sziasztok,
olyan jó néha benézni ide hozzátok, bár ez sajna egyre ritkábban sikerül....
orsi
gratulálok! mekkora boldogság lehet! meg sem kérdem, fiút szeretnétek vagy lányt
kriszta
jól hangzik ez a nyaralás dolog...
biztos nagyon várod már!!!
fogak
- ismerős.... laurának már 2 alsó kinn van...
stella
azért picit irigyelhetlek a segítségért???
néha nekem is jól jönne...
gratula a fejlődőképes alváshoz! így tovább!!
zsebi, wish
innen gondolok rátok tiszta szívvel !
olyan jó olvasni a pocakosodásotokat!!!
reno
jól vagytok?
melcsi
mizujs veletek?
lányok,
nálunk nem rózsás a helyzet... írtam, h megbetegedtem megint. még mindig kilábalófélben vagyok... közben voltunk visegrádon pihizni, laura is megfázott, most épp hörgőgyulladást kezelünk Mucopront sziruppal, Nasivin orrcseppel, Spiropent sziruppal, C-vit inj-val, Calcimusc inj-val... még leírni is sok, nemhogy beadni...
a kedve jó, egyelőre nem lázas, éjjel óránként kelünk. porszívózzuk a nózit és szopi.
extra fáradt vagyok, laura egyre kevesebbet szeretne szopizni, eddig fejtem, nem tom minek. minden este lefekvés előtt +1 óra nekm, napi 200g. semmi értelme, már belátom. kikészültem tőle. bele kell törődnöm, h laura nagylány már és más is kell neki. eszünk már sokmindent, sütőtök, srépa, csirkehusi, pulyka, borjú (Hipp), őszibari, alma, körte, banán. nem tetszik, h a Hipp 5 hótól (ezeket eszi eddig max, de inkább a 4-) olyanok vannak, mint pl. paradicsom, hagyma, só. a spenótban pedig tej, tejszín
nos, nem kesergek tovább, csak túléljük. szerdán megyünk vissza a doki nénihez. remélem, addigra javulni fog. olyan vagyok, mint egy gép, egész napom lauráról szól. ruhamosás, kaja (ebéd: 1 óra), séta (közben alszik), gyógyszerek kutyulása, tea főzés (csipkebogyó+hárs keverékét adom neki), orrszívás, pelenka... és kezdődik elölről... nektek is ilyen egy nap (gyógyik nélkül)???? és akkor még hol marad a játék
dobok pár képet, amit ígértem a keresztelőről, igyekszem jönni a hírekkel.
puszilok és ölelek mindenkit: