Új privát üzeneted érkezett!

Szirom, hát lehet, hogy kihagyom még a holnapot, ami a tesztelést illeti, de még mindig nem tudom eldönteni. Majd holnap reggel meglátom. Meg attól is függ, mennyire leszek magamnál! :lol:
Az tuti, hogy este nem tesztelek. Egyrészt korai lenne, másrészt meg este nincs ugye annyi HCG a pislantyúban, mint reggel.
Szerintem a 15. napon volt peteérésem, de már esküdni nem mernék rá. Mindegy, most már holnapig biztosan kibírom teszt nélkül, aztán meglátom. :D
Vendég

Betti, attól tartok tényleg túl kíváncsi egy nőszemély vagyok! :lol:
Vendég

Athiiiiiiiiiiiiiiiiiz,
en nem tudom mikor volt pe-sed, de ugye, Te is latod milyen szeeeeepseges ez a gorbe! :lol: :lol: :lol:
Sztem reggel mar tesztelhetsz egyet, halvany lesz meg, de ott lesz. PErsze, legjobb varni, ha kibirod abban is tamogatlak.

Hat nem lenne izgi, hagy egy db VIP tagsagbol 2 terhes gorbet csinalnank rogton???? :wink: KInek adjuk meg kolcson, azon gondolkozom.... :roll:

3 fazisu gorbe: peteeres, luthealis fazis es beagyazodas utan terhes resz...sztem ez , de biztos nem ezek a szekszeruen megfogalmazott szakaszok. a lenyeg a lenyeg.

nekem is volt hasmenesem a het elejen....es hat mi lett belole . persze, ne feszitsuk tul a hurt, lehet, hogy mar kepzelgunk, de ha csak a belebeszelesen mulna athiznak ikrei lennenk, az tuti :lol:

ceniko,
nem szep tole, hogy lefele kanyarodott... :(

szirom,
rajtad a vilag szeme!!!!!

vakond

vakond
Kép
Kép
vakond

Athiz! Ha a 15. napra tippelsz pé-nek, akkor még tényleg várhatsz. :wink:

Bettike! Ááá, ez nem kitartás, csak már annyi negatív tesztet láttam, hogy nem akarok többet csalódni, inkább várok. Ha a 15. dpo-n nem jön meg, akkor majdnem tutira mehetek :) Adná az ég! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Te Vakond, már jó pár napja azon agyalok, hogy amikor dumcsizok magamban (nem úgy, szal nem vagyok totál gyagya :lol: ), akkor mindig többesszámban mondom, hogy babák, meg kapaszkodjatok erősen, ha ott vagytok, stb. :shock: De örülnék, ha csak egyszem picibaba ott csücsülne a méhemben! Legalább 1! :wink:
Vendég

Még mondanék valamit. Annyira fáj a derekam! Nagyon szar érzés.
Nem tudom, hogy ez normális jelenség-e?
Az lenne nagy kitolás, ha holnapra mégiscsak leesne a hőm, vagy megjönne. De ugye nem lesz velem ilyen kegyetlen a sors? :(
Vendég

Athiz:
Tesztelj holnap en azt mondom! Mit veszithetsz vele egy teszten kivul? :roll: Nekem 16 DPO-ra tette a ferty mindig a teszteles idejet amugy.

Ceniko:
:( A fene bele, hogy lefele megy. :(

Nagyon drukkolok, szep gorbek vannak, foleg szirom neked!
baratodildi

Ildi, neked nem fáj a derekad? Meg a petefészked?

És a többi babásnak?
Vendég

Én nem vagyok egy nagy görbeszakértő, csak ahogy végignéztem ezt a fórumot, mindig akkor írták az okosok, hogy 3 fázisú a görbe, amikor a peteérés után, a beágyazódás környékén 3napig azonos a hő. Állítólag ez tuti baba.

Hozzáteszem erre én csak következtetek, de remélem bejön Sziromnál és Athiznál is. Kívánom mindkettőtöknek, hogy 9 hónap múlva szaros pelusok szaga lengje be a lakást :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Görbém leszállóágban, fel sem teszem, nem érdemes. :cry:
Már jelentkezett a szokásos mensi tünetem: az a tipikus hasfájás, ami összetéveszthetetlen :cry: Kicsit le vagyok törve...

Athiz: szerintem ha lenne VIP tagságod, a ferty aszerint adná meg a tesztelés napját, hogy mennyi szokott lenni a lutheális fázisod (ill. melyik volt a leghosszabb). Pl. ha mindig 12 szokott lenni, a 13. DPO-ra rakná a tesztelést.
Nagyon drukkolok!!!!

Többiek: bocs, hogy nem írok, de egy nagy rakás szerencsétlenségnek érzem magam, és mennem kell krumplifőzeléket kreálni....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi lányok, legyen igazatok! Én is szépnek látom a görbémet, meg egy picit más is, mint az eddigi sikertelenek, de ettől még lehet ez is sikertelen... Reménykedem azért, de nagyon nem merek. Ha sikerült, akkor már úgyis eldőlt :wink: Most még bírom a nyugis várakozó álláspontot, és amíg bírom, addig tartom is, mert a csalódás az még rosszabb.

Szezso! Ne keseredj el, kérlek!

Robcsi! legyen igazad, csak ismételni tudom magam :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt egy szerintem 3 fázisos görbe (tegnap láttam szebbeket is, de most nincs időm keresgélni) Kép

Kép
Kép
robcsi03

Athiz:
Nekem meg ma is fajt a petefeszkem. A derekam meg kb 3 napja fajt. Most mar nem faj. :wink: Szerintem mindketto lehet babas jelzes, nyugi! A petefeszek foleg. jelezheti, hogy ott a sargatest es terpeszkedik :D
baratodildi

szezso:
:cry:
baratodildi

sziasztok! Én vagyok az akit elkötöttek öt lány után. Czeizel doki segitet.A 2. Számú Női klinikán egy teljesen új módszerrel visszaállitótták a fogamzóképességemet 1 hónapja.Most nagyon boldog vagyok, de a baba gyártással várnom kell még két hónapot.Addig hőméröznőm kell.
surmi
kockasfulunyul

Athiz! Ez most már nem lehet véletlen:
- hasmenés
- vakond kölcsön VIP görbéje
- derékfájás
- ja és van babás-párod - szirom

Kell ennél több?

szezso - Ennyire azért nem lehet rossz az a görbe! Na meg ha visszaolvasol egy kicsit, amikor a barátnőm terhességét írtam le, akkor még ezek nem biztos, hogy azok a jelek!

robcsi! Akkor mi most melyik fázisban is vagyunk?
bettike
Eger

Amúgy ceniko nem most éri el azt, hogy beágyazódás miatt leesik egy kicsit?
bettike
Eger

surmi! Akkor üdv a hőmérőzősök között!
bettike
Eger

Ja! Athiz nem csak egy párod van, hanem még ott van vakond is!
bettike
Eger

Surmi, Isten hozott! Ha kell tanács vagy bármi, itt a lányok igen kedvesek, és biztosan segítenek, meg persze én is, ha nem dőlök ki a sorból!

Sajna ma is, mint tegnap, No-spa-t kellett, hogy bevegyek, valamit használ, de azért mindig nem tuti. :roll:

Robcsi, büdi pelusok? :lol: Ugyanezt kívánom! :wink:

Szezso, annyira megértelek, és sajnálom, de ne törj még le. A 23. ciklusnapon még korai, nem?
Amúgy lehet, hogy igazad van VIP-vel kapcs. Puszillak!

Szirom, nagyon szép a görbuszod, úgyhogy tényleg egyenlőre kár lenne aggódnod, és hát az már igaz, hogy változtatni már úgysem lehet a dolgokon, csak várakozni. Sok sikert hozzá! :D

Ildi, köszi tényleg, elvileg már meg kellett volna jönnie, ha akart volna, úgyhogy merem remélni, tényleg a sárgatest okoz efféle tüneteket.

Vajon ha valaki babás lesz, és progipótlást csinál, akkor azt túl lehet adagolni?
Magamra gondoltam, hogy ha netán babás lennék, akkor lehet, hogy kéne az Utro, mert Szilivel való terhességem elején is kellett használnom. Anno a doki felírta. Ha pozitívat tesztelek, minél hamarabb meg akarom keresni a dokimat, csak az a baj, hogy ugye most 3 napos ünnep lesz, így még telefonon sem nagyon akarom zaklatni. Igaz, lehet, hogy ő dolizik.
Előre mondom, nem le- vagy rábeszélést kérek tőletek, hanem infot erről, ha van valakinek, jó? Köszi!
Vendég

Aja és piszilánya :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Arik vagytok! Nagyon hasonlít ám rád! :D
Vendég

Nagyon szépen köszi a biztatást!
surmi
kockasfulunyul

Surmi: Hogy csinálták a beavatkozást???? Elmeséled?
5 lánygyermeked van?? Az igen :lol. Gratulálok :lol:
Hogy hívják őket mikor születtek. Szeretnétek még egy babát???? Én megőrülnék 5 kölöktől :lol: Úgyhogy minden tiszteletem azoké, akik ennyi vagy ennél több gyereket nevelnek :) Többek között Te is :) Le a kalappal! Képek a csajokról?????? :lol:
Hány éves vagy???

Hú bocs a sok kérdésért :)
nagyon drukkolok hatoskához :wink:

ceniko
Szeged

Jó reggelt!
Ismét vigyorteli napot mindenkinek!

Kép

Nagyon kíváncsi vagyok a mai termésre! Remélem hamar jöttök és felteszitek!
bettike
Eger

Jó Reggelt!

Bettike ma Te nyertél, beelőztél Mindenkit :D Jó a görbéd is, csak így tovább!!! :wink:

Én nem teszek görbét, ma megajándékoztam magam +1 óra alvással, így nem is mértem.

Athiz: remélem a hőd még mindig felfelé kapaszkodik!!!! Ma tesztelsz?

Ceni: nagyon hasonlítanak Rád a lányaid!!! Le sem tagadhatod Őket!

Szirom: már nem vagyok annyira letörve, de nem is jó a kedvem. Szép a görbéd, drukkolok :lol:

Puszi Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bettike, most már én is alakulok :D
Legalábbis remélem, még vonalaim nincsenek :( Kép

Kép
Kép
robcsi03

Hát, Robcsika, érdekes a görbéd, lehetne fogadásokat kötni, hova fogja beírni a ferty a pé-t :lol: Ha feljebb megy a hőd, pár nap múlva be fogja húzni a vonalakat...Mindenesetre a tojásfehérje jó jel, ennek és az egyértelmű hőemelkedésnek kell meglenni, hogy behúzza a piros vonalat...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helóóóóóó!
Hétvégeeeeee!

Voltam ám reggel, de elcsesztem a küldést, aztán meg már indulnom kellett.

Minden babásnak és babavárónak:

...na tessék, most meg képet nem tudok feltölteni!
Brrrrr!

Kép
zölddisznó

Szép napot!

Bettike, látom, ma is vigyorogsz, nagyon helyes, okod is van rá! :wink:

Szezso, az alvás nagyon fontos, jól tetted, hogy visszacsucsukáltál! :D Nem úgy, mint mi a kölökkel. 8)

Robcsi, látom a lassú, de biztos elvét követed! Nagyon jó, meglátod, ha így folytatod, holnapra akár be is jelölheti a peteérést a ferty! :wink:

Képzeljétek, tegnap annyira fájt már este a derekam és a hasam, főleg a petefészkem, hogy még egy No-spa gyogyót kellett bevennem, és így is alig bírtam elaludni. Mondtam a páromnak, hogy lehet, hogy holnap kórházba kell menni ezzel, mert ez nem teljesen jó így. Aztán mondtam, hogy valszeg nem fog megjönni. Erre kicsit furin nézett, és olyan kis halkan megkérdezte, hogy így érzem? Hát mondom igen, olyasmi. Aztán még picit simizgette a derekamat is. Nagyon megijedtem, hogy most akkor mi van. A hőm folyamatosan fenn volt még este is, 37.5 körül. Na mindegy. Remélem, hogy ma már nem lesz este ilyen, mert borzalmas volt!

És akkor most a várva várt görbém, de a fertycircle valamiért nem üzemel, úgyhogy amit Vakond adott VIP-s görbuszt, azt folytattam:

Kép

És a tesztem pedig:

Kép

Eléggé halovány, de ott a zebrus! :wink:

Én is kérhetek még továbbra is drukkokat? Mert azt hiszem, szükségem van rá nagyon is! Remélem, hogy megmarad a baba, és hogy nem vagyok méhen kívüli!

És nagyon köszönöm, hogy ennyit törődtetek velem, és a rengeteg drukkot is! Köszönöm, köszönöm...
Vendég

Arhiz!

YESSSSSSSSSSS!

Pihizz! És ne nospázz, az nem jó a bébinek! Bírd ki! Ez lebegjen a szemed előtt:
Kép

Na, az én rendszerem teljesen megbolondult. A 9.04-kor megjelenő üzenetemet tegnap fél hat közül küldtem?!?!?!
Azóta se kép, se hang.
Ma beszerelem a szervízből gyógyultan megérkezett nagy gépemet. Szóval ne sírjatok, ha addig nem leszek! :lol:

Mindenkinek, akinem még nem kívánt mézes-napjait élvező, esténként fáradt coca minden jót és szépet a görbéje végének bezöldülése okán, hát most millió puszi!

Sorstársaimnak meg drukk tovább!

Kép
zölddisznó

Athiz: Tudtam-tudtam-tudtam!!!! :D :D :D :D :D :D
Mostmár elhiszed, hogy az a nagy ugrás a görbédben beágyazódás volt??????
Babonából még nem gratulálok viszont küldök drukkokat nagyon-nagyon sokat, hogy minden rendben legyen. +++++++++++++
Pihenj mostmár sokat, próbáld magad kímélni.
Jaj nagyon örülök :D :D :D :D :D

Pusssz mindenkinek!
szerika

na gyerekek, az en tesztemn pedig total negativ lett ma reggel, teljesen kibuktam, sztem megint belefutottam egy korai tesztelesbe es egy kemiaiba, azt hiszem megorulok. annyira vartam ezt a ket napot vegre apaval harmasban, orulve a babocanak, ehelyett total depi, mar apa is unhatja, nem is tudom mit erzek...le sem birom irni...
vakond
vakond

athiz, sztem vissza kell majd kernem a gorbemet is, hat, nem igy kepzeltem... :cry:
vakond

Köszönöm, majd megpróbálom a kíméletet, de Szilivel nem lesz egyszerű a dolog.
A görcsoldót Szili mellett is néha beiktattam az elején, a doki azt mondta, hogy lehet szedni, na persze nem viszem majd túlzásba!
Mellesleg azért neveztem Angyalbabának, mert úgy gondolom, hogy az a szép angyalka segített, amit valamelyik nap feltöltöttem nektek is! :wink:

Az Utros dologhoz nem szólt senki hozzá. Szerintetek ma ha felhívom a dokimat, akkor nem csapja le a telcsit? :lol: Csakmert 3 napos ünnep. Vagy csak kezdjem adagolni? Mondjuk erre úgy is tudom, mi a válasz.

Zöldi, drukkok mennek neked, és szép a gólyád! :D

Erika, elhiszem a beágyazódást, csak ki akartam várni a végét. Még így is korán teszteltem szerintem, de ha a dokit felhívom, akkor valamit csak kell mondani, valami támpontot, hogy miért is kérdezek olyanokat. :D
Vendég

Vakondom, annyira sajnálom, és remélem, hogy nálam nem így alakul majd! Már bocs, az önzőségért!
Nem csak rossz volt a teszt? Ez olyan borzalmas! Természetesen a görbédet használd újra, végülis csak kölcsönbe kaptam és kértem! Nem tudom, mit mondhatnék most... :cry:
Vendég

Vakond! :cry:

Athiz! Persze, hogy hívd fel a dokidat. Úgy sem leszel addig nyugodt, amíg nem beszéltél vele. Amúgy miből gondolod, hogy kell progípótlás? Nézték a szintet?

Kép
zölddisznó

Athiz, én már tegnap borítékoltam ezt az eredményt :D
De gyönyörű ez a teszt :) Mennek a további drukkok ++++++++++

Vakond, nagyon sajnállak. Biztos hogy jó volt a teszt? Vannak esetleg valamilyen tüneteid?

Egyébként én a saját görbémet továbbra sem értem. Az ok, hogy a peteérés idején nem volt hőleesés, mert azt olvastam, ha nem akkor van amikor az ember méri, akkor nem kimutatható. Peteérésem biztos hogy volt, mert éreztem, de akkor miért nem egyszerre ugrott fel a hő, miért csak ilyen vánszorogva?

Mit főztök ma? Nekem már sül a rizskók, a sütőtök is kész van, de valami ebéd is kéne :)

Kép
Kép
robcsi03

az a baj, hogy mar nem erzem a mellemet sem fajni, pedig tegnap elott meg annyira fajt...nem hiszem, hogy a teszt tevedne, probalom magam ezzel nyugtatni, de szivem melyen tudom, hogy ez nem igaz.
nem tudom hogy fogom osszekaparni magam ezek utan.

athiz, hat persze, hogy nem fogsz igy jarni, nalam sajnos mar volt ilyen, neked viszont nincs hasonlo gondod. az en tesztem elsore sem volt ilyen eros...gratulalok, biztosan rendben leszel, sok boldogsagot!

vakond
vakond

Robcsi!
Az nem baj ám, ha csak vánszorog. Keresd vissza Babancsét, az ias ilyen volt.

Sütütök yeahhhh! Én már egy hete minden nap azt falom. Függő vagyok.

Kép
zölddisznó

Köszi zöldi megkeresem.

Athiz tudtál már a dokiddal beszélni? Szerintem ha nem tudod elérni, akkor menj be abba a kórházba ahol szültél és ott beszélj egy dokival. Vagy hívd fel őket és mond el mi a helyzet.

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm lánykáim!

Sikerült beszélni a dokival, igazából nem bíztatott túl sok mindennel, mert azt mondta, hogy ugye ez még nagyon korai dolog, még lehet, hogy nem marad meg a terhesség, stb. Nospát mondta, hogy nyugodtan vegyek be, ha görcsölök, de ha nagyon fájok, akkor hívjam fel, és mindenképpen kell egy UH. A progit azt mondta, hogy felesleges lenne nyomatni, majd akkor meglátjuk, hogy kell-e, ha egy hét múlva még megvan a baba, és nincs gond, akkor úgyis mennem kell hozzá vizsgálatra + UH-ra. Hát ennyi.
Szóval most nagyon ideges vagyok, bár próbálok nem a derékfájásomra koncentrálni. Megyek is mosogatni, rendetrakni és főzni, mert az olyan pihentető dolog! :shock: :lol:
Remélem, hogy nem lesz semmi baj, de sajnos az imán kívül mást nem tehetek!

Puszi
Vendég

Athizka!
Kép Kép Kép Kép
Most egyenlore ennyi!Nagyon boldog vagyok en is es veled orulok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vigyazz nagyon-nagyon magadra(magatokra :D )
Es ahogy te szoktad mondani:
Sok puszi es pocisimi!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ja!Azt meg akartam mondani hogy szerintem is a MagneB-6-ot kene megprobalnod!!!!
Meg ez is kimaradt
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ennyi mar tenyleg eleg kell hogy legyen! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa, remélem én is, hogy elég lesz! :D
A Magne B6-ot meg elkezdtem szedni, meg Elevitet is, hátha szép kövér leszek! :lol: Nem mintha most sovány lennék! :lol:
Vendég

:D
Mit szamit a suly ilyenkor!!!! :wink: :D
Egeszsegesek legyetek,ennel semmi nem fontosabb!!!!!!!!!!!!! :D

Eli nagyon eltunt! :?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!!

Athiz: Gratulaaaaaaaaaaaaaa :) :lol: Hurrráááááááááááá :lol:
Nagyon örülök nektek, mennek a millió drukkok a köbön :lol:

Nekem mai tesztem megint -, mensi még sehol, de a hasam fájdogál keményen, (kb 2-3 napja olyan megjövősen), a hőm meg feljebb szökkent. Nem értem én eztet!

Enyim görbe:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Athiz itt is gratula :)

A többieknek szurkoláshegyek .....

Nálam hő fenn, de nem tudom hogy a fertynek van igaza vagy a fertilitycicrcle-nek.

Kép

Kép
kokusz

Enikő, köszönöm, szerintem még várj pár napot, nem mintha mást tehetnél! :lol: Látod, a hőd feljebb ment, mensi nincs, csak olyan fájás, de látod, az nálam is van/volt keményen! Szerintem holnap-holnapután lesz az + teszt!+++++++++++++++++++++++++++

Ancsa, ha Elizabethre gondolsz, tényleg eltűnt, habár szerintem egy kismamis topicba azért írogat!
Vendég

Kokusz, köszi, lehet, hogy inkább a 28. napra tenném a peteérést!
De nekem is totál eltér amit a két rendszer mutat.
Felteszem a másik görbuszt:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?