Új privát üzeneted érkezett!

Akkor reggelre készítsd ki, hátha két rohangálás között jut rá időd! :lol:
bettike
Eger

Sziasztok,

Aztaaaaaaa mik történnek itt...

moni hát nagyon örülök, és gratula, és drukk a továbbiakra :lol:

Áfi, sajnálom hogy rossz volt, remélem a torkod hamar rendbejön... :roll: gyogyit gyogyit

Nagyon szépek a görbék csajok, tesztre fel.

sonjus, kellemes nyaralást, aztán sok képpel meg egy zebrával lepj meg minket :lol:

szirom, sajnálom Miksát nagyon, különben én is ettől félek, hogy ha fiam lesz ilyeneket kell csinálni vele. Anyósom már most jó tanácsokkal lát el, hogy mit csináljak a fütykössel

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, de látom nagyon felpörgött a topic!!

Üdv az újaknak!!!

Gratula:
1. a mai kismaminak: Moninak!!!
2. a tegnapinak: Vakondnak!!!
3. a tegnapelőttinek (vagy azelőttinek?!?): Ildinek!!!

Amint Ti is láthatjátok, kedves Topiktársak, 1 hely még tutira kiadó. Persze ezt simán túl fogjuk teljesíteni, úgyhogy Mindent bele!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Biggyesztek egy görbét:

Kép

Holnap megyek csapoltatni magam vérileg :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Betti, ez az, tartsd a frontot, és ne engedd, hogy bármi eltérítsen a boldog Mindenszentektől! Hátha minden szent boldog lesz veled együtt! :wink:

Enikő, remélem, hogy holnap nem leszel rohanós túzok, és tesztelsz nekünk egy 2 csíkosat! Te mondd, nem az az első dolgod reggel, amikor felkelsz, hogy kimész pössenteni? Mert nekem igen. Kivéve persze, ha Szili beelőz az ébredéssel, de az ritka!

Nekem még mindig az az erőteljes érzésem, mivel rohadtul fáj a hasam, hogy biza nincs itt baby! De még kitartok! A hőm most is 37.6 volt, tehát eléggé magas, na de mit érek vele, ha reggel meg nem az. :roll: Elvileg holnap délután kellene NEM megjönnie, de már totál ki vannak az idegeim! Hogy fogom én azt kibírni??? :?

Már imádkoztam, s nyugszom a sorsomba,
bármit is hozzon a holnap vagy a ma.
De olyan nehéz! Inkább csak sírnék!
Tudom, hogy mindegy, hogy én mit szeretnék...
S hiába minden bíztató szó,
Ha fáj a szívem, és oda a jó!
Szeretnék újra újszülöttet ringatni,
Kétszeres anyaként boldognak lenni!
Vendég

Szia Szezso, nagyon szép a görbéd!
Ha egy hely kiadó, akkor azt holnap be is töltik. Igaz Ceni?
Vendég

Athiz! Ne stresszeld Magad!!! Innen még bármi lehet!!! Szóval a holnaputáni hely is kiadó, úgyhogy szerintem egészséges lenne, ha akkorra beterveznél egy tesztet :lol:

És lécci valami örömódát is költs :lol:

Ja, igen, a görbém nem rosszképű, de nem mondok semmit! Egyszerűen szeretném, ha most sikerülne, ha meg nem, akkor azonnal gyógyítsanak meg, bármi is a bajom !!! :-D

Akkor Ceni, haj-rá, haj-rá, haj-rá !!!! :lol: Valami ügyes csellel borítsd fel a normál reggeli tevékenységeidet, és osonj el felkelés után tesztelni!!! Akár felkelhetnél korábban is, mondjuk hajnali 3-kor :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Örömóda Szezso kedvéért

Fejem kissé kótyagos,
Lenyugodtam, érzem,
Szekrényből egy kis alkohol
Máris csodákat tett vélem.
S mivel azért részeg nem vagyok,
Ezért még picit írhatok.
Medvepuszit nem adhatok,
De azért boldog puncis vagyok! :shock: :lol: :lol:

Remélem, elnyerte a tetszésedet! :wink:
Vendég

Athiz!

Igen, valami ilyesmire gondoltam :lol:

Kicsit később lehet én is benézek a szekrénybe :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ah, részegedjünk együtt! :lol: Habár elvileg mi még megyünk vásárolni ma, csak még bírjam léptekkel! :lol:
Vendég

A vásárlásig mértékkel, ha hazaértetek, akkor meg majd befejezed :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz: azert igy mar jobb csak vigyazz azzal az alkohollal inkabb menj el kicsit szorakozni az uraddal!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hahó!

Épp csak beugrottam, ismét gratulálok Móninak, biztatom a holnap tesztelőket, dobok két képet, és szaladok is tovább :wink: A 3 éves az ajándékával, és az anyja élete első tortája, mármint én sütöttem, ha így érthető :wink:
Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti, köszi, de sajna nem tudunk elmenni apussal! :lol:

Szirom, nagyon édi Miksád, meg ügyi vagy, ami a tortát illeti!
Hogyan becézitek egyébként a fiatokat?
Vendég

Athiz!

Eddig te biztattál, most rajtam a sor
Ezért szóljon néked az alábbi sor:

Hajrá! Hajrá! Kitartás!
Csak az idegeid játszanak veled!
Próbálgatják, hogy még egy gyerek, mennyire tenné tönkre az idegeidet!
bettike
Eger

Moninak hatalmas gratula!

Ceni!

Szurkolok, hogy +++++++at tesztelj!

Szezso!

A te görbéd is gyönyörű! Remélem tiéd lesz valamelyik reggel a +++-al! :lol:

Szirom!

Gyönyörűek a torták! Nagyon ügyes vagy!

Tontica!

Sajnálom, hogy megjött..amúgy jól vagy? Barnázol még?

Áfonyaa!

Tiszták az ablakok? :wink:

Magamról: úgy tűnik veszélyeztetett terhes vagyok és itthon leszek végig..az új nőgyógyász nagyon alapos és nagyon jó fej.

Kép
babancs

Ja! Egy kis okulásra! Az én barátnőm, aki ma egy hete szült, csak várta csak várta, hogy megjöjjön neki, mert egyfolytában fájt a hasa, ő amúgy is mindig görcsölt, meg nagyon fájt neki. Csak a férje unszolására vett teszt, nem is akarta megcsinálni, mert biztos volt benne, hogy megjön neki. Erre itt van az egy hetes pici babókája.
Erre varrjál gombot athiz.
bettike
Eger

Sziasztok Csajszik!

Én is úgy jártam, mint Zöldi. Lefordultam a székről, mire elolvastalak benneteket. Ne írjatok már ilyen sokat légyszi :lol:

Athiz: ugye mondtam, hogy felmegy még az a hő? Kár volt depizni tegnap!

Enikő: szurok-szurok-szurok! Aztán tessék tesztelni holnap!

Móni: Itt is gratulálok, de a másik topicban is megtettem már. Éljen-éljen-éljen! :D

Szirom: nagyon szép tortát sütöttél. Csokis? Én holnap szeretnék egyet sütni azuramnak. Kiváncsi leszek mi sül ki belőle, először fogom csinálni. A tiednek átküldenéd a receptjét priviben? Köszi.

Babancs: mesélj már bővebben légyszi, hogy mi volt a nőgyógyinál. Miért lettél veszélyeztetett?

Nem tudjátok véletlenül, hogy nyers húst tényleg nem szabad fogdosni kismamáknak?

Nagyon szépek a görbék, szerintem célbaérnek azok a pozitív tesztek!
szerika

Sziasztok!

Ancsa!
Pedig én arra akartam neked írni, de ezek szerint nem jól csináltam valamit. Mostanában nem jövök a babnetre és nem is nagyon fogok. Rengeteg a melóm és nem is mentem ki magamat alólla. Ezt az évet végig hajtom és élvezzük, amikor tehetjük és jövőre megyek a Kaáliba. Nagyon fáj a lelkemnek, de szoktatom magamat a gondolathoz.
Nagyon aranyos lehet a fiad és ha jól olvastam most volt a szülinapja!? Kép

Neked is kítartást és álmaid teljesülését kívánom, minél hamarabb.

Puszi! Odry Kép
odry

Athiz: de igen pisiléssel indítok, csak mire leesik a tantusz hogy pohárba kéne gyűjteni, addigra elfolyik a szennyvízcsatornába.... :lol: :lol: :oops: :oops: De most odakészítek egy műanyag poharat a vécé mellé, hogy lássam ha reggel benyitok :) Remélem Bogi nem teszi magáévá játéknak :lol:

SzErika, Babancs, Szezso,Athiz és mindenkinek köszi a drukkokat :wink: Meglátjuk mennyire hatnak :) :wink:

Szerika: Ez egy óriási túlzás (sztem), hogy nyers húst nem szabad fogdosni kismamaként. Ha vigyázol az alapvető higiénés szabályokra és pl nem nyalod le a kezed ha nyers fasírtmasszát gyúrsz össze, meg ilyenek, akkor nyugodtan főzhetsz bármit és ehetsz is :wink:
Én mindent ettem ittam amit megkívántam, ugyanis amit a kismama megkíván, az abban lévő vitaminra/ásványi anyagra van szüksége a BABÁNAK!
Ha pl a mákosra vagy a májra vagy ráidulva, akkor vashiányos vagy és kell a pótlás :) Jól ki van ez találva!
Én camember sajtot is kétpofára ettem,mert kívántam és imádtam sztem mindent lehet enni/inni a higiénés szabályok és a mértékletesség betartása mellett! :wink: :wink: magánvélemény volt :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Jó ideje megint nem tudtam írni, csak néha-néha olvastalak benneteket!!!

Gratula az újdonsült kismamiknak!!!

A következő a hétfői termésem:

ide próbáltam volna betenni egy képet, de sajnos nem tölti fel a gép!!! :(

Na de leírom szavakkal:

NEM TUDOM, HOGY MÁR HANYADIKKÉNT, DE ÉN IS BEÁLLOK A ZEBRÁSOK SORÁBA!!!!:)

Hétfőn, kedden, szerdán is csináltam tesztet: +++++++++++++ lett.
Dokihoz kedden megyünk.Elvileg ma töltöttem az 5. hetet!!!!

Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!!!!

S egyébként tényleg igaz, hogy akkor sikerül, amikor már nem is gondol rá az ember.

Én is csak úgy csináltam egy tesztet, mert előző hónapban egy ciszta miatt a 39. napra jött meg a vérzésem, s most is azt gondoltam, hogy amiatt késik. A hétfői nap a 32. nap volt, halványan bár, de kimutatta, aztán a következő két teszt erősebb lett.

Bár nagyon fájnak a melleim, a hőm 37,0-37,2 között volt, van, ebből gondoltam, hogy hátha!!ÉS igen, bejött!!!!

Még senki sem tudja, csak a férjem és én, valamint drága keresztanyukámmal osztottam meg a titkot!

A párom zokogott, nagyon édes volt!
Megmutatnám nektek, hogy mit vettem neki, s hogyan mondtam el, de sajnos azt sem tudom feltölteni!!:(

Tényleg szépen alakult ez a hónap, mindenkinek nagy gratula, s a többieknek pedig ezer drukk!!!

Puszi nektek, jó éjt!!!!
judithappy

judithappy:
Huuuu nagyon orulok! Mar 4-en vagyunk! Gratulalok! Annyira klassz! eni s hetfon lettem pozitiv, viszont en ma csak 4+2 vagyok. Nagyon nagyon boldog babavarast neked!

ceniko:
Holnap a Te napod lesz es Athize remelhetoleg! Drukkolok ezerrel a holnapi muanyag poharas akciohoz!
En az elozo terhessegemnel meg a tojast megfogni sem mertem, nemhogy nyers hust, irto para voltam.
Most mar maskeppen csinalom majd, de azert a nyers hust, a nyers tojasos eteleket es a peneszes dolgokat es nehany lagy sajtot erdemes kerulni szerintem nagyivben, ami a megetelt illeti legalabb az elso 12 hetben. Megfogni azert meg lehet termeszetesen, avval csak en voltam total hulyen parazos!
baratodildi

babancs:
Elfelejtettem megkerdezni, hogy hova jarsz dokihoz es hol fogsz szulni? Megirod priviben legyszi! Es miert vagy veszelyeztetett terhes? ez engem is erdekelne. A magas vernyomas vagy a pajzsmirigy? A babat mikor kukkolhatod meg?

Athiz:
A delutani hod nagyon hasonlit ahhoz amiket en produlkaltam meg nehany napja, amikor mertem...

tontica:
Orulok a mensimanoknak, a jovo honapot meg a ferjed kibirja szerintem is. Nem egy fel evrol van szo csak nehany nap kell kulonosen vigyazni! Latod nekem is itt az uj remenyke a pocimban. Hozzad is jonni fog es nem is kell tuti annyit varnod ra, mint nekem, mert tok egeszsegesek vagytok!

szirom:
Huuu micsoda torta! Nagyon klasszul nez ki! Ha legalabb enniyre finom is volt, akkor tuti sikered volt vele! :lol:

szezso:
Nekem nagyon tetszik a gorbed!
baratodildi

A hasam fájdogál, olyan "megjövősen" kb 2-3 napja....de már nem tudok mit gondolni, mert múlt meg azelőtti hónapban is ugyanígy fájt, és mégis megjött :cry: Hja és a cicim és érzékenyebb...
Majd reggel kiderül. Hja ma vettem tesztet csak Gabrielle volt, az jó? Nem ismerem :shock: Ez volt az egyetlen fajta ami közül választhattam:lol: Vagy Gabriel vagy Gabriel :lol: :lol: nagy a választék ihajcsuhaj :lol:

A jóelőbb a kiscsajom lefejelte a kovácsoltvas asztallábat, felrepedt a szeménél a bőre :cry: , sokkot kaptam :shock: Folyt a vére nem láttam hol a seb :shock: Nem tudtam eldönteni hogy a szeme sérült vagy "csak" körötte valahol.... :cry: :cry: :shock: :shock: :? Bepánikoltam rendesen :oops: :cry:

Judit: Akkor most tényleg happy vagy :lol: Gratulálok nagyon sokszor :) :)

Athiz: te tesztelsz holnap?????????

ceniko
Szeged

Köszi lányok, mindenkinek, fincsi is volt :wink: Gesztenyés különben, tejcsoki öntettel és tejszínhabbal a tetején. Erika, küldtem a receptet!

Judithappy! Sok szeretettel gratulálok én is! :D

Athiz! Nem becézzük Miksát, direkt olyan nevet kerestünk, amit nem lehet becézni :wink: Jobb, ha nem utyulimityulizzák le egész életében mindenféle becenevekkel, úgy gondoltuk :wink:

Toxoplazma: valaki kérdezte, ne haragudjatok, nincs időm visszaolvasni. Nekem a nődokim adott beutalót, és simán megcsinálták rá. Kiderült, hogy már átestem rajta, úgyhogy meg is nyugodtam. De a macskaalmot azért nem én cseréltem... Van egy 15 éves macsekunk (az én hozományom), és eszembe se jutott, hogy ne maradjon velünk. Mondjuk ő nem olyan bújós macska, elég magának való. A gyereket nagy ívben elkerülte hónapokig, mondhatom, hogy tiszteletben tartotta. Később se ment hozzá közel magától, de eltűri, ha Miksa megsimizi. Mástól azt se. Ez egy ilyen macsek, picinek is ilyen volt, egyedül akkor mászik rám vagy az uramra, ha kettesben vagyunk vele. Mármint csak ő meg még valaki.

Kaja: nyers húst (bifszteket), tojást és camambert sajtokat sokan nem ajánlanak, én nem is ettem. Főzni viszont simán, kézmosás és kész. Világéletükben főztek az asszonyok, ha babát vártak.

Holnap reggel kíváncsian jövök :wink:

Én a magas délutáni hőmet sajnos a betegségnek tulajdonítom, még mindig fáj a torkom és szarul vagyok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, Szerika, köszönöm!

Ildi, neked is köszi a törődést!

Annyira kedvesek vagytok!

Enikő, én is frászt kaptam volna a helyedben!
Nem tervezek tesztelést holnapra, még nem lenne aktuális, elvileg holnap délután még megjöhet, ha nagyon akar, hogy a fene vinné! :lol: De remélem, nem fog. Csak egyszerűen idegesít, hogy így fáj a pocóm!
Eni viszont neked nagy kupac forrongó kakit holnap reggelre, és remélem, hogy te is bezebásodsz! Aztán jövök én szombaton!
Juhéééé!

Judit, ez nagyon szép, gratulálok erőteljesen nektek! Nagyon sok boldogságot a picihez! Puszi és pocisimi!

És az összes kismaminknak is pocisimit küldök!

Jó éjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Athiz:
Itt a bibis csajom :(
Kép

ceniko
Szeged

Szegénykém! Jézusom, még jó, hogy nem a szemecskéje volt! Olyan kis szeleburdiak ezek a kölkök! Már Szilivel is volt olyan, amikor majdnem szívinfarktust kaptam... El tudod képzelni!

Na tényleg megyek, mert már mindenki húzza a lóbőrt! :lol:

Cupp
Vendég

Ceniko,

szegény kis bibis baba, gyógypuszit neki. Ez aztán tényleg fájhatott neki. Arany szive, gyöngyvirágszála :(

Purc

Kép

Kép
purc

Hahoooooooooooo!!!!!!!!!!Joooooooo reggelt!!!!!!!!!!!!

Sehol senki????? :(

Eniko???????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Enikő???? Mi újság?

Hát ha sehol senki feltöltöm nyanvadt kis görbémet elemzésre. Tuti, hogy volt peteérés, miért nem ugrik fel jobban a hőm?

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Újabb telivigyor napra ébredtem!

1161324435.doc

Amint a fentiekből látszik!

Én is kiváncsi vagyok Enikő??????

Akkor athiz már csak egyet kell aludni! Fú de izgi-mizgi!

Nekem pedig már csak eggyel kevesebb mindenszentekig!
Folytatom tovább a vigyorgást!
bettike
Eger

Épp csak görbét dobni van időm!

Enikő! gyógypuszik a kiscsajnak!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

robcsi!

szerintem még egy-két nap türelem és akkor az az okos kis program még olyan izéket is berajzol, mint ma nekem!
Meg amúgy is te kis telhetetlen :D szerintem elég magas ez a hő! Nem kell egyből 37,5. :D
bettike
Eger

Sziasztok!

Reméltem, hogy Enikő már itt dekkol egy gyönyörű zebrácskával, de még nem ért ide! Remélem, nem felejti el! :D

Robcsi, tényleg eléggé magas a hőd, és a ferty amint talál benne, be fogja jelölni azt hiszem a 3. napon a peteérést. Nyugi!

Bettike, na mit mondott Athiz néni? Ugyibugyi. :lol: További szép vigyorgást! :wink: Ha netán baba lesz, akkor kérek ajit, mondjuk egy vigyori képet magadról! :mrgreen:

Szirom, ez több, mint ígéretes, holnap teszt? Én azt hiszem, holnap együtt is tesztelhetnénk, ha van kedved, csak még odáig el is kell jutnom! :roll:

Görbuszom reggelre:

Kép

Hát nem gondoltam volna, hogy idáig is eljutok, ilyen hővel. Persze várjuk ki a végét. A derekam most is majd leszakad, meg a hasamat is érzem rendesen. Csak ne legyen semmi baj!

Puszi

U.i.: Vakond, milyen lett a mai teszt, remélem, most már erősebb!
Vendég

sziasztok, borzaszto ejszakank volt, nem tudtam tesztelni sem, majd kesobb jovok...
vakond
vakond

Vakond, mi történt? Remélem, hogy semmi komoly!

Én pl. alig van olyan éjjel, amit végig tudok aludni! :D
Vendég

Jóóóóóó reggelt!

Athiz: :D :D :D Holnap reggel kötelező teszt!!!! Ugye megmondtam? BEÁGYAZÓDÁS VOLT!!!!! :D :D

Szirom: mikor tesztelsz? :wink:

Bettike: tök jó, hogy bejelölt a ferty. Alakul a görbuszod... :lol:

Judithappy: GRATULA!!!!!

Enikő: hooool vagy??????

Zöldi: te is jól eltűntél... mikor látjuk a görbédet?
szerika

Athiz! Én is megmondtam ugye, hogy felfelé vezet az út!

Naná, hogy akkor minimum egy vigyori kép rólam! Na meg lehet, hogy inkább a páromról kellene! Tegnap voltunk megnézni a babát (barátnőmét), aztán hazafelé menet olyan kis csillogó tekintetű volt, hogy nekünk is lesz nemsokára. Pedig nem is tudja, hogy ezt a hőmérőzést komolyan csinálom, meg hol tartok. Amúgy is elhatárztam, hogy a tesztet se fogja tudni, ha eljutok odáig. Inkább majd veszek egy mini cipőcskét, becsomagolom és oda adom ajándékba neki. Alig várom már azt az arcát mikor kibontja és meglátja. Jaj de szép tervek!

Ja a vigyorgásról annyit, hogy a hét elején valamikor már nevetve gyúrtunk! Még meg is jegyeztük, hogy majd biztos azt mondják neki, hogy "Mi van, téged nevetve csináltak?"
Ennyi vigyorgás után, amit én levágok, lehet, hogy engem is?

Na én meg azt hittem, hogy nyugis 3 napos ünnep, erre mindenki holnap tesztel! Akkor hajrá, hogy lehessen még több ok az ünneplésre!

Hú de be nem áll a szám! Bocsi
bettike
Eger

Én is várom Vakond és Enikő jelentkezését, de nagyon!
Majd kilyukad az oldalalm lányok!!!!!
bettike
Eger

itt vagyok....

Athiz, maszik az a ho visszafele :lol: ...es en sem alszom jol, es emlekszem, hogy a fiammal sem aludtam jol az elejen. :wink: autobaleset tortent a csaladban az este, ezert a ferjem hajnalig rendorsegi vizsgalaton volt (nem neki volt balesete, szerencsere, hanem a csaladjabol vkinek) ezert nem aludtunk. tesztet sem tudtam venni, este akartam, na majd holnap...de jovo hetre sztem mar dokihoz is kerhetek idopontot, csak legyek mar 5 hetes...de lassan telikaz ido, decemberben leszek sak tul a bos 12-n...ha tul leszek, ugye...ja, a dokim sem vette fel tegnap d.u, ma ujra probalom!

eniko?????????????

afonya,jo, hogy tul vagy a tukrozesen, ma is szamolj majd be, szorito, hogy rendben menjenek a dolgok!

bettike, igeretes gorbenek latszik...olyan vigyorgosnak :wink:

a bnomnek tegnap derult ki, hogy az 5-ik lombikjuk vegre sikeres lett! nekik is nagyon orulok!

tovabbi drukkok mindenkinek!
vakond

u.i:megyek terhes tickert nezni, bar nem ertek hozza...es nem tudom realis lesz-e, amit ir, a kalkulatorok nem veszik pl figyelembe, hogy kesobb van pe-sem a hosszu ciklus miatt....
vakond

Azért az túlzás, hogy mindenki holnap tesztel, na meg várjuk ki a végét, habár most nagyon bizakodom!
Az meg, hogy vigyorogsz, mint a tejbetök, csak jót tesz nektek, inkább ilyen legyél, mint olyan, mint néha én, hogy tiszta depibe esem. Egyébként ez nálam többnyire nagyon sebtiben váltakozik.
Hogy bírja velem a párom? :lol: Egyébként akkor szoktam rosszkedvű lenni még, ha este van, és a férjem még mindig nincs itthon. Na akkor lombozódok erőteljesen.

Szerinted Enikő csak szimplán szórakázik velünk, ahogyan mások is tették eddig, vagy csak feledékeny? :shock: :D
Vendég

Vakond, sajnálom a balesetet, akkor érthető a nem alvás!
A tickerben ügyes légy, de el ne orozd az összeset! :lol:
Vendég

Vakond! Remélem azért mindenki jól van! Én is estem már át ilyen éjszakán! A párom tesója egyszer öngyi akart lenne, akkor volt egy iyen éjszaka, aztán meg jó pár évre rá auótbalesetes lett, az volt a másik ilyen éjszaka!

Athiz! Amúgy én is szoktam depis lenni szintén csak otthon magamba, amig a párom haza nem ér! És én is eléggé hangulat ember vagyok, csodálkozok is ezen a két napos vigyorgáson! Lehet, hogy egy kicsit lejjebb kellene venni. Mert ugye szokták mondani, hogy csak nehogy sírás legyen a vége!

Enikő meg biztos itt olvasgat minket és jókat kuncog a kiváncsiskodásunkon!

Ja és akkor judithappy-nek még nem is gratuláltam, hát most akkor gratula!
bettike
Eger

Enikő, légyszi most már ne húzd az idegeinket. Teszteltél vagy mi van? Mert én már aggódom!
Vendég

proba...

vakond
Kép
Kép
vakond

hat, ez se igaz, mert sztem 4w+4d, de mindegy ...bocsi, hogy itt probalkozom, befejeztem :wink:

vakond
Kép
Kép
vakond

Vakond, nagyon cuki a teknőskéd! Hogyhogy nem babásat akartál, vagy inkább kismamisat? Nem azért, mert nekem tetszik, csak kérdezem. Egyébként meg az az egy nap nem számít! :wink:
Vendég

azert, mert ugy erzem nagyon lassan telik az ido, mint ahogy a teknos maszik....amugy semmi kozom a teknosokhoz
vakond

vakond
Kép
Kép
vakond

Miért, azt gondoltad, hogy úgy vélem, hogy rokonok vagytok? :shock: :lol: :lol:
Az bizti, hogy most úgy fogod érezni, hogy lassan telnek a napok, de amikor megszületik a baba, az kész rohanó tempó lesz, és majd akkor érzed majd, hogy hogy repül az idő!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?