lola!
Én is vérezgettem, mi ugyan már terveztük és szerveztük az esküvõt, mikor kiderült, babát várok. Mi tudattuk az összes meghívottal, ha bármi gond van, akkor akár az utolsó pillanatban is lemondjuk az esküvõt! Ezért pl. nem hívtunk meg vidékrõl rokonokat, csökkentettük az eredetileg terezett létszámot. Mindenki megértette, hogy a baba fontosabb mindennél.
Ha félted a babát, szerintem egyáltalán nem fontos nagy lagzit csinálni, sõt esküvõt sem. Ha mégis, elõször menjetek el egy anyakönyvezetõhöz, kérjetek idõpontot, és hívjátok meg egy estebédre a szõk családot.
Ha viszont nagy lagzira vágysz, akkor elõször is várj még a szervezés kezdésével. Szeptemberben is lehet tuti jó esküvõt tartani, késõbb is. Az elsõ harmadban amúgy sem biztos, hogy szerencsés. Várd ki, hogy alakulnak a dolgok a pocakodban/dal, utána kezdj el szervezni. Ha kis esküvõ lesz, akkor könnyen és gyorsan megvalósítható. Sokmindent meg tudtok csinálni házilag. Pl. meghívókat, mert ált. a szebb, jobb meghívókra hosszú idõt kell várni. Mi személyesen hívtunk meg mindenkit, a meghívót volt olyan, aki csak az esküvõn kapta kézbe!
Javaslom menj fel a [url=http://www.eskuvo.lap.hu" TARGET="_top]http://www.eskuvo.lap.hu[/url] -ra. Ott találsz mindent, mi szem-szájnak ingere!
Mi elõször éttermet kerestünk. A felkínált idõponttal elmentünk a kiszemelt anyakönyvvezetõhöz. (Tudom ajánlani Szentendrét, ha bp-i vagy akkor is, nem zsúfolt, van helyük ált. és szentendre központjában van, valami frenetikus élmény, hogy nem füstölgõ kocsik közé a járda szélén tülekedve próbálsz bekászálódni a kocsiba, hanem egy hangulatos utcácskán az összes olasz és japán turista gratulál, körbevesznek az emberek. Képzeld, minket megtapsoltak a kávézóban ücsörgõ turisták! Szóval teljesen más hangulat volt, mint egy átlag pesti házasságkötésen. Persze minket nem kötött a templom.)
És amikor megvolt mindkét idõpont, meghívtuk a vendégeket. Persze azért nem volt ilyen egyszerû, mert az egyeztetések, ruhapróbák, nagyon sol idõt és energiát elvettek.
Errõl jut eszembe, hogy az sem mindegy milyen ruhád lesz, mert ugye az a pocak nõ, nõdögél, a ruhát pedig idõben le kell foglalni.
Á, nagyon sok ez így. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok a profilomban az emilem!
Solya