Köszönjük a gyógymanókat és a gratulációkat.
Örülök, hogy jól sikerült a tali, legközelebb igyekszünk eljutni.
Anid, Prücsök beszéljétek meg hogy akkor kinek mennyi nyuszi kell, de ha úgy jó, hogy Prücsöknek elküldök 5-öt, a többit meghagyom és gyűjtök még hozzá Anidnak akkor szóljatok. Mennyi is kell most a játékokhoz?
Prücsök, ez az öltöztetés dolog tényleg nem egyszerű, nagyobb korban sem. A Jencikénél is mindig szenvedek, rohangál kint, megizzad, fúj a szél, és már meg is fázott. Az meg érdekes lenne, hogyha megáll egy pillanatra, addig ráadjak valamit.
De ahogy Saara is írta, öltöztesd fel rendesen, a kocsiban meg vegyél le róla egy réteget, és ha megérkeztek a kocsiban öltöztesd fel.
Timi, remélem legközelebb tényleg sikerül összehozni, hogy találkozzunk. Látom nagyon édesek a gyerkőceid, mindenki csak regéli a sok szépet és jót. Gratula hozzájuk.
Joe, de jó hogy megint írsz, múltkor el is felejtettem írni, hogy mennyire örültem, hogy összefutottunk. Jó volt egy kicsit dumcsizni. És javult már egy kicsit a helyzet? Van néha segítséged? Tessék befogni a barátnőket, tesókat (ha van), vagy aki mozdítható.
Kgk, Saara, hát a névválasztás nem túl könnyű, most szerencsénk van mert még a Jencike előtt megvolt a Janka és a Jenő, szegény Jencikét is 4 hónapig Jankáztuk, mire kiderült, hogy fiú
. De ha most azt mondták volna, hogy fiú, fogalmam sincs milyen nevet adtunk volna neki. Mert van több is ami tetszik, de mint Kingáék, mi se szeretnénk tucatnevet.
Egyébként az hogy mindkettő J betűs, teljesen véletlen, mert a Jencike az apja után kapta, a Jankát meg a mamám emlékére szeretnénk, mert nagyon szerettem, csak sajnos korán meghalt.
Kinga, és pontosan mikorra tervezitek a tesót?
Prücsök, gratula Blankának a forduláshoz, nagyon ügyes kiscsajszi, lassan már mászik, és rohanhatsz utána.
Toreau, ezek a reform dolgok engem is izgatnak, mióta megvan a Jencike, én is sok mindent olvastam már. Én nagyon sok gabonát főztem neki (mostanában sajna leszoktam róla). Majd megnézem a recepteket, amit írtál.
Saara, nagyon édi lehet Vincus, ahogy nevetgél, gondolom sokáig tart a kajálás.
Jutottatok előre cumisüveg ügyben?
Na megyek megnézem beszáradtak-e a ruháim.
Pusz