Sziasztok!!
Itt vagyok ám,csakhát igy Apa nélkül minden a nyakamba és hát nem igazán rázodtam még bele,de igyekszem!
Ez a sulis dolog Kírával,nem is csak sulirol szol meg tanulásrol,hanem tánc,lampionozás,mikulásbál,uszás stb....szóval szinte mindennapra van még valami.Na de nem panaszkodom,de tényleg nincs sok idő ideűlni!
Sancsí!
Szoval hát elöször is kéne nekem fejléc,amibe bele van irva hogy KÍRA HONLAPJA,vagy oldala!
Aztán szeretném az óra alá berakni,hogy kedvenc mesefiguráim az ott is van de nem tudom,hogy lehetne ugy,hogy ha rákattintok a képre akkor egy olyan lap jőn be amin képeket lehet nézegetni.Meg nem tudom az emlékverseket se jobb oldalra átvinni
Egyébként ti az interneten hova töltitek fel a gifeket,ahonnan betudjátok másolni???Mi a képtár.hu-ra de az nagyon gáz,valamikor hetekbe telik mire visszajön az email,hogy fenn vannak,álltalába konvertálja őket!
Én azt se bánnám ha megcsínálná nekem valaki,már kértem segitséget ott a g-portálon honlapkészitőktöl,de valoszinű nem szeretnek engem mert senki nem akar segiteni!
Szóval akkor itt kapok segitséget???Elöre ís köszi!!
Hajni!!!
Ti kaptatok mikuláscsomagot???Gábor éppen az imént panaszkodott,hogy ő nem kapott,és ment szólni,hogy hé-hé nekem is van két lurkom otthon!
A válasz erre az volt,hogy "persze"
,komolyan ott kellett esküdőznie!
Gergő megy pénteken???Gábor igen!!Valoszinű kocsíval,mert fél egyre biztosan nem fog visszaérni,föleg,hogy délig dolgoznak!!
Meg amugy se akar kötve lenni,mert ha nem érzi jól magát akkor igy könnyebben tud angolosan távozni.
AÍSA jol van már???Remélem!!!Probáljátok ti is a homeopátiás ímmunrendszer erősitöt,nekünk kopp-kopp bejött!!
Ne izguljatok rajtam is van 5 kilo plusz,és az mind a hátsomon,de én már belenyugodtam,hogy az ott ís marad!Kíra után kellett volna leadnom,akkor nincs gond,de ezt már nem tudom visszacsínálni!!:):):)
Most mennem kell,akkor várom a segitséget akár emailbe ís!
Megprobálom vagy a
www.-bebelinkelni a honlapcímeket,vagy az aláirásom alá ugy mint Sancsí és akkor láthatjátok mennyíre elakadtam!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!