Sziasztok
Akit nem érdekelnek a kismamruhaboltos tapasztalatok, az ugorjon
Voltam a Cucclikban. Itt új amerikai ruhák vannak, baba és kismama egyaránt. Az árfekvése közepes 8900 vettem egy nadrágot, de igazán első osztályú minőségű. Ha ide mentek arra mindenképpen készüljetek fel, hogy egy-egy darab van mindenből, tehát nincs olyan, hogy ez tetszik, csak nagyobban, vagy más színben kellene. Viszont az eladó hölgy nagyon készséges, mindenben segít. Nagyon jó felsők is vannak, abból is vettem egy végig cipzáros pamut felsőt.
A babaruhák is nagyon aranyosak, azoknak az árát nem néztem, de ha jól láttam olyan 1-2 éves kortól vannak.
Aztán voltam a Bakáts téren az Ármániában, ez használt ruha, cserében viszont olcsó. Nagyon sok farmerük van 900-3000 Ft-ig, de szövetnadrágok is vannak. It is vannak gyerekcuccok is, de azokat egyáltalán nem néztem meg. És persze itt gazdagabb lettem egy farmerral
Végül voltam a Baross utcában (32 szám) a MammaMia boltban. Itt 7000 ft körül vannak a nacik, felsőket nem néztem. Itt is nagyon segítőkész az eladó hölgy, lepakolta a fél polcot nekem. Itt van fehérnemű is, Triumph és Felina. Lehet, hogy más is, de ez a kettő biztos. És van harisnya is meg mindenféle egyéb kiegészítő. Itt meg egy kordbársony nadrágot vettem.
Több boltba nem mentem el, mert ennyi cucc egy darabig elég
De ez a három szerintem teljesen rendben van, nyugodtan ajánlom nektek is.