Sziasztok!
Verna,
én dinnyés orbit dropsot ettem állandóan (kb.2 hétig),hogy pótolja a cigi utáni vágyamat,de aztán már a füsttől is rosszúl lettem,ha valaki rágyújtott.
Remélem nem fogok visszaszokni,ha már nem szopizik a kis Levi!
Amúgy meg 600 Ft-ba kerül az a cigi amit én szívtam,szóval az egy héten jó esetben is 4200 Ft lenne,azt meg inkább Levire költöm (még most).
Mali,
én a kórházba vittem 2 csomag neccbigyit (2×4 db),2db nagy-és 1db kis törölközőt,2 db hálóinget,2db papucsot, kézi mellszívót és persze melltartót,melltartó betétet,plussz ami a tisztálkodáshoz kellett.
A többit úgy oldottam meg,hogy az anyukámék jöttek minden nap,elvitték a szennyest és hoztak helyette tisztát.
A poharakat,evőeszközöket is ők hozták be,igy nekem nem volt vészes a kórházi pakkom.
A szülőszobára csak a kis törcsit,ásványvízet és nedvesitett wc papírt vittem magammal.
Amúgy szerintem a nedves wc papír nagyon hasznos tud lenni egy gátmetszés után,hiszen nem dörzsöli a felületet és sokkal kellemesebb.
Én úgy oldom meg a sterilizálást,hogy mindíg azelőtt sterilizálok,mielőtt használnám a cumikat,üvegeket.
(Ugyanis szoktam adni Levinek édeskömény teát,nagyon jót tesz a hasgörcseinek!
)
Lányok,
köszönöm a gratulációkat Levihez!
Pont azon gondolkodtam hogy mostanában mindenki kislányt szült és kislányt is vár itt köztünk.
Cincérke,
a te Tündéd is igazi hajasbaba,nagyon szép, gratulálok hozzá!
Az orrszívóról csak annyit,hogy kipróbáltam a kézit és jól bevált,de a porszívósat nem fogom kipróbálni (nem is veszek),mert állítólag brutális az ereje,kiszivja szegénykém agyát is!
Giga,
az,hogy adsz-e pénzt a szülésznőnek,ha nem fogadott,azt te döntöd el!Semmi sem kötelező, ha akarsz adsz neki és hogy mennyit? - amennyit enged a pénztárcád,de privibe leírom az árakat!
Klauszka,
én is irígy vagyok arra aki most fog szülni!
Igaz hogy csak 6 hete szültem,de már alig várom a következőt!
Képzeljétek,Levi elkezdett kopaszodni,de nem hátulról,hanem a feje tetejéről és előlről kopaszodik,úgy mint a férfiak többsége.
Szegénykém úgy néz ki,mint egy öreg ember!
Akik már szültek:
-rátok raktak homokzsákot szülés után?
Mert rám nem és a hasam forműja olyan,mintha terhes
lennék!
Toldi doki szerint mejd visszahúzódik,csak nekem úgy látszik több idő kell hozzá!