Új privát üzeneted érkezett!

Kata05!
Szerintem abból is kaphatsz információkat, ha most kezded a hőmérőzést, ugyanis lehet belőle következtetni esetleg a beágyazódás időpontjára, vagy jelezeti a fránya mensi közeledtét.
Kívánom, hogy neked magas legyen, és ne konyuljon le a vége!

Kép
zölddisznó

Szaisztok!

Csak bekukucs ...

Tábla ügyben annyit mondanék, hogy nem lustaságból nem rakom fel hanem mert akik benne vannak nagyrészt már nem is járnak ebbe a topicba így nem látom értelmét hogy azt a táblát folytassuk.
kokusz

Kata! Szerintem is kezdd el, mutathat infókat! Egyébként én is kb. a felénél kezdtem a legelső hónapban, és egyértelműen beazonosítható volt, hogy a ciklus második felében szépen magasan ment a hőm, meg a mensit is szépen jelezte tényleg.

Kókuszkám, neked hogy áll a görbuszod? :wink:

Zöldi! Szépet csináltál megint, tecc! Meg hasznos is, mi például mindig széthányjuk a számlákat, tök ciki. Pedig nem akarjuk nem befizetni, csak előfordul, hoyg egyikünknek se sikerül :oops:

Elég csönd van itt, családi nap, ugye? :wink: Én uram dolgozik, kölök alszik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! Végre én is ide értem, ahogy Szirom írta a nagy családi nap után! Amúgy azért sem siettem, mert egy kicsit elfogyott a vigyorgásom!

Szerintetek ilyenkor mi van? :
Kép

Egy kissé zuhantam mi?

Athiz, mit is jelentett az a kérdésed, hogy használatban van ugye? Ezt nem igazán értettem!

Üdv Kata 05! Nyugodtan kezdj el hőmérőzni én is ciklusom 10. napjától kezdtem, aztán azóta a lányok sokat segíttettek az elemzésében!

Kokusz! És nincs kedved akkor egy új táblát kezdeni?
bettike
Eger

Robcsi! Látod, mondtam én, hogy egyszer csak össze vissza fogja firkálni a program a tábládat! És szépen megy is az a hő felfelé!
bettike
Eger

Enikőt csak én nem látom, láttam ma?
bettike
Eger

Enikő nincs ma otthon, mamáznak.
Vendég

Most még eszembe jutott egy kérdés! Az jelent, jelenthet valamit, hogy tegnap este fájt a derekam, vagy inkább olyan, mintha a vesém, vagy nem is tudom! Reggelre elmúlt teljesen! De hát nekem sohase szokott fájni!

A holnapi hőm sokat fog számítani igaz?

Köszi az infot áfonyaaa!
bettike
Eger

Bettike nem lehet, hogy a 24. napon volt a peteérés? Mert akkor ez az esés pont a beágyazódási esés lehetne. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bettike, nem kell aggódni, egy hő nem számít, ha alacsonyabb. valamiért jobban lehűltél ma reggelre. Holnap biztos visszamegy az eredeti szintre.

Kata: üdv közöttünk. Igaza van a többieknek, hőmérőzni sosem késő :lol:

Itt az én görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, az előnézet helyett, elküldre nyomtam :lol:

Bettike, az én görbémben is pont a pé utáni 5. napon van egy esés...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi!
Élsz még?

Kép
zölddisznó

Coca: nagyon szép lett a zsebkendőtartó számlatartó! A tesóm is ilyen kis kézműveske, nekünk teafilter tartónk van leszalvétázva...

Különben mi az, ami a kígyódon a napokat mutatja? Digitális lázmérő? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi szezsó!
Az ám, bizony. Hőmérő.
Görbéd?

Kép
zölddisznó

Pár hozzászólással feljebb :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

bocs, vaksi vagyok.

Kép
zölddisznó

Élek Coca... de minek
Vendég

Hahóóóóóó!
Van itt valaki?

Kép
zölddisznó

Buta néni! Hogy-hogy minek? Brrrrrr!

Tessék jönni, nem lustálkodni-takarítani-főzni-gyerekezni-apucivalenyelegni egész nap! :wink:

Kép
zölddisznó

Szia Zöldi én vagyok!

Olyan fejfájásra ébredtem, hogy most azt sem tudom hogy tartsam a fejem.
Sajna hőmérőzés kimaradt, mert később keltem. Hétköznap fél 6-kor szoktam.

Kép
kata05

No mizu?

Senki nincs?

Zöldi te sem vagy?

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata: én vagyok....különben nekem is fáj a fejem, biztos valami front van...

A görbém lefejelte a vonalat, úgyhogy ez a hónap is ugrott :cry:
Kép

A héten akkor ismét vérvétel :( Most literszámra vesznek le, úgyhogy szabit veszek ki...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megőrülök!!! Megmértem most a hőm, mert furcsán érzem magam, és 37,2, hónaljban :shock:
Ez most vajon mi? Szerintem a Távhő a ludas :lol: Vagy beteg vagyok...
szezso

Sziasztok!
Köszi szezso! Jé most, ahogy nézegettem, te lassan tesztelés közelébe érsz?

Robcsi! Hát a program szerint nem, de a fene se tudja! Mert nem igazán érzem, vagy nem is figyeltem, hogy érzek-e valamit peteérés környékén! Most leginkább az a tegnapelőtti derék, vagy vese tájéki fájás izgat! Ilyet még sosem éreztem! De csak pár óráig tartott!

Ja a görbém:
Kép

Bár nem tudom, hogy számít-e (biztos, csak nem tudom mennyit), hogy 6 óra helyett 8-kor mértem! Hát a fene se bírt felkelni hatkor ezért!

Szerintetek? Vigyoroghatok?

Ja és azért nektek küldök:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

Szezso! Ha nem érzed magad betegnek, akkor ez nem az! Mikor mértet a lefejelős hőt? És 37-et mikor? De csak a szájban mért számít!!!
bettike
Eger

Hahó!

Itt a görbuszom, hááát:

Kép

Áfikám! Ne negatívkodjál, mosolyogjál, jó? :wink:

Szezso! Jó lesz az! :lol:

Bettike! Majd a mai többet mond!

Zöldi! Nem dobsz egy görbét?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Bettike, a tickeredre gondoltam, hogy ugye megmarad, és használni fogod? De most sem látom. Hová tetted?
A görbéd nagyon szép, az 5. napi leesés pedig lehet beágyazódás is, főleg, ha netán korábban volt peteérésed! :wink: Klassz a vigyorod! :lol:

Szezso, hát nem nagyon tudok mit mondani, várd ki a holnapot! :roll:

Tegnap próbáltam feljönni a Babanetre, de nem működött.
Képzeljétek, hogy reggel akartam megint tesztelni, ezt éjjel határoztam el, mikoris órákig nem aludtam, és kb. negyedóránként jártam ki pislantani. Szóval reggel sikeresen nem teszteltem, aztán picit később gondoltam, megkísérlem, de elég halovány lett! :cry: A hőm fenn, a cicim fájdogál, a hasim is kicsit, úgyhogy most aggódáshalom van szívemben, hogy mi van. De remélem, hogy ha netán holnap újat tesztelek, akkor inkább erősebb lesz a csík, minthogy eltűnik! Bocs, hogy most csak ennyi!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este nem tudtam belépni, elküldtem az utolsó hsz-t, aztán már nem ment :(

Dobok gyors egy görbét aztán vissza a vasalóhoz :cry:

Most tutira betette a 16. napra, mert megváltozott a szaggatott vonal, viszont szerintem továbbra is a 14. napon volt. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, mivel sokat voltál éjjel pisilni, nem volt akkora HCG tartalom a reggeliben

Kép
Kép
robcsi03

Bettike neked nem vette a ferty tutira a peteérést, mert csak szaggatott a vonal, azt még lehet, hogy átrendezi.

Beágyazódási esés volt az hidd el :D

Kép
Kép
robcsi03

Szirom, ha holnap reggelre visszamászik, akkor tesztelsz?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi03! Szívemből beszélsz! Jé tényleg, nekem még szaggatott!
Ha a 14. napodon volt, akkor még szebb a görbéd! CSak így tovább!

Athiz szerintem is kipisilted a HCG-t! Ja, elveszettem a tickerem :) Én kis gyagya, de mindjárt megcsinálom újra, amúgy visszakerestem az előző oldalon és ott a mai állást mutatja!
Athiz a beágyazódáskor mit éreztél?
bettike
Eger

Sziasztok lányok!

Szirom, köszönöm kérdésed, felrakom a görbét ... majd meglátjuk mi lesz belőle.

Athiz, ne aggódj légyszives :) minden oké odabenn.

Ahho képest, hogy laparom volt, örülök neki hogy egyáltalán volt PÉ-m :)

Kép
kokusz

Persze Robcsi, holnapra van tervben. Nem úgy érzem különben, mintha meg akarna jönni, úgyhogy nem vagyok elplattyanva.

Szezso! Én csak a tegnapi görbuszodat láttam, a mait addig tetted föl, míg írtam. Végülis, hátnemtom...

Athiz! Én se aludtam szinte semmit az éjjel. Százszor voltam fent kb. Front van, az tuti. Nyugi. Te is tudod, hogy a poci- meg mellfájás tök normális.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja igen, amit ígértem:

Kép
bettike
Eger

Csajok telihold volt éjjel, mi is szarul aluldtunk :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
nem lehetett telihold, az kb 2 hete volt!
Vendég

Bettike, szirom nagyon ígéretesek a görbéitek.

Athiz szerintem holnapután reggel kéne tesztelned még1-et és az bizti erős két csíkos lesz!

Lányok szerintetek a sportolás nem veszélyezteti a teherbeesést?

Na nem vagyok egy sportlady csak szoktam itthon szobabiciklizni?!

Kép
kata05

De arik vagytok, köszönöm a nyugtatást! Megnéztem megint a tesztet, és most már nem is annyira halovány! :D

Kokusz, ez a görbe nagyon szép görbe! :wink:

Robcsi, jól alakulsz te is!

Szirom, sajnálom, hogy esett a hőd, na de hátha holnapra felmegy!

Betti, beágyazódáskor mit éreztem? Hát depit. :lol: A hőm leesett, a hasam meg a derekam fájt, és nem tudtam, hogy az a beágyazódás, csak reméltem! :lol:
Vendég

Lányok, ne írjatok már annyit! Nem győzöm visszatértemben olvasni.

Tessék Szirom! Hülök kifelé:

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi, nem azt írtad, hogy tegnap nem tudtad mérni? Vagy már én vagyok sültmacsek? :shock:
Vendég

Robcsi! Telihold... és egy holló csőrében volt... és róka udvarolt neki a fa alatt! Te trappistát álmodtál!

Kata05! Nyugodtan bicajozzál. Csak ne kakild össze magad, úgy. És félidő után meg ne. Szerintem.

Kép
zölddisznó

Athiz!
Mértem én, csak 2 órával később, és az ugye nem hiteles. de azért bejelöltem 2 tizeddel alacsonyabbra. Na, most jól kifecsegtem a titkomat! :cry:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Tényleg, neked mindjárt pé, és most hogy lesz?

Telihold tényleg nem lehetett :roll: :wink: De front lehetett, meled szél jött az este, fura is volt...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, tegnap újhold volt! :wink:
Vendég

Nna, még jó, hogy valaki tudja :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na igen, egy naptár sokat segíthet, amiben jelölik a holdjárást! :lol:
Vendég

hat, engem latom, gyorsan elfelejtettetek...en is legszivesebben elfelejtenem magam, ugy , ahogy vagyok. ime a gorem, ami a progi potlas miatt mostmar total ertelmezhetetlen is lesz. es , ugye, megint elkavartak a hormonok valszinu, mensi se sehol, baba se...ime a legpancserebb gorbe:
Kép

vakond
vakond

Jézusom Vakond, dehogy felejtettünk el! De én például nem akartam helyetted leírni Judit kérdésére, hogy mi van veled. Tesztet nem csináltál azóta? El kéne menned dokihoz, egy uh sokat mondhat, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

csinaltam tesztet, ma reggel, ott van a gorbemen, total negativ lett (mi mas lehetne). dokihoz nem latom sok ertelmet elmenni, sztem a progi miatt nem jott meg, most abbahagyom, legalabb mensi legyen majd...
vakond

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?