Új privát üzeneted érkezett!

Vakond: tetszik a tickered. :) Nekem se babás van, hanem halacskás. De majd lehet, hogy egyszer megváltoztatom. Most a 12. hétig még tuti ez marad.

Athiz: akartam már kérdezni, merthogy feltűnt, hogy a te szivecskés tickered hova tűnt? Elvitte a cica? :wink:

Vajon mi lehet Enikővel? Remélem nem Violával van valami? :shock:
szerika

Sziasztok nem vagyok otthon, azért nem tudtam írni.....

Látom sokan drukkoltatok (köszi :)), de nem elegen :( :cry:
sajna - lett :( :cry:

Majd legközelebb....talán....
Na mennem kell bnőmnél vokk!
Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Erika, csakhogy félreértés ne essék, a te halacskásod is nagyon édi, csak nálad nem kérdeztem, mert gondoltam, némi babonaság van a dolgok megett! :lol: Miszerint ezzel a halacskával lettél babás, ezért ezt is viszed tovább. Ugye így van?
Kérdésedre, miszerint a szívecskés tickert a cica vitte-e el, hát nem, csak kitöröltem szonyorúságomban, még tegnapelőtt. De nem baj, én így is tudom, hogy hol tartok, és ti is, ha megnézitek a hőgörbeszemet. A cica egyébként rosszcsont jószág, legalábbis a miénk, mert ma reggel is leverte a virágomat! :twisted: :lol:

Enikő most már tényleg előkerülhetne! :roll: :idea:
Vendég

Ooo,a fene...! :evil: Pedig en nagyon szoritottam! :(

Zoldi,Moni!
Hol vagytok ma???????? :(

Kép
Kép
ancsa81

Ja látom, közben előkerültél Enci, sajnálom a tesztet. Majd később dumcsizunk!

Ettől tartok én is, hogy holnap még korai a teszt, és hogy talán nem is lesz +! :?
Vendég

Móni biztosan elfoglalja magát az örömködéssel, Zöldi meg írta, hogy dógozik szorgalmasan, na de legalább reggel bekuksizhatna!
Azt írta, majd hétvégén! Naná, most 3 nap lesz! :wink:
Vendég

Hé! Így lemondott mindenki Enikőről! Ha jól tudom még nem jött meg neki, meg a hőjét se tudjuk! Lehet, hogy csak korai volt a teszt nem?
bettike
Eger

Hali Betti, én nem mondtam le! Méghogy lemondani? Még írtam is, hogy tán korai lehetett vagy mi. :wink:
Vendég

Jaj, jaj! Bocsi! Athiz!

Amúgy most az előbb nézegettem a fertilityfrienden, hogy mit ír nekem, egy kicsit jobban elmélyültem! November 5-ét írja nekem tesztes napnak. Az még ugye belefér a mindenszentekbe? Amúgy kezd egy kicsit kísérteni ez az 5-ös dátum! Ugyanis augusztus 5-én volt az esküvőnk! Direkt az 5-öt választottam, mert így szinte egybe esik a névnapommmal, meg a szülinapommal. Névnap aug. 5, szülinap okt. 6. - Remélem így érthető! Most itt lesz még egy nap, ami emlékezetes maradhat, és az is 5-e lehet? Fú vagy már túl kombinálom?

Amúgy athiz, eniko nektek mit írt tesztnapnak a fertility?
bettike
Eger

Jaaaj leánykáim, képzeljétek ma is voltam vizsgálaton, gondoltam ha végzek bemegyek fősulira de nem mentem... valami löttyöt itattak velem, utána meg fújkodni kellett egy gépbe 5x, de a löttytől olyan iszonytató hasmenésem van hogy igen igen féltem hogy nem érek haza, pedig kocsival voltam... így a mai főiskolalátogatás elmarad, nem baj, holnap még ülhetek ott reggel 8tól este 8ig.
Enikő,
NAGYON SAJNÁLOM :( :( :(
De tényleg! Amíg meg nem jön addig van remény!
Remélem kislányod jobban van! Megmutattad orvosnak?
Szirom,
neked akartam még valamit írni csak nem jut eszembe... majd legközelebb
Vendég

Áfi:
Nagyon bator vagy ennyi vizsgalattal. Mi lett ma az eredmeny? vagy csak Kesobb lesz meg?

ceniko:
:( A gorbedet is dobd azert fel, hatha megis...

Athiz:
A Te gorbed nagyon frankon alakul! :lol: Nekem nagyon eselyesnek tunik.

vakond:
Jo a tickered en csak szerdan teszek fel uh utan, de gyakorlatilag teljesen egyszerre haladunk. :wink:
baratodildi

Igen Athiz, ezért vittem tovább a tickert, mert ezzel lettem babás, így ez remélem, hogy szerencsét is hoz a továbbiakban is :) Meg valahol ez a védjegyem itt :D
Azért hiányzik a tickered, kár hogy kitörölted :?
Athiz, te holnap tutira tesztelsz?

Enikő: :( :( :( Azért remélem, hogy nem jön meg...

Áfi: te egy hős vagy! Amiken keresztül mész... remélem hogy egyszer lesz eredménye ennek a sok vizsgálatnak.
szerika

Betti, sajna mivel nem vagyok VIP-tag a fertyn, ezért nem tudom, mikorra tenné a tesztet, de a másik fertyn a circle-n már tegnap küldött egy emailt, miszerint most kéne megjönnie, ha meg nem, akkor tesztelhetek. Tehát már elviekben tegnapra írta. De azért az még korai! Én nagyonis hiszek a számok jelentőségében, nekem pl. a 20-a volt sokáig jelentős nap. Az ugye ma van! :wink: És ugye ha ma estig nem jön meg, akkor ez is jelentőségteljes nap lesz! :D

Ildi, Erika köszi!
Még nem 100%, hogy merek tesztelni holnap, még estig kiderül!
Vendég

nahat, mennyi embernek tetszik a tickerem (de joooo :lol: ), pedig semmi extra, csak gondoltam jo lesz...meg sosem volt tickerem, se a fiammal, se terhesseggel, se babasodasnal :roll: de most van!!!

ceniko,
sajnalom :( . a hod milyen???

afonya,
jo, hogy ezen is tul vagy. akkor most atteszed a szekhelyedet a wc-re? :lol:

athiz,
gondolram jobb, ha tisztazzuk, hogy a rokonaim azert emberek... :wink: amugy arra gondoltam, hogy nem vagyok "teknosmanias" meg semmi hasonlo, vannak emberek, akik imadattal csungenek vmi allaton, vagy az a gyengejuk...arra probaltam celozni, hogy nekem nem szokott teknos alaku tortam lenni, sem semmi egyeb bolonderiam...na, leirtam.

vakond
(ehhez is csak annyi fuz, hogy a fiam a kisvakondot szereti nezni a tv-ben)

vakond
Kép
Kép
vakond

Vakond, az én fiam is éppen azt nézi, mert most ez a mániafilm! Tök jó! Vakondos ticker nem volt? :lol:
Én mostanában csak a gólyákért és zebrákért voltam oda, vajon miért? :shock: :lol: :lol:
Vendég

Tényleg Vakond, a másik gyerkőcnek, szóval a fiadnak miért nem csinálsz tickert? Nekem is van Sziliről, és olyan jó látni! Sajnos viszont azt is látom, hogy napról napra öregszem! Pedig nem is vagyok öreg Sam! :lol:
Vendég

Athiz!
Én sem vagyok VIP-tag, legalábbis nem tettem semmi olyat (meg 3 napja regisztráltam csak), de ma, amikor beírtam a hőmet, akkor végre nekem is lett sok színes vonalam, meg minden, ha átléptem a calendar részre ott is színesedtem és a chart részen alul írt ki egy olyat, hogy test day 11/05/2006 és a calendar részre átmentem, megnéztem ezt a napot és ott is oda volt írva, hogy test day. Szerintem te is nézegesd át jobban azt a két oldalt! Hátha te is találsz valami érdekeset!
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike, az első hónapba mindenki VIP, aztán utána azért fizetni kell.

Enikő szerintem még korai volt a teszt, továbbra is mennek a drukkok!

Athiz, neked is nagyon drukkolok.

És nézzétek meg Szirom görbéjét, ha jól látom akkor ez nem egy 3 fázisú görbe? :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Betti, de mivel új regisztrált vagy, neked ingyé adnak 1 hónapig! Sajna nálam nem írják a tesztnapot!

Képzeljétek, ma már másodszorra ment a hasam, már bocsánat :oops: , én marha meg paradicsomlevest ettem. De azt úgy imádom! :D
Vendég

Bettike ha szerencsénk lesz, akkor még az is lehet, hogy egyszerre fogunk tesztelni :D
Én ha beírom neki, hogy a 14.napon volt a peteérés, akkor nekem 11. 07-et ad ki tesztdátumnak

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi köszi!
Nekem nem tudnátok megnézni, hogy ha a 16. napon volt pé, akkor mikor kéne a program szerint tesztelni?
Vendég

Athiz lehet, hogy nem is a paradicsomleves a hibás, én hallottam már olyat, hogy valakinek a hasmenés volt az első tünete.

Kép
Kép
robcsi03

Tuti, hogy nem a levestől Robcsi, mert már reggel ment először a hasim, csak aztán kiment a fejemből, :lol: és most ettem a létyót meg, aztán jött a hascsikarda. :lol:
Vendég

az hányadika volt?

Kép
Kép
robcsi03

8-a volt!
Vendég

Vakond nagyon jók a tickereid :D

(egy olyan 9 hónapig számlálósat én is szeretnék) :D

Kép
Kép
robcsi03

athiz, nekem is vip tagsagom van mert eloszor vezettem ott a gorbet, ugye, es nekem meg azt mondta, hogy mivel elso cilklus, azt ajanlja, hogy a 18.-ik dpo-n teszteljek...en atadom neked a jelszavamat, ha akarod, meg 5 napom van...azt hiszem.nem tudod beirni az ertekeidet szted???
es a kedvedert 2 vonalzo.... :wink:
vakond

vakond
Kép
Kép
vakond

Athiz! Én tegnap, meg tegnapelőtt hasmenéseztem. Bár én szerintem azért mert két hülye kaját ettem össze. Hagymás sztrapacska tejföllel és egy féldoboz fagyi. Ja és a sorrend pont fordítva. Gondolkodtam is utána, hogy ez hogy jutott az eszembe, de olyan jólesett.

robcsi! De jó lenne, akkor már nekem is lenne "teszt párom", mert úgy látom ez a siker egyik titka, itt mindig kettessével, esetleg hármassával csíkosodnak! De én amúgy nem írtam be a peteérés napját, mert ugya a progrem egyből kijelölte!

Na én kis naiv, hát tényleg csak 1 hónapos ingyenes izém van, de kis hülye vagyok!
bettike
Eger

Vakond, nekem is tetszik a sihuhús ticker is, végre! Legalább tudjuk, ki is az a Balázska, és hogy hány éves is! :wink:
Vendég

Athiz nekem 27-ét ír ki tesztelésre

Kép
Kép
robcsi03

Athiz mármint ha beírom a 8-át.

Bettike szerintem is tök jó, hogy ilyen sokan babásodnak. Ez egy kicsit olyan dolog mint amikor valaki felmond a munkahelyén és hirtelen egy felmondási lavinát indít el.

Itt babalavina lesz :D

Kép
Kép
robcsi03

27???? Mármint hogy 27-én kéne, hogy teszteljek? Az mondjuk már tényleg tuti lenne, de hogy bírnám ki addig?

Betti, hagymás sztrapi, nyami, imádom, jól megbuggyantva tejfellel... :P

Vakond, annyira kedves tőled! Lehet, hogy élni fogok ám vele! Akkor küldd el privibe a jelszót meg a belépőszót! És köszönöm!
Vendég

Dobok egy görbét, mindjárt elkészítem az ebédet aztán jövök:

Kép

ceniko
Szeged

Athiz! Ha gondolod, akkor én meg délután valószínű ráérek és akkor átjavíthatom az enyémet a tiédre, hogy mit ír ki! Aztán meg visszacsinálom az enyémet! szólj, ha gondolod, hogy megcsináljam, mert akkor átjavítom a hőket is.

Robcsi! Alig várom a babalavinát!!!! :lol: :lol: :lol:

Vakond! Akkor mindenkinek a 18. napot ajánlja tesztelésre? Már mint így az elején?
bettike
Eger

Ja és még egy kérdés! Mostanság kellene mennem alkalmassági vizsgálatra, ahhoz ugye tüdőszűrős papír kellene. Ugye ti sem javasoltok most egy kis tüdős sugárt? Vagy hülyeség menjek bátran?
bettike
Eger

Enikő, picit lefeléhajló az igaz, na de még akármi is lehet, ugye! :wink:
Mi jót főzől? Rajtam van a kajálhatnék. :lol:
Vendég

Bettike én is megkérdztem a dokit és nekem azt mondta, hogy ciklus elején el lehet menni. (5 év után én is most voltam)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Akkor mihez képest lehet menni, mert én a ciklusom 29. napja körül vagyok! Na meg ugye most kezdett felmenni szépen a hőm! Amúgy emiatt parázok!
bettike
Eger

Betti, először is köszönöm a lehetőséget, Vakond átadta a lehetőséget és a hőtábláját, remélem, majd meg tudom csinálni! Arany vagy! :D
Nekem azt mondták, amikor utoljára röntgenen voltam, hogy amennyiben csak tervezzük, hogy babát szeretnénk, már akkor is szólni kell, és így nem szeretnek röntgenezni. Persze biztosan emberét és intézményét is válogatja, de én nem biztos, hogy kockáztatnék. Inkább akkor várd meg, amíg megjön, és akkor menj.
Vendég

Akkor remélem, hogy 9 hónapig nem jön meg! :lol: :lol: :lol:
Addig pedig nem is lesz szükség az alkalmassági vizsgálatra sem!
bettike
Eger

Athiz: A barátnőmtől kaptam rántotthusit meg spenótot (anyája étteremben üzletvezető és ő hozta :lol) ahhoz csináltam egy kis krumplájpürét. Meg acsis levest csaptam össze, ugyanis egész délelőtt barátnőztem (lelkisegélyszolgálat volt) és nem volt időm főzni...

Nemtom mi lesza hasam fájdogál, majd kiderül....

ceniko
Szeged

Enikő, hmmm, az fincsi, de a spinátot kihagynám! :lol:
Drukkolok, hogy visszamásszon a hőd, és hogy ne jöjjön meg! :wink:

Vakond, nagyon köszönöm a VIP-s görbuszt, meg is csináltam, és annyira érdekes!

Képzeljétek, így átrakta az ovulációmat korábbra, a 12. napra! :shock: És elvileg kedden kéne tesztelnem! :roll: Hát ha addig kibírnám! De akkor szeretnék tesztelni igazából, amikor a párom itthon van, mert szeretném nyugiban megbeszélni vele a dolgokat, nem akkor, amikor hullaként hazaesik a melóból, és semmire nincs ideje, csak a pihire és alvásra! 8)
Nos, a hőtábla új változata:

Kép
Vendég

Szerintetek akkor most várjak keddig? Vagy legalábbis hétfőig? :roll:
Vendég

Athiz ez a görbe nem 3 fázisos véletlenül? Szerintem tamponokat, betéteket elsüllyesztheted egy időre :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

szerintem holnap reggel tesztelhetsz

(már alig várom) :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi, most megyek zabikálni, a változatosság kedvéért ez is paradicsomos, lecsó targoncával. :lol: Aztán majd szaladhatok a klottyantóra. :shock: :lol:
Vendég

küldhetsz fénypostán nekem is

Kép
Kép
robcsi03

Lányok puszi mindenkinek aki hősnek tart!!! Én is annak tartom magam! Lehet hogy hülyeség de idén le akarok tudni minden kellemetlent, (vizsgálatok, örökbefogadós ügyintézés) és jövőre nem rohanva meg idegeskedve lombikozni hanem nyugisan, pihizgetve. A vizsgálatok eredménye: hát eddig minden negatív ami a fújkodós teszteket meg a tükrözést illeti, de egy vérvizsgálat eredményére még várunk, meg vettek mintát 2 helyről gyomortükrözésnél a vékonybélből, arra is várni kell, meg ugye még visszavan a legnagyobb mumus, a vastagbél tükrözés (nov. 22.). De én borítékolom már most hogy minden negatív lesz, IBS az én bajom (funkcionális betegség nem szervi, túlérzékenység) csakhát ha ez a diagnózis akkor elöte minden mást ki kell zárni...

Enikő,
semmi nincs még veszve!!!
Bettike,
mensi alatt tüdőszűrj! Vagy ciklus első felében! Most inkább ne, nem is azért mert baja lesz a babónak, hanem mert rágod magad 9 hónapon át ha terhes vagy most hogy "mi van ha mégis baja lett..." annyit meg nem ér. :)
Vendég

Húú, irtóra sokat írtatok, nem tudok most reagálni, csak épp beugrottam.

Főleg Enikő miatt, hisz evett a kíváncsiság :wink: De korán is volt még azért az a teszt. Bár Enikő, nem akarlak elkeseríteni, de ha egyszer nekem így elindult lefelé, akkor annak sose lett jó vége. Nálad ne így legyen :wink:

Athiz! Én nem tesztelek holnap, az tuti. Nem szeretnék negatívat látni, aztán meg azon vívódni, hogy tényleg nem sikerült, vagy csak korán teszteltem. 16. dpo-t tűztem ki. Viszont ha neked így áttette a ferti a pé-t, és ha hiszel neki, akkor te már akár tesztelhetnél holnap is. Sőt, szerintem ma este is :wink: Legyen egy kis izgalom estére is :wink:

Robcsi! Mi az a háromfázisú görbe? Tényleg nemtom :)

Áfi! Nem tudod még, mit akartál mondani? :D Örülök, hogy túl vagy egy halom vizsgálaton. Túloztam a gyomortükrözéssel kapcsolatban, neked azért könnyebb volt?

Mennem kell, föl kell dobnom egy leveskét. Elnézést a többiektől, akiknek nem írtam, drukk megy mindenkinek! Még benézek azért :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

robcsi - Engem is érdekelne, hogy mi is az a háromfázisú?

athiz - Szerintem csak azért írta keddre, mert ha először csinálod a görbét akkor a 18. dpo-t írja teszt napnak. Hát ha kibírod hétfőig, akkor tesztelj hétfőn! Akkor viszont már nem hiszem, hogy mondhatod, hogy túl korán volt a teszteléshez! De a kiváncsiságod úgy is dönteni fog!

Köszi mindenkinek a tanácsot, akkor most a munkahelyem várhatja az alkalmasságit! :lol:

Szirom! Nem semmi kitartásod van, ahhoz, hogy még ne tesztelj!

Áfonyaaa - úgy látom te is olyan vagy, hogy ha elkezdel valamit, akkor azt végig csinálod, bárhogy is legyen!
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?