Új privát üzeneted érkezett!

Viol! Ezt én is megtaláltam a cégregiszteren! Azt hiszem holnap meglátogatom a dokit!

KépKép
nicika

Andi(kenguru :D )!
Ágnes hagy pihizni?
Nem írtad milyen gyógyszert kapsz.Jutna neked is leves bőven!

Viol!
Köszi,hogy utánaérdeklődtél a vonalzónak.Ez ami van király!

Durva,hogy a Szonja egy percre nem ül el!Igaz,most láztalan(Nurophentől).
Olyan szivesen itthon maradnék vele a héten.Sajna mennem kell melózni. :cry: :cry:

KépKép
eszti76

Cajok,
Dorka sztem arra várt, hogy a mamija hazajöjjön a kórházból. Ma már 5ször szopizott... Nem akarom elkiabálni, de talán OK lesz. Vagy ha nem, akkor még mindig itt van a tápi, meg a pép.
Közben azon is gondolkodtam, hogy vajon nem ezek miatt utasította-e el a cicit, de elhessegettem, mert ezeket mind CSAK akkor kezdtem el adni, amikor már nagyon nem kellett neki a cici, és fostam, hogy nem eszik semmit. Szóval nem emiatt volt. De holnap úgyis menni kell védőbe, mert jön a gyerekdoki a havi vizsgálatra, megmondom neki, hogy nézze meg az ínyét, lát-e vmit, mert az én szememet nem pont erre találták ki...

KépKép
viol81

Viol, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztosan te is stresszesebb voltál anyud miatt. És ha nem is mutatja biztosan nem könnyű neki sem a műtét. Szülni jobb!

( A gyerekek mindent megéreznek. Mi rögtön elmondtuk, hogy mi történt a papával, bejöttek többször is meglátogatni és Márton azt mondta mikor meghalt, hogy "tudtam, hogy ez lesz a vége". Janka eleinte félt amikor betegen látta, de a halála napján meg akarta nézni, be is jött, elújságolta amit szeretett volna mondani és kikéreszkedett. Ágnes pedig végigaludta mellettem a kocsiban a temetési misét és a sógornőmmel a temetést. Tudta, hogy most inkább nem kéne sírnia.)

Eszti! Öntsd be a leveskét az egérbe!!!!! Várom :wink:
Nekem tetszett a Hanga név, a férjemnek meg a Kinga, de viszont nem, és Kanga sem lehetett :lol: :lol: :lol: (Ágnes:P )
Kenguruéknál így megy :wink:
Elhitte Ágnes, hogy levegőzik, olyan jót aludt az ajtóban :lol: :lol: :lol:

Nicika!
Menj csak el a dokihoz!
Mázlid volt! Jó fényképezést! :idea:

Kép
Kép
Kép
amica

30-án mikor találkozzunk? (de. du. ?????????)
Gondolkodtam én is a lakásunkon, csak ez sem valami nagy...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

jó régen jártam itt, nem is tudom miről van szó :(
Megpróbálok visszaolvasni (nehéz dolgom lesz)

Most éppen beteg vagyok, ma nem is voltam suliban.
Azt hiszem kicsit túl vállaltam magam, 45 órát tanítok egy héten.

Majd még írok, ha sikerült legalább pár napot visszaolvasnom.

Mindenkit üdvözlök
Zsanett
ábibaba

Eszti!Hát jobbulást a kis betegnek!!
És így,hogy még ilyenkor sem nyugszanak el még inkább nehezebben gyógyulnak!Levit sem zavarja ha 39-fokos láza van ugyan úgy pörög ezerrel!Hú nagyon guszti a leveskéd!!Olyan szép kislány Szonja!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vibriset megpróbálok majd elkapni ha megint ráakad!

Viol!Pakoltam a szekrénybe és elfelejtettem elrejteni erre ő már le is csapott rá!De terveim vannak vele mára! :D :D
Most épp Prodigy szól (ordít) apa nyiratkozik én meg itt ügyelek a Husira,mert burogatni készül amit nem engedtem meg neki és most hisztizik.
Ezt most elküldöm megyek apa haját ellenőrizni.
Vendég

amica!Oké!Előre is köszönjük szépen nagyon jók a mostanika is!Szuperek!!Nekem a tali délután lenne jobb,mert evi délben aluszikál!!

Nicika!Csatlakozom a többiekhez jobb ha doki látja.Bizti ami bizti!
Gratula ügyes voltál!í

ábibaba!Neked is jobbulástá!

Viol!Nagy hatással van rá a mamija!A dokinő úgyis megmondja mi a frankó a kiscsajnál!
Vendég

Köszi Gabó!
Jó szórakozást estére :wink:
ábibaba

Nekünk mindegy mikor lesz a tali.Délelőtt is és délután is ráérünk.

Zsanett!
Jobbulást neked!

Viol!
Hurrá!Cicire fel!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Na megint jó aktívak voltatok - mi meg...
Ma Vincével kipróbáltam a só-liszt gyurmát - hát nem túl sokáig kötötte le, de addig nagyon édes volt, amikor a kezével megmutattam neki hogyan kell golyót gyúrni - hangosan kacagott.

Nicika,
szerintem menj el feltétlenül és mihamarabb a dokihoz - nekem komoyl gátvarrat gyógyulási problémáim voltak a szülés után és felmerült, hogy nem bírom a felszívódó varratot - de nem derült ki, hogy ez igaz-e - lényeg, hogy engem csak az antibiotikum tudott rendbe hozni :? , de az 4 nap alatt minden korábbi - 10 hetes -szenvedésemet megszüntette.
A tescos gyerekülést én említettem, most nincs fotóm és nem találom neten, de Juanita gyerekülés és rosszul emlékeztem - 3500 Ft volt. EZ egy kicsit több, de tényleg jó.

Vero,
nekem nincs annyi tapasztalatom a fagyasztásban, de szerintem a krumpli egyszerűen nem finom fagyasztás után - ezért , ha belefér, én nem fagyasztanám - a főzővízzel amúgy - mármint kevéssel - már turmixolható, csak figyelni kell, hogy nagyon rövid ideig, mert különben ahogy írtad ragacsos lesz - mert kicsapódik a keményitő.

Eszti, jobbulsát SZonjának!!
Amica, Neked is!
Ábibaba, Neked is!

Gabó,
remélem, jól szórakoztok :lol:

Ha egyedül lesztek, nem hívsz oda egy barátnőt? Az az igazság, hogy ha hosszabb időről van szó, én mindig megpróbáltam(lok) valakit idecsábítani - de csak azóta, amióta Vince van.
KOrábban nagyon szerettem egyedül lenni, de mostanában még pocaklakóval is valahogy anyátlanabbnak érzem magam. :roll:

Viol,
tényleg lehet, hoyg Dorka érezte, hogy kicsit izgulsz.

Most már majdnem teljesen jól vagyunk. Ha péntekere teljesen jól leszünk, meglátogathatunk? Persze, ha nem jó, akor máskor, meg talán 30-án találkozunk.

Lányok, nekem az rémlik, hoyg a GYíkban az a dolog délelőttönként van.
Katus tudja talán.

KépKép
KépKép
esztermami

Nicika,
itt megtalálod a biciklisülést képpel, leírással - előre szerelhető, női vázra. A férjem mégis iskeresen fel tudta szerelni a saját bicikliére és boldogan használt(j)ák Vincével - csak ne lenne ilyen hideg...

http://www.bellelli.com/segbici_03.html

KépKép
KépKép
esztermami

Nicika,

a fenti oldalon a sárga Juanito - amit a tscoban lehetett kapni pár hónapja. Persze, nem biztos, hogy még mindig van.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,ez nagyon jó hír!

Szegény kis Szonja!De sajnos ez van amíg ovisok.Folyton visszafertőzik egymást.Jobbulást neki!

Ábibaba,gyógyulj meg te is!Épp ma gondoltam Rád,hogy teljesen eltűntél!45 óra?Soknak tűnik...Hogy jön össze ennyi?

Niki,gratulálok!Mi is nyerhetnénk egyet...

A 30adikáról annyit,hogy ha a GYIKba megyünk az délelőtt van csak,nem?

Ma Apa este 6ra ment dolgozni.Úgy gondoltam az lesz a legegyszerűbb,ha megfürdöm Bencével együtt.Alig hogy beültünk a kádba,hisztizett a ciciért :shock: :D ,úgyhogy odavettem.Annyira jól érezte magát,abba se akarta hagyni :D Gondolom kicsit úgy érezte magát,mint az anyaméhben :D

Kép

Kép
hajnus

A GYÍK-os tényleg délelőtt van :P

Viol, arra gondoltam még, hogy talán Dorka azért szopik éjjel jobban, mert nyugi és sötét van, világosban meg már minden izgi neki. Hamarosan mászik majd, felül..., akkor pedig mindent szeretne majd csak nem feküdni. Próbáld meg ölben szoptatni, akkor kicsit tudod tartani és közben beszélhetsz hozzá, rádnéz, foghat is dolgokat.
Bocs ha okoskodom, de feküdni nem nagyon szeretnek ha már tudnak mást is :lol: :lol: :lol:
Írd meg priviben, hogy melyik doki jár haza rendelni :wink:

Eszter! Emlékszem pár hónapja nekem is csak esténként a kádban volt időm arra gondolni, hogy gyerek van a pocakomban :lol:
(Mialatt nem voltatok itthon vissza kellett mondanom az idei ami-s előkészítőt. Nem tudok még kb 8alkalmat sem elvállalni a három kölyökkel.)
A krumpli tényleg csak frissen finom :wink: , olyan éhes vagyok, most minden ennire ráharapnék.

ÁbiZsanett, gyógyulj hamar!

Kép
Kép
Kép
amica

Most látom,Eszter is írta,hogy ott délelőtt van :D
Mi újság Eszter,mindegyikőtök egészséges?? :D

Kép

Kép
hajnus

Szia Zsanett!

Jobbulást!!! Gyógyulj meg hamar!! :)

Cajok, az az igazság, hogy én úgy érzem totál nem izgultam, hogy mi lesz anyuval - na ezt most ne szó szerint értsétek - mert tisztában voltam vele, hogy semmi. Megtörtént a dolog, őt sem viselte meg lelkileg. Neki is nyugta volt tőlem picit és nekem is tőle... :)

Nekem a 30-ai héten csak a délelőtt lenne jó, mert Gábor újra két műszakban nyomja :? és azon a héten délutános lesz, vagyis délelőtt van kocsim. Vagy még az a másik lehetőség, hogy apuék kocsijával megyek be, de azt meg nemtom mikor ér haza melóból. Ma olyan 3 körül, de ez változó.

Eszter,
nekem a péntek jó! Sőőőt, Katus és Erika, de még Gabó is említette, hogy eljönnének. Katus és Erika lemezeket hoznak, Gabót meg a kíváncsiság hajtja. :)
Egy évesen sztem a golyóformálás tökéletesen elég! :D Ha még tetszik is neki, akkor pláne! :)

KépKép
viol81

[quote="amica"]
írta:
amica
Viol, arra gondoltam még, hogy talán Dorka azért szopik éjjel jobban, mert nyugi és sötét van, világosban meg már minden izgi neki. Hamarosan mászik majd, felül..., akkor pedig mindent szeretne majd csak nem feküdni. Próbáld meg ölben szoptatni, akkor kicsit tudod tartani és közben beszélhetsz hozzá, rádnéz, foghat is dolgokat.

Bence is mindíg játszik valamivel a nappali szopi közben :lol: Különben már uncsi lenne :lol:

Kép

Kép
hajnus

Eszter,bocs :oops: ,most vettem észre,hogy már írtad hogy vagytok :oops: Hiába,hát,már fáradt vagyok... :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Andi,
áááá, nem okoskodsz!!! :) Én bárkitől bármilyen tanácsot, észrevételt szívesen veszek, hisz nekem Ő az első zsebibabám és sok mindent nemtok még...
Lehet, hogy az is benne van a szopiban, amit írtál, hogy sötét és nyugi van. Meg van, amikor tényleg nem is nagyon van ott, fel sem kel igazán. Ha nappal van, nem is az a baj, hogy mással foglalkozik, hanem teljesen elutasított, megfeszítette magát és keservesen sírt. Próbáltam ölben is - nem úgy szoktuk - gondoltam hátha, de ugyanaz. Fogtam az ölemben, de teljesen meghajlította magát, alig tudtam megtartani. De ma már tényleg jobb volt a helyzet, kipp-kopp.

Hajnus,
hűű, ez jó lehetett! :) Még emlékeznek, milyen jó is volt odabent... :)

Na én meg egy Baba-bögrét nyertem. Baba sampont és tusfürdőt használok és most a tusival lehet nyerni. Sima árú sms-t lehetett beküldeni, és minden 10. beküldő bögrét nyer. Én is. És pályázhatok a fődíjra, a 100.000,- Ft-os Kika-utalványra is.
A bögrém ugyan kisebb, mint egy fényképezőgép, de olyan izgi! Mert én még igazán sosem nyertem semmit.

KépKép
viol81

Viol!

Szuper! Gond lenne, ha kb. 2 óra körül élnénk oda? és kb. fél 5-ig érnénk rá - ezalatt kezelik az uramat :lol:

Katus, Erika, Gabó ki jön még?

Hajnus,
Bencének az nagyon jó lehetett! Vince mostanában úgy megbámulja a cicieimet, ha öltözni lát... :P jó, hogy megint hatalmasak... :oops:

Amica,
gyógyulj meg mihamarabb! Biztos vagyok benne, hogy el fog jönni az idő, amikor már Ágnes is akkora lesz, hogy Te fogsz meglepődni, hogy mennyire önállóak :)

KépKép
KépKép
esztermami

jó éjt! Kép Vince még náthásan

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter,
nekünk jó a kettő körül! :)

[quote="Eszter"] írta:Esztergy megbámulja a cicieimet, ha öltözni lát... jó, hogy megint hatalmasak...

Én a férjemen látom az elkerekedett szemeket! :D :oops: :D Na jó, ez csak vicc volt, ő már megszokta a látványt, mellesleg mindig el voltam eresztve. Én nem igzaán örülök neki, de ezt adta a természet!
Most a napokban, hogy Dorka nem ürítette ki teljesen... Kééész voltam. Nappal is fejtem, de ugye ők jobban kiszívják, minthogy mi ki tudjuk fejni. Szóval előfordult, hogy már tök sz@r volt...

KépKép
viol81

Eszter,
Vince gyönyörűűűű!! :P :P :P Istenem, azok a pofik!!!! :P :P :P

Jó éjt, megyek én is, nemsokára megjön Gábor.

Sziasztok! :)

KépKép
viol81

Sziasztok lanykak!

Tudom, tudom, mar megint ugy eltuntem, de egyszeruen meg olvasni sem volt idom, vagy energiam. Nehanapjan atfutottam a kepeket, de egyszeruen nem volt erom irni. Annyira lemaradtam mar. :(

Kozben persze betegek is voltunk, a Bencen egy hasmeneses virusos dolog futott vegig, pont a szulinapjara gyogyult meg, igy tudott enni a tortajabol.

A Balint a hisztikorszakat eli, ALLANDOAN az olemben ul amikor ebren van, nem tudom mi tortent, de nem lephetek ki a latoszogebol. Folyton rosszalkodik, nem fogad szot stb. Nem tudom, de a Bencenel nem emlekszem ilyesmire, vagy nagyon konnyen es gyorsan felejtek csak? :?:

Viol,
Koszi az emilt, es a hianyolast. Nincs semmi baj, csak nem volt idom. Pedig annyira szeretnek en is mindenhez hozzaszolni! Tudom, mindig azt igerem, hogy majd most, aztan megint nincs idom. Nade majd most! :D

Kicsit utana kene olvasnom a dolgoknak, mert aztan olyanokat kerdezek amiket mar irtatok.
Igerem igyekszem kepbe kerulni, es jovok hamarosan! Puszi!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!!
Én se voltam egy napig,de Ti nagyon pörögtetek,jo sokat irtatok...hozzászolni én se fogok tudni mindenhez :(

Először is a betegeskedőknek szivből jobbulást kivánok....már itt lenne az ideje!!! :shock: :?

Hajnus
Nagyon jo lehetett ez a fürdetős szopis sztori..olyan meghitt... :wink:
Megvolt az Isti bulija????Mi most készülünk a RÉkáéra,pénteken lesz...most megyek bevásárolni apával.

Esztermami
ez a sogyurma jo ötlet,mért nem nekem jutott eszembe... :cry: :wink:
hamarosan mész az uh-ra,olyan kiváncsi vagyok már én is!!Hát még Te ,ugye?
Nittával mi van,nem jelentkezik :?:

Gabó
annyira csipem ezt a nyilt temperamentumodat....én pont azellenkezője vagyok ilyen téren(igazi bak),de jó hogy Te ilyen vagy!!Apának is felolvastam.Azt mondta,nem semmi csaj vagy....férjed birja a tempot???Szerintem ha ilyen sokat vagytok együtt,hamar kopogtat a gólya....

Viol
örülök,hogybeindult a szopi,de azért nem akarom elkiabálni.Lehet tényleg az idegesség (azért ha közvetve nem is volt benned)de átragadt rá!!!Azért mégiscsak történt valami a családjával... :shock:

Megint dumcsiztunk apával a gyerek témárol...Arra az álláspontra jutottunk,hogy nem vagyunk ellene,megleszünk ugyis,meg igy is.A kérot ugyis le kell cserélni,ha jönnne a baba,akkor már motiváltabbak is lennénk talán a lakáseladásnál.Most még nem lelkesen csináljuk az eladásosdit,mert szeretünk itt... :wink: Értitek ezt??
Na talán még tudok ma jönni,csak az a helyzet apa itthon van szabin 2 hétig,és ilyenkor nehéz kimozditani innen.. :evil:
Vendég

Szép napot!

Eszter,Vince tényleg gyönyörű! :D

Rik,majd vasárnap lesz,mert a férjem most minden nap 12 órázik,ennyi gyerekhez ki kell hogy pihenje magát! :lol: :lol: De már nagyon várja,megírtunk egy rakás meghívót.Ma felsorolta milyen rágcsálnivalókat vegyek...Tortát sütsz vagy veszitek?Én sütök.

Kép

Kép
hajnus

Drága Kicsi Alíz, Boldog 9 hófordulót kívánok! :)

KépKép
viol81

Hellóka!
Jaj nyelves csókot akart adni a Levi!!!!! :lol: :lol: Kidugtam a nyelvem erre ő is az és jött felém!!! :lol: Most épp pörög a Misi Mókusra! :lol: :lol:

rik!Köszi ari vagy!Igen én ilyen vagyok/voltam és bírom magam ezért!De viszont van már amiben meg nem vagyok ilyen nyílt!Ez van! :lol:
Férjednek üzenem,hogy nem vagyok ám szexmániás mielőtt félre értené csak imádom!Apa pedig sajna nem mindíg birja a tempót!De így is megvagyok elégedve!
Az esti szextúrából reggeli lett.Este le lettem állítva mondván gyereket akarunk és legalább egy napot kikéne hagyni!Így duzzogva befordultam és alukáltam!De reggel édesen lettem felébresztve!
Akkor most ráálltatok a tesóra megint?Hajrá!!!! :lol: :lol:

Eszter!Örülök,hogy jobban vagytok!!Nagyon cuki Vince és olyan szép baba!! :) :) :) :)
Tőlem kérdezted,hogy nem hívok-e ide valakit ha egyedül leszünk?Ha igen akkor én szoktam bemenni a barátnőmékhez és haza hoznak!Az az igazság,hogy kicsi a hely és nem szívesen hívok meg ide senkit.Nem mindha kosz vagy ilyesmi lenne,de mégse.Inkább én megyek csavizni!Majd ha elköltözünk nagyonn kéróba akkor lehetnek buli. :o :)

Viol!Nagyon ügyi vagy én még nem nyertem semmi!Engem elkerül Fortuna,hogy ott egye meg a rossebb! :twisted: :twisted:
A lányok mikor is mennek hozzád?Hányadikán?Én jövő hétvége fele megyek haza ha az idő is úgy engedi!
Nagyon szuper,hogy Dorka szopizik rendesen!KOPP-KOPP

Ági!Épp ma akartam neked itt énekelni,hogy hol vagy!!
Levi is ilyen tájba kezdte el a hisztit aztán jöttek jobb és rosszabb időszakok.Most épp rosszabbnál tartunk megint!
Bencének utólag Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!
Volt buli?
Vendég

Én is csatlakozom Violhoz!!Boldog hófordulót kis pöttöm!!
Vendég

Most nezegettem a születesi kepeit Laranak, olyan hihetetlen, hogy mar mindez 9 honapja volt. Szeretnek egy kepet feltenni Nektek!
Ilyen sötet haja volt! :) Kép 2 napos Lara

Kép
Kép
reni76

Reni!Ezt a képet nem is láttam!Milyen hihetetlen ugye?Csodaszép!
Vendég

Alizka BOLDOG 9 HOFORDULOT !!!!!!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Képzeljétek éjszaka kifakadt az a bigyó a gátvarrat alatt. Most szinte alig érzem. Mindenesetre azért mégis elmegyek a dokihoz!

KépKép
nicika

Aliz babának én is boldog 9. hónapot kívánok így pocin kívűl is!

KépKép
nicika

Eszti!
Köci az infót a bicajülésről! Nagyon jól néz ki! Pont jó lenne nekem! Majd megnézem Tescoban!

KépKép
nicika

Viol!13 csm. pelusom van eddig!!
Vendég

Gabó! Ha Viol megtelt pelenkakóddal nekem is teszel félre????????

Alíz 9hónapos, Márton meg 5éves :D :wink: :lol: :wink: :D
(csak nem tudja és nincs itthon... :cry: )
Na de majd hamarosan ünnepelünk!

Kép
Kép
Kép
amica

...akkor nem fagyasztok krumplit, végül is az meg tudom főzni minden nap is. Majd fagyasztok hozzá husit, meg más főzeléket.

Még ezt találtam hozzátápiról, ugyanaz a Rózsa Iboly szoptatási tanácsadó írta:

[quote]6 írta: hónapos kor előtt semmiféle hozzátáplálás nem javasolt, mert nem érett a babád emésztőrendszere. (Ez független attól, hogy anyatejet vagy tápszert kap.)
A banán, mint általában a déligyümölcsök, itt a mi éghajlatunkon okozhat allergiás reakciót, bár azt nem tudjuk pontosan, hogy maga a gyümölcs okozza, vagy inkább az a vegyszer, amivel a héját kezelik a tartósítás érdekében.

Érdemes egyszerre csak egyféle étel bevezetésével próbálkozni, lassan, óvatosan, fokozatosan emelve az adagot. Több, már kipróbált ételt lehet keverni.

Jobb, ha házilag készített ételeket adsz neki, a bébiételekben sok olyan összetevő is előfordul, ami nem való neki. Sajnos a bébiételgyártó cégeknek nem érdeke, hogy minél később kezdd el a hozzátáplálást, így fütyülnek a nemzetközi megállapodásokra és már 4 hónapos kortól ajánlanak ételeket, sőt olyan élelmiszereket is beletesznek, amelyek köztudottan allergizálnak. Pl. az aprómagvas gyümölcsök.

Nem az a leglényegesebb szempont, hogy melyik ételt mikor vezesd be, hanem inkább az, hogy melyiket mikor NE vezesd be!

Boldog szülinapot Márton és Bence!!!!
Boldog hófordulót Alízka!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!!
épp irni akartaam most nektek,de a Gyula elkezdte felvilágositani a Rékát,beszarás,ugyhogy inkább figyizem őket.Majd késöbb irok.
(ezt hallom a Rékátol:Ennyire buli ez???) :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
Vendég

Bence,Márton:boldog szülinapot!
Kép
Alíz:boldog hófordulót!
Kép
Aztán Lara jön! :wink:

KépKép
eszti76

amica!Természetesen igen! :D :D

Boldog szülinapot Márton!!!

rik!Élvezi a kiscsaj mi?Miért apa világosíja fel?Miért nem te?Nem mindha baj lenn,hogy ő!!Engem annó senki sem világosított fel!Csak annyi volt,hogy a suli jött egy nőci elmutogatta a kotonokat és kicsit dumált róluk.
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Olyan aranyosak vagytok, köszönjük a gratulációkat. Hihetetlen, hogy már 9 hónapos!!!

Márton, Bence, BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk nektek!!!!

Mi jól vagyunk, kicsit eltűnve igaz. Győrben voltunk, hétfőn meg elkezdték a fűtést és iszonyú zajos, próbálunk sokat lennt lenni. Most csönd van, Alíz alszik, remélem nem keltik fel.
Meg ami még nagyon lefoglalt mostanság, a Peti új munkahelyet keresett magának, és elég izgalmas volt. Több helyre elment, mert Ausztriában úgy szokás, hogy egy próbanapot kell dolgozni. Aztán végülis Eisenstadtan sikerült megtalálni az "igazit".
Az előző helyén a nyár óta csak részmunkaidőben foglalkoztatták, és igaz tök jó volt, hogy sokat volt itthon, de hát anyagilag az nem volt frankó.
Most a egy olyasmi boltban van mint a Metro, megrendeléseket állít össze. Eddig tetszik neki, az ott dolgozók 70%-a magyar. Többen járnak együtt Sopronból, az is tök jó. Majd meglátjuk, remém beválik.

Na ennyit rólunk, most pedig visszaolvasok.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, nekünk a pesszáriumot is megmutatták. Azóta is ámulok rajta, egy úszósapka kutya füle hozzá képest. :lol: Vagy a maiak már kisebbek??? :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hülye vagyok, a legfontosabbat meg elfelejtem!!! Pedig annyit gondolok rá!!!

Zsani, gratulálok nektek az ikrekhez!!!! Nagyon szuper!!! Volt nálatok iker a családban?? Vagy ez csak úgy jött???
Rókakomák vannak még????

A nővéremnél pont ugyanígy van. Volt egy kislányuk, aztán a nővérem rábeszélte a sógort egy másodikra(ő nemigen akart) és született még két lány. Tréfásan megjegyezte, hogy lassan tamponra fog keresni. :lol:

Remélem nálatok majd egy kisfiú is lesz!!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Márton ,Bence Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!
Alíznak boldog 9 .hónapot!
Nercsi!Köszönöm.Igen kiderült apa családjába vannak ikrek.Ma van először,hogy nem hánytam :) hát remélem igy marad.Én kislány párti vagyok de ha már kettő lesz ,akkor nem bánnám ha kisfiú lenne az egyik.De csak egészégesek legyenek!
kola2

Reni!Nagyon szépek vagytok a képen! :P
kola2

Nercsi!Hát nem tudom,hogy azóta kisebb lett-e!! :lol: :lol: :lol:
Szupi,hogy sikerült neki az "igazi"állás!! :lol: :lol: :lol:
Elkezdték már az ablakok cseréjét?
Ez a tamponos beszólás jó!! :lol: :cry: :cry:

Kola!Na talán abba marad hányika.Aztán kezdheted élvezni!!
Nálunk itt úgy van,hogy az ikreseket a főorvos autómatikusan befekteti a 29.-héten.Otthon,hogy van?És itt csak 3 nődokinál lehet ikreket szűlni!
Vendég

Azért apa világositotta,mert én irni akartam nektek,de közbe aRéka nekiállt itt a suliba terjengő "dugásrol" tárgyalni az apjával.Erre a Gyula meg megmagyarázta neki a lényeget,meg azt hogy azt nem ugy hivjáj,hanem szeretkezés.Ja és az terjengett a suliba,hogy a fiu a fiuval .Na azért azt nem lehetett hagyni.De szerintem még nem fogta fel,mert én anno akkor anyámtol elkezdtem undorodni.Ő nem teszi,tehát nem érdekli még,és ez igy jo. :wink:

Zsani
Örülsz már neki ugye szivedből???Jo lenne ha nem hánynál többet!!kopp-kopp!!!

Én is csatlakozom a szülinapos jokivánságokhoz!!!!!!Éljenek sokáig a babók!!! :lol:
Vendég

sziasztok
cajok!

boldog szülinapot fiúk és boldog hófordit alíz!

és a betegeknek hamar gyógyulást!

andi
nagyon ráérsz!!! :wink: látszik,hogy nincsen sok gyerek otthon,olyan sokszor írsz :lol: :lol: :lol: .remélem a gyógyulásod is ilyen jól megy!!!
én tegnap este még vasaltam is,a sok ingről mindig eszembe jutsz :roll: :lol: :twisted: ma meg előszedtem a téli cuccokat(tele volt a fotel a ruhákkal),most meg csak bedobáltam a kisszobába,mert délután megyünk vásárolgatni,majd holnap felpróbálgatják mi jó-mi nem.de úgy tűnik nem kell vennünk semmit(szerencsére :idea: )

eszter
klassz a csizma,mi mírának renos csini csizmát vettünk,de nem vízhatlan,így csak szárazidőben hordható.igazából nem is kell,mert van vízhatlan bakija,de olyan szép volt,így hazajött velünk(meg majd jó lesz zozinak is :wink: -mi már csak így vásárolunk,szecső igazi fiús rucijai meg mennek sopronba majd mártonnak)

esztermami
szép picifiad van,de már magadról is tehetnél fel képet,mert a lányok annyira dícsértek,hogy nem is olyan vagy,mint a kisképen-szóval kíváncsi vagyok rád(igaz már nemsokára személyesen is találkozunk,de nem bírom ki addig :wink: )

tali:nekünk is mindegy délelőtt,vagy délután,de a gyík-ot délelőttre írtátok.ha meg megszállunk valakit,akkor mindegy

zsanett(ábi)
épp már hiányoltalak-én mostanában legtöbbször csak olvasok,időm már nem nagyon van írni,de hiányoztál.főleg,hogy elolvasgattam az első pár oldalt,amikor elkezdtétek.rékára is ráismertem!!! :P :P mi van velük?gondolom dolgozik,gyerkők meg ovisok.táncsics utcán laknak még?mert el akartak költözni,ha jól emlékszem?! :roll:

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?