Dezsina,
a 22. napon vagyok, sajna tegnap nem jutottam el vérvételre, végig órám volt. Tehát túl vagyunk a félidőn
Csak ez miatt a vérvétel miatt tudom, különben fogalmam sincs, mikor vagyok hol. Nem is akarok rá gondolni, sokkal jobb így "tudatlanul". Csak a naptáromba írtam be a vérvétel dátumát. Telefonáltam ma és kaptam is időpontot november 2-ra. Épp őszi szünet, legalább nyugis lesz. Úgy volt, hogy elutazunk, de apát előléptetik (Wandrea nagyon büszke
) és valszínű tréningen lesz. Nyaralásnak lőttek, de attól még pihenünk ezerrel. Na meg dolgozunk a projekten. Az időpont miatt sem tudnánk tehát elmenni.
A csajszi azt mondta, ők azt hallották, csak négyre csökkentik. Ez nem is olyan rossz hír! Csak legyen igaza... viszont azt is hozzátette, hogy az OEP korlátozást írt ki november-decemberre, így elvileg már nem vághatnánk bele újabb stimuba, mert teltház van, de beszéljem meg a dokival. Ennyit megér a dolog.
Ha tényleg négyet támogatnak továbbra is, akkor nem erőltetjük idén. Ingerenciám egy szál se! Pont a szép karácsonyt elcseszerinteni ilyesmivel. Olyankor olyan jó otthon lenni a családdal. Majd eldől... a hormoneredményeim remélem addigra elkészülnak és nem lesznek silányak...
Őszi szünetben nézetek terheléses inzulint is, meglátjuk, hat-e a csodaszer... Ha már minden nap - tényleg kivétel nélkül minden nap! - fáj tőle a fejem és kb. két naponta fáj a hasam (szerintem a petefészkeim), akkor az inzulinomat is le kell vinnie.
Próbálj meg lazítani és ne figyeld, mikor hányadik napon vagy. Ha rendszeresen együtt vagytok, akkor biztos sikerül. Legalábbis én hiszek benne!
Ha meg esetleg nem, akkor legalább volt egy kis stresszmentes időszakotok és kipihenten, újult erővel vághattok bele a következőbe
Lola,
akkor most később mehettek? Nekem is megjött kétszer egymás után. Biztos a sok hormon dolgozik még.
Virág,
a megszorításokról írtam fent dezsinának. Ezt mondták ma a klinián. De ők sem tudnak még biztosat. A 4 minden esetre sokkal jobban hangzik, mint az 1!
Julika,
uh-ra mész kedden? ha kapsz képet (bár ahhoz még talán korán van), akkor tedd fel, hadd lássuk a babót - vagy babókat
Backa,
hazagyütté má? Jó, hogy a jövő hét is ilyen rövid lesz, akkor lazán kezdheted a melót. Pénteken ti vagytok még? Nálunk értekezlet lesz, de én fejtágításra megyek Pécsre. Jól jártam, az csak két órás!
Képzeld, gondoltam én is erős leszek, seperc alatt felkelek, lázmérőt elő és már mérek is mint a szél. Na persze! Kb. egy hete fekszik szegény az ágy alatt, csak a takarításkor mozdítottam el a helyéről
Nem megy ez nekem. Ooooooolyan lusta vagyok reggelente
Viszont anyuval hozatok kintről "ovulációs computert" (kicsit gagyin hangzik), azzal felkelés után már elbánok
Jó péntek estét mindenkinek!!!!!!!