Sziasztok lányok!
Alig bírok olvasni, megpróbálok emlékezetből mindenre válaszolni.
Szóval köszi mindenkinek a véleményt, én is úgy gondolom, hogy a legjobb, ahogy érzem Elcsivel kapcsolatban. ha fel akarom venni, felveszem, és nem érdekelnek a nevelési elvek, pláne egy letűnt kor nevelési elvei. hallanátok anyósomékat, hogy: ez a gyerek hogy el van rontva!!!! nem érdekel. az én gyerekem, én rontom el, hadd ragaszkodjon. imádom, amikor nyújtogatja a kezecskéit felém és sikongat, hogy vegyem el.
Pilla, tényleg ne aggódj a kilókkal, én 22-t híztam, amiből már "csak" 6 van, de talán azok is lemennek.
Giga, Elcsi most épp 5,5 hónapos, de én nem vinném most el Olaszországba. Mondjuk Elcsi nem is nagyon szereti a gyerekülést, és most olyan jól beálltak a napjaink!!! magától leteszi a kis buksiját a meghatározott időpontokban, és elalszik egy szó nélkül!!!! olyan jó kislány...
nem a 20. héten mozdul meg, hanem a 20.-ig, és ez a lényeg.
Cincérke, minket is fenyegetett az átszúrás, mert Elcsinek sehogy nem múlt a kötőhártya. ha elmúlt, 2 nap múlva visszatért. 3 szemcseppet fogyasztottunk el, aztán rendbejött. az utolsó pillanatban. viszont van egy ismerősöm, akinek felszúrták a gyermekének, sőt a keresztlányomét is, de ott bent lehetett egy szülő. az apa ment be, és azt mondta, nagyon erősen kellett tartani, nem volt jó érzés, sikított a baba. viszont rutindolog, nem kell miatta izgulnod!!!!! fel a fejjel, Tündikének küldünk sok-sok bátorságot!
Tamesz, nagyon sok boldogságot Lilikéhez!!!! Kérünk képet!
Picurk, nekem egyszer volt nyúlós, le kellett állnom az amúgy is sovány tejfogyasztásommal. Elcsinek már hetek óta vizesebb a kakija, és 5x van egy nap, de amúgy semmi baja. ha szépen eszik, jó a kedélyállapota, akkor nem lehet gond, az orvos sem tud vele mit kezdeni, ez most ilyen Nórikánál. ne aggódj!
megyek, mert vár egy csirke a mosogatóban...