Új privát üzeneted érkezett!

Numato
sajnos a hsg után nekem is késett rendesen,nem keveset,szerintem ez mindenkinél más,kinek hogy viseli a szervezete.persze azért drukkolok hogy más legyen a dolog mögött :D

Zsókucinak nagyon gratulálok,aztán nagyon vigyázz a picikre.

Kriszti,
szomorú a kiskegyed,olyan jó volt ott látni a nevem,de hát ez van...
jobbulást neked

Lukrécia drága
nemsokára indulok feléd :D :D ,aztán jól megkinoztatjuk magunkat.
puszi

bibar

Sziasztok!

Zsókuci, nagyon nagyon GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: !!!! ez ám a jó hír, csak így tovább :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kriszti, remélem gyógyulgatsz!!!próbálj meg pihenni,ha tudsz! mielőbbi gyógyulgatást kívánok neked, és kellemes estét :wink: :wink: :wink:
köszönöm válaszod, háát, nem ismerem edua történetét, de nem zargatnám, ha kényes a téma...most nem értem, neked minden ugyanúgy volt hsg után, bibarnak pedig késett...de az már majdnem egy hónapja volt...na mindegy, majd kiderül, de ez a bizakodás olyan rossz :cry:

bibar, neked mennyit késett hsg után?
numato

Hello Lányok és kispapák!

Zsókuci!!!!!

De jó!!!!!!!
Gratulálok a két kismanóhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon vigyázz magatokra!!!!!
Tessék ikres vonalzót csinálni!
Akkor ma már minden rendben volt a folyadékkal?

Kriszti!
Jobbulást Neked! Nem csodálom hogy elkapott ez a nyavalya ha ennyit hajtottál az utóbbi időben.

Numato!
Én már sok esetet hallottam amikor HSG után rögtön teherbe esett valaki, szorítok hogy Nálad is ez legyen.

Csajok!
Mit hallottatok arról hogy megszűnt a szabad kórházválasztás elsejétől? És mindenkinek oda kell menni ahová körzete szerint tartozik?
Hát én nagyon nem akarok Siófokon szülni. Csak a 2005 évre 4 műhibaperről tudok.....
lanett

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, iszonyatosan boldogok vagyunk! :D:D:D

Kriszti,
neked külön is köszi, hogy beraktad a két szivecskét a táblicskuba! :D Olyan helyesek egymás mellett. :D Ha hazaértem, lesz kép is, ígérem, de ma délutánra jöttem, és ezért 8-ig vagyok...

Bibar,
ígérem, vigyázok Rájuk! :D

Numato,
remélem nem csak bizakodásról van szó Nálad :D Szorítok nagyon! :D neked is nagyon köszi! :D

Lanett,
köszi:D és naná, hogy csinálok ikrek vonalzót, amint tudok :D

Amúgy eredmények:
szuper minden eredmény, az elmúlt napokban sikerült többet pipilni, mint innom, és ez nagyon jóóó :D A véreredményem tökéletes, azt mondta, hogy olyan, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, úgyhogy ma már nem is kaptam infut, és jövő hét szerda-csütörtök környékén kell mennem majd UH-ra :D:D:D:D Folyadék még van amúgy, de mivel nem okoz semmilyen panaszt, így valószínűleg a hetek múlásával fokozatosan fel fog szívódni :D

Húúú, de boldog vagyok! :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
De szuper,ennél jobban nem is alakulhatott volna!!!!Nagyon sok gratula,vigyázz magadra.

Lányok,ma kezdtem adni magamnak a puregont,ugyhogy beindultak a dolgok,szorítsatok! :D Szeretném folytatni a babawesőt,amit Zsókuci indított....

Bibar!
Choriogonadotropium alfa.Ez a hatóanyaga.Mi a véleményed?Szerintem ez az.Puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Az újak még nem ismernek, a régiek meg talán még emlékeznek rám.

Először is!

Zsókuci :D
Hát nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök nektek, mert már igazán rátok fért ez a sok jó hír!!!!!! De aztán vigyázni ám!!!!!!!!!!!!!!! Puszi!

Lanett :)
Így ismeretlenül is gratulálok neked és nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok!

Kicsit felkeltette az érdeklődésemet, amit a múltkor és most is Z.ügynökkel kapcsolatban írtatok.
Ha leveszik 1-re a lombik támogatását, akkor mi már labdába sem rúghatunk a férjemmel, mert már kihasználtuk.
De azért bízom, hogy inkább a 3-at szavazzák meg!!! :D

Mindenkinek sok-sok sikert kívánok!!!!
manda

Sziasztok,

az ígért UH-kép Kicsibogyókról! :D:D:D

Jobb oldalon a két kis pötty (petezsák) azok ŐK! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Zsókuci, nagyon szépek a "Kicsibogyók"!! Vigyázz nagyon magadra!
Numato, én hsg után egy jó kis gombás fertőzést szedtem össze. Ellenben időre megjött utána. Viszont nagyon sok olyan hírt hallottam, hogy hsg után pik-pak összejött a baba! Nagyon-nagyon drukkolok!!! Egyébként ha jól látom, egy kerületben lakunk :)
süni76

Zsókuci :D :D
Két kis picurkád van? :D Ez nagyon jó hír nagyon örülök Nektek!!

Lanett :D :D
GRATULÁLOK Neked is és remélem Zsókucival és Veled tényleg elindult a babaeső...
A következő ha jól látom Lukrécia??

Kismoni
kismoni

Jó reggelt lányok!

Zsókuci, ez a fotó csodálatos, nagyon édesek :lol: :lol: szívből gratulálok,nagyon jó, hogy boldogok vagytok, így tovább!pihenj minél többet :wink: én nem bízakodom, nem merek :oops:

Süni, te merrefelé laksz? én Rákoshegyen, vasútállomástól nem messze.

Lukrécia, én drukkolok, milyen a puregon? kitartást :wink:

Lányok,köszönöm a drukkokat, egyelőre a helyzetem változatlan, azt várom, h végre megjöjjön, és elkezdhetjük a stimulációt, tudom, ez hülyén hanzgzik, de legalább tudnám, h minden oké... :wink:

puszi

numato
numato

Lanett én hallottam erről a kórházasdi balhéről, sajnos tényleg igy van. Nekem is anyósomhoz be kellett ideiglenesen jelentkeznem a 11. kerbe, hogy ott szülhessek a szent Imrében ingyen. Mert nem arról van szó, ha jól tudom, hogy nem szülhetsz máshol, csak annyi, hogy akkor amig bent vagy a kórházban fizetned kell naponta. A szent Imrében napi 3-4 ezer Ft-ot ha jól tudom.

Lukrécia szorítunk neked :) Zsókuci ikresmami megindította a babaesőt :)

Manda :) Hát én remélem a régiekkel nem cseszenek ki és nem veszik el a lehetőséget. Amugy én is remélem, hogy 3 lehetőség azért marad.

Zsókuci itt is gratula az ikrekhez :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Sziasztok!

Először is Lanett és Zsókuci szívből gratulálok nektek!!! Olyan jó látni, hogy végre beindult a babaeső! :D :D :D

Lukrécia, mindent bele! Szorítok, hogy minden rendben menjen, és kiválóan reagálj a Puregon-ra! Mikor kell menned uh-ra?

Bonya, veled mi újság?
(Millió drukk és babatapi a közös ismerősnek!!! :D )

Chesti, hogy érzed magad? Nem akar még kibújni a picúrka?

Numato, hogy vagy? Még mindig nincs semmi? Nem lehet hogy mégis baba lapul a pociban???

Lányok, van egy kis problémám, légyszi segítsetek! Ebben a hónapban a ciszta miatt nem lehetett elkezdeni a 2. inszemünket, azaz a stimut, de Zeke azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk. Próbálkozunk is, de az a gáz, hogy az utóbbi időben (a ciklusom kb.12 napja óta) együttlét után van egy kis vérezgetésem. Nem vészes, de azért van. Ma vagyok a 16. napon, és ezt a tünetet tegnap is tapasztaltam. Ez mit jelenthet? Valami bajom van? Szerintetek visszamenjek ezzel Zekéhez??? Elvileg csak akkor kellene mennem, amikor megjön, de nagyon idegesít ez a dolog... :cry: :cry: :cry:

Mamm
mamm

Sziasztok!

Mamm, szerintem el kellene menned mielőbb Zekéhez, saját megnyugtatásod miatt.De ez csak az én véleményem :wink:
köszi kérdésed, még semmi, de aggaszt, hogy fáj a derekam kicsit, és fájdogál a hasam,mintha meglenne,de mégsincs semmi.Ez vajon mitől van? mégiscsak a hsg lehet az oka?de akkor eddig miért nem volt semmi?annak a vizsgálatnak már 1 hónapja lesz...tehát valószínűleg én is dokinál fogok kikötni,csak várok még néhány napot, hátha történik vmi....ha nem,tesztelek újra, hátha pozitív lesz,amit erősen kétlek :oops: :cry: :cry:

Lányok, bocs ha agyonzargatlak Titeket,de olyan fura....

numato
numato

Numato, nekem, amikor összejött, a 35. napon mentem a BMC-be, és már azt hittem, hogy valami bajom van, szó szerint, mert a tesztek sorra negák lettek. De az ottani vizeletteszt kimutatta. El sem akartam hinni, hisz abban a hónapban egyáltalán nem ügyködtünk tudományosan (pl. napok számolgatása, hagyományos póz, majd gyertyaállás, nem rohanni a fürdőbe utána :oops: ) egyszóval nem akartam elhinni. Mikor az első UH-n mégsem látszott, elsőre naívan arra gondoltam, hogy talán nem is voltam terhes, csak bebeszéltem. Persze azonnal potyogtak is a könnyeim, hogy én akkor biztosan csak azt hittem, hogy terhes vagyok.
De nem, mert kiderült, hogy igenis ott van, csak sajnos méhen kívül.
Már teljesen túl vagyok rajta, szerencsére lelkileg is, testileg is! Nem rossz beszélni róla, főleg itt nem, csak az a furcsa, mintha sosem lettem volna még terhes - és olyan távolinak érzem, hogy egyszer az lehetek.
Na, bocs, csak előjött.
Szóval, én a helyedben mennék a BMC-be, és ha lesz miért, örülnék, de nagyon!!!! Ha mégis más van a dologban - bár kívánom, hogy baba legyen - akkor is biztosan segítenek.

Mamm, nekem is volt ilyen, pecsételgetős hónapom, de nekem az aktuális menses után elmúlt. Nem akarok butaságot írni, de nem progihiányt jelent? Persze ez már tényleg orvoshoz tartozik. Ha cikluskezdéskor úgyis mész a BMC-be, szerintem ráér addig. De persze ez csak egy vélemény.
edua

Helló lányok!

Először is köszi a drukkokat mindenkinek.Pénteken megyek és megnézi a doki hogy indultak be a dolgok,aztán elkezdhetem a merionalt meg az orgalutránt is.(Remélem) Izgi.

Numato
Elhiszem,hogy most izgulsz,nem tudok sok okosat mondani,nekem a hsg után normálisan megjött,szerintem tesztelj még,aztán menj el lassan a dokidhoz,a héten mindenképp.

Mamm,

nekem is volt ilyen két hónapja,megvártam azt a ciklust és következő hónaptól nem volt.Nem tudom mi lehet ez,de ha nagyon idegesít,kukkancs be a Zekéhez.Szedsz valami gyogyót a cisztádra?Nem lehet,hogy attól van?

Lanett,

Mizu,miért nem jelentkezel??Kíváncsi vagyok hogy érzed magad.Puszi

Zsókuci!

De szupi hogy két kis lakód van!Szupi az uh kép!!

Sziasztok!

Kép
lukrécia

Sziasztok lányok!! :D

Látom pörögnek az események szépen!!

Zsókuci!! :D Most mit is mondjak????Nem lehet szavakban kifejezni
,nagyon szorítottam neked(is).GRATULA AZ IKREKHEZ!!!!!!!!

Lanett!! :D Neked is sok Boldogságot a picikhez!!Ügyes vagy!!
Szóval, eljött az idő hogy a BMC-be menjek a babócáimért!
Pénteken megyek az első UH-ra, hogy megnézzék mi a helyzet odabent.
Üdvözlet mindenkinek!!
Brigi :D

Krisztikém! :D

OLvastam, hogy beteg vagy, jobban vagy??Jobbulást!!

Estrella??Hogy vagy??Pusszancs!! :D
brigii

Hello Lányok!

Tegnap du óta nem volt netem :twisted: , már kezdtek elvonási tüneteim lenni.

Zsókuci!
Nagyon édik a kicsibogyók!

Hajrá Lukrécia és Brigii!Ti lesztek akkor a következő kismamik! :lol: :lol:
Nagyon szorítok Nektek!!!!!!

Numato!
Szerintem is inkább menj vissza a dokidhoz, de remélem hogy nem lesz Veled semmi gond.

Chesti!
De ha bejelentkezek valahová ideiglenesre akkor védőnőhöz is oda kell járni?
Hát komolyan mondom... De ezzel mit spórolnak meg? Nekik nem mindegy hogy az én szülésemért melyik kórháznak adják a pénzt? Hol itt a logika?

Velem minden okés, nagyon jól elvagyok itthon. Teszek veszek, sétálgatok és amikor igényem van rá akkor pihikézek egy kicsit.
Semmiféle tünetem nincs, csak a szaglásom rendkívül éles és kívánok egy két dolgot. Görcsök megszűntek, remélem minden rendben van odabenn. És remélem mindkettővel.
Nálunk már az egész család megálmodta hogy egy kisfiú és egy kislány lesz, de győzök lehűteni mindenkit, hogy még az sem biztos hogy kettő van.
lanett

Szia Lanett!

De jó,hogy jelentkeztél.Kíváncsi voltam mi van a görcsökkel,múltak-e,enyhültek-e.Nagyon örülök.Most legalább már látom,hogy akkor sem kell beparázni,ha görcsöl az ember,csak extra pihi kell.Jól van.Mikor mész UH-ra?

Kép
lukrécia

Szia Lukrécia!

Hát igen,ha majd ide kerülsz, ne aggódj a görcsök nem jelentenek rosszat. Szombaton kellett volna megjönnie és péntek este görcsöltem utoljára azóta pedig egy kicsit sem. Azt mondták ez olyan "fantomfájás", és ezt lehet hogy érezni fogom minden hónapban pont akkor amikor meg kéne jönnie.
Egyébként 24-én megyek UH-ra.

Nagyon szorítok Neked! Most rajtatok a világ szeme!

Zsókuci!
Te azért holnap mész rendes megbeszélt UH-ra?
Vérvétel még lesz ilyenkor? Már nem, ugye?
lanett

Sziasztok! Remélem minden kismami és kismami-jelölt jól van!

Numato, mi Rákoscsabán lakunk. Nem messze a vasútállomástól :)
süni76

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva mostanában, de azért olvasgatom itt a dolgokat. Azt hiszem már gratuláltam a 2 ÚJ KISMAMIHOZ is (Lanett és Zsókuci) .SZUPEREK VAGYTOK CSAJOK!!!

Mamm:
Én, mint cisztás üzenem, nekem is volt már ilyen sajna, ez a hülye ciszták miatt van, sőt volt hogy fájt is amikor együtt voltunk, ez mind-mind attól van. :(
Vendég

Estrella,
és ez akár azt is jelentheti, hogy nem szívódik fel a köv. ciklus elejéig??? :o Akkor megint csúszunk egy hónapot... Nem akarooooooooooooom................ :( :cry:
mamm

Sziasztok lányok!

Tudom régen jelentkeztem.

Nos szombaton voltam Szolnokon a diagnosztikán MRI vizsgálaton.Kb félórás volt a vizsgálat. Elötte a recepción alá kellet írnom , hogy bele egyezek ha úgy látják a vizsgálat közben, hogy szükséges akkor adhassanak be kontrasztanyagot. Szükség volt rá nálam is kb a vizsgálat felénél a kézfeji vénába adják .
Megkérdeztem és nem kellet volna abbahagynom a Mercformin szedését mivel ez a kontraszt anyag nem olyan mint amit CT-nél adnak.
Semmi kritérium nincs vizsgálat előtt csak a fém tárgyak ami mágnesezhetők azokat kell letenni pl.: telefon, kulcs,stb.
Eredményem péntekre lesz.
Nagyon bízom benne, hogy mindent rendben találtak!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Majd elfelejtem tegnap voltunk a BMC-ben is.

Hát ritka egy nap volt. Szegény dokim egyedül volt és alig győzte a tempot, mivel elég sokan is voltunk.
Mi voltunk szokásunkhoz híven az elsők révén, hogy majd időben végzünk, de ez nem jött össze, mert 12.30-kor hagytuk el az intézményt.
Nekem prl vérvétel volt a páromnak pedig sperma vizsg.

Nagyon rendes volt a dokim, mert felírta a Decapeptylt és ha minden eredmény rendben lesz akkor már nem kell a recept miatt felutaznunk.

Ha minden ok lesz akkor 3-án kezdem a stimulációt és 17-én kell felmenni ujabb vizsgálatok miatt és a másik adag receptért.
Olyan izgatot vagyok!!!

Tegnap este bejött egy légy a lakásba és édesanyám pont nálunk volt nem engedte, hogy lecsapjam, azt mondta meg kell tartani, mert szerencsét fog hozni.
Ma bezártam egy befőtes üvegbe , mert utálom , hogy mindent összejárkál , és gézzel kötöttem le, hogy kapjon levegőt ma már adtam neki mézet látszólag jól tűri.
Valóban szerencsét hoz az őszi légy? Majd kiderül!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Mamm,
igen én is nagyon szorítok a Vicusnak, ezer druk neki.
Kár, hogy most nem tud gép közelbe lenni.
Pusszantom ha dumcsizol vele.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok.
Már régota olvaslak titeket,és szeretnék csatlakozni hozzátok.
Magamrol annyit, hogy kb 3 éve járok a bmc be, most kezdtem bele a negyedik lombikba. Már kétszer "sikerült" az elsönél hatodik héten derült ki hogy üres petezsák van a másiknál a nyolcadik héten, és ott ketten voltak. :cry: Voltam már mindenféle kivizsgáláson "genetika ,immunologia,méhtükrözés."
Most azt mondták hogy magas a tejelválaszto hormonom ,amire gyogyszert kell szednem addig amig terhes nem leszek.Nagyon remélem hogy ez lesz a megoldás,és most SIKERÜLNI fog. :lol:

Lanett és Zsokuci gratulálok nektek.
bibike27

Köszi a válaszokat csajok! Lehet hogy csütörtökön meglátogatom Zeke dokit, és megkérdezem tőle, hogy mi lehet ez az egész vérezgetéses balhé...

Még egy kérdésem lenne, ezúttal a Gynevac vakcinával kapcsolatban. Felírattam, ma meg is kaptam az első adagot. Tudom, hogy elvileg 10 naponta kellene beadatni, de nekem pont mindig rosszul jön ki az a 10 nap, mert vagy délelőttre esik a doki rendelése, amikor nem tudok menni, vagy hétvégére, amikor meg nincs kihez menni... Szóval szerintetek hetente is be lehet adatni? Ja, és neki lehet vágni egy újabb inszemnek, ha elkezdtem a Gynevac kúrát? Mehet párhuzamosan a kettő???

Bonya, nagyon szorítok, hogy rendben el tudjátok kezdeni a stimut!!! :D
mamm

Numato
hogy vagy?drukkolok hogy ne jöjjön meg és bébi legyen!!!!!!!!!! :D

Lukrécia
én is akarok menni :( :( nem baj majd lesz 2 honap a babáink között :D

Zsokuci
ez a kép tündéri,drukkolok hogy minden rendben menjen :) :)

Mamm
nyugodtan add hetente,én beszéltem a dr-növel és ugy is lehet.a másik kérdésedre nem tudok válaszolni sajna :(

Bonya
minden rendben lesz,nemsokára mehetnek a szurik :D

bibike
te is jo kis torturán mentén keresztül,remélem megoldodik a problémád,és végre megmaradnak a kicsik!

jo éjt mindenkinek

bibar

Sziasztok!
Hú, lányok most nagyon hosszú leszek, mert egész nap ágyban voltam, és próbáltam kipihenni magam éjszakára, hogy fitt legyek!!Próbáltam visszaolvasni, termeltetek eleget!

Bibar,
hamarosan Te is feljebb kerülsz... :lol: :wink:

Numato,
köszönöm kérdésed, sajnos kénytelen voltam gyógyulgatni,mert mire el akartam menni a dokihoz, minden panaszom elmúlt...Szimulálni meg sajnos nem tudok, ezért is kellett mindig suliba mennem... :wink: :lol:

Lanett,
örülök, hogy hallok rólatok is....
Ha minden igaz, hétfőn már jön vissza kolleganőm betegszabiról, és megpróbálom pénteken megdumálni a főnővérrel, hogy engedjen el szabira, még 19 napom bent van.

Zsókuci,
szuper a csoportképed!!!Nagyon nagyon boldog vagyok,!!!!!!!

Szia Manda!
Jó hallani felőletek is!Remélem lelkileg is rendben vagy!Hááát, nagyon csúnya dolog lesz, ha tényleg csak 1 beavatkozást finanszíroznak!Akkor mi sem rugunk labdába! :cry:

Mamm,
végre Te is jelentkeztél!Szerintem is látogasd meg a dokit, Ő tud valami nagyon okosat mondani!Nekem régen, mikor volt cisztám, volt barnázgatásom, de soha semmi okosat nem mondtak rá!(bár szerencsére ennek 5 éve, azóta nincs!). Remélem azért nem kell még egy hónapot várni!
Én is úgy tudom, be lehet adatni hetente is Gynevac-otde azt hogy inszem alatt, "szabad"-e azt nem tudom... A Dr.nő azt mondta, ha sikerül a lombikom, vagy spontán, akkor is adassam be, mert megelőzi a vetélést, koraszülést...Tehát elvileg igen, de sokan másképp vélekednek!(BMC-ben ne említsd! :lol: :lol: :lol: , nem fogadják jó néven) de szerintem nem árthat...

Edua,
örülök neki, hogy Te is jobban vagy lelkileg, ezt csak így lehet, elesünk, felállunk, és megyünk tovább, mert helyettünk senki nem fogja megtenni a következő lépést!

Szia Brigii!!!!!!!!
Te is jól el vagy veszve mostanában ...Na ez nem szemrehányás akart lenni! :lol: Csak olyan régen voltál erre!Remélem a babócáid is annyira akarnak hozzád menni, és ragaszkodni, mint Zsókucihoz, és Lanetthoza kis picurkák!!!!

Bonya,
örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton!!Gondolok rád pénteken, hogy nagyon jó eredményeket kapj!!
Háááát, igen , szegény dokik nagyon leterheltek!KOmolyan mondom isteni türelmük lehet a sok emberkéhez...Én most nem terhelem egy darabíg őket!!! :lol:
Az őszi legyet valóban meg szokták őrízni, ennek ellenére én a munkahelyen most üldöztem, mert mindig a finom epres csokimra akart rászállni...De megmenekült! :lol: :lol:

Szia Estrella!!!!!
Azért ne vidd túlzásba a munkát!!! :lol: (mondom én)

Bibike,
üdv köztünk!Nem semmi amin Te is keresztülmész!!!És erre előbb nem jöttek rá, hogy magas a prolactinod???(mert akkor lehet nem kellett volna 3 lombik) :cry:

Taptau,
mi van Veletek??Jól vagytok???

Chesti,

azért ez már elég félelmetes....még 3 nap!!!!

Ha valakit kihagyatm volna, bocsika,igérem pótolni fogom legközelebb!
Nagyon jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Vendég

Kép

Lanett, Zsókuci,
Nagyon gratulálok nektek, pihenjetek sokat szerintem megéri, és vigyázzatok a kis picurka pocaklakókra.
Ha mindenk úgy akarja még a kis lég is amit befogtam akkor idén csatlakozom a pocakosokhoz.

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Lanett a körzetben jársz védőnőhöz, ahol az állandó lakcímed van. :) A logika ott van ebben a kórházasdi dologban ahogy kivettem, hogy vannak top kórházak állandóan fullon, és vannak olyanok ahol meg panganak a dolgok, kevesebb pénz, el kell küldeni a nővéreket stb stb stb...ezzel azt akarják, hogy egyensúlyba kerüljenek a dolgok....asszem.....ettől függetlenül nem akarok Bián szülni, mert én odatartozom ha jól tudom.
A magne B6-ot szeded, azért múltak a görcsök?
Szivesen látunk ám a másik topikban is :)

Bibike üdv köztünk, szoritunk nektek, most babaeső van :)

Edua jó látni újra, és hogy ilyen erős vagy, és ahogy Kriszti is el látott egy jó mondással, hát én is, ami nagyon közel áll hozzám: "Amibe nem halsz bele az megerősít"

Kriszti :) Ha Niki is úgy gondolja mi nagyon várjuk már Őt, remélem nem akar tovább maradni :lol: Ahogy olvasom azért már jobban vagy, ennek örülök :) Aztán a főnővérrel csak óvatosan :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Jó reggelt Csajok!!! :)

Izgalmas babaesős napok előtt állunk!!!! :)

Hihetetlen!!!! :)
mot

Sziasztok!

Holnap 1/2 2 körül megyek Szűcs dokihoz,UH-ra, h most mi van,mert ma is teszteltem és neg.de mensesileg semmi. :shock:

sok-sok puszi a kismamáknak és a leendő kisamáknak :lol: ,köszi az érdeklődést, sajnos most nincs több időm :cry:

numato
numato

Sziasztok!
Légyszike segítsetek Vicuska sajna nem tud net előtt lenni és az ő nevében írok.
Megvolt neki az első lombik beültetés, szerdán kell neki menni ellenőrzésre, de a beültetés óta nagyon görcsöl és fáj a hasa.
Ez természetes?
Nagyon aggódik, hogy a kicsik nem akarnak ott maradni és azért görcsöl.
Lehetséges, hogy a júliusi laparaszkópia miatt érzi az időjárás változást?
Írjatok légyszike, hogy megtudjam nyugtatni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya szerintem hívja fel a központot és kérdezze meg, de első blikkre azt mondom a görcsökre kapjon be egy Magne B6-ot.
chesti

Köszike Chesti megmondom Vicusnak

bonya

Kép

Kép
bonya

Chesti!

Te szedted a Magne B6-ot?Mikor érdemes?Kíváncsivá tettél.
Amúgy olyan izgi,hogy mindjárt jön a babó.Nem érzel még semmit? :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Lukrécia,
Köszönöm :D
Jaj de jó, hogy nálad is beindultak a dolgok! :D Muszáj is, előbb-utóbb MINDENKI sorra kerül :D A babaesőt folytatni kell, így van! :D:D:D

Manda drága,
Nagyon szépen köszönöm, jó látni a soraidat itt. :D Gyere sűrűbben, tessék visszaszokni :D

Kismoni,
Neked is nagyon köszi :D Hogy vagy? Ritkán írsz mostanában? Van bármi fejlemény????

Numato,
Jól teszed, hogy elmész a dokihoz, ez a tuti…

Mamm,
Remélem, azóta már elmentél dokihoz, és minden rendben! Írj mindenképpen!!!

Edua,
Örölök tiszta szívből, hogy lassan túljutsz a történteken. De aztán nem ám feladni, amint lehet, tessék újra próbálkozni, addig meg lélekben felkészülni a kismamiságra!!! :D Úgyhogy ne érezd annyira távolinak, oké? :D

Brigii,
De jó, hogy jelentkeztél! :) Mizu veled? Úgy eltűntél…:( Örülök, hogy újra kezd mindenki beindulni, nagyon helyes, itt a babaeső ideje!!!!! :D:D:D:D

Lanett,
Ismerős tünetek :D:D:D
Nem, holnap így nem kell mennem, de helyette megyek jövőhét csütin, akkor fogok a 7.hétbe lépni majd, így bízom benne, hogy lesz már szívhang… szerintetek? :D Vérvétel akkor nem lesz, most még volt, de ez is csak a túlstimu miatti ellenőrzés.

Estrella,
Hogy vagy? Olyan keveset írsz…:(
Puszi.

Bonya,
Én is hétfőn voltam a BMC-ben :D
Szuper, nálad is indulnak a dolgok!!! :D:D:D És én is remélem, hogy csatlakozol hamarosan a pocisokhoz :D:D

Bibike,
Kép
Remélem Te is hamarosan csatlakozol a kismamákhoz, kívánom legyen így! :D Amúgy én is úgy tudom, hogy a magas prolaktin szinttől lehettek sikertelenségeid… Szorítok, hogy ez legyen a megoldás, és utána te is gyarapítod topikunk kismamás táborát :D

Kriszti drága,
Örülök, hogy jól vagy már! Puszillak! :D

Mi jól vagyunk, van amikor hányingerem van, de persze egy cseppet sem bánom. Aluszékony vagyok nagyon, most is mindjárt eldőlök egy órácskára vagy kettőre :D Ez szinte mindennapos :D
Amúgy kímélem magam, tartom magam a napi 8-9 órás munkához, semmi extra, így remélhetően sokáig menni fog a munka :D
Amúgy holnap lépek a 6.hétbe :D:D:D

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!

Itt vagyok én, csak kicsit ritkán, tudod a meló. :?
De amint tudok jövök mindig, olvasok mindent, követem az eseményeket...stb. szóval képben vagyok.
Örülök nektek, hogy így sikerült Kisbogyót(kat) összehoznotok, ez olyan szuper dolog. Ilyenkor én is pozitívabban látom a dolgokat, és bízom a sikerben.
Holnap lesz 1 éve, hogy az első inszemet csinálták a BMC-ben, hogy rohan az idő...hihetetlen

Kíváncsi leszek, hogy most hány napra jön meg, remélem rendesen érkezik, vagy nem.
Képzeljétek vettem ilyen PG53 peteérést néző kis kütyüt, hááát én nem látok ebben a mini mikroszkópban semmit. Bár a papírjára rá van írva, hogy hormonkezelés alatt nem használható, na de mindegy.
Beszéltem a doktornénimmel is, tudjátok 1 hete szedem azt az új gyógyszert a PCO-ra, eddig jól vagyok (lekopogtam) remélem beállítja tényleg a ciklusomat, és remélem peteérést is csinál. :)
Hát most röviden ennyit magamról...aztán lehet megint pár napig nem írok, ez van. De jövök ne izguljatok!
Chesti:
Sok sikert a szüléshez! :D
Vendég

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak későn feküdtem le ma,(így későn is keltem) mivel reggel, mire hazaértem, nővérem hívott a neten, és mint kiderült, New Yorkból Chichagóba költözött, és nem volt net-e, ezért nem hívott majd fél évíg...Én meg már paráztam, hogy baj van....De minden rendben, és 3 órát beszélgettünk!
Délután meg az egyetlen közös délutánunkat a héten, együtt töltöttem párocskámal! :wink:

"Sajnos" teljesen meggyógyultam, :lol: de azért holnap megnézetem magam egy dokival, hátha.... :roll:

Átnéztem a táblát, módosítottam egy kicsit, és teszek is föl egyet:
Milikével mi van???Olyan régen írt már!!! Kép
Kép

Jó éjt mindenkinek, megyek mert 4.45-kor csörög az órám....
Vendég

Estrella,
én is vettem annó ilyen kis kütyüt, és nekem mindig kimutatja, ha p.érésem van....De én vagyok olyan szerencsés, hogy érzem is! :lol:
Vendég

Kriszti:
Micsoda egy mázlista vagy! Én sosem érzek semmit, de hát nincs is mit. Bár néha van folyásom a 12-13.nap körül, ez a 37-40 napos ciklusnál kétlem hogy a peteérés lenne. Na mindegy, a következő ciklusnál figyelem minden nap a páfrányokat! :D
"Jókor" jött ez a betegség neked...de már nem kell sokat várnod!
Jó éjt nektek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti

Én is kérdeztem hogy eddig ezt miért nem vették észre,hogy magas a prolaktin szintem,de azt mondták hogy eddig a határon volt!

Zsókuci

Örülök hogy te ugy tudod hogy a prolaktin szinttöl lehettek a sikertelenségek,igy legalább van mibe kapaszkodnom és remélem most sikerülni fog! :lol:

Én ma voltam orvosnál és ugy néz ki hogy vasárnap lesz a petesejt leszivás! Már nagyon várom.
Eddig minden lombikom kötni lehetett valamihez a "leszivást,a beültetést vagy az eredményhirdetést ", szülinaphoz,névnaphoz,évfordulohoz.Ugyan vasárnap lesz a leszivás és nekem hétfön lesz a szülinapom de remélem hogy az én szülinapom hozza meg a szerencsét és végre kisbabám lesz :lol:

jo éjt mindenkinek
bibike27

Bibike:
Amikor nekem a határon volt a prolaktinom akkor is szedette velem a doki a Bromot, nehogy felmenjen. Ha magas az érték az valóban nehezíti a teherbeesést. Szerintem nálam is az utóbbi 2 inszem emiatt felesleges volt. :(
Vendég

Bonya szívesen, remélem segít neki, de azért hívja fel a központot.

Lukrécia :) Aranyos vagy, tényleg izgik már ezek az utolsó napok :) Én úgy érzem hamarosan szülünk, mert megint nagyon sokat alszom, mint az első 3 hónapban. Azt hiszem készül a testem, hogy nemsokára nincs alvás :)
Nekem a vérvétel elötti napon iszonyatos görcseim voltak, onnantól kezdve azt mondták napi 3*2 Magne B6. A lányok talán még emlékeznek amikor irtam mennyire meg is voltam ijedve, mert szó szerint a földön fetrengtem a görcsöktől. Azt hiszem a 12. hét után kezdtem leállni róla.

Estrella tessék csak pozitivnak lenni, meríts erőt az új kismamikból, megjött az őszi babaeső :)

Bibike sok sikert vasárnapra :) és boldog szülinapot hétfőre.

Többieknek további szép napot :)
chesti

Sziasztok!

Zsókuci, :)
Igen, lehet, hogy kevesebbet írok, de azért a háttérből nagyon drukkolok mindenkinek. Még nem tudom mikor kezdem a lombikot, mivel még mindig magas a prolaktin szintem és ezt előtte le kell húzni. Talán novemberben.?

Bibike :)
Írtad, hogy voltál mindenféle vizsgálaton: hiszteroszkópia, immunológia stb. Ezek az eredmények mind negatívok lettek?

Chesti :)
Tarts ki már nagyon a finisben vagy! Sokat gondolok Rád a napokban, hogy már bármikor jöhet a kis Niki!? :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Moni

igen minden eredményem negativ lett! Azt mondták hogy szerencsétlen vagyok és csak a szerencsémen mulik.
Ne haragudj de most olvastam hogy neked is magas a prolaktin szinted.Elsö lombikod lesz?
bibike27

Sziasztok!

Ma jöttem ki a kórházból a lapar után.
Hát nincsenek jó híremim.
Három egyforintosnyi méhszövetet szedtek ki a méh mögül, aminek nem kellett volna ott lennie :-(.
Mindkét petefészkem tele volt cisztával, amiket leégettek, ráadásul a bal, most is be van gyulladva.
A jobb petevezetékem teljesen átjárhatatlan, a bal most a nagy nyomás hatására átengedett valamennyi tesztfolyadékot, de funkcionálisán zárt.
Most elvileg három hónapig nyitva marad, de azt mondta a doki, hogy így meg 80-90% az esély a méhen kívüli terhességre.
Hát ez van, meg három lyuk a hasamon...de már nem annyira fáj...

Zsókuci, nagy-nagy gratula!!!!!

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Jucicuki!

Ez elég durván hangzik!Most is 3 hónap a pihenőidő?Mit mondanak,mikor lehet lombikozni?Kitartás! :roll:

Bibarkám,

Bocsi,most jutottam a géphez,reggel ugye Annánál voltam,most meg ki kellett takarítanom,mert nem lesz máskor időm rá és vasárnap vendégek jönnek.... :shock:
Azért szeretlek ne félj.

Chesti,

nagyon szorítok neked!! :D

Zsókuci,Lanett,

Mizu kismamák,jól vagytok?? :D :D :D Aztán nem átaludni az egész napot! :lol:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?