Új privát üzeneted érkezett!

Gabó, most a fűtést csinálják, hiltiznek ezerrel, új csövek lesznek mindenhol. Pénteken zárják le a fűtést, úgyhogy még meleg van. Az ablakokat nov. közepén kedik. :? :cry:

Zsani, reméljük akkor már elmúlik a rosszullét!! Jobban is vagy? Émelygés sincs már???

Rik, micsoda témák!!! Emlékszem, mi is ilyeneket tárgyaltunk a suliba. Nagyon izgi volt!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Alíznak boldog hófordulót!

Bencének,Mártonnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

(mi is szülinaposok vagyunk ám...) :oops:

Kép

Kép
hajnus

rik
egy 9 éves csajszit manapság még fel kell világosítani?! :wink: én azt gondolnám,hogy ők már rég túl vannak ezen(egymás közt megtárgyalták már esetleg).szecső már most érdeklődik a pici babák felől,hogy születnek,stb.mikor meghallotta,hogy megvan videón a zóra születése rögtön meg akarta nézni :oops: :oops: :oops:

erika
és nem fogtok megfagyni???meg mér majd az ablakcsere is!!!bár azt gondolom egy délelőtt megcsinálják :roll:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

hajnus
én fiúkat írtam,ebben isti is benne van :lol: :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla, úgy néz ki másfél hétig nem lesz fűtés. Felszerelkeztünk hősugárzóval, illetve ha nagyon hideg lesz, elmegyek Alízzal Győrbe anyuékhoz. Az ablakcsere meg tényleg csak egy nap.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép

Kép
Nagy a szerelem!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok

na akkor ki ne hagyjak senkit!! :)

Bencének, Mártonnak és Istinek nagyon boldog szülinapot kívánok!! :)
Alíznál én voltam az első, bebebebeeee!! :lol:

Ági,
örülök, hogy megvagytok és, hogyBence azért a szülinapjára meggyógyult! :)
Bálint meg szeret nagyon, azért koslat utánad! :wink:

Rik,
nem semmi dolgok mennek akkor a suliban... :? fiú a fiúval-téma...

gabó,
fú, el tudod majd hozni a vonalkódokat? mert ha minden igaz, akkor már asszem elég lest, mert ami nálad van, az 2 pontos, így ha 13-at írtál, az már 26... és nekem is van már, megvan az aji, ha minden igaz.

andi,
én is elteszem a vonalkódjaimat, mert ez már a 2. aji lesz, ennél többet nem is lehet igényelni, de továbbra is pamperst használunk, így gyűjtöm neked[/quote]

KépKép
viol81

erika,
de édesek így együtt!!!! :P :P :P amúgy is, de ez nagyon jól sikerült!!! :P :P :P

KépKép
viol81

[quote="Gabó"]n írta:Gabóem vagyok ám szexmániás mielőtt félre értené csak imádom!

te Gabó, nem érzel ebben az EGY mondatban egy óriási ellentmondást :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

ja gabó
eszter most pénteken jön, és asszem erika és katus is.

erika és katus, ti is most jöttök? :D

nekem mindegy, hogy te mikor jössz, értelemszerűen, gondolom, amikor itthon vagy. ha nem akkor jössz, amikor a többiek, egye fene, keresek a naptáramban még egy napot, amit meghagyok szabadnak, hogy tényleg fogadni tudjalak... :lol: nehéz lesz, de megoldom... :lol: olyan elfoglalt és népszerű vagyok mostanában, mindenki engem akar... :lol:

KépKép
viol81

na berottyantot a hölgyemény, megyek kiemelem belőle, aztán újratöltöm felülről... :lol:

KépKép
viol81

rik!Micsoda suliba jár a lányod!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt tényleg nem szabad hagyni!! :? :?

Nercsi!Ó micsoda csókok cuppanak apával!!! :lol: :lol:
Nem lesz kellemes hidegben az ablakcsere.Nehogy megfázzatok!!

Viol!Van ami 3-pontos!Persze el tudom vinni ha ráér jövő hétvégéig.Ha nem akkor feladom postán!
Hát én nem tudom :roll: :roll: :roll: ......!!!!! :) :) :) :) :)
De akkor sem vagyok az csak élvezem....!!!! :D :D :D
Vagy mégis az lennék?Már magam sem tudom!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Erika,nagyon-nagyon helyesek!!!!Már nagyon várom,hogy lássam mennyit nőtt ez a kiscsaj :D !30adikán jöttök ti is,ugye?A dr.nénihez hány órára mentek?Már nem emlékszem.

Rik,hát ez nem semmi!Istit az apja már felvilágosította,mikor kiderült,hogy jön a Bence.De a múltkor színházból hazafelé hallottam mikor kitárgyalták ki a jó csaj és ki nem :lol: :lol: .A múltkor meg észrevettem,hogy beírta a keresőbe,hogy erotika :lol: :lol: :lol: Azt se tudtam,hogy ismeri ezt a szót :shock:

Kép

Kép
hajnus

Katus,mi van veletek?????

Kép

Kép
hajnus

Isti!
Boldog szülinapot!
Kép

KépKép
eszti76

Nercsi!Nagyon helyesek!
Hajni!Istinek boldog szülinapot!
Nem mondanám ,hogy jól vagyok de legalább nem hányok.
Rik!Még mindig félek nagyon az egésztől.Virágal is olyan türelmetlen vagyok mostanába ,mi lesz akkor 3 gyerekkel.?!
kola2

Hajnus!
De Jóóóóóóóóóóóóóóó, Isti is ma szülinapos :wink: :wink: :wink:
Isten éltesse!

Ági, Márton nevében köszöntöm "Bence barátját", nagyon megkedvelte :D

Viol, Gabó, köszönöm. Akkor nekünk is lesz játékunk :wink:
Idén karácsony körül költözünk, a Jézuska nem hoz sok játékot érthető okokból. De ha elkészül a lakás és egyenesben leszünk az szuper lesz!!!!!!!!!!!!!

Csilla, jobban vagyok és jót mosolyogtam, tényleg most van csak időm ennyit jönni. Ágnes nagyokat alszik és közben garázdálkodom :oops:
Rékáék elköltöztek a Paprétre lakni az Adriék szomszédságába. Nyáron költöztek, nemrég összefuttunk a Spárban. Réka dolgozik, Zsófi és Botond a Zsilip utcába járnak oviba. Adri ott dolgozik ahol a Heni, de babát szeretnének, nem tudom összejött-e már. Az Ideában meg találkoztam a Netti testvérével, februárban születik majd a harmadik babájuk. Netti dolgozik, már réges-rég a Laci van Gyeden. Egy másik ismerősünknek is lesz gyereke, nem bírom őket nagyon majd figyelmeztess, hogy valljak :oops:
Elnézést mindenkitől, hogy nem nevezem meg, de ti kizárt, hogy ismeritek.
Még a terhesgondozóban ajánlott az egyik asszisztens egy fogigátlót mikor ott voltam táppénzesért és nem volt orvos. Ő azt használja, csak szopi alatt nem lehet ezért nem részletezem, majd a talin elmondom.

Kép
Kép
Kép
amica

Erika!

Nagyon edes a kep Alizrol meg az aparol!

Gabo!

Szerencsere az öreglany tegnap 1 orat maradt "csak"! :) Es megint feltett egy baromi fasza kerdest, mikor mondtam Neki, hogy karacsonykor megyünk haza.
" Van Mo.-on is karacsonyfa?"
Ja, es megegy franko kerdese volt mikor meglatta Lara fülbevalojat!
" Ez nalatok rituale, ilyen koran a babaknak fülbevalot belövetni?"

Na most ezekre lehet valaszolni! :lol:

Minden SZÜLINAPOSNAK SOK BOLDOGSAGOT!!

Agi!

Örülök, hogy vagy ujra!

Kép
Kép
reni76

ISTI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
Vendég

Nercsi,
Alíz egy igazi kis hölgy! Nagyon szép!

Zsani!
Pár hétig egy sima terhességnél sincs olyan jól az ember, benned meg tombolnak a hormonok. Én is türelmetlen voltam a gyerekekkel, szégyelltem is, de nem tudtam uralkodni magamon. Aztán mikot elmúlt a hányinger az émelygés és az álomkór jobb lett.
Ne aggódj, a 9hónap épp elég idő arra, hogy apránként megszokjátok, hogy sokan lesztek. Virágnak sem könnyű elfogadni az új tesvéreket és ebből a szempontból mindegy, hogy mennyi. Janka imádja Ágnest, de olyan nehéz most vele.
Minden szépen megy majd meglátod!!!!!!!!!!!!!

Gabó, itthon is befektetik az ikreseket. Legalábbis a legtöbbet. Leginkább császároznak, de többedik szülésnél lehet simán is persze ha előtte nem volt már császár.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Hát nagyon-nagyon remélem ,hogy megy majd minden.
Gabó!Még semmit nem mondott a doki,de én is hallottam,már ,hogy befektetik az embert.
Csütörtökön megyek megint dokihoz,majd megkérdezem.
kola2

Gabó,
te jó ég, el ne küldd postááán, anyira nem sürgős!! :)
Ráér, ha majd találkozunk vmikor. Akkor viszont nem otthonhagyni! :wink:

Reni,
monnd meg anyósodnak, hogy mi magyarok azt sem tudjuk mi az a karácsony, ülünk csendben és senki nem szól egymáshoz... :?
A fülbevalóval meg direkt kínozni akarjuk a lányainkat... :?

Hajnus,
erotika... Durva... :shock:

KépKép
viol81

Nem mentem dokihoz... Lekéstük a vonatot!

KépKép
nicika

tényleg durva az anyósod barinője :evil:
jó sok mindent tudhat Európáról úgy különben :evil: :evil:
én sem láttam még ezt a képet rólatok, nagyon helyes! :P

Alízka egy tündér, nagyon édi a kádban a Beckham-frizurájával és az apucijával puszilkodva is!! :P :P

Tényleg, mikor ablakot cserélnek Győrben lesztek? (Tamponos poén teccik :lol: :lol: )

Hajnus,
Érdekes az Áront annyira nem izgatja az erotika téma, ő még a fujjfujjfujj csókolózásnál tart :lol: . Ja, és kitartóan csak egy lány tetszik neki (a suliban)
Vendég

Zsani,
van itt Hegykőn egy anyuka, ikrekkel. Igaz kicsit korábban, de simán szülte őket. Az első hetekben még anyukája elkísérte őt a védőbe, illetve dokihoz segíteni, de már többször láttam, hogy egyedül jött. Kb annyi idősek, mint mi Dorkával. Tulképp egészen jól bír velük, felváltva tesz-vesz. Igaz, most még, amikor nem pörögnek annyira, ott lehet őket hagyni azon a pelenkázón, de amikor majd már lemásznának... Most pl úgy csinálta, hogy megállt a babakocsival, behozta az egyiket, letette, kiment a másikért, őt is letette. Egyikük - a fiú - sírdogált, a másikuk csendben volt. Egy kg van közöttük a fiú javára, a lány csendesebb amúgy is, éjszaka is aludna, ha a tesó fel nem keltené. Felváltva cipelik őket a férjével.
Biztosan nem egyszerű dolog, de türelemmel, szeretettel megoldható. meg aztán segít majd Virág is. :) Ebben-abban. Biztosan izgalmas és érdekes lesz neki, hogy egyszerre van két pici tesója, és tud segíteni anyunak, amíg apu nincs itthon. Ha csak odahoz vmit a kezed ügyébe, sztem már az is nagy segítség. És ilyen apró dolgokkal hamar belejössz! :) Fel a fejjel, olyan jó dolog, egyszerre két apró emberkéd lesz, akiket különleges kapocs köt össze! :)

KépKép
viol81

Vero,
hűűű, akkor Áronnál komoly a dolog! :) Komoly fiú, csókra még nem is gondol! Csak "udvarolgat" majd! :)

KépKép
viol81

Én nem találom a tamponos poént!!!! :x

KépKép
viol81

Viol:
A nővéremnél pont ugyanígy van. Volt egy kislányuk, aztán a nővérem rábeszélte a sógort egy másodikra(ő nemigen akart) és született még két lány. Tréfásan megjegyezte, hogy lassan tamponra fog keresni. :lol:

Kép

Kép
hajnus

Ez idézet Erikától :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
BOLDOG SZÜLINAPOT ISTI!!!
Mi is gyártottuk a meghivokat-lovasakat.Nagyon várja.

Csilla
Az én lányom most lesz hétvégén 10 éves.(nem 9)De nem tudta mi ujság.Azt hitte,csak ugy van a hasunkba a baba.ez jo. :lol:
Na de nem igazán érdekli,szerintem nem érett még meg rá.Ö is még a csokolozás pfuj-nál tart.

Katus merre vagy???Kicsi fiu meggyogyult??,
Vendég

[quote="gabócacica"]
írta:
gabócacicaHát én nem tudom :roll: :roll: :roll: ......!!!!! :) :) :) :) :)
De akkor sem vagyok az csak élvezem....!!!! :D :D :D
Vagy mégis az lennék?Már magam sem tudom!!!! :wink: :wink: :wink:

Akkor végülis van benne valami?? :wink: :wink: :wink: :P :P
Vendég

Lányok!
Hogyha esetleg valaki nem gyűjti a pöttyös rudi csomagokat akkor gondoljon rám! :) Én szivesen fogadnám a papírokat! :)

KépKép
nicika

Most gondoltam bele, hogy nálam már 17 hónapja leállt a tamponfogyasztás! :lol:

KépKép
nicika

csomagokat=csomagolásokat

KépKép
nicika

Sziasztok!

Fiuknak Boldog Szülinapot!

Alíznak, boldog hófordulot!

Máténak az orra folyik, kegyetlenül nyáladzik.(csak nem a foga??? :?: :lol: :lol: :lol: , mily meglepő)
Tegnap éjjel végig hánytam az estét, ma is nagyon rossz napom volt, úgy érzem mintha agyon vertek volna.

Jó éjt!

katus78

Katus!
Én már kezdek kilábalni, szombaton éjjel támogattam a wc-t :roll:
Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!!
Te még az ovira sem fogahtod... :oops:

Nici, rudival mit nyersz :wink: :?: :wink:

Egyik gimnáziumi osztálytársamnak van 2 fia és utána zsinórban 4 lánya (97-05 között születtek)

Kép
Kép
Kép
amica

hajnus,
köszönöm, kerestem-kerestem, de elkerülte a figyelmemet, hol is lehet. :roll: tetszik a poén! :lol:

katus,
te jó ég... :( :( :( jobbulást!!!
Basszus, mindenkit elkap ez a sz@r?

Én szerencsére nem szoktam ennnyire beteg lenni, max fejfájás, torokfájás, láz. De hányni! Utoljára gimis koromban hánytam... alkoholtól... :oops: :lol:

KépKép
viol81

Katus!
Lehet,hogy a foga..... :D :D :D :D !Még jó,hogy csak 20 foguk van az új váltásig. :D :D
Neked gyors javulást!
Mi is átestünk családilag ezen a hányós-kaksis mizérián.Most "csak"Szonja beteg. :(

Gabóca!
Én nem vagyok hájas,csak csúnyán izmos! :D :D :D
Te pedig nem vagy szeximádó,csak kegyetlenül szereted csinálni! :D :D :D :D :D

Reni!
Milyen pici is volt Lara.Olyan meghitt az a pillanat amit a fotó elcsípett.

Erika!
Most már rád is hasonlít Alíz.Eddig a férjedet láttam benne.Nagyon édes kis(nagy)lány.Az apucis kép igen jó lett.

KépKép
eszti76

jó éjt, megyek "szökni"!

KépKép
viol81

Sziasztok,

Katus,
jobbulást! Már csak ez hiányzott Neked!

Rik, Hajnus,
boldog szülinapot a szülinaposoknak!!

Ma este megint voltam azon a vizitornán - valójában főként lazítás!
Nem olcsó, de nagyon jó, várandósoknak melegen ajánlom!

Nitta,
remélem, találkozunk holnap!

na jó lányok. annyian kértek már képet, de nincs normális szóval az alábbiakban a ksi kép kicsi nagyobban, és egy közelmúlt beli kicsit tépázott frizurával -
mindkettőn szemüvegben - ha protokolláris megjelenésem van :D
kontaklencsét hordok.

Kép kis vakondot nézünk

Kép a kcsi kép kicsit nagyobban

KépKép
KépKép
esztermami

Amica!
A rudival kispárnát vagy törölközőt szeretnék! :)

KépKép
nicika

most már tényleg abbahagyom, de akit érdekel az a bizonyos vizimozgásm amiről áradozom, az alábbiiakban meglesheti

http://www.nandu.hu/magyar/szules/Aquan ... anatal.htm

ígérem, többet egy szót sem szólok róla.

jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Köszönöm a biztató szavakat!
Katus!Jobbulást!
Volt nálunk a védőnő ma ,ez egy hülye! :evil: Azt mondja,hogy merünk a mai világba ikreket vállalni ha már van egy gyerekünk.Meg,hogy,hogy fogunk elférni.Ki fogja majd oviba vinni a Virágot,Hogy fogom őket etetni ha a Virágnál sem volt tejem,És,hogy mért nem elég egy gyerek nekünk.na és még sok más hülyeséget kérdezett és mondott.Nem elég,hogy teljessen kétségbe vagyok esve ez a hülye meg még rátesz.
Ja és bajára volt,hogy Virág nem állt szóba vele.Virágom azt mondta nem tetszett neki a néni,azért nem válaszolt.Még hozzá tette,hogy remélem többet nem jön.
kola2

Eszter!Jók a képek!A kedvenc mesém a vakondos! :P
kola2

Jónak tűnik ez a vizitorna.Itt van az usziba?
kola2

[color=indigo]
[quote="Eszti"][ írta:Eszti/color]Gabóca!
Én nem vagyok hájas,csak csúnyán izmos!
Te pedig nem vagy szeximádó,csak kegyetlenül szereted csinálni!
:lol: :lol: :lol:

Ez nagyon tetszett! :lol:

Na mára nekem is a torkom fáj, de kegyetlenül, Máté alig aludt, úgy folyik az orra, nem értem már mi van vele, tiszta ideg vagyok, miért nem gyógyul már meg, mit teszek rosszul??? :?:
Mindig már majdnem meggyógyul, aztán visszaesik!
Mondjuk a doki azt mondta, hogy a fogai :evil: miatt nagyon gyenge az immunrendszere, minden kis energiáját elveszik a fogai :evil: :evil: :evil: Ezért beteges. :evil: :evil: :evil:

Remélem ezt a nyavalyát, nem kapja el tőlem!!!!!!!!!!!! :evil:

Jobbulást Szonjának is!

Reni!

Hu de kiakadtam anyósod barátnőjén, utálom az ilyet.
3 éve voltunk dél Tirolban a tánccsoporttal, egy másik tánccsoport látott vendégül minket, azok is tiszta hülyének néztek minket, egyik este elvittek minket pizzázni, kérdezték tudjuk-e mi az???? :!:

Zsani!

Hát a te védőnőd sem gyenge, hu nem is tudom, mit reagálnék ilyen helyzetben? Durva! Engem nem is látogattak, meg amikor terhes voltam, pedig védőnő csere is volt közben, de egyik sem jött ki!
Szerencsére, aki most van nagyon rendes!
Nekem ilyen tapasztalatom van az első védőnőmmel:

Miután 23 hetesen 1 hetet voltam a korházban keményedéssel, hazaengedtek, sok pihenést, fekvést javasoltak. Elmentem a védőbe, mondom a védőnőnek mi újság, erre ő szerinte járjak tornára az jót tenne :?: :?: :shock: (normális???)
Közben jött az új védőnő, bemutatkoztunk, kérdezi minden rendben e velem, mondom neki, mi a helyzet, erre ő sokat feküdjek, pihenjek stb.........

katus78

Jo reggelt!!!
Alszik még a Petra(!!!)gyorsan irok!!!

Zsani
Ugy látom meghülyülnek a védőnők!Remélem azért visszafeleseltél neki!!!Méghogy miért vállaltok be kettőt!Tőled megkérdezte valaki hogy szeretnél-e egyszerre kettőt??Jaj,de hülye pics@!REmélem igaza lesz aVirágnak és nem látogat benneteket többször! :twisted: Vajon a Virágnak miért nem volt szimpi??? :shock: :?

Katus
Biztos hányi-mányit kaptál el???Nem lehet más??? :wink: :roll:
Örülök,hogyvégre jelentkeztél,már hiányoltunk!!
Máténak is jobbulást! :!:

Esztermami
Azért az életbe még mindig helyesebb vagy(ha szabad igy mondanom!! :wink: )
Olyan jo hogy igy lekötia Vincét a mese.Az enyémet miért nem??Irigykedem! :(
Köszi a szülinapi jokivánságokat,átadtam az illetékesnek!

Eszti
Tetszett nekem is szolásod a hájacskárol!!Megmosolyogtam! :D
Hogy van a lánykád?

Nikica
Igen belejöttél a nyereményjátékokba!!Hajrá!!Nyerj sokmindent!!
Vendég

Eszetrmami! Szuper ez a torna!!!!!!! most láttam a minap épp delfines szülést az egyik természetfilmes csatornán. Ez a nőci árulja a vajúdást és a szülést segítő olajokat is.
(Csak az a baj, hogy a szülőszobán meg néha jól helyreteszik az embert...:cry: )

Katus! Semminek sem te vagy az oka! Gyógyuljatok gyorsan meg!

Zsanett, na ilyen védőnőt??????? pedig most már mi is a jerevánra járunk, az ötödik védőnőnk van, mondtak sokszor egymásnak teljesen ellenkező dolgokat, de ilyet sose!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hiszem nem lesz nagy segítségedre ha megszületnek a babák. Mennyi butaságot fog mondani :cry:
Az tény, hogy nagyon elszomorító ami az országban és a világban zajlik. Időnként nagyon belekeseredem, féltem az egészségünket, a gyerekeket, mert rettenetes a hajtás és egyúttal mégsem olyan az eredmény... De vállaltuk, akartuk, kaptuk, hiszen mennyien szeretnének és nem jön. Akartak bennünket a gyerekeink és viszont. Boldogok lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani!

Ez a védőnő nincs magánál!!!!!!! Hogy a francba képzeli? Meg kéne kérdezni tőle hogy ő hogy lehet olyan felelőtlen hogy védőnőnek ment, mégis hogy akar megélni egészségügyis fizetésből? :evil: :evil: Komolyan nem értem az ilyet, szerintem ha erről valaki beszámolna még ki is rúgnák! Ilyet nem mondhat egy védőnő hogy hogy akarod etetni, ha a másik gyerkőt nem tudtad szoptatni!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Neki az a dolga hogy minden segítséget megadjon információ formájában ahhoz hogy sikerüljön szoptatni/boldogulni/hozzátáplálni stb a babáidat!!!!! Jesszus de felhúztam magamat!!

[quote="amica"]E írta:amicaz a nőci árulja a vajúdást és a szülést segítő olajokat is.

Má' melyik nőci, a Nandu vagy ez a Hajni nevű?

Katus jobbulást!!!!
Nem gondolkodsz azon hogy esetleg valami homeos cuccot adj a Máténak ami kicsit megerősíti? Azt hiszem az Ági írta hogy télen mindig ad a fiainak valamit, de a nevére nem emlékszem. :oops: :oops: :oops: A fogzásra is van szer Chamomilla a neve (bocs, ha ismerted). Te nem csinálsz semmit rosszul, ilyet ne is gondolj!!!!
Vendég

Jó reggelt!Igen vissza feleseltem neki de nem nagyon vette fel.Apa azt mondja ne engedjem be többet vagy mondjam neki azt,hogy elboldogulok nélküle is.Virágnál 3 védőnőnk volt,mindegyik hülye volt.Ugylátszik ezeket direkt erre a munkára válogatják.
Ma megyek dokihoz,nemtudom mi lesz mert Virág is jön,ő meg ugye utál dokikhoz járni.Remélem nem sírja végig.
Katus!Jobbulást kívánok!És tényleg nem vagy oka semminek.
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?