Sziasztok!
Mi ma már 4-kor keltünk, Flóra a reggelijét fél 5-kor kérte. Nem tudom, valahogy visszafelé fejlődünk mostanában.
Most azért alszanak, de a délutánjaink, estéink néha elég tragikusra sikerednek. Remélem ma jobb lesz.
Megnéztem a képeket, csodaszép rajta minden baba és mama.
Márti! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn! Nálunk a keresztszülők tartották a gyerekeket, de a pap gyakorlatilag a végéig azt hitte, hogy ők a szülők. Azért utána felvilágosítottuk, hogy nem ám. Pedig ismer mindannyiónkat, a keresztapuka a párom ikertestvére, és mindkettőnknek nála volt tavaly az esküvője.
Sorrendben úgy álltunk, hogy Zsolti, Keresztanyuka, Kereszapuka, én. Szerintem még abban sem volt biztos, hogy ki egy pár. Kicsit szórakozott, de nagyon jó fej ember.
Az ikrek rucija is nagyon tetszik, és Ádám kabátja is nagyon vagesz.
Tök jó hallani, hogy Izáék milyen szimpatikusak voltak. Ilyennek is képzeltem őket. Képek nem készültek?
Edith!
Nagyon aranyos Kriszta baba is a képeket, olyan kis huncut! És látom ő is nagy felfedező. Nagyon ügyesen mászik!
Zsuzsi!
Milyen volt a mai éjszakátok? Remélem jobb a tegnapinál! Majd mesélj, hogy milyen okoságokkal látott el a védőnőd!
Erpé!
Nem semmi méretekkel rendelkezik Samu! Ezek szerint nagyon bejön neki anya főztje (de furi szó, nem is tudom, hogy írjam)! Jó pihit a pár napra, ha valóban pihi lesz!
Barbi!
Köszi, hogy megkérdezed az overallt. Talán majd idővel sikerül eladnom, ha mégsem, akkor megy a többi kinőtt ruha közé, amit majd ajándékozunk alkalomadtán. (Közel s távol nincs a családban, baráti társaságban várandós, de majd egyszer mindenki beadja a derekát.
)
Edit!
Remélem jobban vannak a gyerekek! Párod mikor jön haza? Holnap? Kitartás! Elkészültek az árvácskák?
Julcsi, Árpi!
Hogy áll a lakásbiznisz? Most hétvégén lesz meg a tuti infó? Tényleg, van már kiszemelt új kéró? Vagy ezt halogatjátok arra az időre, ha már megváltatok a régitől?
Mi etetőszékezünk egy ideje, bár még nem tudnak egyedül ülni, de ebben azért jól megy. Nem vált be a hordozós kajálás a koszolás miatt, és valahogy soha nem tudtam olyan helyre rakni benne őket, hogy a derekam ne legyen tropa, mire végeztünk, pedig nem esznek lassan. Ebben meg még azt is hajlandók kivárni pihenésképpen, míg a végén elmoson a tányérjukat.