Sziasztok!
Én vagyok
Bár főleg "lapító"=olvasó üzemmódban.
Velünk sincs semmi különös.
Tegnap vettünk Kristófnak egy leesésgátlós heverőt. Úgy aludt el rajt este fél 10 fele, hogy nekem is rá kellett feküdnöm. Gondolhatjátok, hogy préseltem oda magam.
Reggel 7 óra fele nagy rohanás át a mi szobánkba.
Egyébként ahhoz képest, hogy másfél éves koráig kb. 5x keltem fel hozzá éjjel, most minden éjjel (néha 2 naponta) fent van.
Ennek én nem nagyon örülök, de nem tudok mit tenni.
Talán feltámadt benne a tudat, hogy akkor is velem(ünk) akar lenni?
Nagyon anyás mostanában. Csak én vihetem fel a lépcsőn lefektetni.
Tegnap mikor tankolni voltunk én mentem be fizetni. És amikor jöttem ki meglátott és felsikoltott, hogy ANYA! Ezt a férjem mesélte, nekem ugyanis nem mondja.
A játszótéren a gyerekekért van oda. Pár hete az egyik lánynak haza is kellett kísérni, mert nem akart jönni. Ez semmi, mert a kapunál sem akart elköszöni tőle, hanem visszament, megfogta a kezét és be akarta vezetni a házba. A furcsasága a dolognak a lány 14 éves ráadásul. De van egy 7 éves barátnője is.
Szilvi
Azért én örülök annak is, ha te nézel be
Sulis dolgokat nem irigylem.
Nora
Ha lesz időd ugorj be gyakrabban. A nyaralás szuper lehetett. Sajnos a miénk nem sikerült valami jól.
Anikó
Én nem küldtem semmilyen körlevelet tovább, de kaptam most végre egy meghívót. 105 ismerős miatt talán?
Zsu
Remélem mostmár szülésig nem kell kórházban lenned. Már csak 2 hónap! Hogy megy az idő, most irtad, hogy babátok lesz.
Viki, Heni, Éva, Kriszta merre vagytok?????
Ha kihagytam valakit, az azért van mert nagyon régen volt
Puszi mindenkinek:
Timi