sziasztok!
ide értem hozzátok is végre....
Rámjött a fészekrakási ösztön,és egésznap pakolok,mosom a bébi cuccokat,vasalok,irogatok,jegyzetelek,olvasgatok,vásárolgatok és listákat gyártok.....ehhez hozzájön az én drága kétévesem,aki sokszor igényli a társaságom,sőt a múltkor be is szólt: "Anya,ne számítozz!" Pedig csak kicsit ültem le olvasgatni,előtte kirakóztunk....
A héten már kezdem a CTG-t is. 36. hétbe lépek!
Ja és a szülinapi bulikból nem fogyunk sose ki,nagy a család,minden hétvégére jut belőle,sőt sokszor kettő is.
Na szóval ennyit rólunk....
ja és voltunk pénteken játszóházba és senki nem volt a csapatból,
kicsit letargiába voltam miatta,de már jól vagyok, túlléptem rajta....ilyen az élet!
Manó!
Remélem már nem fáj Levibaba hasa!
Köszönjük a dícséretet az összes topiklakó nevében!
Betti!
Tudom,hogy már nem aktuális,de igen megetttük a tortát,nagy a család,és a torta is fincsi volt nagyon. A Karamell cuki messze híres a környéken,ilyen finom fagyi és süti nemsok helyen van.
és onnan rendeltük az idé időben elkezdtem szervezkedni.
Remélem pihizel is a sok tanulás mellett. Mikor lesznek vizsgák?
Köszike kérdésed,egyre nehezebben bírom magam,de már szerencsére közel a "vég", a sok súlyfelesleget nehéz cipelnem,hamar elfáradok,és este is sokkal aluszékonyabb vagyok,mint pár hete. Igaz éjjel sokszor kelek,és ma is hajnalban már fent voltam,de valahogy kibírom ezt a pár hetet.
Szilvi!
Sajnálom,hogy nem tudtatok eljönni hétfőn,jó sokan voltunk,de majd legközelebb....
Biztos Viki is sokat nőtt mióta nem láttuk,de már bizti van neki is ovi,esetleg a téli szünetben.
Gratulálok a garzonhoz,nagyon rendicsek a férjecskéd.És hol?
Sajnálom anyukádat!
Kriszti!
Szuper,hogy átmentek a képek!
És szeretettel várlak titeket december 1-én.
Andi!
Mi a 9 órásira megyünk holnap.
Anett!
Végre ,olyan jó volt olvasni,hogy ennyit irtál.
Neked is milyen aranyos párocskád van,nem is baj kell is a kényeztetés...
Jatka!
Sajnálom,hogy lebetegedtetek,küldjük a sok gyógytündérkét!!!
A képek aranyosak rád bizzuk,hogy melyiket teszed fel. És köszike az érdeklődést,mindenkitől jól esik,de tényleg!
Nóra!
Hova lettél?
Ja és a blogomban általában leírkálom,hogy mi van velünk,akit érdekel:
http://davidbaba.b13.hu/
Na puszi:Ildikó