Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt !

hol vagytok ???

Meli ????????????????????

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Na hellóka!!!!!!!Megjöttem,tegnap bocsi,hogy már nem írtam,de későn értünk haza és naon elfáradtunk!!!!Szóval a petezsák 13mm-es és benne egy kicsike árnyékocska.....ami a babóka,de szívhang még nincs,mert hiába vagyok pont ma a 6.héten,a hosszú ciklusaim miatt még korai a terhesség.....de mivel hat db tesztet gyártottam és előtejem is volt,azt mondta a doktor bácsi,hogy minden rendben lesz.....nov.7-én megyünk ismét,akkor már 8+6 leszek,minden világosabb lesz....viszont van egy kis gond,magas a vérnyomásom,pont a határérték alatt egy hajszálnyival,ezért lassítanom kell a tempómon,ami nem lesz egyszerű,lévén mindenszentek +én eleve pörgős voltam....a doki így is kérdezte,hogy nem akarom-e kiíratni magam betegácsiba :? de én korainak gondolom,úgy határoztunk,hogy a köv.vizsgálat után úgyis megkapom kiskönyvet és utána....

Hát ennyi,apa olyan kis kedves volt,ahogy ott állt a monitor előtt és figyelte a kis maszatunkat!!!!Nem örülök neki,hogy kevesebbet kell dolgoznom,mert szerettem csinálni,de muszáj tekintettel lennem a kicsire,ő most mindennél fontosabb....pont jókor jött ez a hosszú hétvége,már alig várom....végre kipihenem magam....

Bocsi,hogy önző módon csak magamról írtam!!!!Délután otthon leszek és többet jövök igérem!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!Ja!Már nem reggel van!
Jó napot!!
Mi újság van?
Hol vagytok?

Kép
bea27

Ja,azt nem írtam,hogy a legjobb helyen tapadt meg a kiscsillag!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli
gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vigyázz magatokra !!!!
pihenj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Sziasztok!

Meli, gratulálok! :D

Hehehe, voltam terhestornán. Újra felfedeztem az izmaimat ... :shock:
Be kell vallanom, a lábemelések a végén már gondot okoztak
pedig alig volt pár :?
Nekem, aki simán lenyomott egy step aerobik óra után még egy alakformálót 8) (anno két éve...)

Hát öregszem - vagy tunyulok :roll:

A mellettem levő lány egész végig óbégatott, hogy ő már nem bírja...kb én is hasonlókat gondoltam, csak nem mondtam ki 8)

Na mindegy, azt hiszem (remélem), ha rendszeresen járok, talán összeszedem magamat

Ja, annyian voltunk, mint a heringek. Minden kéz és lábemelésnél először körbe kellett nézni, kit ütök le.
Az elején mindenki csak a folyamatosan ezt szajkózta "jaj, bocs" , "elnézést, ne haragudj" ... :shock:

Gabi, nekünk már akkor megvoltak a neveink, amikor még a fióka meg sem fogant :D
Bár lehet, hogy harmadik babónál már nálunk is másképp lesz :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Mindenkinek szép jó napot!
Megjöttem épen és egészségesen és most már úgy néz ki meg is maradok.
Köszönöm a sok-sok szorítást, és pozitív energiákat, jelentem megérkeztek éssokta segítettek.
Na meg a személyes hírszolgálatom Bea személyében, nagyon figyelmes és aranyos gesztus volt.
Málna neked is köszi a híreket.
Látom itt zajlik nagyon az élet, visszaolvastam ám, csak nem is tudom kinek mit akartam írni, inkább csak a napi hozzászólásokra reagálok, nehogy hülyeségeket írjak.
Musz: jó lehetett a torna, bár nekem valami meghitt légkör passzolna az elképzeléseimben a kismama tornához, de ezek szerint ma már ez is amolyan " lájtos" aerobic órának tetszik. Azért vigyázz tartós sérülést ne okozzanak neked az elkallódott kezek, lábak, egyéb testrészek, el sem tudom képzelni milyen helyzetek adódhatnak egy egy törzshajlításnál :wink:
Gabi: gratula a Kisasszonykához, a tuti név majd úgy is időben megszületik.

Meli: bár már beszéltünk, de gratulálok még egyszer, meg még többször a zsákocskádhoz és benne a ajándék csomagocskához. :)
Bea:mikor lesz meg a bútor? kiváncsi vagyok nagyon!
Gondolom Ádi is izgatott. Tényleg mennyire mocorog a Fiatalúr? Vannak megszokott helyek, ahol szeret bújkálni?
Dóri: hogy vagytok? Gerda jól viseli a hideget? Jól alszotok még?
Hoppá, Mamen, Sziszi,Nika, Viki, Mókuska, és mindenki akit nagy szita agyammal kihagytam puszika,próbálok belerázódni megint a fórumba.
Majd jövök még

Andi
candi

Szia Andi, de jó, hogy benéztél!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jól vagy!
Millió puszi!

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Candi
Örülök, h jól vagy és minden rendben! :lol:

Meli
Kiscsillag :lol: hmmm...talán kislány lesz :wink: :lol: Tényleg vigyázz magadra, a magas vérnyomás nem vicc, könnyen baj lehet belőle.... DE ugyis minden OK lesz!!! :wink:

Musz
Hát nem igy képzeltem el egy kismama tornát :roll: Hétvégén én is éreztem az izmaimat, turáztunk a salgói várhoz. Nem kellett tul sokat gyalogolni (össz-vissz kb. 3 óra volt a nézelődéssel), de emelkedős-majd ugye lefelé lejtős és hát Danikát ölben kellett cipelni és elég sokszor én vittem a 11kg-os fenekét :lol:

Megyek mert napok óta 3-4 ruhadarab kivasalásától nem jutok tovább, mindig akkor ébred Dani mikor hozzákezdek :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Meli

Gratulálok!!! :D :D
Legközelebb azért küldj egy sms-t... :x :x

Bea

Miért veszitek meg a kiságyat ha utána eladjátok?!
Néztetek olyan babakocsit amihez tartozék a babhordozó?Van a Nagy Lajos király útján egy üzlet a MINI MANÓ.Sokkal barátságosabbak az áraik, mint a Brendonnak!!
A Brendonnál csak barátságosabb áru üzletek vannak!

Muszkuru

:lol:
Milyen szép is a várandósság...

Na én pont az óbégatós és szenvedő kismamik miatt nem jártam terhesközösségbe.Némelyik borzalmasan tud kínlódni,mintha élete legszőrnyubb állapota lenne...Pedig lesz ennél rosszabb :lol: :wink:

Megyek altatni.Pusza mindenkinek

málna2162

Málna!Szia!!Már nem kell több babakocsi!!Van kettő!!
Na megyek kajálni!Délután még jövök!

Kép
bea27

Musz:én is örülök, hogy örülsz :lol: Hajtás pajtás van még? Kitart a kaja máig?
Mókuska: nem irigkedek a vasalás miatt, nekem nagytakarítást kéne rendeznem, de Apa szerint most béna vagyok, tehát nyughass van :) .Remélem a vendégek sem fognak erősebben körülnézni a hétvégén.

Andi
candi

Málna!!!!!Ezer bocsi!!!!De tegnap este annyi tel-t kellett intézni a rokonoknak,hogy már te nem kerültél sorra!!!!!!!!Még1x bocsi!!!!!

Candi,köszi,a zsákocska remélem tele van és csupa egészséges dolog figyel benne!!!!

Ildi,Kiscsillag,de nekem fiam lesz!!! 8) 8) Asszem :oops: bár most még csak maszatka,de később lesz normálisabb pocak-neve is!!!!
Vigyázok,vigyáznak rám,nem dolgozom túl sokat!!!!Most is mindjárt indulok haza...fél óra....elég egy napra ennyi meló!!!!Jövő héten úgyis kicsit többet dolgozok!!!!Amennyit bírok,majd a kiscsillag szól,hogy hagyjam abba!!!!

Mindenkit nagyon puszilok,ha lesz otthon erőm még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
gratula még egyszer !!!!!

vvviki

Még annyit,hogy a babaútort csak szettbe tudjuk megvenni!!
Igy aztán megvesszük a szettet,és még nemtudjuk,hogy az új ágyat,vagy a régit adjuk el!!Mindenképp igy akarjuk (szettben),mert igy olcsóbbra jön ki,mintha külön vennénk meg!Na!Erről ennyit!Nemakarom tovább bonyolitani!
Mostmár tényleg lépek!De ma még jövök!

Kép
bea27

Andi, a kaja még tart, de azért a biztonság kedvéért kunyeráltam magamnak egy kis ráadást is: csülköt párolt káposztával és hagymás tört krumplival. A kolléganőm ette, és ooooolyan illata volt, hogy a babfőzim után bevállaltam egy kis kóstolót desszertnek :roll:

Bea, gizda szerkó, két babakocsi… Kezdesz nagyon elhajlani… :lol:

Meli, ne dolgozzál sokat!
...(stahanovista) bagoly mondja verébnek :lol:

Pocakos kép: tegnap az ágyban jutott eszembe, hogy rá kellene tennem töltőre a gép akkujait. De annyira fincsi volt a paplan alatt, hogy nem bírtam kimászni… Szóval projekt halasztva, elnézést kérek :roll:

Vagy valaki mondja meg, hogyan kell kivarázsolnom a telefonomból a fényképeket számítógépre.
Az előzőhöz adtak USB kábelt, de szar képeket csinált.
Ez most jó képeket csinál, de minek, ha nem tudom kiszeeedniiiiiiiiiii :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

fincsi ebédem volt

vvviki

Muszkuru

Az én ócska telefonomhoznincs USB kábel.Én egy kicsit "drágább "megoldást szoktam választani:elküldöm az email címemre :wink:

málna2162

tiszta bébi-bumm van a környezetemben !

vvviki

Musz : Bluetooth, nincs rajta? Azzal gyerekjáték. De a Málna által említett emil a legegyszerűbb.
Jó lenne látni azt a pocikát már!
Ez a csülkös kaja most nekem is megmozgatta a fantáziámat, mióta kiéheztettek a kórházban nem is tudom mit ennék, de azt folyamatosan.
Meli: pihizz, ha úgy érzed az kell, dolgoztál eleget mostanában.
Bea: jó nézelődést, remélem találtok valami hasznosat.

Andi
candi

Kép

málna2162

izé... :shock:
ti sokkal okosabbak vagytok nálam :oops:
még a telefonom is okosabb nálam :oops:
azt hiszem, elküldtem magamnak e-mailben...de csak akkor leszek biztos benne, ha megkaptam :?
még sosem küldtem e-mailt telefonról 8)
de egyszer mindent el kell kezdeni 8) :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

háháhá
nem is vagyok annyira setét... :lol:

szóval íme musz+ordító egér 2:1 version-ben
Kép

most ez sikeredett, este majd megkérem apát, csináljon rólam sztárfotót :D

Musz

KépKép
muszkuru

Vvviki, és mi finomat ettél?

Bár inkább ne mondd el, mert odarohanok, és a te kajádba is beleeszem... :oops: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: kerekedik szépen, bár ennyi réteg között feladat megtalálni a Kisegeret.
Én megmondom őszintén életemben nem küldtem emilt, mert nem működik ez a szolgáltatás a telcsiről, csak látom másoknak milyen seckó megy.De majd egyszer én is kiokosodom.-dok :oops:
Én ellátogatok az otthonom felé, legyetek jók ma is.
Pussz.

Andi
candi

Andi, nem jó hozzáállás!
Nem az otthonod felé kell látogatni, hanem a munkahelyed tartozzon a látogatás kategóriába. :wink:

Én esténként, amikor hazavánszorgok, néha beköszönök a főnökömhöz. A múltkor úgy váltam el tőle, hogy "Lehet, hogy holnap is benézek..."

Előszür furcsa arcot vágott, aztán elkezdett röhögni :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz!
aranyos a kép ici pici pocival. Olyan gyorsan megy az idő s azt veszed észre, hogy a legbővebb pulcsi is feszül rajtad.

Candi!
üdv köztünk újra. Hiányoztál
Azért még kiíméld magad a munkahelyen. Pihenésként itt vagyunk mi tessék írni Nekünk.

Málna!
Köszi a táblát.

Meli!
jó,hogy minden rendben van. Mit szeretnél kislány vagy kisfiút.

Vikike!
Mikor teszel fel képet.

Ma én is diétás kaját ettem csülök pörköltöt párizsi salátával.
Ma megyek kismamatornára majd angolra 19:30kor végzek úgy fogok beesni az ágyba, de apa azt ígért csinál nekünk lasagnet + még elött hétvégére is bevásárol :)

Mókuska!
én imádok túrázni, sétálni. Bár egyre nehezebben veszem a levegőt.

Sziszi!
Köszi az okoságokat, nekem jó a cukrom a vízesedés hol van hol nincs. A súlyom viszont aggaszt :(

Kép
nika04

Musz: igaz, változtatok a szemléletemen, de itt már olyan régen voltam, na mindegy előtte még úgy is a vadállataimnak kell valami étket vennem, tegnap nem a megszokottat kapták, azt a szemrehányó arcot, amit kaptam tőlük, majd elsüllyedtem zavaromban.
Nika: Ebből melyik a diétás :wink: , Te aztán igazán elfoglalt kismami vagy, hogy bírod a pörgést? Micsoda szuper segítőkész Apa, bizti finom lesz a lasagne.
Na tényleg lelépek, holnap itt veletek!

Andi
candi

Sziasztok!

Musz
szépen kerekedik az a poci :wink:
Tudod ami jól esik. Mi kaptunk anyuéktól szőlőt, hogy kötözzük fel télre, na én arra olyan szépen rájárok :D Ma kb. 3 fürt már lement :wink:

Candi
örülök, hogy jól vagy :D Reméljük most már egyenesben lesztek.

Mindenhol hideg volt reggel? Nekem megfagyott egy csomó virágom :cry: Kimentem tökért a kertbwen, és majd hanyadt estem amikor megláttam a virágaimat :x A tököt mire megpucoltam és felvágtam elfagyott a kezem. :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru
párolt halat és fokhagymás citromos mártást ettem burgonya krokettel és utánaküldtem egy gundel palacsintát
mostanában fedeztem fel egy Gesztenye Marci nevű édességet, gesztenyemassza, egy kis meggylekvárral megbolondítva és csokibevonat ..... :D :D :D

vvviki

ma reggel itt Egerben is pingvinnevelő hőmérséklet volt, a szomszéd néni kutyusa már a téli dzsekijében volt

pocaklakóknak a legjobb, mindig melegben vannak ! :lol:

vvviki

itt az új tickerem !

vvviki

Muszkuru!Még jó,hogy volt mit örökölni a Tesómtól!! :wink:
Egyébként ezek a babaruhák,meg minden benne lenne egy pár száz ezer forintba!! :shock:
Szóval,nekünk Hála a Tesómnak nem kell sokat állnunk! :)
Micsoda poci 13 hetesen!!Az igen!! :wink: Aranyos!! :)
Egyébként megvettük a babahordót!!Nagyon aranyos!Málna!Köszi a tippet!Megtaláltuk a boltot,és végül ott vettük meg!
30.000Ft volt,és CHICCO!!Remélem beválik!Majd lefotózom,ha anyu hazajött,és elküldöm nektek!! :)
Na,mára ennyi voltam!!Mindenkinek szép jó éjszakát kivánok!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Candi, üdv újra köztünk! :lol:

Musz, szép a pocid, az enyém is hasonló méret.

Meli, lassíts! én is halálra unom magam itthon, de mindent a baby érdekében.(amúgy egy csomó dolgom lenne itthon, de óránként elfekszem, mert nem bírok fent lenni. :oops: este pedig émelygek :? )

Vvviki, nagyon szép a tickered!

Ma voltam védőnéninél, minden rendben van két hét múlva megyek uh-ra.
Többieknek is pusz Mamen (megyek feküdni :oops: )
mamen

Sziasztok!

Musz
Nagyon formás pocid van már! :lol:

Mamen
Igazad van, mindent a baba érdekében :lol: A munka ugyis megvár és pár napnál tovább ugysem nem tart a tisztaság :roll: :twisted:

Bea
Az biztos, h nagyon jó dolog, ha örökölsz. Én is örököltem mindent, rengeteg ruhát...

Nika
Én mindig is imádtam turázni :wink: Mig otthon laktam és tollasoztam volt egy nagyon jó társaság, velük egy évben min. 3-szor megmásztuk kedvenc hegyünket (tavasz-nyár-ősz).Volt mikor kánikulában vágtunk neki, de volt olyan is, h "sátrat" épitettünk az esőköpenyekből és ugy ettünk mivel kint esett. Sokan mondták, h nem vagyunk normálisak :lol: Most egy dombon lakunk és bizony terhesen sokszor alig birtam hazavonszolni magam :(

Na megyek mert a kislányom már itt nyaggat, h na kész vagy anya, igen, gyere mert megigérted, h kilakkozod a körmömet :lol: Mert olyan marhára fontos, h kilakozott körömmel menjen az oviba :roll: :lol: Hiába, nőből van :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

jó reggelt Mindenkinek !

hogy vagytok ????

vvviki

Sziasztok!

Bocsi kicsit eltüntem,de kedd este doki,A tegnapi napom meg rohanás volt.A dokinál minden ok volt.Csinált ultrahangot,és ő is megerősítette,hogy kislányunk lesz.Ja,és Gerdának lent van a feje,bár azt mondta,hogy ez még nem biztos,hogy végleges,ilyenkor még előfordul,hogy visszafordul.(ezt jól megasztmondtam)Felírta a szurit 10 adag vénásan :shock:

Candi!
Örülök,hogy minden ok,és újra köztünk vagy :D Nem hagyom,hogy gerda fázzon,tegnap pl.felvettem a téli kabátomat,2 fok volt.Az alvással még nincsenek problémáim,max.néha azzal,hogy reggel 7.30-kor megszólal a telefon,épp mikor jó mélyen alszom :evil:

Meli!
Gratulálok a zsákos ajándékcsomaghoz :D Gondolom már várod a nov.7.-ét.Addig is vigyázz magatokra,és tényleg tessék pihizni.Korábban is inkább a magas felé tendált a vérnyomásod?

Mókuska!
Elképzelhető,hogy a vérképem okolható a rosszullétért.Nálam is előfordul olyan,hogy rövid állás után is úgy érzem,azonnal le kell ülnöm,mert különben elájulok :roll: De jövő héten kezdem az injekció kúrát .
Jó erős kezeid lehetnek :) ,nem lehet semmi Danikát cipelni :roll:

Muszkuru!
Nem akartalak megijeszteni.
Azért ne add fel a kismamatornát.Nálunk már jó a hangulat,és nem mindig vagyunk sokan.Izomláz meg majd elmúlik.Az előadás hogy tetszett?
Édi a pocid :D

Anyusziszi!
Tőlem lelépett a róka,remélem odatalál hozzád,meg ahhoz aki még várja.

Mamen!
Sajnálom,hogy rosszul vagy.Örülök,hogy a védőnéninél minden rendben volt :D

Vikike!
Várjuk a pocis képet rólad.

Vvviki!
Lassan nem csak körülötted lesz babás mindenki,hanem csatlakozol hozzájuk.

Málna!
Köszönjük a táblát :)

Kis_Plutó!
Remélem már minden a helyére került,és jöhet a jól megérdemelt pihenés :D

Hoppá!
Mi újság?Mikor mész a dokidhoz?

Nika!
Ne aggódj a kilók miatt.Már nincs olyan sok hátra.

KépKép
takido

Bea!
Eldöntöttétek már,hogy melyik ágyat adjátok el?
Felmentem az MSN-re de nem voltál fent.Ki kell ugranom a munkahelyemre,majd valszinű csak délután leszek.

KépKép
takido

küldjetek nekem is rókát !

vvviki

tegnap kivettem a könyvtárból a Várandósok könyve című művet, beleolvastam és nekem tetszik !

vvviki

Jó reggelt!
Dóri: hű..vénás injekció, nem irigykedek rád most, de remélem a rosszulléteidet elmulasztjaés használ. Mit mondott a doki, mekkora most Gerda?
Gabi: hát itt felénk is voltak fagyok, bár ma éjszaka mintha jobb lett volna az idő, de a jeget rendszeresen vakarni kell a kocsiról reggel. Ugye nem olan virágok fagytak meg, amiket még át akartál teleltetni?
Bea: kiváncsian várjuk a képet. Bútor mikor lesz meg? Milyen az a bolt? Mindenféle dolgok vannak?
Mamen: nehogy elund magadat annyira, inkább gyere beszélgetni.
Valami otthon űzhető hobbit nem gakorolsz? Itt most nem a takarítás, főzés, vasalás trióra gondolok.
Málna: szép a tábla :) Mi újság a sulival? Jársz már?
Na csinálok egy melengető teát, kértek?

Andi
candi

A hajófestési munkálatok elvégzésére kiírt hajógyári pályázatra jelentkezett Gazsi és a legjobb árat kínálta fel. Az igazgató sehogy sem értette, hogyan tudott Gazsi ilyen kedvezõ árat felkínálni, ami miatt erõs minõségellenõrzési vizsgálatot követelt. Gazsi megkezdte a munkát, szorgalmasan festett. Az ellenõrzõ bizottság vizsgálata kiváló festék- és festésminõséget állapított meg. A munka befejeztével Gazsi jelenti is az igazgatónak: - Készen vagyok a festéssel. Az igazgató körbejárja a hajót és csodálkozva állapítja meg, hogy Gazsi csak az egyik oldalát festette le a hajónak. - Te Gazsi, de miért csak az egyik oldalát festetted le a hajónak? - Én úgy csináltam, ahogy a szerzõdésben meg van írva - válaszol nyugodtan Gazsi. - De hát hol van ez beleírva a szerzõdésbe? - Itt! Még a szerzõdéskötés kezdetén: "Lakatos Gáspár az egyik oldalról, Orient Hajógyár a másik oldalról"...

vvviki

Miben hasonlit a noi mell a Martinihez? - Egy keves belole, harom meg mar sok

vvviki

Mo.-n uj allatfajt fedeztek fel a kutatok: Lopakodo combino (combinus invizibilus)-nak neveztek el. Tulajdonsagai: Sargas, felenk, kotottpalyas leny, mely foleg ejszaka mereszkedik ki a szabadba. Roppant felenk, ha megijed, rogton megall es halottnak tetteti magat...

vvviki

- Kepzeld anya, terhes vagyok! - Ejnye lanyom, hat hol volt a fejed???? - ... a motorhazteton ...

vvviki

Harom feminista no beszelget. Francia: - Hazajott a ferjem, es mondtam neki, hogy most mosogasson o el. Nem lattam 2 napig, utana hazajott, es azota o mosogat. Angol: - Az semmi... hazajott az uram,es mondta, hogy vasaljam ki az inget. En mondtam, hogy nem. Erre nem lattam 3 napig, utana hazajott es azota o vasal. Cigany: - Hat...hazagyutt a Gazsi... mondta hogy aggyak kajat...en meg mondtam, hogy fozze magadnak ! Nem lattam 4 napig........ most mar a jobb szememre egy kicsit igen...

vvviki

Málna
köszi a táblázatot !

Meli
ugye pihensz és lógatod a lábad ????????

vvviki

Edina, apa nagyon házias. Beírathatom hozzá Csabát egy gyorstalpaló főzőtanfolyamra? :D

Andi, nálunk pont fordítva működik a vadállat. Ha a megszokottat teszem elé, akkor vág furcsa arcot. Mán’ megint ugyanazt kapom? Reggel is ez volt :shock:

Gabi, a szőlő nagyon jó, javasolják is kismamiknak! Szóval ne kíméld azokat a fürtöket :D

Hú, Vvviki, igazi gourmet ebéded volt! Te főzted? Vagy nálatok is apa ügyeskedik? :wink:

Bea, így már értem. Nem semmi hordozóárak vannak mostanában… :shock:

Mamen, jobbulást! Örömmel jelenetem – friss saját tapasztalat -, minden róka lekopik egyszer, szóval van esélye, hogy nemsokára megszabadulsz a vörösszőrűtől :D

Mókuska, én igazán nem akarok beleszólni, de ugye nem túl gyakran lakkozzátok Lili körmeit :?
Ezekben a cuccokban annyi méreganyag van, ami fel tud szívódni a szervezetünkbe, meg elszínezik a körömfelszínt… Anno én is meg voltam őrülve a lakkokért, de anyukám sikeres ellenhadjáratot folytatott ellene, csak a gimiben hagyta először, hogy pingáljak :roll:

Dóri, az előadás nagyon tetszett, az én dokim végül is nem volt ott, hanem egy másik, szintén Szent Imrés orvos tartotta meg, kis Humor Herold volt, annyit nevettünk, ahogy előadta a dolgokat. Bár maradtak bennem kétségek, hogy a szülés mégsem ennyire vicces… :shock:

Na és akkor exhibicionista :oops: (sztahanovista) Musz noch einmal, immár nem torzóként, hanem kézzel-lábbal a képen:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
mai ebédem : pulykasteak bazsalikomos bébirépával és túrós rétes

vvviki

Musz
nagyon helyes vagy a képen !
igazi kismama-reklám ! :)