Halihó!
Tamesz, hogy vagy? Megjött már a nagylegény? Hogy tetszett neki apukádnál, dédinél?
Babus, nagyon nehéz lehet ez a nemalvás.
És olyankor mit csinálsz, amikor éjszaka fönnvagy? Ha olvasol egy kicsit (sokat), nem jön könnyebben álom a szemedre? Én néha voltam így, nem sokkal Marci születése előtt, amikor már nagyon izgultam miatta (vagy pl. idén a krétai repülőút előtt
), hogy nem bírtam éjjel aludni, ilyenkor egy jó félóra forgolódás után megadtam magam, felkapcsoltam a villanyt, és elkezdtem olvasni, és nem arra koncentráltam, hogy vissza kellene aludnom. És így aztán előbb-utóbb belefáradtam az olvasásba, és elálmosodtam. Persze lehet, hogy te már próbáltad ezt, vagy a párod nem szereti, ha felkapcsolják mellette a kislámpát (az enyém szerencsére bírta), de hátha segít.
Andi, neked volt sulidepid?
vagy Kírának?
Képzeljétek, ma reggel ismét voltam vezetni, és megdicsért az oktató!
Már kezdek belejönni. Azért attól nem tartok, hogy elbízom magam, mert még mindig elég kis nyuszi vagyok, de már jobban ment, mint elsőre.
Déellőtt találkoztunk Fankáékkal is a játszin. Most nem nagyon engedtük a gyerekeket smárolni
, nehogy nagy bacicsere legyen, pláne, hogy Marcinak még mindig folyik az orra. Azért egy kis simi meg ölelés akadt...
Szép estét, Fankától hallottam, hogy ma már lesz Grace Klinika meg Vészhelyzet is, juhééé!
Bár én most nagy Született feleségek-függő lettem (azt nézzük ugyanis napok óta dvd-n). Én nem láttam az első évadot, csak 1 részt, de talán Marci altatás miatt, vagy nem is tudom, miért, nem néztem. Aztán megkaptam ajándékba a dvd-t, és nagyon bírom!!! És ami a vicces, hogy a férjem is!!!
Sőt!!!
Na, most már tényleg befejezem.