Köszi az egeres történeteket. A miénk épen, egészségesen megvan még. Etetjük szorgalmasan, hátha egyszer annyit eszik, hogy nem tud kijönni az egérfogóból. A humánusból, ami nem öli meg.
Görényt pedig nem szeretnék, akkor inkább marad az egér!
Gabuska nekem is nagyon-nagyon tetszik az ölelős videó. És nagyon aktuális lenne a mai zűrös időkben!
Ilba, nekünk épp most kellett ügyvéd, ajánlották, szimpatikus, de a XIV kerületben van. És nem tudom, mennyire munkaügyis. Milyen ház?? Meguntátok ti is a várost?? Pedig Óbuda még egész jó, laktam 10évig én is ott.
Daninak MAM itatója volt, nagyon szerettük, de már nem emlékszem, mennyire csöpögött. Ma vettem a teszveszen Julcsinak is egyet! Én szelep nélkül tanítottam belőle inni, és mikor rájött, ha szívja, akkor ő irányít ha mennyi jöjjön,
(na már én is)
visszatettem a szelepet.
Tök jó játékokat láttam a
www.jatekfutar.hu-n. Vagy ezt már valaki ajánlotta?? És nemsokára a közelünkben a Veres Péter úton nyílik új üzletük!! Majd elmegyek néhány órára, nyálcsorgatni. Mert ami nagyon tetszik, nagyon drága is.
A FP viziló nagyon jó játék? Mert láttam olcsón, alig használtan a teszveszen. Nekem különben a K’s Kids játékok a gyengéim, ezen a honlapon abból is jó sok van. Julcsinak van is Júlia babája!
Ja most látom, hogy Kormi már írta ezt az oldalt.
Mancs, nagyon szép a kétrészes, amit Petike kapott!! De mintha öltözni nem nagyon szeretne, olyankor:
Vuka tényleg szegény, sajnáljuk csak, milyen sz@r lehet neki, hisz alig tud választani majd (azért is nem vettek ma semmit!)