Kedves Lívia!
Örülök, hogy a feszültségek enyhülni látszanak. Véleményem szerint is minden véleménynek helye van itt. A jónak éppúgy, mint a rossznak. Sajnos a tárgyi feltételek majdnem minden kórházban hasonlóak, ezért errõl kevesebbet írunk itt. Errõl mindenkinek (majdnem mindenkinek) van valamilyen emléke. A személyi feltételek pedig változóak, mint ahogy írtam is a két év között tapasztalt változásokról.
Azóta amúgy még ért kellemes élmény a kórházi dolgozókkal kapcsolatban. Úgy adódott, hogy többször is jártam a kórház kertjében azóta (pl. szoptattam, míg a Lõportár utcában vártam a soromra a különbözõ szociális bizgentyûkért). Összefutottam az egyik gyerekorvossal (segítség!!! Adjon valaki valamilyen gyógyszert feledékenységre! A keresztneve Csaba. Szóval megismert és kedvesen köszönt, pedig már eltelt némi idõ a bentlétünk óta valamint biztosan van ezer arc naponta, akikkel találkozik. Én kétszer találkoztam vele, mindkétszer nagyon kedves volt, bemutatkozott, mikor belépett a kórterembe stb. Ezért is taplóság tõlem, hogy nem tudom a vezetéknevét, de majd talán Gyuri, a mentõangyalom kisegít
és akkor már azt is meg fogja mondani, hogy hogy hívják azt a kedves osztályos nõvért - azt hiszem Krisztina -, aki aznap is bent volt, mikor ott jártam egy pótlátogatásra, amúgy hosszú barna haja van, mindig mosolyog és nagyon kedves). (Hû, ez lehet, hogy totál érthetetlen levél lesz. Bocsánat érte.)
Szóval ez a nõvér is nagyon kedvesen fogadott, mikor három hét elteltével ott jártunk, pedig õ is talán kétszer-háromszor volt ügyeletben, míg ott feküdtem.
Amúgy nosztalgikus élmény volt a kórház folyosóján járkálni, sõt még a vizsgáló is hasonló érzéseket keltett bennem, pedig az nem egy álomhely.
Azt hiszem, mára jobb, ha befejezem, mert az érthetetlenségig ragozom itt a sorokat.
Kedves Névtelen!
Szerintem is a legmegfelelõbb helyre értetek, ha nem is örömteli alkalomból. Kívánom hát, hogy legközelebb minden rendben legyen! Bátorfi doktor úrról nekem is kellemes benyomásom van, ha õt választjátok, biztos nem fogtok csalódni.
Sok erõt, és fõként egészséges szép babát kívánok Nektek!
Dorka, aki ma - úgy látszik - beszámíthatatlan
Ui. Bálint ma egy hónapos
4.9 kg, eszik, mint a gép