Úristen, minden este feljövök ide, és egy zsák olvasnivalóval láttok el! ami nem is baj, mert sajna a klasszikus irodalomra Elcsi miatt nem jut időm.
A 74-es méret egy picit tényleg nagy lesz, mert Elcsi most kezd majd 74-eseket hordani (5 hónaposan, és 54 centivel született, és eddig is inkább nyúlt, mint hízott...) na, mindegy Mali, majd meglátod.
Nekem Elcsi pont a 20. betöltött héten mozdult meg. Először azt sem tudtam, hogy ez az, de anyu pont velem volt, mikor azt a kis buborékot éreztem, és ő mondta, hogy ez az!!!! Fantasztikus volt.
én is eldobható bugyit vittem, tök jó volt. hasleszorítót is vettem, ahogy olvasom, egy picit drágán (majdnem 7e Ft...), és felhúztam a császáros hasamra a 3. nap, és majdnem megőrültem, úgy fájt... tehát nem hordtam, csak itthon 1 héttel később. valamit azért ért, bár a 6 hetes kontrollra még én is úgy érkeztem, mint aki félidős terhes..
én kaptam homokzsákot a pocimra első éjjel, mert nagyon fájt a vágásom, és Ildikó szülésznő azt mondta, mivel nem adhat több fájdalomcsillapítót, próbáljuk ki ezt. hát, később inkább levetettem, és tűrtem tovább.
Lányok, miket nem mondtok, nekem senki sem mondta, hogy számolgassam a mozgásokat!!! csak annyit, hogy ha egy nap nem érzem Elcsit, akkor baj van. de így az órát sose figyeltem.
Nagyobb gyermekesek: Elcsi nagyon anyás... mindig követ a szemével, és állandóan velem akar lenni. én nem bánom, de azért mások azt mondják, hogy ez nem teljesen lesz jó, mert nem fogok tőle mozdulni sem. ez tényleg így van?
ja, jelentem a pelenkakiütésre nagyon jó a bepanthen, 3 nap alatt elmúlik tőle!!!!
Pilla, Boldog szülinapot Sárának!
megyek teregetni.