Új privát üzeneted érkezett!

Szevasztok!

Mivel úgy tűnik, ma már senki nem is drukkolt értem, a hőm szépen le is esett. Gondolom van olyan is, aki ennem most nagyon örül!
Én viszont nagyon szarul vagyok. Még az is lehet, hogy most pár napig nem is jövök közétek. Majd ha megnyugszom.

Kép

Hát igen, túl szép lett volna, mint a mesében! Látjátok, még ilyen klassz hőtáblából is lehet csak simán mensi baba helyett!

Móni, remélem, neked sikerül, Vakond neked is, és persze mindenkinek. Mert ma reggel azt kívántam, hogy bárcsak végigfutna a Babaneten egy szellő, és babaport hordana széjjel, és mindenki babás lehetne, aki csak szeretne, ha már nekem nem lehet. Még annak is ezt kívántam, aki nekem pont az ellenkezőjét!

Puszi:

Athiz
Vendég

Athiz!
Már meg ne bántódj, de ekkora marhaságot, hogy azért esett le a hőd, mert nem drukkoltak neked, és hogy van aki azt kívánja, hogy ne legyél babás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most én mondom, hogy irgumburgum!
Lécci ne legyél ilyen! Szerintem nem kell okolni senkit és ne is tűnj el, hiszen már többször szóba került ez és azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük a dolgokat. Tudom, pont én írtam egyszer, hogy nekem nem mindig sikerül bíztatókat írnom, de most őszintén írom neked, hogy tarts ki és össze fog jönni az a bébi, mert nagyon szeretnéd és pont tegnap hallottam, hogy az ember eléri amit akar, de így hogy azt mondod neked nem fog összejönni nem sokat segítesz magadon!
Bocsi a "fejmosásért" de én kedvellek és nem hagyom, hogy így elhagyd magad!
sonjus

Ja és különben is, olvastam már olyat, hogy a 10 DPO környékén lehet egy nagyobb beágyazódási zuhanás!
Mit fogsz mondani holnap, ha ismét felmegy?
Na szedd össze magad, de sürgősen :)
Én akkor sem adom fel a drukkokat neked, mert én meg egy ilyen önfejű liba vagyok :)
sonjus

Sziasztok!

Athiz!
Kiről gondolod, hogy kárörvend? És hogy nem akarja hogy te babás légy?
Én nagyon szurkoltam neked, csak ismerve az én görbéimet, nekem mindig a 10. dpo. körül szokott leesni, és ezért addig amíg valaki a 11. dpo-n nem jut túl, addig nem bíztataom feleslegesen, mert onnan még bármi lehet. Úgy segítenék neked, de nem tudok!

Mai helyzet:
Kép

És nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat!

moni

Jó reggelt mindenkinek!
Athiz célozgatása feltételezhetően nem nekem szólt a "ki kíván nekem rosszat" témakörben, így le sem reagálom.
Ancsa,Szirom,
én is nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánok a Manóknak!!! És élménybeszámolót kérünk mindkettőtöktől hogy sikerül a szülinap!!! :)
Enikő,
a sztori nekem sem teljesen világos, Norcoluttal mensit szoktak hozni, hogy ezt vérzésre adják??? Hát mindenesetre biztosan onnan van az új ciklus mikor a Norcolut után pár nappal megjön. Az én privát véleményem egyébként hogy 4 (ugye jól értettem 4 hónapról van szó?) havi próbálkozás után hormonokat bekapkodni felesleges és több kárt tesz mint hasznot, ezek komoly szerek és nem türelmetlenség ellen lettek kifejlesztve. Én sem vagyok a türelem bajnoka de 4 hónap az mégiscsak túlzás...
Coca,
hiányollak nagyon!!!
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, illetve hát Miksa köszöni! :lol: Egyúttal boldog szülinapot kívánunkk Ancsa Marcijának, és Ancsának is nagyon szép napot, jó emlékezést! :wink:

Athiz! Ez tényleg nagy butaság volt, én sem hiszem, hogy bárki örülne annak, ha neked lefelé megy a hőd :roll: És ne bánkódj meg kérlek, de ez a nem drukkolt senki-szöveg pedig olyan pasiknak való duma, mi csajok vagyunk, hééé, ezt nem vesszük be :lol: Szóval kapd össze magad szépen, és gyere, beszéljük meg, ahogy eddig is! :wink: A hőd meg még visszamászhat!

Móni! Csodás görbe, eccerűen csodás! :wink:

Áfi! Holnapnál előbb nem lesz beszámoló, hiszen akkor lesz muszáj tartani a szülinapot! Az uram most indul mindjárt és csak holnap ér haza :( De majd teszek képet :wink:

Zöldikém! Én is hiányollak, hiszen emlékszel, bírunk :wink:

Ez a görbuszom. Lázam estére már lement és ma sincs, csak a torokfájás

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt!
Jovok elfujni itt a rosszkedvet, en is azt mondom irgumburgum! Tudjuk be a dolgozo hormonoknak, ok? :wink:

Szoval az lenne a keresem, hogy nekem senki se gratulaljon, nalam ez babona, a csikocskam is nagyon halvany lett es elejen is vagyunk meg, volt mar nekem biokemiaim, vetelesem, mehen kivulim, szoval nalam ma csak remenykedesre kaptam okot, most ezt igy fogom fel. Drukkokat kuldjetek tehat.
De, ezzel most BEINDUL A BABAESO a topikban, meglatjatok!!!! Es koszonok mindenkinek mindent, ez a Ti erdemetek is, majhogynem csoda, egy petevezetekkel, stb...de ezt tudjatok. Es mi 2 eve kuzdunk ezert a pozitiv tesztert, remelem megmarad, ajjajj, de felek.

Es meg most is mensi-varo erzeseim vannak+ cicifajas...nade milyen volt az en hanglatom is (Athiz, emlekezz vissza, te is lehetsz most erzekenyebb emiatt is akar), hat nem feladni, Lanyok!!!
Kép
vakond
vakond

Vakond!

Csak annyit mondok: tyűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond,
te pozitívat teszteltél??? :D :lol: :P 8) DEJÓ DEJÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!
Hát ha drukkot kérsz akkor azt kapsz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (ennyit! :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Ismét csak egy gyorsra van időm, mert dolgozok.
Bocsi, remélem, hogy a többiek most megbocsátjátok, hogy elsősorban Athiznak írok.

Athiz! Éppen tegnap akartam írni, hogy nagyon jó az a hőemelkedés, nekem is volt ilyen a görbémben, néztem én is nagyot és mint kiderült beágyazódás volt :D
Emlékezz vissza, hogy Eliza is hogy elkeseredett, hogy leesett a hője. Nem értek hozzá igazán, de egy ilyen nagy zuhanás, vagy nagy emelkedés beágyazódásra utalhat. Szóval MÉG NE ADD FEL KÉRLEK!!!! Ha holnapra visszamegy egy tizedet is, vagy ugyanennyi marad, akkor tuti baba van a dologban!!!! Nagyon-nagyon szorítok +++++ és persze mindenkinek, akinél aktuális.

Athiz, kérlek ne légy negatív, nem hiszem, hogy itt bárki is annak drukkol, hogy nektek ne jöjjön össze! Itt mindenki babáért küzd, együtt örülünk, szomorkodunk, nem tudom senkiről feltételezni, hogy a másiknak rosszat akarna.

Ja még egy dolog: Vakond: nem gratulálok, de nagyon örülök :D , a háttérből szorítottam :D
szerika

Athiz, és most láttam, hogy a 10. DPO-n vagy. Hát ez nagyon jó hír!!!! :) BEÁGYAZÓDÁS kérlekszépen! Ekkorát csak beágyazódáskor zuhizhat. Nekem is a 10. dpon volt kiugró. SZUPER!!!
16. napon peteértél, akkor +14 nap, vagyis a 30. napon már tesztelhetsz is, akkor kellene, hogy megjöjjön, de nem fog.
Persze, azért örömködök itt nagyban, de várjuk meg a holnapot, hogy visszamegy-e a hőd valamennyit, ha visszamegy, akkor legyen vége a szomorúságnak éa a negatív gondolatoknak, oké?
szerika

Sziasztok!

Megpróbálom csatolni a görbémet, bár én nagyon nem értem, most vagyok a 14. napon, a ciklusaim 28 naposak.
Aug. 3-án sajna volt egy vetélésem 13 hetesen. Aztután megjött 35 napra, majd rendesen 28 napra.
Szedek folsavat, e-vitamint, néha elevitet.
Kíváncsi vagyok ti mit szóltok a görbéhez.

Kép
Kép
robcsi03

Oké csajszik, amikor megnyomiztam az Elküld gombot, rájöttem, hogy félreértelmezitek, amit írtam, miszerint azért lett alacsony a hőm, mert nincs drukk. Csak a ma reggelre gondoltam ám. És máris medvebocs mindenkitől ezért! Nagyon sok drukkot kaptam eddig tőletek, és ezt hálásan köszönöm. Csak annyira elkeseredtem, hogy nem használnak, másnak meg többnyire igen, hogy rosszul fogalmaztam. Szóval nagyon köszönöm, hogy ennyit törődtök velem, annyira kedvesek vagytok!

Vakond, hát nagyon ügyi voltál és bátor, örülök nektek, és nem gratulálok előre, viszont rengeteg drukkot küldök és babaragacsot!
++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
De ami az érzékenységet illeti, ami neked bejött, nálam nem hinném, hogy működik! Sajnos!

Szerintem mivel már egyszer felment a hőm, azután esett nagyon mélyre, ez nem beágyazódás! Ugye pl. Elizánál lehetett az. Főleg, hogy nálam ez már a 11. DPO, mert egy nappal korábban volt az ovulációm, mint ahogy a rendszer azt bejelölte.

És biztosan jelentkezem még, csak most picit lelkierőt kell, hogy merítsek, hogy miből, azt még magam sem tudom.

A görbék gyönyörűek, és nagyon örülök, mert szerintem lesznek még itt pozitív tesztek (rajtam kívül!)

Puszilok mindenkit /kivétel nélkül/!

Athiz
Vendég

Milyen formátumban szoktátok felrakni a görbét, mert semmit sem akar elfogadni :(

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok jó reggelt!!!

Athiz: Én speciel nagyon szurkoltam/szurkolok Neked a kistesóhoz!!!!! És nem hiszem, hogy itt bárki ne így érezne..... :wink: Most nagyon ramaty idegállapotban vagy még a kandúrmacska is k*rva :lol: De nyugi ez semmit nem jelent hogy leesett egy picikéd a hőd! Nekem aszonták az okosok, hogy amíg nem megy a vízszintes vonal alá addig nem kell besz*rni!!!! :lol: Szal Neked is csak ezt tom javasolni!

Vakond: Nagyon nagyon nagy gratula és még annál is több szurok Nektek :lol: :wink:

Szirom: Neked jó a görbuszod! :)

Szirom és Ancsa: Isten éltesse a csemetéket szülinapjukon :lol: :)

Moni: Mikor tesztelsz máááááááááár????????????????? :lol:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Robcsi: JPG formátumban és nem lehet 600x600 pixelnél nagyobb! Állítsd a legnagyobb mértetet 500-ra és automatice ennél kisebb lesz a másik oldal :) És így fel tudod majd tenni :) Kiváncsian várjuk :)

de hülyén írtam le, bocsika :oops: , de én ezeket a szakszavakat nemtom ám .... :( :lol:

ceniko
Szeged

nem értem már az egészet, átalakítottam jpg-re és mégis azt írja ki, hogy a fájl formátuma nem megfelelő :((
és 500-asra is átállítottam.
vagy azt írja ki, hogy hiba történt

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!

36,8 az akkora hőesés?? Mondjuk a 37,3-hez képest lehet. Nekem talán nem is ment fel még 36,8-ig sem. Nem a hőmérséklet számít, hanem a 2 csíkos teszt. Nálam pl. a 10. DPO környékén volt a beágyazódás. Ez történhet hőeséssel, hőugrással. Annyiféle terhesgörbe van. Nem érdemes emiatt elszomorodni.

A többiek görbéjét is nézegetem, de mind olyan szép, hogy dícshimnuszok sorát tudnám csak egyenként zengeni.
Remélem jól vagytok.

Holnap megyek az új nőgyógyászhoz. Kiváncsi leszek.

Na pussz.

Kép
babancs

Robcsi: Küld át a mélemre majd én megpróbálom felrakni
(címem a profilomba) bár most elugrunk boltba, majd csak utána...

ceniko
Szeged

Sziasztok

Athiz ne add fel :)

Nagyon szépek a görbék ... itt babaeső lesz :) remélem

Vakond neked halkan gratula és szurkolás :)

Nálam a helyzet elkeserítő :(

Kép
kokusz

Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok? Már jó pár napja olvasgatlak titeket, aztán ma úgy döntöttem, hogy beszállnék. Nekünk ez a harmadik próbálkozós hónapunk. Ebben a hónapban kezdtem el mérni a hőmérsékletet. Majd ha már kiokosodtam megpróbálom feltenni, bár én csak egy sima táblázatban vezetem, bár nem sok mindent lehet benne vezetni. Egyetlen egy napig volt 37 a hőm, amúgy meg csak 36,4 és 36,7 között mozog. Ez szerintetek jelent valamit?

Ja és akkor csatlakozhatok?
bettike
Eger

Bettike,
helló és üdv köztünk! :) A fórum nyilvános, az csatlakozik akinek épp kedve szottyan, mi meg nyitott banda vagyunk. :)
A hőmérséklet értéke önmagában semmit nem jelent, csak egymáshoz viszonyítva van jelentősége!
A mellettünk levő hőmérős topikban regeteg hasznos infót gyűjtöttünk össze, ne nyálazd át az egészet, elég az utolsó oldal... :roll:
Vendég

Athiz, én akkor is úgy gondolom, hogy reménykeltő a görbéd és szerintem szép, aggodalomra egyelőre semmi ok. Majd meglátjuk a holnapot. :wink:

Robcsi, üdv itt. Figyu, nem akarok tényleg vájkálni ebben a vetéléses dologban, de engem érdekelne, hogy volt-e különösebb oka, hogy elment a babócád?
Amióta terhes vagyok, folyton aggódok, annyi mindent hallottam már, hogy ki mikor vetélt el, így közel sem biztos, hogy a 12. hét után nincs veszély és akkor már nyugodtabbak lehetünk. Más vetéléses történeteiből viszont talán tanulhatunk, jobban odafigyelhetünk, így ha nem gond, akkor elmesélnéd, hogy mi volt.
Egyébként borzasztóan sajnálom, ilyet olyan szomorú hallani. Mikor próbálkozhattok újra? Vagy már próbálkoztok?
szerika

Szerika pont egy héttel járok előtted :lol:
Én is para vagyok a vetélés miatt...ráadásul szerintem még mindig a candida kerülget. Na majd holnap az új dokinak elpanaszolok mindent.
A vérnyomásom továbbra sem jó..arról veszem észre, hogy elkezdek szédülni.
Szerika volt már laborod (vérvétel)?

Kép
babancs

na, csajok, most mar csak azt mondjatok meg nekem, hogy igyam-e tovabb a palastfuvet. en csak a ciklus masodik feleben ittam ezt (elsoben cickafarkot-en kulon tudom oket). a gynevacot tudom, hogy be lehet/kell fejezni...es elkezdtem sajat kutfobol progeszteront szedni, biztos, ami biztos. sztem a doki majd igazol...
(es ne gratulaljatok!!!!)
(es mellesleg ma van a szulinapom :oops: )
vakond
vakond

Kedves Vakond!

Boldog szülinapot, ha már így elárultad.

Én mint új szeretnék érdeklődni, hogy ki hol tart? Régóta próbálkoztok? Van már másik baba, gyerek?
Vagy csak vissza kéne olvasnom a korábbi hozzászólásotokat?
bettike
Eger

Sziasztok!

Hat hosszas orlodes kozepette ugy dontottem en is csatlakoznek ide is ha megengeditek.
Bar mi meg elvileg nem probalkozunk de nem is teszunk ellene semmit hogy ne jojjon az a baba ha akar.
Aug. 26-an vesztettem el a babamat 16 hetes terhesen es azota meg nem jott meg, talan holnap.
2 honapnyi varakozasi idot mondott a doki azaz ket menzeszt, meg az elson sem vagyok tul. :(
Bar kaptam a nogyogyasztol egy doboz fogamzasgatlot a kovetkezo ciklusra es a parommal ugy beszeltuk meg hogy beveszem (mert utalja a gumit :shock: ) de rengetegen tanacsoltak hogy ne tegyem meg igy bar lehet veszekedes lesz belole en be nem veszem. Ugyhogy homerozok tovabbra is es meglatjuk mi lesz belole.
A mostani gorbem, nem kozvetlenul a szules utan kezdve:
Kép
Igazabol minden vagyam minnel elobb ujra babat varni, meg vagyok bolondulva teljesen csak erre tudok gondolni, tudom ez igy nem jo de nem tudok mit tenni ellene.

KépKép
KépKép
tontica

vakond:
Hagyd abba a palastfuvet! Halkan, szinte csak magamban nagyon szivbol gratulalok neked a szulinapodra meg a masik miatt is! :P :P :P

Ceniko:
Hu a gorbuszod babasodas fele tor! :)

Moni:
Tesztelj nyugodtan!

baratodildi

Vakond:
Kép
Es csendben GRATULALOK! :D

KépKép
KépKép
tontica

Kedves Tontica!

Olyan jó látni másoknál is, hogy semmi másra nem tud gondolni, és nem tud ellene tenni semmit. Én is mindig mindenhol csak erre gondolok, szokás szerint annyi kismamát látok, hogy csak na. És akkor hogy ne gondoljak erre?
bettike
Eger

koszonom, koszonom... :lol:

es en is ezen ragom magam allandoan,hiaba tudja az ember elmeletben, hogy lazabban kell kezelni, elterelni a gondolatokat...gyakorltban nem megy. nekem legalabbis...
es latom, ha a terhesseg megvan, akkor sem erezhetiamgat biztonsagban az ember...16.-ik heten is :( , huha...
vakond
vakond

vakond:
Ez igy van, de attol, hogy stresszelsz miatta nem lesz jobb hidd el! Mondom en, aki ma elkezdett amiatt aggodni, mert egy tizedet esett a hoje. Szoval en mar nem is merem, mert csak az idegeimet orlom vele feleslegesen... Hidd el minden rendben lesz. Menjel el dokihoz, esetleg nezessel sos egy progi szintet, hogy tuti legyen es nyugodjal meg, aztan ugyis a termeszet dont folottunk.... Sajnos mi csak szereplok vagyunk a nagy jatekban, de nem mi dontunk. Nagyon fogok neked szurkolni, hogy egyutt szulhessunk majd juniusban. :lol:
baratodildi

Sziasztok!

Ha fel tudom rakni a görbémet, akkor segítetek egy kicsit elemezni vagy mi? Mert most eléggé kétségbeesés határán állok, még egy hét és akkor kellene (vagyis nem kellene) megjönnie, de ebből a hőből egyáltalán nem látok semmit, még jó,hogy élek, mert a "görbe" szerint inkább csak vegetálok.

bettike
bettike
Eger

szirom:
En ket hete atomra nathas voltam es pont akkor lettem terhes, szoval ez szerintem nem akadaly.
baratodildi

Sziasztok!

Enikőnek elküldtem a görbémet, majd ha jön ő felteszi.

Erika
nálam minden előjel nélküli volt a vetélés. Semmi görcs előtte. Annyi történt, hogy nyaralásból indultunk haza, csomagokat a férjem már berakta a kocsiba, én meg éppen ráadtam a cipőt a kislányomra. Lehajoltam és akkor elfolyott a magzatvíz. Először (ne nevessetek ki) azt hittem bepisiltem, aztán elkezdtem vérezni. A 11. héten szűnt meg az émelygés, nem tudom, lehet, hogy akkor történt valami.

Tontica
nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt. Nekem 5 hét múlva jött meg először, utána már rendesen 28 napra. Te hányadik hétben voltál? (én is februárban szültem volna, 7-ére voltam kiírva)

Vakond
:D :D :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Itt vokk!!

Robcsi görbéje:

Kép

ceniko
Szeged

robcsi:
Meg nem volt szerintem peteeres, de mar nemsokara varhato. Hany naposak szoktak a ciklusaid lenni?
baratodildi

Áfonya!!!!!!!
[quote="áfonyaaa"]
írta:
áfonyaaaEnikő,
a sztori nekem sem teljesen világos, Norcoluttal mensit szoktak hozni, hogy ezt vérzésre adják??? Hát mindenesetre biztosan onnan van az új ciklus mikor a Norcolut után pár nappal megjön. Az én privát véleményem egyébként hogy 4 (ugye jól értettem 4 hónapról van szó?) havi próbálkozás után hormonokat bekapkodni felesleges és több kárt tesz mint hasznot, ezek komoly szerek és nem türelmetlenség ellen lettek kifejlesztve. Én sem vagyok a türelem bajnoka de 4 hónap az mégiscsak túlzás...

A barátnőm Szeged egyik legjobb nőgyógyászához jár. Gondolom egy egy gyógyszert több dolgora is írhatnak fel és azt is gondolom, hogy nem a gyógyszer utáni jutalékért -ha van ilyen- írta fel neki a Norculutot a nőgyógyász! :lol:

A másik meg, hogy nem azért ment el dokihoz, mert nem esett teherbe, hanem mert iszonyatosan vérzett (amikor nem kellett volna ciklus közepén), szal nem türelmetlenségből....
Amúgy egy bizonyos fokú türelmetlenség mindenkiben van aki célirányosan babára gyúr, sztem! Ha magamból indulok ki... :lol: Én ettől a 3.- tól is kivagyok teljesen :shock: :oops: :cry: És az a durva hogy tudom, hogy ez semmi, meg nem kell belőle ügyet csinálni, meg egy átlagos egészséges párnál is átlag az 5. ciklus a nyerő, de bakker... Az eszemmel tudom, csak a szivemmel nem tudom elfogadni! :cry: Ez van!

Tudod a bnőmék 5. éve vannak együtt, idén nyáron volt a lagzi, és már nagyon vágynak babára, és olyan jó helyre születne az a bébi :wink: Annyira szurkolok Nekik én is, én noszogattam arra h kezdjen hőt mérni, méri is rendületlenül hátha.....

Szal ciklus közepén elkezdett ömleni belőle a vér, ezért elment dokihoz, aki csinált hasi és hüvelyi UH-át is, és felírt neki Norculutot...ennyi történt! Hja a doki megállapította, hogy nagyon vékony a méhnyálkahártya és majd a gyógyszertől az új ciklusban helyreáll odabent a rend :lol:

Na szal ennyi történt :)

ceniko
Szeged

Ildi
28 naposak a ciklusaim, és azt vártam, hogy ma leesik a hőm, de semmi se történt :(
Lehet, hogy most csúszik 1 napot. Majd holnap kiderül.

Kép
Kép
robcsi03

Ancsa, Szirom: boldog szülinapot a csöppségeknek :)

Vakond: Neked is Boldog Szülinapot! :D

Robcsi: köszönöm, hogy leírtad. Érdekes a történeted. Mi a fenétől mehetett el a baba? :shock:

Bettike: üdv közöttünk. Rakd fel ide nyugodtan a görbédet, a hozzáértők ki fogják elemezni :wink:

Tontika, üdv neked is. Megkérdezhetem, hogy te mi miatt veszítetted el a babádat? Persze csak akkor írd le, ha nem gond...

Babancs,
egyébként teljesen egyidősek a babáink, ugyanis neked is aug. 31-én volt peteérésed, meg nekem is. Szóval, hiába jársz előttem egy héttel mensi szerint, egyszerre fogunk szülni (reméljük eljutunk odáig) :)
Candidád van? Ezt honnan érzed? Én is szoktam szédülni a vérnyomásom miatt, de ez legyen a legkevesebb. Azért persze mondd a dokinak. Te holnap mész? Látni is fogod a babócát? De jó-de jó!!! :)
Én majd okt. 31-én megyek dokihoz legközelebb és akkor küldenek majd védőnőhöz és laborra is (nem sietik el a dolgokat, biztosra mennek).

Zöldi, milyen asszonyként az élet? Mézesnapok megvannak?

Ildi, te mikor mész dokihoz?

Az egyik barátnőm is úgy lett terhes, hogy beteg volt. Még mondtam is neki, hogy betegség alatt biztosan nem jött össze a gyerek, aztán de! Az élet mindent meg tud cáfolni.
szerika

szerika:
Meg beszelnem kell a dokival, mert hetfore rendelt, de valoszinu elutazunk igy mar penteken szeretnek menni hozza. Legkesobb szerdan... te nem voltal alomkoros? Tiszta alomkor vagyok! :shock: :shock: :shock:
baratodildi

Robcsi: Milyen böngészőt használsz???

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ildi, Erika! Köszi a megnyugtatást, hogy két példa is van betegen babásodásra :) Nem vagyok egyébként annyira szarul, csak a torkom kapar még mindig.

Köszike a további szülinapos jókívánságokat is, és mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Vakondnak, akinek úgy egyébként ennél szebb napot kívánni se lehetne! :wink:

Tontica! Ne szedd be a fogigátlót szerintem sem, hanem próbáljátok ki a fogamzásgátló hüvelykúpot! Nem hormonális, pár perccel akció előtt kell használni, és kész. Nem zavar be egyáltalán, szerintem nem panaszkodna az urad se :wink: Mi Patentex ovalt használtunk elég sokáig, tapasztalatból mondom, tuti. Mégse hormont eszik az ember...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Te Enikő, mingyá megharaplak!
Eszemben sem volt a doki döntését megkérdőjelezni! Csak furcsállottam. A türelmetlenség meg persze hogy természetes, én is rühellem ha türelemre integetnek lépten nyomon! Csak azt hittem azért ment a jóasszony dokihoz mert már 4 hónap is eltelt és sehol a gyerek... :twisted: de akkor félreértettem, bocsánat.

Képzeljétek most hívott az a nő aki szervezi a 3 napos tanfolyamot az örökbefogadáshoz, csak azt akarta tudni hogy tudok-e mindent, helyszín, mettől meddig lesz, ilyesmi, meg hogy akkor tudunk-e menni. Érdekelte hogy tudom-e hova kell menni, meg van-e kérdésem!!! :D Engem úgy feldobott!!! Kedves volt és barátságos (nem ehhez szoktam az ügyintézések során). Ha ilyen normális nő tartja már nagyon rossz nem lehet az a tanfolyam... :roll:
Vendég

Áfi:
En sok jot hallottam a tanfolyamokrol. Hol lesz megtartva Pecsen?
baratodildi

Ildi, én még mindig álomkóros vagyok. :lol: A múltkor itt a m.helyen majdnem bealudtam, komolyan. Úgy kellett kitámasztani a szempilláimat. Bárhol, bármikor és bármennyit tudnék aludni és még az is kevés volna :D

Szirom: tényleg létezik ilyen hüvelykúpos fogigátló? Ez tök jó! Ti meddig védekeztetek így?

Áfi, örülök, hogy sínen van az örökbefogadásos ügy, remélem, hogy minél hamarabb kaptok majd egy babát (örökbe is és az élettől is). Jók ezek a sikerélmények, úgy fel tudják az ember napját dobni.
szerika

Áfi: Ne harapj meg mert visszaharapok :lol: Azért írtam le mégeccer, hogy ne legyen félreérthető a dolog! :wink:

Na akkor szurok megy nektek a tanfolyamhoz :) Nem lesz semmi gond, nyugi :wink:

ceniko
Szeged

Erika! Mér mondanám, ha nem létezne? :wink:

Mi úgy voltunk, hogy szopi alatt speckó szoptatás alatt szedhető fogigátlót szedtem, mert nem akartuk, hogy csaszi után gyorsan becsússzon egy baba, ki akartuk várni az időt, míg biztonságos. Meg az uram nem volt biztos a kistesóban, elég nagy munkámban volt, hogy most már megy a projekt. Miksát 18 hónapos koráig (tavaly áprilisig) szoptattam, és onnéttól decemberig már ezt a cuccot használtuk. Azóta meg semmit. De lehet, hogy nem is kellett volna a védekezés, hisz nem is olyan egyszerű bebabásodnom :oops: Igazából ha korábban hallok erről a kúpról, akkor nem szedtem volna bogyeszt szopi alatt se, de így alakult.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziaszok,

HUuuuh de sok minden történt. EJha....

Vakond, Boldog születésnapot, és psssssssssszttt :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, szurok, szurok, szurok.

Üdv az újaknak robcsi, bettike, tontika, nagyon sajnálom az elvesztett babakat, átérzem teljesen a helyzeteteket. :cry:

Athiz, te ne idegesítsél fel már, te leány :twisted: a teringettét. Na a viccet félretéve. :lol: Mennek a drukkok ezerrel neked is, és szerintem amíg nem jön meg, addig semmi nincs veszve. Láttunk rossz görbékből is igazi babákat, és a tied nem rossz. Fel a fejjel, nem elkeseredni, gondolj a szépre a jóra :D Mosolyt kérek csííííííííííííííííz :lol:

moni, nem kérdezem meg, hogy mikor tesztelsz, csak az idegeimmel játszol. Nem szááááááááááámmmmmmmmmííííííííííííííít. De már iszonyatosan kíváncsi vagyok, és druuuuukkk drruuuuuuk.

Ceni, a te görbéd sem kutya, hajrá hajrá.

Zöldi hiányzol :cry:

Én meg megyek bevásárolni :evil: amit muszáj azt muzsáj...

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, ez nagyon jó hír. Hajrá hajrá, első sorba ülni, hogy jól lássák ott vagytok hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?