!
Üdv köztünk!!Várjuk a képeket a gyerköcökröl??Harmadik esetleg???
Most megyek mert Apa megoldást keresne a délutáni káószos programunkra!!
Mindenkinek szép napot!!Ja olvastátok,hogy Gyurcsánnyal sokan nem fogtak kezet a kitüntetés átvételekor!!??
Elég ciki lehetett ahogy nyujtja a kezét és nem talál viszonzásra!!
Jó lenne ha lépnének már vmit,mert a végén még tényleg forradalom lesz ha sokáig huzzák a dolgot!!
Na tényleg sziasztok,mert Apa már itt cuppog a hátam mögött és még a képeket is be akarom rakni!!
Íme az ünnepelt természetesen RÓZSASZIN rozsacsokorral!!
Kicsí torta volt és még ennek a fele is megmaradt,minden évbe igy járunk!!Tul sok a dédi meg a mami aki mindig sokat sűt,és az finomabb bármelyik tortánál!!
Csípet csapat!!
Schrek nézés közbe rápihent Kíra bulijára!!
Sulikezdő nyuszika azóta elválaszthatatlanok!!
Hogy szokott itt Kíra hegyezni???
khmmm!!
Tényleg az enyém!!!