Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt mindenkinek hogy álltok baba téren?
erzsebet0312

Hú Erzsébet, de korán keltél...

Toti, köszi a drukkot, nagyon aranyos vagy!

Tegnap voltam DM-ben és 5 percig álltam a tesztek előtt, de végül megálltam és nem vettem. Még legalább 1 hétig várok...

Szép napot, most elmegyünk kirándulni, remélem, a nap is kisüt majd.

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt Csajszik!

Nem vagyok két napig és mit olvasok??? Hát hogy Arwenéknél baba lesz :D :D :D Úgy örülök, hogy megkaptad a kétcsíkost :D :D :D Most még csak örülök és drukkolok, hogy minden rendben legyen, jó? :D :D

Többi tesztesélyes mi zu Veletek??? Nem akarok a vállalkozásommal becsődölni, úgyhogy remélem két csíkot láttok. :wink:

Toti: örülök, hogy itt vagy közöttünk, olyan jó :)

Képzeljétek! Bejelentettük a hétvégén a nagy hírt a nagyszülőknek. Kicsit csalódott vagyok, mert valahogy nagyobb örömre és lelkesedésre számítottam... :( A párom szülei tényleg örültek látszott rajtuk, hogy várják, anyukám szintén örült, bár ő sem mutatta annyira, apukám valahogy visszafogott volt, tesóm meg irigy kutya... Hát ez van. A lényeg, hogy mi nagyon örülünk, hiszen nekünk kell örülni, mert a mi gyerekünk :D :D

Ja, a derékfájással kapcsolatban még annyit, hogy szombat este óta éjszakára kispárnát tettem a derekam alá és azóta NO fájdalom!!! :)

Szép napot Mindenkinek és csak kétcsíkosakat! Pussszz
szerika

Szia Szerika,

Biztos apukád is örül, csak idő kell neki, hogy feldolgozza, nem?

Milyen tesód van? Irigyek minden családban vannak sajnos, de végül is most van oka az irigykedésre:) Végül is nektek lesz kisbabátok:)))

V.

Kép
vickybabe

Vicky: apukám mondjuk meg van fázva, elég rosszul nézett ki emiatt, én kicsit ennek tudtam be a kevésbé lelkesedést. A párom szerint biztos örül a lelke mélyén, csak valahogy nem törtek felszínre a hír hallattán ezek az érzések.
Bátyám van egyébként. Náluk is már nagyon aktuális lenne a gyerek (nincs gyerekük), csak a felesége még nem akarja, bizonyos kritériumokhoz köti a gyerekvállalást, amit először teljesíteni kell (nagyobb lakás) és azután jöhet a gyerek. És tesómnak ezt nehéz elfogadnia, hogy a húga terhes, ők meg még sehol nem állnak gyerek-ügyben. Ezért irigyek. De inkább a felesége irigy és ezt átragasztja a tesómra is. És ez a bejelentésünkkor teljesen látszott, totál padlót fogtak :) Bár tőlük nem is vártam mást. Csak a szüleimnél gondoltam, hogy húúú... majd lesz sírás-rívás... aztán nem lett. Lehet, hogy én vártam túl sokat ettől a bejelentéstől és ezért volt csalódás a reakciójuk.
Azért csak az első unokájuk lesz! Igenis ugorjanak ki a bőrükből! :)
szerika

Erika: egyedüli gyerek vagyok, és már mindenki nagyon várta az unokát, amíg nem jött össze, és amikor igen és bejelentettük az anyukám majd kicsikkant a bőréből az apukám reakcióját meg jobb nem is említeni. Majdnem elsírtam magam. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni a hírrel. Furcsa. A párom szüleitől is több lelkesedést vártam, ott is inkább anyósom örült. Elég rosszul is esett. Szóval nem Te vagy az egyetlen.
Remélem nekem is küldtél zebrás tesztet, mert holnap megyek érte???!!!

meriann

Sziasztok!

Arwen:
akkor most hivatalosan is Gratulaaaaaaaaa.

Merike:
Neked pedig hatalmas drukkkkkkk.
Én anno Marcinál aznap este csináltam, mikor nem jött meg és villámgyors 2. csík lett. :lol:
Sztem vegyél 2 tesztet, 1-et estére 1-t reggelre. Ha az elős pozitív lesz még úgysim hiszed el. :wink: Szval tesztre fel!!
(én akkor este még 3-t csináltam, másnap reggel meg 2-t. :lol: :lol: :lol: )

Toti:
nagyon édike ez a bébi zebra. :D

Szülőbejelentés:
nálunk anyuméknál első unoka, anyóséknál 3.
Igazából azt, hogy ki mennyire örült én nem is tudom. Elvoltam foglalva magammal :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky:
Neked is drukkkkkkk.
Kibírod 1 hétig? :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok megint,annyit dolgoztam a múlthéten a gépen hogy nem volt kedvem felénézni sem.
Meriann nekem is két macska két kutya a felállás.Meg is csináltatom a
vizsgálatot természetesen.
Vickybabe,Toti77,Fioona:az én dokim folsav párti,jelenleg tabletta (Eurovit 3mg)szedek amit majd napi 4-8-ra kell emelni(ekkor jön majd a Huma-Folacid 5mg 426ft felirva) a terhesség elején.Én a gravida-t szedema Bérestől és ebben például csak 0,8 mg folsav van.Tehát kevés.Doki felirja természetesen.Sőt gyógyszerész b.nőm is ajánlotta.
Találtam 1 cikket ami elég érdekes!A folsavról már régóta tudják, hogy csökkenti a magzati agykárosodások kialakulásának kockázatát, ezért fogyasztása kismamáknak szinte kötelező. Újabban felmerült az is, hogy számottevő védelmet nyújt a Down-kór ellen is.

Hiánya felnőttekben is összefüggésbe hozható néhány daganatféleség, például az emlő- és bélrák kialakulásával, mivel nem megfelelő szintje esetén gyakoribb a DNS-molekulák (kromoszómák) károsodásának felhalmozódása.

A gyermekeket érintő daganatoknál számos esetben a születés előtti kromoszómahibákkal áll kapcsolatban a betegség kialakulása. A brit Institute of Cancer Research kutatói azt vizsgálták, milyen kapcsolatban áll a magzatot érő folsavszint és a leukémia kialakulásának esélye.

Bridzsi

Kép
esztora

Folytatás!
Azért mindenki beszélje meg az orvosával természetesen.Ahogy egyéb gyógyszerekről erről is mindenki másképp vélekedik.
Szép napot nektek!E.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: azt hiszem nem 2 tesztet veszek, hanem többet. Visszaolvasom amit írtál és megpróbálok minél érzékenyebbet venni, és abból is többfélét. A digitális lázmérőhőz hasonlító formával szimpatizálok inkább. A papírfecnisektől hülyét kapok. Lehet ellövök egyet kedden, ahogy hazaérek. Már tűkön ülök. Eddig még semmi, bár az kicsit gyanús, hogy semmi barnázás nem volt még. Félek, hogy csak kimaradt. Na, de holnap már többet tudok. Addig is kérek még drukkokat!

Esztora: Te aztán belemélyedtél rendesen. Gravidiát szedek én is.

Na, megyek is visszaolvasni!
Szép napot!

meriann

Nem tudom, így meg lehet-e majd nézni, de akit terhességi, illetve ovulációs tesztek érdekelnek:

http://209.85.135.104/search?q=cache:x6 ... lr=lang_hu

meriann

Itt lehet kapni: Qupido-t is!

meriann

Merike:
sajna nem lehet. :(
Sehol nem lehet már Mo-n. :?
Ha itt rákatt meglátod, hogy nem hozza elő.

De ha van DM a közeletekben akkor nekik van egy nagyon jó Corax a neve. :wink:

Drukkkkk
Vendég

Vicky, becsüllek a kitartásodért a tesztet illetően, bevallom én is ilyen voltam, alig mertem tesztelni, én 4 napot bírtam ki teszt nélkül. :)
Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++

Meri: sajnálom, hogy nálatok is csalódás volt ez a bejelentés. Lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat vártam tőlük, vártam a sírás-rívást... vagy az időzítés lehet nem volt megfelelő, várni kellett volna alkalmasabb pillanatot... mindegy, úgyis látjuk rajtuk a továbbiakban, hogy várják-e az unokát, vagy sem...
Meri, küldtem neked kétcsíkosat már régen, úh. már csak tesztelned kell! :wink: Drukk +++++++++++++++++++++++

Orsik,
Nagyon boldog névnapot utólag is!

Én Lilyvel teszteltem, csak csík, pont amit Meri nem szeret, de a célnak tökéletesen megfelelt és számomra a legszebb papírcsík a világon :)
szerika

DM az van, szoktam sokat ott vásárolgatni.
Van valami különbség a gyógyszertári és a pl. DM-es tesztek között?

Ezen az oldalon, akkor jó átverés. Miért hagyják fent, ha nem lehet megvásárolni?
Tényleg nem lehet kosárba tenni. :(
Az előbb azt nem néztem, csak megörültem, mert megismertem, hogy az a legérzékenyebb.

meriann

Meri:
úgy tudom, h a Corax csak a Dm-ben kapható.
Sztem nincs különbség a tesztek között. Nekem Marcinál a Medi-preg kimutatta más aznap este. Vegyél ott,ami közelebb van.
Én azért szeretek inkább dm-ben , mert ott megtom nézni meg ilyenek.De van amit gyógyszertárban lehet csak.
Clear Bluet semmiképp ne vegyél, az a legdrágább és a legszarabb. :?

Én amiket most vettem:
Gabriel( egy cseppentős) , Hsg ( ez is cseppentős. )
Medi-preg ( sugaras) , After 3 (sugaras,) , Corax (sugaras),
Lili( lapocska).
Asszem ennyi. Ebből vásároltam össze 10 db-ot. Szval van még. :wink:
Vendég

Ehhh, már kész teszt szakértő leszek. hihi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi, nagyon otthon vagy a tesztek terén. :)
A Clear Bluet 50-es, ugye? Nem egy túl érzékeny.

Felirogatom ami jó, aztán holnap jól bevásárolok.

meriann

Igen, az 50-es.

Holnap mikor tudsz venni?
Utána írj ám. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát néha nagyon ráérek ilyenkor olvasgatok.Mikor megbeszéltük hogy
jöhet a baba azonnal vettem 1 könyvet (Terhesség hétről hétre)aztán leültem és kiolvastam.Időszakonként teljessen felpörgök és másra sem tudok gondolni.Ezért olvasgatok is.
Ebédre vagyunk hivatalosak de délután jövök!
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Helllllllooooooooooo! :lol:

Szep napot Mindenkinek!!
En ugy drukkolok Meri,meg Vicky es uyg emlekszem,hoyg Vivinek is most kell tesztelnie a napokban.....
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek koszi,aki gondol ram,nagyon joooooooooool esik!!!!!!

Nalam a tuti,ami 2 perc utan eleg eros csikot mutatott tegnap reggel az a Corax Direct (barack szinu doboza van es hosszu,lazmerohoz hasonlo Meri :wink: )
Szoval en azt ajanlom :wink:
Meg van itthon nekem egy Clearblue,mert en hulye vettem elozo honapban,de azota sem hasznaltam el :lol: :lol:
Nem tul erzekeny :lol: Csalodni meg ki akar? :wink:

Hajni,az tuti,hogy a tesztszakerto Te vagy :wink:

A bejelentessel mi meg varunk picit :oops:

Es Toti, a FULES nekem oriasi kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyerekkoromban sirtam,mikor vege lett :( Mindig :lol: :lol:

Druuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk Csajok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

látom velem a kutya se törődik nem baj egy kicsit rossz érzés de ez van egyedül kell vinnem a terhemet már nem nézek be többet hozzátok jól megvagytok nélkülem is mindenkinek jó babásodást puszi
erzsebet0312

Erzsebet,ne csinald mar!!!!!
Nalad mi ujsag???
En tegnap teszteltem egy +t!!!
:lol:

Most ezen oromkodunk,de nem olvastad el??
Kb minden hozzaszolasban errol van szo,meg hogy sokan fognak mostanaban tesztelni,es drukkolunk.
De en nem tudom Te hol jarsz a ciklusodban.....???

Nehogymar megsertodj!!!!!
arwen07

szia arwen istenem tényleg? gratulálok kismama :lol: ez fantasztikus mennyi időre is sikerült volt valami praktika?
erzsebet0312

Hát, reggeliben semmiképpen sem lesz eredmény, mert úgy
kb. 8-kor indulok és 1,5 óra kell, hogy odaérjek, még bemegyek a melóhelyre, szóval szerencsés esetben is koradélután érek haza.

meriann

Erzsébet, enyje, hát így olvasod a fórumot?!
Épp tegnap írtam, hogy hol vannak a leendő kismamik és fel lettek sorolva, akik egy ideje nem írtak, köztük Te is!

meriann

Erzsébet:
mindenekelőtt : nem szeretnélek megsérteni, de számomra érthetetlen, hogy ha nem olvasod a fórumot -márpedig nem olvasod, hisz nem tudod, hogy kivel mi van-akkor hogy várod el, hogy mi minden hsz-ban hiányoljunk.
Ha nem olvasod és csak néha-néha írsz,az a Te döntésed, de akkor kérlek ezt ne hárítsd ránk.

Szivesen vennénk ha írnál Magadról.
De ezt most csak a magam nevében írom, ha nem írsz és csak néha-néha belibbensz anélkül, most máshogy szólnál, akkor én tényleg nem foglak hiányolni! :oops:
Vendég

jav:
most máshogy szólnál= hogy máshoz szólnál. :oops:
Vendég

köszi hajni nagyon kedves vagy csak az a helyzet hogy nekem nincs otthon netem és a munkahelyen is csak egy picit tudok netezni nincs időm végigolvasni és nem is minden nap dolgozom de jó jobb lesz így mert én akárhogy szerettem volna házzátok csatlakozni így nem tudok sajnos nem vagyok abban az anyagi helyzetben hogy otthon legyen internetem és sajnos a munkahelyem megköveteli a rendes munkavégzés és nem tudok nagyon netezni úgyhogy bocsesz
erzsebet0312

Jaj, lányok! Elkezdett erősen fájni a derekam.
Hát, reggelre eldől, azt hiszem.

meriann

Merike:
A derék fájhat azért is mert babát vársz. :lol:
Vendég

Úgy legyen! Megyek lefekszem egy fél órára, mert már régóta ülök a gép előtt, és úgy érzem, hogy nem tesz jót a derékfájásomnak a sok ülés.

meriann

Sziasztok, megjöttünk, tök jót kirándultunk a Gerecsében, friss levegő, napsütés, szép tájak, jó volt kikapcsolódni.

Hajni, köszi a tippet, majd én is Coraxot veszek, ha eljön az ideje. 3 fajta volt a DM-ben, ClearBlue volt az egyik, 1700 Ft-ért, a másik 2 nevét nem jegyeztem meg, mindegyik kb. 700 Ft volt.

Erika, tényleg türelmesebb vagyok az átlagnál, próbálom elterelni a gondolataimat, úgy hamarabb eltelik az 1 hét. Végül is, ha a Jóisten úgy akarja, hogy ott legyen valaki a pocakomban, akkor már ott van. Remélem, bejön a taktikád nálam is előbb-utóbb :)

Most iszonyúan fájnak a melleim, egész nap úgy érzem, hogy mindjárt meg fog jönni :?

Fura dolog ez a rokonság-reakció. Nálunk anyósomék már évek óta rágják a fülünket, hogy unokázni akarnak, úgyhogy náluk biztosan nagy lesz az öröm. A szüleim viszont még azt sem kérdezték soha tőlünk, hogy mikorra tervezzük a babát.

Erzsébet, ha majd lesz időd, javaslom olvass vissza, mert többen és többször is írtunk neked, amire nem reagáltál.

Esztora, te mikor tesztelsz???

Arwen, hogy vagy? Megnyugodtál már,vagy még mindig hitetlenkedsz?? :wink:

V.

Kép
vickybabe

Erzsebet,
2. ciklusban jott ossze.Igazabol semmi praktika nem volt.
Ebben a honapban mertem a homet es csinlatam egy LH tesztet,amikor ugy ereztem pe-m lehet,es + is lett.
De ettol fuggetlenul 2 naponta voltunk egyutt kb,de raadasul,amikor allitolag volt a pem,akkor pont nme is..szoval en nem is tudom lehet-e taktikazni,szerintem a Joistenre vagyunk bizva.
Remelem amikor tudsz,jossz.Drukkolunk Nektek is nagyon!!!
Megertem,hoyg nehez melobol netezi,munka mellett.
HIdd el,mi mindnekivel foglalkozunk,aki ide jon,aki kozenk tartozik,igy Veled is!Es nagyon drukkolunk is!
De van,hogy olyan sok a hozzaszolas,hogy atsiklunk egy-ketton,ilyenkor ismeteld mega kerdest vagy ilyesmi!
Ez nem direkt van,hidd el!
Es ne sertodj meg rank!
De bizony nekunk is jol esik,ha tudod,hogy mi van velunk :wink:
Magadrol pedig meselj,mert nem tudjuk hol tartasz a ciklusodban,mi ujsag Veled????????

Meri ezerrel megy a drukk,hogy ez ne a mesni elojele legyen!!!! :wink:
Nekem meg mindig fajdogal a pocim neha-neha..

Vicky,meg azt hiszem a DM ben talan a One Step van meg,egy mosolygos fej van rajta :) ilyen!
De en most mar a Coraxra eskuszom :wink:
A hitetlenkedes megvan meg :)
Bar ma majdnem elmondtam Anyunak telefonban,de aztan Dragam mondta,hoyg varjunk meg par napot....es igazat adtam neki :lol:

A mellem nekem is faj,nagyon is!A mellbimbom meg tok erzekeny!!!!

Vicky akkor Te meg varsz par napot????
Meri Neked holnap nagyon drukkolok majd!!!!!!!!!!
Vivi vajon mikor tesztel??????Ugy emlekszem (csak pont nem latom ezen az oldalon),hogy holnap kell talan neki is...mindjart visszanezem :wink:
arwen07

Csajszikák:
http://www.fertilityfriend.com/
van ez az oldal, ahol ilyen hőgörbét lehet csinálni. :lol:
De én nem boldogulok vele, nem sikerül. :?
Csinált már valaki???
S.O.S segítség!!!!

Pusssz
Vendég

Hajni,en ott vezetem!vagyis ebben a honapban vezettem :lol:
Segitek,mondd,hol akadtal el?
arwen07

Arwen az elején. :)
leírnád lépésről lépésre, hogy mit csináljak...?
köszke pusssz
Vendég

Regisztraltal?
Aztan pedig ugy tudsz gorbet gyartani,hogy bal oldalon Menu alatt 3. Cycles...
Azon belul pedig Start a new cycle..
katt..beirod a mensid kezdo datumat ebben a honapban.majd alatta katt a Create chart-ra...

Aztan az adatkat minidg ugy tudod beirni,hoyg bal oldalon a menu alatt a Data...Enter data..

Ott felul beallitod a napi datmot,ha visszamenoleg irsz be adatokat akkor azt a datumot..stb..es beirod az adatokat,amit akarsz.
Ha valameyliket nem tudod mi (en csaka temperature-t toltom ki, a menses-t,amikro van,meg a cervical fluid-ot,amikor van,valamaint az egyuttleteket(intercourse) beirogattam,de ciklus vegefele mar :lol: nem)
Aztan save alatta....ha a kovetkezo napra ugrasz egybol,akkor save next es automatikuan a kovetkezo napra mesz.
Az alatta lev resznel kell olyat kitolteni,ha szedsz vmi gyogyszert meleltte vagy LH tezst vagy terhessegi teszt...a tobbit en nem is neztem,nem mindent tudok,hoyg mi,nem toltottem azt kii.
ha innen vmit kitoltesz akkor az alatt aresz alatt is van save...

Majd elkezdi rajzolni a gorbet.
Az ovu napot o maga jeloli majd be,amikor mar elhagytad (szoval nem leore!!(,holeeses,majd megugras,ezt veszi annak....

Ha kell segitseg szolj!
Gondolom mas extrat Te sem akarsz beirni :wink:
arwen07

Arwen,
köszi.
regeltem, de nem enged belépni!!
Vendég

:?:
Ez erdekes..
Elvileg kuldott az emailcimedre egy jelszot...betuk szamok kombinaciojat..azt irtad be?azzal nem engedi?
arwen07

Aztan tudsz majd jelszot valtoztatni,azt is elmonodm,hoyg hogy.Remelem beenged!
arwen07

Arwen:
nem. pedig azt írtam be.
Vendég

:(
Van egy olyan rovat is,hoyg nickname,meg email addtess,ugy nem oda irod?
hanem a login.hoz? user name..password?
mert mindket lehetoseg adott.
ha jo helyre irod,akkor nem ertem... :shock:
arwen07

Remelem holnapig sikerul!!!!!
Majd jelezz mi van!remelem sikerul!! :wink:
Lassan megyek!!!

puszii!!!
arwen07

Arwen:
beengedett végre.
Hú bakker ez nagyon bonyi. :oops:
Vendég

a hő eredményét hova kell beírni??
Nem vagy msn-n??
Vendég

Nekem még mindig semmi, bár a derekam fájdogál.
Holnap ha kész a teszt, rögtön jelentkezem, de valószínűleg csak délután!

Legyetek jók addig is! Mindenkinek jó éjt, én már megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok! Puszmák

meriann

Arwen! Gratula!

Meri, Viki, Vivi drukkolok nektek, hogy + legyen, küldöm nektek is a + energiákat, úgy látom Arwennél is bejött :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Lányok! Én megőrülök... Úgy izgulok a tesztelőkért, mintha én is most tesztelnék. Nagyon nagyon szoritok mindenkinek. Tessék mihamarabb közölni az eredményeket, mert a torkomban dobog a szivem.

Meri: rendben, legyen délután, de tessék azonnal jelentkezni

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?