Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti válaszoltam. Vérnyomás nekem is 90 körül. Azt mondják sokat igyak. Mennem kell.

KépKép
KépKép
fioona

Aranyosak vagytok,hoyg drukkoltok!
En is drukkolok most minden tesztelonek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Lesz itt esemeny a hetvegen!!!! :wink:
Jol osszegyultunk!!!!

En is felek kimenni reggela wcre...meg napkozben is....
Bar erdekes modon,most nem faj ugy a hasam,ahoyg szokott mensi elott..szoval nem gorcsolget.
Estenkent szokott fajni,de inkabb olyan feszitos,puffados erzes.
De lehet ebben a honapban igy jelez a Mikulas..mittomen :lol:

Nem mondom,hoyg nem izgulok a holnapmiatt,de nagyon nem akarok - tesztet latni :( :(
Sem vert :lol:

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz,orulok,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es elkaptam minden +++++ energiat!!!!!

Kép

Kép
arwen07

A teszttel csak annyi gond van, hogy ahol élünk egy picike falucska, itt nincs az a felár amiért kapjak. De az előbb derült ki, hogy igaz, hogy keddtől szabin vagyok, de azért jó lenne, ha végigmelóznám a hosszú hétvégét, aztán kedden beugranék a képviseletre. Majd kedden beugrom és veszek tesztet, ha kell.
Addig meg a munkába temetkezem és remélhetőleg kedd délutántól 1000 X tanulok.
Lehet, hogy kicsit meghülyültem, de alig várom, hogy elmélyedjek a tananyagba. Sose szerettem, vagy mégis, csak nem is tudtam róla?! Valami nem stimmel velem. Most a melóm sem stresszel. Pedig eddig sem ezt a munkát, sem ezt a területet nem szerettem, most meg tessék. Hallkan mondom, hogy még élvezem is. Minden bizonnyal meghülyültem.

Fioona: mi is építkezés/vétel előtt állunk, nem könnyű az biztos. Mindenesetre szerintem sem lehet semmi jó dologra számítani jövőre. Főleg nem kedvezmények terén. Ki tudja mi mindent fognak még elvenni? Mi most a melóhelyek miatt parázunk rendesen. Nálunk is leépítés, a páromnál is. Mihez kezdünk ha minket is érint? Gőzöm sincs. Hol lesz a leépítéseknek vége, azt sem lehet tudni.
Nekem meg nagyon szükségem van a biztonságra, és most épp az nincs, na ilyenkor parázok ám rendesen. De ugye " úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna"! Érdekés és félelmetes ez a világ.

meriann

Meri!
Sok sikert a tanuláshoz. A teszteléshez pedig még többet.
Szorítok: Vivi
vivi79

Köszi MINDENKINEK a drukkokat!
Természetesen én is mindenkinek 1000X drukkolok, és +++++++++++++++!

meriann

Sziasztok!

Na a pé-s kérdése megoldódott.
ugyanis a késés oka spontán vetélés. A baba nem tudott beágyazódni. :cry: Nagyon erősen vérzek és görcsölök, most már jobban vagyok.
Most kaptam bogyókat és bízom a jövő hónapban.

Később visszaolvasok, de most ledőlök kicsit.

Merike, Arwen , Vivi:
drukkkkkkkk
Vendég

[quote="hajni20"]S írta:hajni20ziasztok!

Na a pé-s kérdése megoldódott.
ugyanis a késés oka spontán vetélés. A baba nem tudott beágyazódni. :cry: Nagyon erősen vérzek és görcsölök, most már jobban vagyok.
Most kaptam bogyókat és bízom a jövő hónapban.

Később visszaolvasok, de most ledőlök kicsit.

Merike, Arwen , Vivi:
drukkkkkkkk

Na, én ezt nem értem!? :? Mit történt veled Hajni? Kép
El kellett menned orvoshoz?

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
igen, dolgoztam délelött és átlag napi 1 tampon, most meg hajnal óta 5. És iszonyat elkezdtem görcsölni, mikor is felhívtam. Bementem hozzá és azt mondta ez sajnos az. De nem kell törödni vele, mivel nem ágyazódott be. Vszinű a nyálkahártyám angyon sértült és nem tudott. Kaptam gyógyszereket.
Ha nem megyek el nem is tudom meg, mondta a doki h nagyon sok nővel előfordul. Nem kell megijedni.
Én kicsit megnyugodtam, h kiderült az ok. Így most a bogyók mellett nagyobb az esélyem. Most hazajöttem a munkából. Már jobb, nem fáj annyira...
Vendég

Júj most látom, h milyen össze vissza írtam.
Szval hajnalban megjött és nagyon fájt a hasam. Nagyon sok volt. DE nem törödtem vele. Csak olyan fél 12 körül iszonyat görcsöltem, kb. mint szülés első fázisában...Ezért felhívtam a dokim.
A többit leírtam....
Vendég

Hajni,dokinal voltal??o allapitotta ezt meg??jaj:-(

Meri,szerintem ez tok jo jel,hoyg most nem is tudsz anyit foglalkozni a babaval...ez nagggyyyon joooo!
Igy lehet nagy meglepiben lesz reszed nemsokara!!!!!nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,te is nagyonkozel vagy mar a teszteleshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
arwen07

[quote] írta:A képletedben nincs erre utalóan semmi?

De hogynem! Csak úgy vagyok ezzel, mint a tanácsadással ált. mindenki. Másnál könnyen megérti az ember, mit kell tenni, és hogyan, de ha magáról van szó.......... :roll:
Mindent belelátok, és persze jó sötéten! :twisted:
Tényleg POrsi, te mennyire vagy jártas eme tudományba? :lol:

Lányok az egyszerűség kedvéért holnap lehet, hogy megveszik az alaplapot meg a processzort. Ennek következtében pár napig megint nem leszek, legalábbis addig, amíg apa nem szerez be másikat.

Amúgy ma volt pár csepp barnázás. Próbálom fejben tartani, amit már én is írtam másnak, miszerint ez normális, de nem könnyű. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Persze Hajni,en is azt mondom,mint a doki,hogy emaitt aztan abszolut ne aggodj!!!!!!!!!!!!!!Minden oke lesz,kovetkezo ciklusban pedig ujult erovel!
MOst pedig pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

[quote="hajni20"]F írta:hajni20ioona:
igen, dolgoztam délelött és átlag napi 1 tampon, most meg hajnal óta 5. És iszonyat elkezdtem görcsölni, mikor is felhívtam. Bementem hozzá és azt mondta ez sajnos az. De nem kell törödni vele, mivel nem ágyazódott be. Vszinű a nyálkahártyám angyon sértült és nem tudott. Kaptam gyógyszereket.
Ha nem megyek el nem is tudom meg, mondta a doki h nagyon sok nővel előfordul. Nem kell megijedni.
Én kicsit megnyugodtam, h kiderült az ok. Így most a bogyók mellett nagyobb az esélyem. Most hazajöttem a munkából. Már jobb, nem fáj annyira...

Hát akkor most már csak azt remélem, hogy jól sül el. Végülis most már tudod, hogy van pé. Ez már jó hír! A bogyók is segítenek! Reméljük, hogy Heppy End lesz a vége nemsokára!
Mindemelett sajnálom ami történt persze! De nézzünk előre! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,tudod, a barnazas az okes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne aggodj!!!

Sajnalom,hogy nem leszel par napig,de remelem,hoyg mire visszajossz jo hireket latsz! :wink:

Kép

Kép
arwen07

[quote="arwen07"]F írta:arwen07iona,tudod, a barnazas az okes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne aggodj!!!

Sajnalom,hogy nem leszel par napig,de remelem,hoyg mire visszajossz jo hireket latsz! :wink:

Ne is mond! Még ez is. Mikor tudom én így meg a fejleményeket! Még a végén beugrok egy internet kávézóba!
Az a minimum, hogy írtó jó hírekkel vártok vissza! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Igyekszunk Fiona,igyekszunk,de mar a Joisten kezeben vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
(bar szerintem eddig is ott voltunk :wink: )

Kép

Kép
arwen07

Akkor jó kezekben vagyunk! :wink:
Most mennem kell! Akikkel már nem találkozom, Jó hétvégét, és kellemes kikapcsolódást!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Nahát Hajni ! Tudod könnyű ezt mondani, de az egészben lásd azt, hogy van pé-d, aztán képes vagy teherbe esni. Fogigátlót szedtél, ugye? Pihend ki Magad és aztán hajrá! Úgy tudom, hogy ilyenkor nem kell hónapokat pihenni. Neked mit mondott a doki?

A dokim szerint nem túl jó - a tesztek révén - , hogy nagyon korán értesülünk a babáról, hiszen ha életképtelen úgysem tudunk mit tenni, viszont pszichésen meg jól megráz az eset. Azt is mondta, hogy nagyon sok korai terhesség így jár, csak ha szerencsénk van annyit érzékelünk az egészből, hogy fájdalmasabb és bővebb a vérzésünk és eszünkbe sem ötlik, hogy baba volt.

Mindenkinek szép hétvégét! Fioona: Neked meg mielőbb nethez kerülést! Pihenjél! Dokidnak szóltál a barnázásról?!

meriann

Tudod=tudom

meriann

Köszi lányok!

Igazából nem rázott meg nagyon a dolog. Így legalább tudom, h mi van. Tehát nem érzem magam rosszul tőle, sőt kicsit talán pozitívabb vagyok, hogy lehet ellene tenni. Meg valamiért ez történt, lehet pont azért, h ne agyaljak baromságokon. :oops:
Hisz bírok olyan elméleteket gyártani, hogy csak na :)

Merike:
nem nem kell pihenni.Ebben a ciklusban minden megy úgy, mintha most csak megjött volna. Kezdem szedni a bogyókat... Ha nem megyek ma el megsem tudom, h ez történt...És a dokim is mondta h 10 nőből 9-nek már volt úgy hogy észre sem vette.
Szval pozitívan előre!!
Neked drukkkkkkkkkkok!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hajni, sajnálom, hogy ez történt, de az öröm az ürömben, hogy meg tudtad semmi gond, simán van pé-d és terhes is tudsz lenni,igaz? Ez a baba elment, de most elvileg nem kell várni semennyit, ugye? Szóval a következő hónap simán a tiéd.
+++++++++++++++++++++++++++++++++ drukkk

Arwen: nagyon gyanús vagy :lol:

Kép
Kép
adrienna

Tesztelőkzől várjuk a helyzetjelentéseket :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna:
azért ennyire nem kerek a dolog.
Amikor műtét után azt mondta a másik doki ( aki műtött), hogy lehet nem lehet többet gyerekem, pont erre gondolt. Hogy nem biztos, h meg tud tapadni, mert nagyon sok cisztám volt.
Ez a nincs pé-s az én elméletem volt csak. :oops:
De én angyon bízom a dokimban... szval nemsoká két csíkos lesz a teszt. Megvárom posikát. :lol: És szülünk együtt. :wink:
Vendég

Na, az szuper, ha nem kell pihenni Hajni. Akkor ahogy elmúlik a mensid, hajrá!

Most esett le, hogy nekem még bőven van időm tesztelni. Kedden még túl korai, csak ez a vonalzó megtévesztett. Ugye?

Nektek volt már olyan, hogy ciklusotok hossza megváltozott? Nekem nemrég megnőtt. Régebben inkább 28-29 naposak voltak, mostanában meg (pár hónapja) 30-32.

meriann

Csak nehogy elfelejtsem, jövő hétfőn munkaszünet
toti77

ops, nem sikerült :(

Akertam küldeni egy aranyosat, de csak a szöveg ment át sajna :(
toti77

Jaj, most jövök rá, hogy valamit elfelejtettem.
Szval ma mondta kérdezte a dokim, hogy szedek e vitamint,mondom igen. Helyesel. És közli, hogy de attól még a 3 mg folsav/nap is ugye? Én meg mondom nem...
Szval lényeg a lényeg, azt monta h szedjem, mert növeli a teherbeesés esélyeit.
Ti szedtek??
Vendég

Sziasztok,
Rövid leszek, nincs túl jó kedvem. Tuti meg fog jönni, idegbeteg voltam egész nap + tele pattanásokkal.
Most azzal vigasztalom magam, hogy ha nem jön össze télig, akkor legalább mehetek síelni:))

Hajni, remélem már jobban vagy, próbálj meg sokat pihenni a hosszú hétvégén.
Folsav - én nem szedek, aki szed, írja meg légyszi, milyen formában, fel kell-e íratni receptre stb.

Mindenkinek vidám (zebrákkal teli) hétvégét!
V

Kép
vickybabe

Csajok,picit barnazgatok.. :(
Szerintem meg fog jonni :( :(

Hajni,szerintem minden rendben lesz es kovetkezo honapban osszejon!!!!!
Folsavat en is csak most kezdem :oops:

Meri nekem minidg is 30-35 naposak voltak a ciklusaim,neh avan olyan egy evben 1-2szer,hoyg 37re felmegy.ennyi.
De szerintem ez nem jelent semmit,hoyg megnott Neked,lehet,hogy psziches dolog?

Most Hajni esetebol,eszbe jutott,hogy mi van akkor ha vki RH-,mint en...es igy "elvetel",azaz megjon neki,normal modon.Csak elott megtermekenyult.
Akkor mi van?Hisz az ember nem is tud rola es utana nem kapunk antianyagot......Ezen most jol elgondolkodtam..
Mert ugye az nem az elso terhessegnel okozhat gondot,hanm a masodiknal...

Picit en most el vagyok kenodve,hoyg meg fog jonni :( :( :( :( :( :( :(
Ha reggelig nem jon meg,tesztelek,aztan majd jelentkezem.....

Pusziiii
Mindenkinek druuuuuuuuuuuuuukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
arwen07

Vicky,meg egylatalan nem jelenti azt,hogy meg fog jonni!!!EEgyik tunet sem zarja ki a terhesseget!!!!!!!!!
DRuuuuuuuuuuuukk :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen egy ilyen korai zigótának még nincsenek sem erei, sem vére. Ráadásul nem kerűl még szimbiózisba veled, hiszen nem tapad meg. Így nem áll fent a veszélye az általad említett dolognak. Amúgy is mintha az rémlene, hogy szülés közben történhet meg. Bár ebben bizonytalan vagyok! :roll: :oops:

Arwen a te tüneteid sem zárják ki! :wink:

Méri még nem fogadtam orvost, és most nincs is barnázás. (kopp-kopp) Azért jövőhéten megemlítem tanácsadáson.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok kedves kismamik és zebrásodni vágyo csajszik! :wink:

Rájöttem mi az én célom ebben a topikban, erőt adni nektek :D

Szerintem nagyon jól összejöttünk és nagyon jól tudjuk támogatni egymást. Ez irtó jó dolog, mert sok ember van aki nem tudja kivel megosztani a problémáját.

Arra gondoltam, hogy amikor kicsit rosszul érzitek magatokat, azért mert éppen ebben a hónapban nem jött össze, vagy úgy érzitek, hogy meg fog jönni vagy ilyenek :roll: , gondoljatok arra, hogy nekem még vagy 4 hónapot kell várnom arra, hogy egyáltalán próbálkozhassunk :shock: , ja és ráadásul még hancurka sem lehet 4 hétig, az egy teljes hónap :shock:

Nem azért írom ezt mert sajnálatra vágyom, vagy ilyesmi, hamem mert úgy gondolom, hogy talán segíthetek ezzel.:D :D :D TÉNYLEG!!!

Még egy jótanács, (én ezt vallom és próbálok mindíg ennek megfelelően gondolkodni): "Csak akkor kell a szakadékba ugrani, ha már a szélén állsz!" :D

Remélem nem bántok meg ezzel senkit, nem az a célom.

Én egy kedves mosolygós csajszi vagyok, aki mindíg a pozitív oldalát próbálja a dolgoknak meglátni és ezt próbálom is mindenkinek átadni.

Remélem valamennyi sikerül.

:D

Puszi
Timi
toti77

Fioona: mégis van gépetek, nem sikerült az eladás? Akkor leszel a hétvégén?

Olyan rossz, hogy a munkahelyemen nem nagyon tudok írogatni, csak olvasni :( , Így mindíg kimaradok a dumcsiból :(
toti77

[quote="toti77"]F írta:toti77ioona: mégis van gépetek, nem sikerült az eladás? Akkor leszel a hétvégén?

Holnap du. viszik, ha minden igaz. Ezeket direkt nektek kerestem! Csak aztán tegyetek félre Totinak is 4 hónap múlvára! :wink:

Kép

Kép

Megyek csucsúlni! Sziasztok, és jó éjszakát!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Én szedem a folsavat 3mg-at a vitamin mellett.Főleg azért mert sokat beszélgettem babás barátnőimmel a nyáron.Kiképeztek rendessen.
Kérdésem lenne:van macskája valamelyikőtöknek?
Még nem csináltak vérvételt nálam majd kb 2 hét úlva ha megjön az után. :cry: Doki szerint van gyógymód ha mégsem lennék túl a "macskabetegségen".
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Rájöttem a garantáltan zebrás teszt megoldására :D :D :D :D :D

Kép Zebrás szem

Pusssssz
Timcsike
toti77

Szia Esztora!

Milyen formában szeded a folsavat?
toti77

Húúúú, de pörögtök csajok!

Alig bírtam összekaparni magam, pedig tegnap este 9 körül már aludtam. Biztos most jött ki rajtam a felhalmozott fáradtság. Ma is melóznom kell :( , de utána totál nyugodtan tanulhatok, mert a munkám naprakész lesz.

Nekem azt mondták, (doki + gyógyszerész) terhességi vitamin mellé nem kell szedni folsavat. :?:

Toti: annyira jó olvasni, hogy képes vagy ennyire pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

Fioona: örülök, hogy nem barnázol már.

Jók a képek amiket felraktatok. :lol:

A tesztelők előtt állók, nyugi. Ezek a tünetek mellett még simán lehet babuci.

Esztora: nekünk két cicunk is van. A cicák főleg akkor vesélyesek ha picik még. De szerintem simán megcsinálják erre a vizsgálatot, ha kéred. Sőt, két kutyim is van. Egyébként ilyenkor nem csak a cicuk, hanem a nyers hús, nem kellően tisztított zöldségek ugyanúgy veszélyforrások lehetnek.

Most úgy érzem és remélem, hogy tartós is lesz, hogy őszintén el bírtam fogadni, ha jönnie kell csoda árán is összejön a baba, ha meg nem, akkor ha agyon kímélem magam akkor sem. Lehet, hogy sikerült lazára vennem a dolgot. De az is lehet, hogy csak túlontúl elfoglalt vagyok a túlzott parázáshoz.

Szép napot MINDENKINEK!

Nálatok milyen az idő?
Nálunk épp úgy néz ki, mint aki mindjárt havazni akar?!

meriann

Jajjjjjjjjj, csak havat ne!

Nem tudom ki, hogy van vele, de én valahogy nem szeretem a telet.

Hideg, sötét, csúszós-latyakos... na ennyit a pozitív gondolkodásról :D

Bár a karácsony nagyon szép, azért erdemes elviselni még a telet is :D
toti77

jó reggelt csajok,
Arwen, Toti, Meri - köszi a vigasztaló szavakat, ma már jobb a kedvem. Alapvetően én is örök optimista és vidám vagyok, de tegnap egész délután bőgtem hülye munkahelyi dolgok miatt, a kollegáim is olyan aranyosak voltak, ahogy vigasztaltak.

Úgyhogy igyekszem összeszedni magam.

ARWEN!! Mizu a teszteléssel????????

Azt akartam még nektek írni, hogy anyósom mesélte, nekik 5 évig nem jött össze a baba, és egy doki azt javasolta, hogy napi fél órát 1 kg sós vízben üljön, ez kitisztítja az esetleges elzáródásokat. Csinálta 1 hónapig és utána egyből összejött az én párom:)) Lehet kipróbálom majd.

Meri, itt mindjárt süt a nap!

V.

Kép
vickybabe

Meri, most akkor neked mikor kell tesztelni???? Nem hétfőn?
toti77

Vicky, igazad volt!!! :D :D :D :D :D

Kisütött a napocska!!!! :D :D :D :D
toti77

Nálunk továbbra sem süt a napocska, csak egybeolvad a szürke ég, a földdel. Már alig van a fákon is levél. De így könnyebben bírok dolgozni, mert nem vágyom annyira ki.

De jó, hogy Nálatok süt a nap.
Utálok fázni, de ettől függetlenül nagyon szeretem a telet is. Bár kedvencem a tavasz, utána az ősz, de akkor is. A meleg után a harmóniámhoz jót tesz a tél is, minden hidegével, havával. Nálunk még látni télen az utakon egy-egy száncsengős lovas szánt. Úgy ellágyítja a szívemet.

Toti: kedden fogok venni tesztet, ha egyáltalán szükségem lesz rá. Csak attól tartok, hogy az okítással járó hajnali kelés, fáradtság annyira kizökkentett, hogy simán közrejátszhat egy mensi kimaradásában is akár. Szóval kiváncsi vagyok nagyon, de semmiképpen sem élem bele magam semmibe. Pontosabban nem merem, mert ha elbízom magam, aztán - lesz a teszt, akkor lesz sírás-rívás.
Természetesen teszt után azonnal írok, ígérem.

Arwen: ma reggel akartál tesztelni, ugye? EREDMÉNY?????????

meriann

Sziasztok!
[quote] írta:Egyébként ilyenkor nem csak a cicuk, hanem a nyers hús, nem kellően tisztított zöldségek ugyanúgy veszélyforrások lehetnek.

Én is így hallottam, meg még, hogy az alommal ne foglalkozzot a várandos nő, akkor nem lesz baj. MI pont akkor fogadtunk be cicát, mikor Lillát vártam. Nekem nem lett bajom. :wink:

A folsavon én is csodélkozom. Kifejtettem már véleményem a vitaminról, de a folsavat csak úgy, nem is ajánlják. Én nem szedném az biztos. Túlzásba is lehet esni velük, és az már árt! Szerintem orvosra hallgassatok.
[quote]N írta:álatok milyen az idő?
Nálunk épp úgy néz ki, mint aki mindjárt havazni akar?!

Most, ahogy ezt olvastam, eszembe jutott, hogy minap azt álmodtam havazik. :shock: Hi-hi. Én várom a telet, de ha lehet, a január-február hónapokat én is kihúznám a naptárból. :roll:
Viszont írtó jó lesz szánkóztatni Lillát. Tavaly is jót pityeregtem rajta. Olyan megható volt, ahogy kacagot miközben apja vágtatott vele!Tisztára mint álmaimba!
Meri, olyan jó olvasni, hogy könnyedebben álsz a dolgokhoz!
Itt még nem süt a nap. Nem küldenétek egy kicsit! 8)

Ja, azt is álmodtam, hogy iker fiúcskákat szűltem! :D

KépKép
KépKép
fioona

Nálunk ebben a pillanatban sütött ki! Alig tudtalak behozni Titeket olvasásban.
Szkennelni itthon nem tudok, de képzeljetek el egy szürke mezőben egy fekete felhőt (ez a méhem), abban egy teljesen elmosódott szürke felhőcskét - no ő az én babám. És állítólag csak 6-7 hetes. Átállítom majd a számlálónkat. Továbbra sem tudtam rájönni a 3 hetes rejtélyre. Arra, hogy megjött 3 hét múlva, majd nem jött meg, és most ott a baba. Persze ez a lényeg, h ott van, és a helyén :) ! De oylan fura. lehet, h mindkétszer (a fiamnál és most is) volt egy vetélésem és a köv. hónapban rögtön megfogant a baba? (Szept. 2-án nagyon görcsölt a hasam, nem mensisen.)

A fiam rettentő hisztis, h nem megyek vele meselemezt hallgatni. Mi lesz itt nyáron, ha megérkezik az apró??? :?: Kicsit kétségbeesem néha emiatt. Az ember megadja az elsőszülöttnek, amit tud, és akkor tudja is egy darabig, meg kell is neki az első években a teljes odafigyelés, de félek, h nem alakul jól majd a kapcsolatuk.
Most csakazértis tűröm a hisztit, nem megyek be vele. Nem könnyű! :twisted: :( De ő már ráadásul nagy is, bírnia kellene az iylen szintű megpróbáltatásokat. (Az igaz, h azt legalább egész jól viseli, ha rosszul vagyok.)

Kép

Kép
nán-dorka

[quote]N írta:álunk még látni télen az utakon egy-egy száncsengős lovas szánt. Úgy ellágyítja a szívemet.

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Az csodás lehet!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vicky:
még van remény, ne add fel. :lol: :lol:

Meri:
irigyellek. Én is nézek valami elfoglaltságot, asszem túl sok a szabadidőm. :wink:

Arwen:
merre jársz????? Mi is szeretnénk örülni!! :lol:

Toti:
nagyon igazad van. Optimista csajszi. :wink:

Nándorka:
Gratula a szép uh-hoz.

Tél:
én sem várom. Mi fent lakunk a hegyen és hát télen gondolhatjátok az utak minőségét.. :roll:
Bár én meg a tavszt és az őszt nem szeretem. Vagy legyen hideg vagy meleg. Szeretem a végleteket. :wink:

pusszz
Vendég

Hát igen, száncsngős-lovas szánnal azért sokkal szebb lehet a tél, mint Budapest belvárosának utcáin, lehet, hogy még én is megszeretném :D
toti77

Hajni, jól vagy? Nem görcsölsz már annyira?
toti77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?