Új privát üzeneted érkezett!

Kajla! :P

Annyira jó, amit küldtél ezzel a vizuális-csalódásos dologgal!!!
Csak úgy káprázott a szemem, és minden mozgott ide-oda, pedig igaziból semmi se... :lol:
Azért a kedvencem az a száguldozó lila pötty, ami bezöldül az agyamtól! :P

Pont, mint én a rengeteg mosogatnivalótól, ami a konyhában vár - ha rágondolok, máris zöldülök! :lol:

KépKép
amneris

Amneris!
nekem is az tetszett a LEGJOBBAN! Ha valakinek nem küldtem el az agyátverést, írjon, mert nagyon szuper!

Henci!
Nem hívtalak, mert gondoltam, amúgy is van elég bajod, de tudnod kell, hogy sokat gondolok rátok! Ha lesz valami, feltétlenül írdd meg nekünk!
Jajj, de várom!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Végre itt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :P
Sajnáltam, hogy kevesebben voltunk, de ha lesz kedvetek jövőre a két gólyahíres tali közé tesszük és akkor talán mindenki el tud jönni. Az igazgatónéni vár minket jövőre is szeretettel. :P
Nézegettem a képeket, köszönöm annak aki küldte.
Jó volt látni, hogy nőnek a gyerkőcök, Titeket, ahogy egyre jobban kivirultok mellettük és az új csemetéket, akikkel most találkozhattunk először. A várakozók pedig reméljük, hogy jövőre már büszke szülőként jönnek majd.
Én is megkértem Kelimonit :oops: szegény :) , hogy küldje majd tovább az én képeimet.

Rendeltünk takarót, ágyneműt és fürdőponcsót arról a címről, amit Kelimoni küldött. Nekem nagyon tetszik éd Miklóskának is. Teszek fel képet: Kép

A takaróról majd később, mert az még a gépen van.

Üdv Süni
renóca

Kajla!

Csináltam Neked képet az előbb! Mindíg eszembe jutsz, ahányszor Regi ruhácskáit viseli Zituska!! :P

A kis bélelt kabátkát például egyenesen imádjuk! Most már hüvös van, így a teraszozáshoz is fel kell öltözni.
Csak kapom a kabátkát és már mehetünk is! :)

Kép Levegőzünk! :-)

KépKép
amneris

Sziasztok!

Megint csak villámbejelentkezem.
Szánom -bánom,de nem sikerült elküldeni a képeket.
A privihez át kellene alakítanom a méretet,az nem két perc nekem,a levelező fiókunkat pedig a párom elállította,így most csak befelé jönnek a levelek,de ha megszakadok sem mennek kifelé.

Egyébként jól vagyunk.Sokat zsiványkodik,sokat van ébren.Sokszor "nyomja az ágy a hátát" :lol:
Tegnap este fürdésnél egy konyhamérleges próbálkozásunk volt(életveszélyes kicsit)~3800g-nak mértem.Holnap megyünk a védőnénihez mérekezni.Az azért biztosabb lesz.

Most megyek,de majd jelentkezem.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Kavicska :P
Én már nagyon várom a képeket és a történeteteket :P

Az ágynemű és benne "Mimmoo" :lol: :
Kép
renóca

Amneris!
Nagyon jól áll Zituskának! De hát mi nem áll jól neki?!
Puszi

Kép
kajla

Sajnos utólért megint egy vírus, itthon vagyok betegállományban. Szombatig remélem meggyógyulok. Ez azért izgalmas, mert nem tudok kellő intenzitással tanulni.

Tvera áll az ajánlat, pénteken este rádcsörgök. Lehet, hogy mégis tud jönni a férjem.

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Süni!
Mi is meg szeretnénk köszönni a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat.
Mimmoo-d nagyon édes a kipárnázott ágyban! :D Fürdőponcsóról eddig még nem is hallottam, de nagyon jól néz ki.

Tviky!
Gyógyulj meg mihamarabb!

Kavicska!
Megnéztem volna azért ezt a konyhai mérlegelést! :lol: Már nagyon várom én is a képeket a kisfiatokról.

Amneris!
Árpi-illat! :oops: Csak nem mi voltunk? :lol:
Nagyon fotogén lányod van, belenéz a gépbe, és mosolyog, csak az én férjem olyan sokáig állítgatta be a fényképezőt, hogy Zituska nem tudta kivárni, de a legvégén csak sikerült elkapni azt a bizonyos mosolyt! :D

Annyira jó volt babázni! Moncsi neked is nagyon köszönöm a lehetőséget. A férjem annyira belelkesült, hogy este a kengurunkat próbálgatta, hogy hogy áll neki. Hát nem édes! :D

Kép
tirza

Sziasztok! :D

Tirza! Jó sok képet küldtél, köszi! Estére megvolt a program! :shock: :lol:

Tviky! Gyógyulj meg hamar, mert szombaton látni szeretnélek! :P

Renóca, a fürdőponcsós Miklóskád nagyon édes! A párom is megcsodálta és kérdezte, hogy ki ez a helyes manó. :D

Kajla! Én is szeretnék agyátverést, küldj nekem is létszi :!:

Most rohanok mert szalad a lakás, de késöbb még jövök!
Addig is sok puszi mindenkinek!!!

Kép
vivi1

Sziasztok!

Tirza!
Nektek küldtem képet,mert az ágacskás listában benne vagytok!
Vissza is jött a visszaigazolás,hogy fogadtátok.
:(
Ha majd tudok küldeni pótolom!

Sziasztok!
kavicska

Kedves várakozók!

Vannak "gólyahíreim"!
Ma született egy kisfiúnk, és egy kislányunk!
nikinozso

Halihó!

Kicsit megkésve, de itt megtekinthetők a képek a taliról.

http://www.latimi.tar.hu/tali.htm

Timi
latimi

Sziasztok!

Latimi!

Tök jó hogy feltetted a képeket! :lol:
Nagyon szépek a gyerkőcök!!Látszik hogy ők is jól érezték magukat,nem csak ti :lol: !Édesek!!

Tviky!
Jobbulást neked,gyógyulj meg!Pénteken várom a hívásod!

Képzeljétek tettem egy kicsi lépést a "baba"felé!Felvettem a kapcsolatot egy védőnővel,aki újra mindent elmondott az örökbefogadás folyamatáról!Ha jól emlékszem írtatok egy hölgyről akit Gabinak hívnak.Nem Nagy Gabriella?Nekem a védőnő őt ajánlotta ,vele beszéljek majd.
Részemről ez is valami hogy puhatolózom mit,merre,hogyan!

Fogunk mi is babázni veletek :lol: :lol: !
tvera

Nem Nagy, hanem Mórucz Gabi! :-) Ő a Gólyahír Egyesület vezetője, és tényleg illetékes (!) a témában. :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Latimi! Bocs, hogy belepoff, és én nem voltam a talin, de úgy gondolom, nem biztos, hogy mindenki örül, hogy a gyerekéről, gyerekeiről, róla, stb. így nyíltan közzé tetted a képet, képeket. Ha jelszóval lenne védett, és mindenki körmélbe megkapná az más. Így BÁRKI megnézheti. Ha az érintetteket előre megkérdezted erről, az is más. Akkor nem szóltam.
Vendég

Tvera! A Gólyahír Egyesület elnöke Mórucz Lajosné, ő is Gabika és védőnő. Ezen a fórumon ő a Nikinozso. :D Ha szeretnétek örökbefogadni, Gabikával kell felvenni a kapcsolatot, ha már megvan a jogerős határozat a gyámügytől. :P

Tviky! Hogy vagy? A nagy-tescoban péntektől kapható fluoreszkáló csillag. Egy csomagban 40 darab van és 249 ft. :D

Latimi! Köszi a szuper képeket :!: , a babák édesek így együtt!

Kajla! Megkaptam az agyátverést köszi! Elvoltam vele egy jó ideig :lol:

Kép
vivi1

Marci_anyu, Matiba sziasztok! Egyszerre írtunk :lol:

Kép
vivi1

Matiba!

A férjem rakta fel. nem gondolta, hogy ezzel gondot okoz. ha hazajön, majd leveszi a netről. (Este 10 után)
Elnézést, hogy kellemetlenséget okoztunk vkinek is.

Timi
latimi

Latimi! Semmi baj, csak a későbbi esetleges félreértesek elkerülése végett írtam. Nekem senki nem szólt. Csak elővigyázzatosságból, tudod nehogy gond vagy vita legyen. Pusz!

Vivi! Neked is puszi, örülök, hogy látlak! :) Bocsi, h ritkán írok, most is "időt lopok", de odaát se nagyon írok, kevés az időm. Munka, háztartás, férjecske, és SZERENCSÉRE KÉT GYÖNYÖRŰ GYEREK! :)
Vendég

Matiba! Tudom, hogy sok a dolgod és ha néha van időd írni, annak én nagyon örülök! Sooook puszi!!! :D

Kép
vivi1

Sziasztok!

Minden várakozónak drukk és kitartás!

Nikinozso! Gratula a kisfiúhoz és kislányhoz! Sok boldogságot a családoknak!

Vivi! Aranyos vagy! :) Irtam most odaát, ha érdekel, olvasd el, puszillak!
Vendég

Sziasztok!

Most kerültem net közelébe, így most tudom csak megköszönni Süninek a tali szervezését. Mivel még nem voltunk talin, így nagyszerű érzés volt személyesen találkozni veletek, látni kiket is takarnak a nicknevek!

Amneris!
Olyan jó volt veled dumcsizni egy kicsit, kár hogy nem tudtunk többet beszélni, de majd legközelebb!!! :lol: :lol:

Atan!
Ti nyertetek! A t....köm van tele a tegyesszel! De nagyon! :evil: :evil: Most nagyon magam alatt vagyok, meg dühös is vagyok, asszem asztalburogatás lesz!!!!!!!!!!!
steiff

Steiff! Mi történt???????

Matiba, nem hagyom ki! :D

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok!

Szia Steiff! :P

Én is nagyon örültem, hogy beszélgethettünk! Jó volt megismernem Téged - no meg a szuper kis családodat! :D

Meg szabad kérdezni, mivel akasztott ki ennyire Téged a tegyesz...? :oops:

KépKép
amneris

Vivi, Amneris!

Szóval a lényeg: a helyi tegyesz tálalta a kérésemet az országos lista vezetőjének ( már írtam: gyed vége miatt orsz. listáról hátha kaphatnánk leányt, ugye 2.-ak vagyunk a sorban, tehát nem lenne nagy protekció). Válasz: nem elég az, hogy Roli 2 éves legyen, ő úgy gondolja, hogy még várnak (hogy meddig azt nem tudja senki!!), így azt üzeni nekem, hogy nyugodtan menjek vissza dolgozni. Nemcsak idén nem kapunk, hanem valószínüleg jövő év elején sem!! Ja és egy hete még azt mondták, hogy RENGETEG gyerek van az orsz. listán, és persze sok a roma, most meg már nincs is. Ez az egész két évezés azért érdekes, mert mikor Norbit hazahoztuk Roli 5 hónapos volt. Akkor nem számított a két év se az ő se Norbi szemszögéből. A nagyok között 4 hónap van- hol a két év? Bia kilenc hónapja volt nálunk mikor Roli született és egy éve , mikor Norbi jött. Senkit nem zavart, pedig a tegyesz képben volt végig. Most mondjátok meg, ha balhét csinálok lehet, hogy csak rontok a helyzeten. Na és ez a két év, állítólag nincs is leírva sehol. Komolyan nem tudom mit csináljak.
steiff

Drága Steiff!

Nem csodálom, hogy kiakadtál! Olyan mélyen felháborító, hogy emberek ilyen következetlenül, szervezetlenül és önkényesen döntenek mások sorsa felett!!
Még csak bele se láthat az ember, ami még idegesítőbb! :evil:

Szerintem most mégis az a megoldás, ha nam borul az az asztal... :cry:
Az igazság az, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy, akármennyire piszok is ez a bánásmód - Tőlük kapod majd a kislányodat.
Hátha valahogy megoldható, hogy a "fülük is rágva legyen" az ügyetekkel kapcsolatban, de az asztal se boruljon... :oops:

A munkahelyen kínos a helyzet, igaz? Néhány hónap gyes nagyon megterhelné a családot?
Persze nem akarok hülyeséget kérdezni! Gondolom, az is ciki, ha bennt haragszanak a jövés-menésért, meg az is ha egy ekkora családra 20ezret viszel haza...

Szusszanj egyet, Kedvesem, és előre nézz! :) Piszok helyzetbe sodortak ugyan, de kimászol belőle! :roll:

KépKép
amneris

Steiff,hát nem igazán örülök, hogy mi nyertünk. :(
Bár még a mi ügyünk is csak ígéret, de remélem nekünk jövő év elején nem ilyen választ adnak, mint nektek.
Az asztalborogatás nem biztos, hogy segít a helyzeteteken. Szerintem az a baj, hogy nincs jogalapunk a reklamációhoz, vagyis nem kötelesek gyereket adni, és nem is lehet ellenőrizni amit mondtak( nincs most ilyen gyerkőc).
Én sem értem, hogy az eddigi örökbefogadásotoknál egyáltalán nem volt kritérium a bűvös két év, most miért hivatkoznak erre.
Megpróbálok érdeklődni a mi ügyintézőnknél, hogy mi a helyzet, lehetséges-e, hogy országos szinten sincs olyan gyermek akit örökbe lehet fogadni.

Kép
Kép
atan

Steiff!

Amneris jól gondolja, jobb ha nem borul az az asztal. Tényleg tőlük függ a jövőd, a babád. Maradj nyugodt és kedves. Ha úgy gondolnak rátok, hogy van az a kedves család akik nagyon szeretnének már egy kislányt, talán elöbb lesz babátok. De ha az marad a fejükben, hogy van az a veszekedős nő aki nem bír magával, nem hiszem, hogy jó volna.
Szerintem is aludj rá egyet! Tudom milyen idegesítő ez az egész, de most is csak Tvikyt tudom idézni, hogy NYUGI!!! :wink: :D

Kép
vivi1

Sziasztok lanyok!
Már megint meg kesve irok.Nagyon jol ereztuk magunkat a talin koszonyuk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!Izgultam hogy kicsi parom hogy fogja magat erezni ,de hazafele egyfolytaban a gyerekekrol beszelt meg hogy milyen jo hogy nem egyedul volt ferfi.(regen mikor baratnokel mentunk barhova csak o volt a himnemuek kepviseloje ,sajna akkor tajt a baratnoim párnékuliek voltak es zavarta hogy nincs kivel sorozon)(ja es azota egyik baratnom megszerette a sort )
Kár hogy sietnunk kellet az uszas miatt de picurka nagyon elvezi es nem akartunk kimaradni.Vasarnap feeltestveremhez utaztunk Nyiregyhaza kornyekere nagyon birja az utazast kisemberunk.Na meg a uncsitesokat!3x talalkoztam veluk eletembeen de a mostani tali sikerult a legjobban!Tuti hogy a kisfiam keze van bene.Na milyen az en formam talin a bluzom kigombolodot, usziban a csapoajto nalam romlot el es jol orba vagot.a terdem annyira fajt hogy elmentem dokihoz de ellotte beutalo a haziorvostol 1 ora sorban allas, utana 3 ora a rheomatologian,na igen csak kiakadtam hogy milyen dolog 11 ora helyet 13 orara jon a rendelesre a doki.Szova tettem meg le is tolt hogy o nem ull otthon a gyerekeevel na en meg kontraztam, pedig jobban tene kebzeelhetitek mi volt ott .De a vegen meg o monta hogy mikor mennyek mikor nincsenek sokan.De a terdem meg mindig nagyon faj pedig kapok 2 fajta bogyot meg egy fajta pakolast,nagyon jol utanozom a 85 eves nagyimat de lehet hogy o furgebb mint en.
Sajna ha nem javulok nem tudok menni a Golya talira,pedig szivesen taliznek megint veletek meg akikel most nem jott ossze.Na megint milyen hosszu lettem.Bocsi lanyok!
KAJLA nagyon koszonom !!!!!!!!!!!!Most szombaton az lesz rajtunk!!!!!!Lányodnak nagy puszi erte!!!!!
Tviky jobbulast!!!!!
Tvera nana hogy fogtok babazni !!!!!!!4
Aandika hogy vagytok??????
Kavicska mi volt a doktorneninel?
Vivi1 olyan jo hogy mindenkihez van egy par jo szavad koszonyuk!
(de ugye a mi apukank is aranyos volt a kicsi fiaval?)
Na most mar nem farasztok senkit .
Puszi mindenkinek!
móncsi+3

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok! :lol:

Steiff: Ez borzasztó :oops: Bár tudom, hogy nehéz, de én is azt mondom mint a csajok, hogy sajnos tőlük függsz. :oops: Egondolkodtató ez a fejetlenség, mert nálunk is az van ám. Anno leírtam Jinynek mit mondtak és nekem mikor rákérdeztem nyáron. Ha jól emlékszem Jinyék is 2.-ok voltak mikor bejelentették, hogy Dóri megérkezett hozzájuk. És hozzájuk viszonyítva nekünk elsőnek kellett volna lennünk, de nem mi valami 45.-ek voltunk. Vagy mi. Fogalmuk sincs. Szomorú, hogy így játszanak emberek érzelmeivel, ezért is adok hálát az égnek hogy rátaláltam a Gólyahírre. Mert nekünk is még két évet mondtak, és már hallottam hogy minden évben ezt mondják. Nem tudom hogy lehet előre kerülni. :roll: Azért szurkolok nektek, hogy valakimeglássa ezt a baklövést és igen is hozzátok vezényelje a kislánykátokat. :wink:
Ja, és nekünk anno azt mondták, hogy ne is jelentkezzünk az országos listára, nincs értelme. No komment.

A gyerekek egyszerűen gyönyörűek!
:P :lol: Dib-dob dobog a szivecském értük! :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Moncsi3! Gyere a talira létszi, úgy szeretnék veled találkozni!!!

Steiff! Jobban érzed magad? Ne szomorkodj lesz kisbabátok :!: :wink:

Csajok nevetséges ahogy kinézek! :( Nem volt soha egy ragyám se, most meg, hogy hétvégén tali, tiszta ragya vagyok. Valami kiütött, szörnyen nézek ki. :oops: :lol: A diétámnak is annyi, mert a lagziban mindent megkóstoltam. Hát ez vagyok én! :oops: Még egy diétát sem csinálok végig rendesen. :oops: Most dagi is vagyok meg ragyás is. :lol: :lol: Ha szombaton is pöttyös leszek, majd zacskót húzok a fejemre, így könnyen felismertek. :lol: :lol:

Naaaaaaagy puszi Nektek!
Kép

Kép
vivi1

Moncsi!
Örülök, hogy valaki hasznát tudja venni!

Lányok!
Kicsit el vagyok veszve, mert NAGYtakarítás van nálunk!
Bocsi, majd jövök! Addig egy kép az én elsőszámú segédemről!!!

Kép

Kép
kajla

Vivi

Tündér vagy, hogy nyugtatásként engem idézel, szombaton elmondom, hogy honnan is van ez a NYÚÚÚGI az életemben.
Köszönöm a csillagos tippet, holnap megyek venni. Bár Kelimóni már volt oly tündér és vett nekem a Guliverben.
Ragyásan és "dagattan" is szeretni fogunk!
Én már jobban vagyok, de még nem dolgozom, egy vizsga megvolt tegnap, egyre megyek holnap.

Puszi mindenkinek!

Szombaton találkozunk.

Tviky

Kép
tviky

Tviky! Holnap szorítok és örülök, hogy jobban érzed magad! :wink:
Ja, és még azt akartam mondaniiiiii, hooooogy én is szeretlek Titeket!!!

Kajla! A kis segéded hozzám is jöhet, takarítania nem kell :!: :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Kedden délután megszólalt a telefon. Az a bizonyos telefon, amire már nagyon vártunk. Gabika mondta a Gólyahírt:
kedd délelőtt megszületett a kisfiúnk!
Szép, egészséges, de egy kicsit picurka, 1800 g, 45 cm, igazi Hüvelyk Matyi! :D

Ma voltunk megnézni, és találkoztunk az életet adóval is.
Matyi gyönyörű, formás kisbaba! Nem lehet betelni vele! Megsimogathattam, és képzeljétek a simogatásomra teljesen megnyugodott. Egyszerűen nem tudom elmondani mit érzek, olyan hihetetlen az egész, nagyon boldog vagyok, illetve vagyunk! Mostantól megváltozik az életünk, végre igazi család leszünk!

Nagyon féltem az életet adóval történő találkozástól, nem tudtam mire számíthatok, erre nem vagyunk felkészülve, igazából nem is lehet erre felkészülni. Nagyon megnyugodtunk utána, nagyon szimpatikus volt.

Szóval lányok bejött az éves horoszkópom, ami megjósolta a babánkat! :D

Kép
tirza

Tirza!

Nagyon, nagyon, nagyon örülök, és gratulálok! Sok sikert Matyihoz!
Vendég

Drága Tirza!

GRATULAAAA! :P :P :P -

Van egy olyan sejtésem, hogy Matyika az a kisfú, aki épp ott született, mint a mi Zituskánk...
Igazam lehet, Nikinozsó? :wink:

Csak abból gondolom, hogy beszéltem tegnap a mi Drága Kórházi Védőnénikkel, és újságolta egy picurínó kisfiú érkezését a Gólyahír különleges sorába! :P

Ha így van, hasznos tanácsokkal szolgálhatok az ottlakásról. Modnjuk anyaszálló ügyben, vagy bármimásban, mert - bár Zizi nem volt koraszülött - a koraszülött osztályon feküdt 1 hónapig. Nagy tudású vagyok nővérkék, orvosok, kórházi menü és egyéb helyi sajátosságok terén...
Ott élnem a kis beteg cseppemmel felejthetetlen élmény volt! :lol:
(Felejthetetlenül bolodog és felejthetetlenül nehéz... :wink: )

KépKép
amneris

Tirza!

Végre valami jó hír !!!! Annyira örülök!!! :lol: :lol:
Látod a talin még nem gondoltad volna, hogy pár nap és a saját babácskádat foghatod , ölelheted, nyomhatsz puszit a buksijára!
Gratulálunk!!

Vivi!

Kicsit lehiggadtam már, ma egész nap telefonáltam- szétszerveztem az agyam. Igazából nem is az zavar, hogy behülyítettek és mégsem kapunk babát (na jó azért ez így nem teljesen igaz), hanem az, hogy nemsoká úgyis sorra kerülünk és ez egyértelműen a mostani munkahelyem rovására fog menni. Hiszen ha elmegyek dolgozni mondjuk fél évet az olyan mintha 2 hónapot dolgoznék csak. Akkor a munkahelyemet elfelejthetem egy életre. Pedig ott dolgoztam több mint 15 évet és ők bizti visszavennének 4 gyerekkel is. Ami azért egy banktól nem kis pozitívum. De ez persze a fő tegyeszest nem hatja meg.
steiff

Kedves Triza!

Gratulálok!!!! És izgulok értetek még pár napot!!!

Látod, milyen hamar teljesülta kívánság! :)))

Ja és Matyinak is Gratulálok a szüleihez! Jól választott! :wink:

Judit
struga2

Deva, Amneris!
Köszönöm. :lol:

Amneris!
Holnap mindenképpen hívlak, a táblázatban jó a számod ugye?
Köszönöm előre is. Bármikor hívhatlak?
Emlegették nagyon Zituskát! :D

Kép
tirza

Köszönöm mindenkinek!
Szerdáig nagyon szorítsatok, akkor megyünk a hivatalba, meg folyamatosan is szorítsatok, hogy Hüvelyk Matyink szépen növekedjen, hogy minél hamarabb hazajöhessen. :D

Kép
tirza

Drága Tirza!
Hüvelyk Matyihoz sok szeretettel gratulálok nektek, szerdán pedig csuriban lesz mindenem értetek!

Rvan, nincs hír? Vagy ne kíváncsiskodjak?

Vivi, én is ragyás lettem, bár soha nem vagyok az. Na nem baj, ahogy itt olvasom,szombaton lesz két zacskós fejű (Gabszi+Vivi), és egy sántikáló ( Moncsi). Szép csapat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Tirza!

Hívj bátran!

A számom már évek óta ugyan az... :P Amikor alkalmas, akkor csörögj, nem tudsz zavarni csak az esti fürdés idején (19 és 20 h közt kizárólag a lányomé vagyok :P )

KépKép
amneris

Tirza!

Gratulálok és szerdán nagyon szorítok értetek!
Vendég

Tirza!

Gratulálunk a picihez. Nagyon drukkolunk nektek, hogy gyorsan túl legyetek a hivatalos dolgokon. Kívánom nektek, hogy minél előbb otthon lehessen a megfelelő súlyban a ti kis Hüvelyk Matyitok! Bizti nagyon ari lehet.

Kajla!

Nagyon jó kis segítséged van. Így csak könnyű a takarítás. Olyan jó, hogy időnként raktok fel képeket. Imádom nézni a piciket!

Várom már nagyon a szombati gólyahíres talit. Kiváncsi vagyok az új családokra, és a fórumozókra is. Remélem mindenkit megismerek majd. Addig is minden jót!

Zsu
nagyzsu

Tirza!

Gratulálok!!!
Szorítok!
Puszi az új jövevénynek!
tvera

Jaj de jo hir !!!!!!!!!!!HUVELYK MATYIKAM GRATULALOK KEDVES JO CSALADODHOZ!!!!!!!!!!!TIRZA milyen az elet!Éreztem hogy egy kismamival beszelgetem!
Jo reggelt mindenkinek!!!!!!!!!
móncsi+3

Tirza!
Engem mindig kiráz a hideg, mikor ilyen jó hírt olvasok! Gratulálok!

Kép
kajla

Tirza, nagyon nagyon örülök a jó hírnek. Én is úgy vagyok mint Kajla jólesően megborzongok amikor ilyen híreket olvasok.
Szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen, és a kis HÜVELYK MATYI minél hamarabb otthon legyen. :lol: :lol:

Kép
Kép
atan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?