Sziasztok
Timi
Mégegyszer óriási gratula, főleg ezek után! Nem lehetett könnyű! Bennem is még elég frissen él a szülésem, így most még jobban át tudtam érezni, amiket írtál! A dokid tényleg nem volt semmi, ha nem pánikoltál be! Meg hát főleg Te, hogy képes voltál így végigcsinálni a dolgot!!!
Szopcsi: HAJRÁ!!!
Úgy örülök, hogy ilyen jól megy, meg sok a tejed! Élevzzétek is ki a dolgot mind a ketten, amíg csak lehet! Tudod, én imádok szoptatni, így csak biztatni tudlak!
Csenge tündéri és a két lány együtt nagyon szép!
Gyere, amikor csak tudsz!
Nanda
Megkaptam a névnapi sms-t, de válaszolni már nem volt időm, ne haragudj!
Utólag is nagyon szépen köszönöm!
Ne haragudj, hogy még nem hívtalak, de nem semmi hétvégénk volt, tiszta bölcsi. Itt volt Hugi a kisfiával, Karcsi meg alig volt itthon, mert zenekarozott, szóval három gyerekkel voltunk Anyukámmal hárman, és Gergő nem mindig könnyű eset.
Nevelés: én is egyetértek! Én is rákiabálok Gergőre, amikor már semmi nem használ, de sajna ez sem szokta meghatni.
Most egy új módszert próbálok Vele, és talán ez bejön, mert már én sem bírtam, hogy állandóan csak kiabálni kell mindenért. De tényleg annyira gyereke válogatja!
Egcsi
Ne aggódj, nem lesz semmi gond a kis lelkivilágával!
A torta legalább jól sikerült?
Nekem Gergő egyszer, mikor nagyon elszakadt a cérnám, mert miközben én Flórával foglalkoztam, Ő szétkente a krémtúrót a terítőn, szóval akkor eléggé kiabáltam és Ő meg elkezdte édesen mondani, hogy "Anyuci nyugodj meg!". Hát nekem is lelkiismeretfurdalásom volt!
Itthoni órák: 2 régi növendékem jár, mert nem bírják a tanárnéniket, akik helyettesítenek a suliban.
Flóra jól bírta, aludt végig. Gergő most nem volt itthon, de általában itt sertepertél körülöttünk és mondja a kislánynak, hogy szépen fuvolázik.
Már most tudja, hogy kell udvarolni.
Ja, meg szét szokta szedni a fuvolatokokat, meg a törlőrongyokat.
És néha hallom, mikor adok valami instrukciót a növendékemnek, hogy Gergő is ismétli, persze azt sem tudja, mit mond.
Rita
Képek megint szuperek! És Lili haja nagyon jó lett, szerintem jó, hogy levágtátok! Sokkal kislányosabb lett vele szerintem, nagyon édes!
Rita, Vera
Köszönöm a névnapi köszöntést!
Nálunk minden ok, csak enyhén szólva fáradt vagyok, mert Flórácska 2 éjszaka is az egyik szopi után ébren akart maradni.
Amúgy elég jól alszik, csak ilyenkor kell altatgatni, nehogy Gergőt felébressze és ez kómásan nem a legvidámabb dolog.
Nem tudom máshol milyen idő volt a hétvégén, de nálunk isteni, ma rendesen tavaszi idő, egy szál pólóban ki tudtam menni! Igaz fújt a szél, de nagyon élveztem, hogy október végén ilyen az idő! Előre félek, hogy el fog romlani.
Ja, ma reggel mértem kicsi lányomat és igaz, hogy 1,5 órával a szopi után voltunk, de akkor is ledöbbentem, mert 5510 gramm volt, kereken 2 kilóval több, mint a születési súlya!
És ma volt 6 hetes!
Na, ennyire futotta.
Puszi mindenkinek
Orsi