Sziasztok,
most csak az utolsó oldalt olvastam el, de kedvenc Jedimesterünk hsz-ein én is nagyon röhögök...
Nem jutottam a géphez már nemtom mióta. talán múlt péntek óta....???
Közben voltunk játszóházban Sajtinéval, Zsófival, beszéltem Jucussal telefonon, és voltunk Gergővel játszani is Tücsiéknél. Szóval zajlik az élet, csak nem tudom megosztani veletek, mert ha akkor jönnék, amikor Marci ébren van, akkor elképesztő balhét rendez, ha ő nem számítógépezhet. (Tücsi a tanú rá...)
Estére meg kitikkadok....most is, de már akartam nagyon jönni....
Képzeljétek, ma Marci lépett egyet-kettőt kapaszkodás nélkül. Először Tücsiéknél, és itthon még most este az apjához is. Annyira cuki volt. Lehet, hogy nem kell már sok, hogy elinduljon....
Nem tudom, hogy sírjak, vagy örüljek...
Másik dolog ami fontos, meg akartam beszélni veletek:
Beszéltem a játszóházat szervező ovónénivel itt nálunk a kerületben.
Először is van nagyon jó - szerintem - lehetőség a játszós talikra télire!!! Itt sok játék, sok jó dolog van, és ki is bérelhetjük bármikor. Amit cserébe kértek, hogy ha mindenki ad havonta 100 -200 Ft-ot, és alakítunk egy klubot, ahova mi tartozunk, akkor bármikor bérelhetjük a termet, és bármennyi időre. Egyeztetés kérdése az egész!
Ez azt jelentené, hogy azt a termet, ahová mi játszóházba járunk bármikor igénybevehetnénk, akár télen, akár nyáron, akár jó idő van (ekkor nyilván kevésbbé), akár rossz. (ekkor inkább)
Vagy: ha csak egy-egy alkalom lenne, akkor egy óra szerintem 2000 ft körül lenne. De szerintem ha úgy döntünk hogy legyenek itt talik, akkor érdemesebb a klubos dolgot számításba venni.
Azt is mondta a cscajszi, mert nagyon aranyos egyébként - hogy bármire nyitottak, és nagyon szívesen látnak bennünket.
A nagy előny, hogy jó sok játék van, és jól elférünk!
A hátulütője, hogy sokatoknak messze lenne azért itt a 15 ker...
DE:
Én nagyon szívesen felajánlom, hogy ezeknél az alkalmaknál nálunk lehet enni, van bármit ami szükséges ahhoz hogy az egy-másfél órás hazautat kibírjátok ti is, meg a gyerekek is. Bár ez lehet nem lesz elég a kispestieknek, lőrimcieknek, omszkitavasoknak, kistarcsaiaknak, stb....
Lefényképeztem a termet, hogy lássátok miről is beszélünk:
Ez az egyik vége:
Ez pedig a másik irányba. (a barnás fal mögött egy kis asztalos székes főzős, meg bábos sarok van szintén millió játékkal)
És így intapacizott Zsófi és Marci ugyanitt a minap (nem drogozik, csak egy kicsit...
)
Erről majd írjatok véleményt, ki mit gondol. És még mindig ott van a csepépház is, ami közelebb van mindenkihez, viszont nincs játék.
Vuka, nagyon szép ruhákat kapott Petra!
Mamacka,
bíztasson a tudat, hogy most már a Tiétek a lakás!!!! A felújítást meg majd csináljátok ahogy jön! Nem elkeseredni, hiszen most lettetek boldog lakástulajdonosok!!! Ádámnak sikerült valami munkát találni? És különben is Áron egy tündér, és a képek amiket csináltok, egyszerűen lenyűgöznek minket! Szóval hajrá!!!
Natasa,
te miket énekelsz??? Miket hallok? Lehet vissza kéne mégis olvasni?
Jedimester megszólítása már visszatért az asa végződésre szintén?
Gabi, Livi ezzel a kóccal is egy tündér!
Ilba,
Beni meg már nagyon nagyfiú - és azok a kékséges szemek!!!! De jó Livinek!!!!Én is lennék most egyéves....
Szoktál még fejni?
Tücsi mondta, hogy néztek házat. Milyet, hol? Vagy ezt már írtad? Akkor bocsánat, de télleg nincs erőm az elmúlt - asszem 6 oldalt visszaolvasni...
Jucusék jól vannak, nő már rendesen a pocakja, január 10-re van kiírva. Nem nagyon ül le a gép elé, mert hamar elfárad a dereka, de puszil mindenkit, és azt ígérte, hogy majd a képtárra (asszem) tesz ki képeket Bogesz szülcsinapjáról is.
És pár kép a mai Tücsiéknél tett látogatásunkról:
Látod MArci milyen jó kis sátram van?
És te is látod Bubek (nem néni)?
Ne dumájjá kiscsákó!! Ezek itt az én cuccaim, fogod???!!!