Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

folyamatosan olvasok, de nem sok időm van mostanában írni.
BESZOKTUNK AZ OVIBA.
Legalábbis ma már Tomi mosolyogva integetett nekem. Aranyosak az óvonők és képzeljétek az ovi orvosa és a fogorvosa ugyanaz, aki még nekem volt. Igaz nem fiatalok már, de nagyon jófejek, örülök neki.

Nálunk is apás szülés volt és egyikünk sem bánta meg. Nagyon jó volt, hogy bent volt a párom velem. Ő vágta el a köldökzsinórt és neki adták oda, ő tette a mérlegre még lucskosan a babánkat. Úgy pityergett... Nagyon megható volt. Még a szülésznő is pityergett velünk.

Én tudtam aludni jókat a félidőtől, aztán utolsó héten volt csak nehézkes fordulni. A pocakom alá tettem párnát és a oldalt fekve a két lábam közé, úgy nagyon kényelmes volt...
Esetleg próbáljátok ki.

Anna :cry: Sajnálom, majd következő hónapban. Akkor jön Hoppá, Vvviki és én is. 4-es fogat lesz.
Vendég

lesz itt olyan bébi-bumm hogy ihaj-csuhaj !

a róka azt sem fogja tudni, kihez rohanjon :lol:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Meli hogy vagy?????????

vvviki

Jó reggelt Lányok!
Vvviki: szép lettél? Rókacsapat, csap tépje is a haját jódolgában... mert megérdemli.
Sziszi: nagyon ügyi Tomi, hogy már ilyen nagyfiúsan viselkedik. Mennyi idő kellett a beszokáshoz? Érdekes lehet, hogy ugyanazok az orvosok, te még emlékeztél rájuk? Nekem semmi emlékem nincs az óvodai évekből sajnos.
Szeretnék helyet kapni még a négyesfogatotokba, beférek?
Többiek merre vagytok? Én kora reggel megszépültem a fodrásznál, nagyon érdekes technikával festette be a hajamat, én voltam a próba, de jó lett nagyon. Ügyi a lányzó.

Andi
candi

Candi
milyen színű lett a hajad ?

vvviki

Vvviki, Andi kérünk képet a klassz hajakról! :D

Mamen, úgy tervezem, hogy február végéig dolgozom (ápr 19-re vagyok kiírva). Januártól már könnyebb lesz, mert visszajön GYEDről a kolléganőm, és ketten húzzuk az igát.

Gabi, dehogynem. :?
Sőt nyúlgyerek tegnap annyira zizi volt, hogy anyját is megkóstolta. Gyakorlatilag belémcsípett. Sose csinált korábban ilyet. Hogy őt mi csípte meg?! :shock:
A virág apái, én kinyírom őket, ezért ő gondoskodik róluk. Remélem, a gyerekkel nem így lesz…izé… :roll:

Anna, sajnálom. A rókám már összecsomagolta a bőröndjeit, indulásra kész. És ha kell, hívja a haverjait is, Kata, Sziszi, Vvviki készüljetek :lol:

Bea, ha én nem tudok elaludni, vagy éjjel felébredek, előveszek egy National Geographicot, és azt olvasgatom. Annyi gyönyörű fotó van bennük, állatokról, tájakról, teljesen kikapcsol, és jöhetnek az álommanók. :roll:

Sziszi, gratulálok az ovishoz.
És alakul már az új háreme? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

az én hajam hullámos, gyerekkoromban néha kisollóval levágtam a nagyon göndör részeket, gyönyörű lehettem.. :shock:
ja, és ovis koromban egyszer még az egyik szemöldökömet is lenyírtam mert bozontos volt.....
egy fél évig nem lehetett fényképezni emiatt :lol: :lol: :lol:

vvviki

Ja, és hivatalosan a második harmadban vagyok.
Róka el és energikusnak kéne lennem.
Ha ha ha...

Musz

KépKép
muszkuru

Jé, Vvviki, én is nyírtam szemöldököt gyerekkoromban... :oops:

Nemhiába mondják - gyerek kezébe olló... :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi
oviban az ember már totálisan szerelmes is lehet !!! a fiad előbb-utóbb a csajok kedvence lesz !
én már csak tudom, ötévesen bejelentettem otthon, hogy hozzámegyek a barátomhoz és elköltözöm otthonról... :lol:

vvviki

Musz
remélem, a róka már itt ólálkodik a kertek alatt ! :)

vvviki

ja, hatévesen apukám kivitt életem első focimeccsére és három rágót sikerült a hajamba ragasztani.....
vicces volt, az már nem annyira, amikor kinyírták a hajat :oops:

vvviki

hosszú hétvége jön !!!!!!!!!!!!!!
mindenki foglalkozzon apával és a pocaklókkal !!!!!
szép idő lesz !!!!

annyi energiám van, mintha tavasz lenne

vvviki

megyek kajálni !

rántott sajt és grillezett zöldségek, leöblítve somlóival - ez Viki ebédje !

vvviki

most nézem, hogy milyen szorgalmas voltam ma !

vvviki

Sziasztok!!!!!!!Hát nem mondom,ti aztán nem semmi fifikásak vagytok...megingattatok a nagy elhatározásomban,sőt olyan szépen beszéletetek a szülésetekről,hogy el is érzékenyültem....jajaja a hormonok,tudom!!!!És Viki szeretetről szóló anekdotái még könnyeket is csaltak a szemembe,úgyhogy elegem is van belőletek :lol: :lol: :lol:

Nekem is van egy szép történetem,ha lesz időm és van kedvetek hozzá,leírom!!!
Állítólag igaz történet Mátyás király korából mardt fenn,de a vége nem hepiend :cry: úgyhogy lehet,hogy le sem írom,mert migint bőgni fogok áááááááááááááááááááá

Kép Kép
meli1118

Ja,lányok,van egy fölös iwiw-meghívóm,ami lejár 20 nap múlva!!!Kell valakinek?

Kép Kép
meli1118

Még néhány hozzászólás és meglesz az 1000!!!!!!!!!!Irány Mexikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
olvasd el a tegnapi vicceimet ! :lol:

vvviki

irány a Bahamák !

vvviki

Meli hajrá !!!!

vvviki

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nõk szexuális
kedve növelhetõ. Itt van például a Mercedes-Benz 600CLK."

Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem
szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon
utálom....

Gyakran mondjuk: Csukd be az ablakot, hideg van odakint!
Mindazonáltal az ablak becsukása után továbbra is a hideg marad
odakint.

Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a
cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik
az impotenseket?

A nagymamám hatvanéves korában kezdett napi hét kilométert
gyalogolni. Most kilencvenhat és fogalmunk sincs róla, hol a
fenében lehet?

Sokat olvashattunk a dohányzás, alkoholizmus, drogok és a szex
káros hatásairól... Egy dolgot tehetsz: hagyj fel az olvasással!

Neeeeem, nem akarok Windowsos lélegeztetõgépet!

A cigány bemegy a könyvtárba, ahol a skinhead a könyvtáros.
- Megtalálható a zsidók története címû könyv?
- Haver ne fokozd, ne fokozd!

A Biblia azt mondja: Szeresd felebarátaid!
A Káma Szútra megmutatja, hogyan.

Az állatvédõk azért vannak a szõrmebundák és nem a
bõrkabátok ellen, mert könnyebb idõs hölgyeket molesztálni,
mint a Pokol Angyalait.

Olyan szegény családban nõttem fel, hogy ha nem fiú vagyok,
semmivel sem tudtam volna játszani.

A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, villámok, a
tornádók és a jégesõk is keletkeznek.

- Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem...

- A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett
soványabb, de fára mászni már tud...

- Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki. Aztán az
iszap leszáradt róla..

- Itt állok tanácstalanul, mint egy kisközség...

- Van aki füvezik, van aki fázik...

- Az agysejtek folyamatosan elhalnak. Bezzeg a zsírsejtek...

- Hogy hívják az alattomos masinát?
- Számító gép!

Egy arc beront az állatkereskedésbe, pórázon maga után rángatva
a jegesmedvéjét, és ráordít az eladóra:
- Hol van az a szemét?
- Milyen szemét? - kérdezi megszeppenve az eladókislány.
- Amelyik egy éve eladott nekem egy tengerimalacot!

Udvariatlanság
Medvééknél vendégség van.
Medvemama így szól a medvegyerekhez:
- Nem szégyelled magad? Mutatkozz be a vendégeknek!
Medvegyerek:
- Bocs...

A bûnözõ olyan, rablóösztönnel rendelkezõ személy, akinek nincs elég
pénze, hogy alapítson egy vállalkozást.

A modern mûvészet azt példázza, hogy mi történik akkor, ha a
mûvészek többé nem a csinos nõket nézik, hanem azt hiszik, hogyvan
egy jobb elképzelésük.

A templom egy sajátos hely, ahol olyan emberek prédikálnak a
mennyországról, akik még nem jártak ott, és olyanoknak, akik soha
nem is fognak eljutni oda.

Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod, mikor végeztél.

Az ember a legnagyszerûbb komputer, amit egy ûrhajóba tehetünk...
és az egyedüli, amit szériában gyárthatunk képzetlen munkaerõvel.

Az embert azért áldotta meg Isten képzelõerõvel, hogy lássa, milyen
lehetne, és azért áldotta meg humorérzékkel, hogy el tudja viselni,
amilyen.

Az opera az, amikor egy hátba szúrt fickó nem vérzik, hanem énekel.

Az orvostudomány abból áll, hogy foglalkoztatják a beteget, mialatta
természet meggyógyítja.

Igazi Úriembernek csak az nevezhetõ, aki macskának szólítja a
macskát még azután is, hogy megbotlott benne, és hasra esett.

Jósolni nagyon nehéz. Különösen a jövõre nézve.

Nem azt mondtam, hogy rágós a hús! Csak azt mondtam, hogy nem
látom azt a göthös gebét, ami mindig odakint szokott állni...

Olyan gonosz, hogy sírva fakad, ha lát egy üres mentõt.

Sok férfi az elsõ feleségének köszönheti karrierjét, s a karrierjének
köszönheti második feleségét.

vvviki

Ennyi viccet nem győzök elolvasni és nem is vagyok nagyon ráhangolódva most!!!!Bocsi

Kép Kép
meli1118

"Tizezer forint jutalmat szeretnek adni annak a jotevomnek, aki tegnap
valamelyik boltban az anyosomnak fogkrem helyett pillanatragasztot adott..."
........

vvviki

Sziasztok!

Bea!
Remélem,ma már jobban vagy.A bútor hazakerült?

Anna!
Sajnálom,hogy nem jött össze ez a hónap :cry:

Kis_Plutó!
Örülök,hogy zárt a méhszáj.Úgy látszik,hogy Bütyike tudja,hogy Anyának sok a dolga,és jól viselkedik :)

Mamen!
Sikerült odaérni a kínaiba?

Málna!
Szerencsére nem magamnak kell szúrni.De ki is akadtam ma egy kicsit.Elterveztem,hogy bemegyek a terhestanácsadóba,hogy túllegyek az elsőn(dokim ajánlotta,hogy ott majd beadják)és fél óra ülés után végre kijött valaki.Bemegyek,hogy megkérdezzem,hogy hajlandóak-e beadni.Erre mondták,hogy jöjjek vissza jövő hét kedden,és akkor beadják.Hadd rohangáljon a kismama,nem számít,hogy hol lakik,vagy mivel jött :evil:

Candi!
Milyen technikával festett a fodrász?És milyen színű lett a hajad? Apa látta már?
Hintőport nem lehet használni a sebre?Elhisze,hogy viszket.
Eddig 7-8kilónál tartok,és a következő uh-on talán már tippelnek súlyt Gerdánál.

Nika!
Még nem tudom,hogy a 32.hetes Uh-ra bejelentkezem-e,mivel most voltam.De 34-35.héten tuti megyek :)

Mókuska!
Hogy sikerült eltörni a babakocsit?

Vvviki!
Már megint finom ebéded lesz :D

Meli!
Úgy látszik,aki az 1000.hozzászólást eléri,már sosincs egyedül :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Ma nem nagyon leszek,sőt a hétvégén sem :wink: Irány a Tisza!Holnap megyek reggel suliba, délután meg megyek apáék után.Szüreti mulatság lesz!

vvviki

Lehet,hogy a népszerűségi indexem most nagyot fog zuhanni,de én már unoma vicceket, inkább magadról,rólatok írj.Lécci-lécci.Köszi :wink:

Meli

Nekem ez a kedvencem.És mindenkinek küldöm: :D

Egy mosoly nem kerül semmibe, és nagyot visz véghez.
Gazdaggá teszi azt, aki kapja, és aki adja, nem lesz szegényebb.
Csak egy pillanatig tart, de az emléke olykor örökké él.
Senki sem elég gazdag ahhoz, hogy nélkülözni tudná,
és senki sem olyan szegény, hogy ne tudná adni.
A barátság érezhető jele.
A mosoly nyugalmat ad a fáradt embernek.
Bátorságot önt a csüggedőbe.
Ha valamikor találkozol valakivel,
aki nem adja meg neked a megérdemelt mosolyt,
légy nagylelkű és ajándékozd meg te őt a mosolyoddal.

Mert senkinek sincs akkora szüksége egy mosolyra,
mint aki nem tud mosolyogni másra."

Puszi mindenkinek.És jó hétvégét!

málna2162

Meli:Jön a hosszúhétvége, csakvidám filmeket nézz és sokat vihorásszatok Apával, aztán majd kedden pityeregsz itt meint velünk. Sok a munka? És hol van a vonalzó a neved alól?
Musz: én ide nem tudok képet tölteni, és egyébként is olyan szégyenlős vagyok, hogy zacskóval a fejemen nem látszana semmi :wink: . Mi az ebéd?
Nyúlbébi biztosan csak fel akarta magára hívni a figyelmet, vagy még mindig a reggeli menü volt a begyében? Nem viszitek most már edzőtáborba Anyukádékhoz?
Vvviki: három szín keverve, foltozva, csíkozva, ez a színe, de olyan vöröses mind.
Plútó: előb nem olvastam az előző oldalt, hát szépen szét trancsírozták sz ablakoknál a falat, nem csoda, hogy kergetett az idegbaj anno érte. De most már bizti minden szép, lassan minden anhelyére kerül?
Várni nem kell a műtét után, csak azt mondta a doki, hogy a következő mensiig kicsit tartóztassuk meg magunkat ha lehet, ki tudja milyen hevesek vagyunk :roll: . Nem tudom... a köldökömön csak nem szakadna fel a seb.
Én is ebédelek valami hideget, este megyünk vacsorázni, készítem a gyomromat

Andi
candi

oké, viccküldés leállítva
egy kis jókedvet akartam varázsolni, túlzásba vittem

vvviki

Málna
irigyellek a Tisza miatt !!!!!! csodás idő van !

vvviki

Sziasztok!

Takido
Egy csapszeg adta meg magát-a lehető legrosszabb helyen. Sztem javitható, csakhát apa nem egy ezermester :oops: ugyhogy visszük sógornőm férjének aki viszont mindenhez ért :wink:

Megjártuk a várost és pont azt nem kaptam amiért elindultam :twisted: :twisted: :twisted: Ráadásul nem volt elég, h babakocsi nélkül kellett elindulnunk a lift is rossz volt, igy a sétát a 7. emeletről inditottuk :twisted: Szerencsére mire hazaértünk már megjavitották. Dani kis hős volt, végig a saját lábán totyogott csak az utcánk 3/4 részénél kéredzkedett ölbe. Voltam vele hobby boltban is -most csak a sógornőm lányainak vásárolgattam szülinapra, de egy csomó jó dolgok kinéztem magamnak, ugyhogy vmikor fizu után gyerekmentesen is el fogok menni :wink:

Megyek mert hamarosan itthon lesz a tündérkém, apa kitalálta, h du. menjünk el lovagolni.
Puszi mindenkinek :lol:

Kép
Kép
mókuska

jók legyetek !

kellemes gyönyörű hétvégét !

vvviki

Ha nem tudnék már benézni mindenkinek nagyon jó pihenést a hoszú hétvégére.

Andi
candi

Helló Mindenki!!
Nemnagyon volt időm ma jönni!! :cry: Kicsit takaritgattam itthon!Nem is kicsit!És kifáradtam nagyon.Jövőhéten teszek fel képet a babútorról,bár nem mindegyikről tudok,csak az ágyról,meg a komódról.
Mára már 101cm a hasam!Jó nagy lett!Meg is dicsérte ma a háziorvosom!
Ádika pontos adataival csak csütörtökön tudok szolgálni!
Nagyjából ennyi mára,mert fáradt vagyok!Mindenkinek szép hosszú hétvégét kivánok! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok, gyors bekukk.

Bea, azt írj a vonalzód, Ádika lassan túl nagy lesz ahhoz, hogy olyan sokat tudjon mozogni, mint amennyit most tud. Most még van helye, de nemsokára ki akar törni :lol: , hogy rendes nagy helye legyen. Felfogtad, illetve Dórival felfogtátok már, hogy ár nincs 2 hónap vissza? St, ha túl kicsi a helyük és nem elég türelmesek, lehet, hogy már csak 1 hónapig lesznek bent!? Aztán akkor minden nap minden pillanatban majd tágra nyílt szemekkel figyeljük, hogy jöttök-e ide, a babanetre, vagy épp könnyek közt boldogan Ádi és Gerda születésén fáradoztok :wink:? Már látom, 2 hónap múlva már tele lesz gyönyörű képekkel az oldal, felváltva mutogathatjátok a bébiket, és akkor lesz ám mindenkinek még nagyobb vágya, hogy babás legyen...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Úr Isten, Bea, most gondltam bele, egy méteres a hasad :shock: ??!!!!???? Hát az óriási :roll: ! Nems semmmi, nem is csodálom, hogy elfáradsz!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Bea
Te hol méred a pocidat? Felbuzdulva én is megmértem, hááát nekem köldöknél most 103 cm :oops: :oops: viszont nem tudom honnan indultam. Majd fényképeztetek már apával, mert magamnak már nem az igazi :wink:

Anyusziszi
örülök, hogy Tomi ilyen jól vette az "akadályt".És nyit a többi gyerek felé? Nekem Adrika mai napig nem nagyon barátkozós tipus, viszont az első barátnőihez(akikkel még ovi előtt ismerkedett meg) nagyon ragaszkodik, nagyon szereti őket :wink:

Nika
babakocsi kereke függ a környéktől is ahol laktok. Mi zsákutcában lakunk, és egy elég hosszú mellékúton érünk ki a főútra, na az már van takarítva, de sajnos felénk sok lakó a háza előtt is lusta letakarítani a havat, abban pedig a bolygókerék "meghal". a sportbabakocsin viszont nagyon szeretem, mert amúgy kisebb hibáknál, és köveknél ügyesen elforog,nem blokkol.

Na ma sikerült nevet választatni a párommal. Mostani álláspont szerint Eszternek fogják hívni Bütyikét :D

Na, megyek alukálni, jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabip

Mi is Esztert szeretnénk... :?

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!Pihenjetek sokat,mi csak szerdán leszünk legközelebb itthon.

Puszi!

málna2162

Szia, nálunk is Esztike lett volna :cry: De nem baj, nemsokára én is ezt mondom: nálunk is Esztike lesz :wink: Már csak pár hónap, remélem...

Kép

Kép

hoppá

Na, látom mindenkinek nagyon bejön az Eszti név. Nekem a férjem kijelentette rég: ha valaha lányunk lesz, Eszternek fogják hívni :lol:

Kép

Kép

hoppá

Plutó, van még több név is, ami szóbajön, vagy nálatok is: csak Esztike lehet :wink: ?

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Tök jó, hogy bár nem annyira gyakori név az Eszter ennyiünknek tetszik :D
15 nevet írtam fel és abból választott a párom. Ő csak a b betűig jutott ott a Beátáig. viszont nekem az nem jött be ezért írtam listát.

Krisztián meg olyan aranyosan mondja :wink:

Tegnap mentünk Adrikáért rá is kantáros farmert adtam és rajtam is az volt, erre megáll előttem és mondja, hogy anyán és Krisztin kicsivakond nadrág van :D de ezt ugye az ő nyelvén

na megyek mert kicsikém átment ördög-fiókába :? Mindenkinek jó hétvégét, mi ma este megyünk anyuékhoz, majd hétfőn este leszek legközelebb.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó Reggelt!Meg kell hagyni az Eszter név nekem is tetszik! :wink: Bár én mst erről a névről lekéstem!
Sajnos a mostani északám sem sikeredett valami jóra!Most óránként keltem fel!! :x Na mindegy!Ez van!Ez már TUTI,hogy Ádi miatt van!Remélem itt kinnt nem ezt fogja csinálni!
Nagyon izgulok,hogy mi lesz a csütörtöki UH-án!!!Remélem már nem faros a kicsike!!!! :shock:
Plutó!Nemtudom,hogy neked miért ilyen nagy a pocakod!Én köldöktől köldökig mérem!(Átmérő!)
Hoppá!!Jó volt olvasni téged!!Majdnem megkönnyeztem!! :cry: Mert egy kicsit jobban belegondoltam itt a dolgokba!!
Ki tudja,hogy mikor szülünk!
De a Dórit nagyon irigyelem,mert neki már a kis Gerda már faros!!! :?
Nekem aztmondta a Doktor bácsi,ha nem fordul be akkor majd ő megforditja!!FÚJ!!!Ez gusztustalan!!!Benyúl,és megforditja!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
bea27

a húgom Eszter !

kellemes hétvégét !

vvviki

megyek tanulni és takarítani !
jók legyetek !

vvviki

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét. Csak hétfő este leszek legközelebb, holnap reggel elutazunk. Puszi mindenkinek, bújjatok szorosan apához.... :oops:

Kép

Kép

hoppá

helló Mindenkinek !

remélem, jól vagytok !!!!!

három napja szinte egyfolytában eszek, mert híznom kell !
a 177 cm-hez csak 55 kg vagyok, rettenetesen sovány !!!!!
a babához pedig normál súlyúnak kell lennem !!!

vvviki

Szomorú vagyok. :cry:
Megjött ma reggelre.

Málna
légyszives írd be a táblába, köszi.

Nem értem, mert pont jókor voltunk együtt és este alvás előtt, gyertya is volt, aztán reggelig úgy maradtam... Ahogy a nagykönyvben meg van írva és mégsem sikerült.
A hőm már 10 napja 37 volt :shock: ..., annyira reménykedtünk.

Puszi mindenkinek.

Gabi
Eszter szép név, nekem tetszene, de apának nem.
Nálunk a Dóra a nyerő.

Hoppá
Veled minden oké, jól vagy? Megjött már?
Nekem nem szokott fájni a hasam menszi alatt, de most fáj...

Többieknek puszi.
Vendég

Anyusziszi
nagyon sajnálom !!! tudom, hogy mit érzel !! én úgy sírtam október 6-án a női mosdóban a cégnél, mint a záporeső
ja, és akkor még a hasfájás is meglátogatott, tudod, ha már lúd, akkor legyen kövér ..

most a tanulás kicsit leköti az agyam, igyekszem kevesebbet foglalkozni a dologgal, de Ti is tudjátok, hogy ez milyen nehéz

úgyis lesz babánk !!!! itt mindenki babás lesz !!!!

sajnos, én hajlamos vagyok a terhesség tüneteit venni észre magamon, pedig sehol semmi...

ja, az egyik barátnőmnek 4 évig nem jött össze a baba, már fel akarták adni, amikor kipróbálták az új ágyukat..
3. hónapban van !!!!!

vvviki

helló Mindenkinek !

hogy vagytok ?

holnap megint meló van, de ez könnyű hét lesz

mindenkinek a legjobbakat és babásodást !!!

vvviki

Kép
Sziasztok!Na ez az Ádika Új babahordozója!Majd még fotózok,és küldöm a babaszobát! :wink:

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?