Új privát üzeneted érkezett!

Hű! Ez aztán a reggeli, délelőtti termés!

Athiz! Hát tudtam én! Ezért is vigyorogtam én ennyire! Akkor +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg Hurrá! Hurrá! Hurrá!
Látod! Amúgy lehet, hogy ha akkor teszteltél volna, mikor a ferty írta, akkor még erősebb lenne a csík! Azaz lesz is erősebb! Azért kíváncsi vagyok, hogy arra a napra milyen lesz a csík. Csinálsz akkor is?

Ceniko! Mondtam én, hogy szerintem olyan, mint az Athiz beágyazódása!És szerintem egy jó pár napig hagyd a tesztet! A hőd biztató és kell a pozitív energia! A teszt pedig csak elvesz belőle!

Robcsi! Lassan, de biztosan, amúgy nem azért, de az enyém se viszi túlzásba, 3 napja egyforma, de fent van. Ez szerintem éppen elég!

Vakond! Neked is küldök egy kis vigyorgást, hátha Athiznál is számított, de most rákoncentráltan csak neked megy a vigyorgás!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o :o :o
Ja!
bettike
Eger

Bettike, akkor csak továbbra is :lol: -t kérek! Meg soook drukkot, és viszont küldöm neked ezeket! :wink:
Ha úgy fest, hogy nem lesz gond, nem jön meg, stb., akkor biztosan fogok még egyet tesztelni, de nem holnap, az tuti, inkább 2-3 nap múlva! És ha az is okés, akkor majd bejelentkezem a dokimhoz kedden, csak nem tudom, mikor kapok időpontot! :roll:
Vendég

Kókusz,
én a a fertyre szavazok.

Mosokfőzöktakarítok...

Kép
zölddisznó

Ceniko: elöször is engem,úgy kötöttek el,hogy levágták a két petevezetőt és lelógatták a hasűrbe.Ezt a fajta eljárást nem javaslom senkinek,mert szövődmény lehet utána.Hormon felborulás, elhúzodó vérzés (akár 3 hétig is),erős alhasi görcs és bélbe tapadás.Ez nekem mind meg volt.Többek között ezért is kellett ez a mütét.A mütétet úgy csinálták,hogy a hüvelyen és a méhen keresztül bevezettek egy katétert,megkeresték a petevezeték kimenetét, a petevezeték végén a hegesedést kivágták és vissza helyezték a petefészek kimenetéhez.Hogy ne esen le a petevezeték ,két csőszerű csipesszel rögzitették ami négy napig volt bennem,ez idő alatt erösődőtt meg annyira a petevezeték,hogy ne váljon le a petefészekről.Ez a cső kilogót a hasamból, ami nem volt lellemes mert nem igen mozóghattam vele, de az sem volt semmi,amikor kihúzták belőlem.Ezt a fajta eljárást csak itt csinálják aklinikán az egész országban.Két kutató orvos fejlesztette ki,ők csinálták a mütétet is, két és félórás volt, Azt modták,hogy ez nekik is egy sikerélmény.
Most mennem kell,mert úszik a lakás.
SZIASZTOK!!!!!
surmi
kockasfulunyul

Athiz: Neked hanyadik napon volt a PÉ-d mikor fogant a kiscsávó? :lol: csak mert nekünk ugyanakkor volt az utcsó mensink.... :?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Surmi: Szuper hogy "vissza" tudták csinálni :) Gratula hozzá. És drukkolok ahhoz, hogy tökéletesen, "üzemeljen" :)

A gyerekeidről majd írjál :wink:

ceniko
Szeged

Surmi, ez igen, nagyon jó, hogy már ilyet is meg tudnak oldani, akkor hajrá a köv. lépés, vagyis a baba! :wink:

Enikő, én a 15. napon éreztem, hogy ovulálok, késő este, úgyhogy szerintem akkor volt peteérés, nem akkor, amikor bejelölte a circle, a friend pedig láthattad, a 12. napra helyezte! :roll:
Mellesleg remélem, hogy nem kiscsávó, hanem kiscsaj lesz, ha lesz! :D
Vendég

15. napon?? hmmmm akkor már nekem is mutatnia kéne..... Bakker :cry: :shock:

ceniko
Szeged

Hát az cseppet sem biztos Enci! Remélem, hogy nálad még csak most volt a beágyazódás, ahogy azt hiszem talán Betti írta!
Úgyhogy nyugi! Lehet, hogy nem is akkor volt peteérésed, vagy mit tudom én! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na most jöttem babás barátnőmtől! Egy kicsit lelkiztem vele, mert egész nap egyedül van otthon, aztán szólt a férje, ha ráérek menjek egy kicsit dumcsizni, még mielőtt depis lenne! A babó írtó édes, de ugye még csak eszik, alszik, eszik, alszik. Bár most nehezen büfizett! Inkább pletykáltunk, meg meglocsoltam a virágjait, vittem neki kajeszt, aztán mikor letette aludni jöttem is, hogy ő is aludhasson egy kicsit! De az a legfurább, hogy addig amíg meg nem szült tökre irigykedtem rá - persze csak magamba - bár tudom így sem szép! Na de mit lehet tenni! Aztán kb. 1-2 hete már semmi rossz érzés nincs bennem. Furi! Pedig most is kellene éreznem ilyeneket vagy nem? Meg mióta beléptem hozzátok úgy érzem normális irányba változott a baba iránti vágyam, hisz azért is léptem be, mert már csak ez járt az eszembe. Köszi, hogy mindig meghallgattok, meg drukkoltok, meg biztattok!
bettike
Eger

Sziasztok,

Athiz, ez nagyon szuper,gratula..... és persze mennek a drukkok.

Vakond, szerintem sem keseredj még el, lehet rossz volt a teszt. Ha még nem jött meg, nincs veszve minden.

Zöldi jó, hogy itt vagy.

Ceni, csodaszép a görbe, lehet még korai volt a teszt, de a hőd fenn ez nagyon bíztató.

Bocs a többiektől, hogy nem írok, de rohanok egy ügyféllel tárgyalni, és még össze kell szednem a gondolataimat :lol:

Pusszantás és, babaragacs mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
Jó érzés, hogy hiányoztam!
Ügyfelezés után pihi, mert úgy látom ti is nemsokára elkezdhettek célirányosodni :wink:

Kép
zölddisznó

zöldi,

igen már elkezdtük a bemelegítést, nemsokára jön a hajrá, azt levezetünk kicsit :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

ATHIZ: GRATULÁLOK!!!!

És persze drukkolok tovább!!!!!!!!

Coca: jó, hogy itt vagy megint, hiányzott az optimizmusod :D

Mindenkinek jó szombat délutánt! Szerintem a hétvége legjobb része!!!

:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

ATHIZ!
GRATULÁLOK!
:D :D :D :D :D Tudtam, hogy sikerül annyira erősen szorítottam neked!!!!!!

A többi kismaminak is gratulálok, csodálatos kilenc hónapot kívánok nekik!

Magamról pár szót, sajnos a tegnapi napon ismét megjött, de a görbéiteket tanulmányozva várható is volt, hogy én nem vagyok ebben a hónapban sem babás. :( Most már tudom, hogy milyennek kell lennie a zebrás görbének. :D :D :D Hála Istennek elmúlt két hónapban láttam eleget belőle. Ha jól számoltam Athiz te vagy a hetedik. Mint a mesében! :D Gratulálok szívből még egyszer mindenkinek!!!!
vivin

Hinnye de jót kajáltam!

Szezsó,
hol a görbéd? Izgulni akarok!

Vivin,
Ti mióta is nyomultok?
Amúgy coca :cry: mensi miatt.

Kép
zölddisznó

Ceniko,

ha látod offline vagy nekem...

Purc

Kép

Kép
purc

Coca!

Tavaly szeptember óta. Két hónapja voltam orvosnál, azt mondta elöszőr hőmérőzzek aztán utána megmondja, hogy mi a következő lépés.
vivin

Vivin,
akkor kitartás! Bár én nem értem, miért nem nézett egy hormonszintet?!

Kép
zölddisznó

próba:

Kép
bettike
Eger

Athiz! Hát ha csak ezen múlik: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

Athiz:
Nagyon orulok! Mondtam en...

vakond:
:( Nem is tudom mit mondjak. Jo lenne hinni a hibas tesztben, de ha az megerzesed is rossz... A biokemiai terhesseg onmagaban nem nagy baj szerintem. Az s valami, hg ymeg tud termekenylni a petike... Szerintem par honap es menni fog, hidd el!

ceniko:
:? Nem ertem a tesztet, mert tok egyertelmuen jo a gorbed! Biztos nincs ott halvany csik meg most sem???

Mindenkiek puszi es jo hetveget!
baratodildi

Nagyon köszönöm a gratukat mindenkinek! :D :D

Purc és Cocus, kezdjétek az edzőköröket róni, most ti jöttök! :lol:

Szezso, ugye jobban vagy már? Hol a hőgörbeszed? Tedd csak fel szépen! :wink:

Vivin, sajnálom a büdös mensit, na de a köv. ciklusban most már neked is biztosan gólya! :D Én lennék a hetedik? Végülis törpékből is 7 van! :lol: Én lennék Kuka? :shock: :lol: Habár az ovuláció táján inkább Hókefélkének éreztem magamat! :lol:

Malacka, figyu, nekem is így kezdte a dokim, hogy hőmérőzzek, és csak utána csináltatunk hormonvizsit.

Bettike, köszke! Tetszik a tickered, de ugye használatban van?

Képzeljétek, úgy örülök, mert ma már nem nagyon görcsöltem, még most este beveszek egy Magne B6-ot, de remélem, hogy éjszaka már nem lesznek fájások!

Puszi
Vendég

Athiz, Coca: cukik vagytok, de ma nem mértem hőt, mert 1 órával később keltem, és tegnap amúgy is elegem lett az egészből...Talán holnap megmérem, de nem várok semmi jót, ma este is mensisen fájogat a hasam....

Már nem vagyok annyira magam alatt, mint tegnap. Segített a délelőtti program is: szabadtéri gesztenyesütés és zsíroskenyér evés. Gyakorlatilag egész nap zabáltunk, 5 szelet zsíroskenyérrel én tartottam a csúcsot :lol: Most 1 évig nem fogok enni, az tuti. Pálinkába is megpróbáltam belefojtani a bánatom, úgyhogy most már csak szimplán szomorú vagyok...Majd ez is elmúlik...

Vivin: nem értem, miért kell hőmérőznöd, amikor egy hormonvizsgálattal meg lehet mondani, volt-e pé-d??? Amikor elmentem a dokimhoz, rögtön megírta a beutalókat, nekem és a férjemnek. 1 év után már nem lehet játszogatni, szerintem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsíroskenyér és gesztenye, húha, ez aztán a lakomaparty! :lol:
Na de a pálesz sem rossz! Én most sajna kerülöm az ilyesfajta élvezeteket! :? :D
Vendég

Pedig Athiz, pár napja még Te is benéztél a szekrénybe :lol: Szerencsére nem túl mélyen :lol: Mennyi minden meg tud változni pár nap alatt, ugye? :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az biztos, akár egy szempillantás alatt is megváltozhat bármi! :D
Vendég

Sziasztok!

Kimaradtam a nap szenzációjából majdnem :lol: :lol: : Athiz! Óriási gratula, de nagyon óriási!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem drukkoltunk, mi? :wink: :wink:

Éreztem én, hogy jönni kéne, de az uram reggel óta kutyulta a gépet, és mostanra állt össze. Napközben nyomultunk a kertben, több ágyást is sikerült rendbe tenni, és eltettem egy halom hagymást is, és ezeknek most nagyon örülök :wink: Még van vele munka azért. Jól el is fáradtam. Nagyon :wink:

Vakondkám! sajnálom :cry:

Enikő! Szerintem is jó a görbuszod, talán csak várni kell még...

Szezso! Örülök, hogy jobban vagy!

Coca! Gyere, írjál már egy kicsit lécci! :wink:

Az én hőm az egy picit esett, de elvileg nem vészes. Viszont zavar kissé, hogy a sikertelen hónapokban mindig a 12. napon (ma van) kezdett lefelé menni. Hát nemtom....

Kép

Egyszer régebben már mutattam ezt az összemásoltat, ezek a nyári görbéim, itt látszik, hogy a 12. nap volt mindig a kritikus. Ennek fényében sz.rul állok. Nézzétek:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Hogy másoltad őket össze??????? Azért még reménykedjük :wink: +++++++++++++++++++++++

Nekem még mensi egyelőre sehol....

ceniko
Szeged

Enikő! Valamikor a múltkor adott a ferti 5 nap VIP-tagságot, gondolom, hogy megszeressem és fizessek :) Ott volt ilyen opció, talán chart overlay, vagy valami hasonló. De engem nem húztak be, csak kimásoltam a régieket (mert azokhoz is visszaadta a cicomákat, plusz infókat átmenetileg), meg a statisztikákat, meg megcsináltam ezt az összemásolást és hasonlók :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!!!!

Athizkám drágám, ki akart téged elfenekelni a görbéről alkotott véleményed miatt? :D :D
Én megmondtam, de azt hiszem mindenki erről próbált meggyőzni egész végig :D

TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!és persze szurkolok továbbra is nektek :D

A folsavat, magneB6-ot és C vitamit ajánlják.

Puszi minenkinek, majd irok még.

Melcsi

Kép
melcsi6

Szirom, Melcsi, köszönöm szépen!

Szirom, Enikő, továbbra is drukkolok nektek! :wink:

Puszi

Képzeljétek, hogy Eliza még a kismamis topicba is régen írt. Mi lehet? :shock:
Vendég

Köszi az jól fog jönni Athiz :)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de tegnap dokinál voltam a lányomnál, asztmás lett sajna... Tüdőröntgenen voltunk. Meg jöttünk anyuékhoz. Sajna még nem mehet oviba se... Nagyon csúnyán köhög... De látszólag semmi baja.

Ma meg csak most jutottam gép elé.

ATHIZ!
HATALMAS GRATULÁCIÓ!!! Ne izgulj, minden oké lesz! Magne B6 görcs ellen tényleg jó, én lányommal 36. hétig szedtem. Most Utrozok. Dokihoz jövő héten sajna nem jutok el, csak utána. Mert kedd-szerda-csüt., Pesten leszek, pénteken meg SZTK-ban lesz az orvosom. Meg hát dolgozom is. ÍGy marad az azt követő hét, d emondta nem is baj,több minden látszik akkor már!

Vakond!
Amíg nem jön meg addig lehet reménykedni! Én azért szorírok!

Ceni!
Neked is uyganezt tudom mondani!

Szezso!
Ne tessék még feladni!

Csajok annyi kismamánk van, meg annyian vagyunk, hogy már nme nagyon lehet fejben tratani, hogy ki hogyan áll. Mit szólnátok egy táblához? Kokusz csinát régebben ha jól tudom, de már nagyon régen tette fel. Tudná valaki vállalni, hogy napi renszerességgel tezs fle friss táblát?

Sz.tem holnap és holnapután sem tudok nagyon jönni, sőt jövő héten sem nagyon, de azért ha lesz egy kis szabadidőm, azért bekukkantok. Ha mégsem, akkor majd legkorábban jövő pénteken.

Addig is remélem még sokan bővitik a zebrások táborát! Végre, végre beindult a zebraeső! Azért ez nem semmi. Cirka 2 hónap alatt 7 zebra! Csak így tovább!

moni

Hát szép jó reggelt!

Hát, én ma úgy végigaludtam a két ébresztő hangforrás összes csörgését! Nem is tudtam okosat mérni :cry: Na, sebaj, majd LH-zom egyet!

Hol vagytok? Hol vagytok? Mindenki durmol?

Plusszokat akaróóóóóók!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Eddig nem jött be a vészmadárkodásom, visszamászott :wink:

Kép

Móni! Jobbulást a kislányodnak!
Bevallom, hasznosak a táblázatok, nézni jó is őket, de benne lenni nem nagyon szeretek. Tudom, hogy így is sokan olvassák az ember dolgait (ismerős is, sőt, nem jóakaró ismerős is, utólag kiderült), szóval úgy aztán végképp könnyű dolga van. A csak nekünk szóló táblában viszont maximálisan benne vagyok. Mit szóltok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ez az szirom!

Jöhet a tábla, ki fogja csinálni?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nézzétek nekem is van már piros vonalam. Úgy örülök, mint gyerek a csokinak :D Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Már június óta olvaslak Titeket, de most döntöttem el, hogy csatlakozni szeretnék hozzátok.

Ez a második próbálkozós hónapunk. Csütörtökön volt az LH csúcsom a teszt szerint. Hőmérőzni csak a köv. ciklusban fogok el kezdeni.

Minden kismamának nagyon gratulálok!

Kép
kata05

Sziasztok!

Üdv Kata köztünk! Mesélj még!

Robcsikám, na látod, Athiz nénid megmondta, hogy pár nap múlva be is rakja a vonaladat a program! Így is lett! Nagyon jókor is voltatok együtt, most már csak várni kell... :D

Zöldi, néha alukálni is kell! A 10. napon még úgysem valószínű, hogy van pé-d!

Móni, akkor további türelemjáték neked, de már úgyis megszoktad, igaz? :D Pocisimi, a lánykád meg gyógyuljon meg a csúnya asztmából!

Szirmocska, na látod, csak felküzdjük együttes erővel azt a hőt! :wink:

Enikő, mi újság? Remélem, semmi rossz!+++++++++++++++++++

Én lányok ma már nem mértem a hőmet ébredéskor, de megijedtem, mert amikor először mértem ma, akkor nem akart felmenni, de aztán újrakezdtem, és 37.2 lett. Hát nem vitte túlzásba azért! Meg görcsöltem is, de gyorsan vitaminhegyek! Remélem, nem lesz gond! Megyünk Üllőre anyuékhoz, úgyhogy ma nem leszek, legfeljebb este!

Puszi mindenkinek
Vendég

Robcsi!
Ügyi vagy! De azért még ne hagyjátok abba, látom, még tojásfehérjés!

Üdv Kata05!
Szerintem most is elkezdheted a hőmérőzést, nem kell megvárnod a következő hónapot. Lehet, hogy nem is kell már mérned?!

Esti művem:
Kép

Kép
zölddisznó

Athiz köszi. Szerintem ne idegesítsed most magad holmi hőmérőzéssel :) Ott a gyönyörű zebra teszted, vannak tüneteid, a babó ott lapul a pocidba még vagy 8 hónapig.

Szirom mikor tesztesz?

Móni jobbulástt a lányodnak!

Zöldi azért majd dobj egy görbét .

Kata üdv itt!

Szerintem én sem nagyon leszek ma mindenkinek további szép babásodós hétvégét! A kismamik meg szorgosan növesztgessék a pocakjukat!

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!
tudod, azért gáz, hogy nem mértem ma, mert a múlt hónapban a 12. napon már 22 mm-s volt a tüszőm, és aznap be kellet adni a repiszurit az inszemhez. Ez most is kedden esedékes, de ha előbb érik, akkor gáz van, mert ugye hétfőn még minden kihalt.

Te meg aztán pihizzél ám anykádéknál, legyél lusta vendég! És Magne B-6, C-vitamin és optimizmus! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi nem hagytuk abba, de tegnap aprónép megint keresztülhúzta számíításainkat, mire elaludt én is elaludtam vele együtt.

Nagyon ügyi vagy, ez zsepitartó?

Én most üvegfestékkel gyártottam a manónak 2 hupikék törpikét majd lefényképezem és felrakom.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz még tegnap akartam írni, csak elfelejtettem, hogy ha legközelebb mg b6-ot veszel, a Béresest vedd, mert abba soxor több mg van, mint a rendes magne b6-ban. (most nem tudom hányszor, mert leányzóm széttépte a dobozát)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!

Várjuk a képeket!
Amúgy zsepitartó, de ém a befizetendő számláimat fogom benne tartani, így ni:
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!!!

ATHIZ!!!!!

NAGYON_NAGYON GRATULÁLOK NEKED!!!

Hihetetlen ennek a hónapnak a termése!!:)

Mi kedden megyünk dokihoz.
Ma ia csináltam tesztet, s csak még erősebb lett!
Nem tudjátok, hogy be szokták engedni a kispapát az UH-ra? Mert én nagyon szeretném, ha férjem bent lenne, amikor megpillantjuk a kis babócákat!!! :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok, de nem tudtam túl sokat visszaolvasni, így nem tudom, hogy mi a bibi Vakonddal!!???
Megírná nekem valaki?

Tuda nekem valaki segíteni abban, hogy tudom feltölteni a tesztes képemet?
Most ahogy írok itt van lent egy Melléklet feltöltése kis kék betűs dolog. Arra kattintva megjelenik a tallózás, s szépen kijelölöm, hogy mit akarok, de utána a feltöltésre kattintav kiírja, hogy hiba történt:
:( :? :( Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem megy!!!!
SEGÍTSETEK!!!!

Pusszancs mindenkinek, s drukk a görbéseknek!!!!
judithappy

Judit!

Vagy a mérete, vagy a formátuma nem megfelelő.
Kicsinyítsd, vagy mentsd át jpg. formátumura!...szerintem

Kép
zölddisznó

Judit!

Szerintem attól függ, hová mész uh-ra. Nálunk úgy volt, hogy a magánrendelőben természetesen simán bejöhetett a férjem, sőt, még hívta is a doktor. Ha hétvégén, ügyeletben nézett meg a kórházban, akkor is. De amikor hétköznap, a kórházi gyüzsiben, akkor előfordult, hogy nem tudott bejönni. Ahol egyszerre több nő öltözik-vetkőzik, oda valószínűleg nem fogják beengedni. Legalábbis nálunk így volt, és ez logikus is.

Ne felejts el képet szerezni a piciről! :wink: Van, ahol nyomtatnak képet maguktól, van, ahol kérni kell, mert nem ez jár a fejükben, van, ahová lehet vinni videokazit. Ha más nem megy, lefotózni biztos le tudod a képernyőt, vagy fényképezővel vagy a telefonoddal. Remélem, segítettem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Magamról dióhéjban annyit, hogy 24 éves vagyok, párommal 4 éve vagyunk együtt és a múlt honapban gondoltuk úgy hogy babát szeretnénk. Az esküvőt jövőre tervezzük, de ez a babától is függ.

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy hőmérőzni érdemes elkezdeni a ciklus felénél?
Abból le lehet szűrni valamit?

Mindenkinek további jó és termékeny hétvégét!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?