Új privát üzeneted érkezett!

Arwen ne bízd el Magad, de a barátnőm amikor babát várt a hőmérséklete 37 körüli volt napközben. Ez jó jel is lehet. :)

Nekem az ujjaim rettenetesen fáznak most is, hőmet is mértem, de csak 36.7. Folyton éhes vagyok, ahogy mensi előtt. Pocim nagy, ahogy mensi előtt. Egyenlőre kénytelen leszek valószínűleg beérni a már KISMAMIK örömével, de nem csüggedek. Legrosszabb esetben is folyik majd a nagy hancúrozás tovább. :wink:
Mert ahogy kiderül, hogy baba van, apája azonnal takarékra vágja magát és oda a hancúrnak. :oops:

meriann

Stöpszli:
táblához kell, hogy hány gyereked van, ingáztál-e és kész.

meriann

stöpszli:
pü most sem jött. :oops:

Csajszik:
de jó lenne. Álom édes álom...
Sajna én szinte biztos vagyok benne, h nincs babócám. :cry:
Amennyire lelkes voltam, az a 3 teszt annyira a kedvem szegte.
Na jó, köszönjem magamnak...
Vendég

SOS!! Segítsen Valaki légyszi!
Mi a különbség a pü-nél a kimenő és az elküldött üzenet közt?
Tegnap is ezzel szenvedtem. Ha a kimenőben van az üzenetem, akkor az elment, vagy nem? Mit csinálok rosszul?
V
vivi79

Hajni: ejnye-ejnye! Már három teszt?! Szerintem akármilyen érzékeny is a teszt, akkor is iszonyú hamar eljátszottad, nem?

Különben meg nem ér a lovat adni alám. Alig bírom, hogy ne vegyek én is tesztet. De majd mondogatom, hogy nem veszek, nem veszek. (Max. vetetek a párommal egyet.)

Nekem fájdolgál már a hasim, derekam, csak úgy finoman. Kiváncsi leszek mi lesz ebből? Minden valószínűség szerint mensi. :(

Mindjárt megcserélem a táblákat és akkor mi leszünk felül, ha már annyira odavágyunk, okés? (és egyenlőre másképp ez nem sikerül)

Ez a mostani tesztelős csapat jelszava: nincs türelmünk várni csapat lehetne.

meriann

Vivi:
ha a kimenőben van akkor elküldted de még a címzett nem olvasta, ha az elküldöttben akkor olvasta. :)

Merike:
igen, tudom, de annyira reménykedtem. :oops:
Tanulj az én káromon és ne tesztelj. :lol:
Vendég

Könnyű azt mondani...

meriann

Meri most nézem, h Te is a 26. napon vagy. Mindig 32 napos a ciklusod?

Én is gondolkodtam h átálítom majd köv. hóban az enyém mondjuk 40 naposra és akkor ne tesztelek mert majd még 14 napokat ír ki. :lol:
Vendég

Na, dádádám! Kik vannak a felső táblába?

Kép Kép
Igaz egyenlőre csalással. :(

meriann

Szia Hajni!
Köszike a gyors választ.
Akkor várok türelemmel, nem próbálkozom újra küldeni.
Szia
vivi79

Meri,nem bizom el magam,aaaaaaaaaaaa
Tok szkeptikusan allok ehhez a honaphoz,ugyhoyg semmit nem veszek jelnek.
:lol:
A labam neha nekem is brutal hideg szokott lenni (zokniban laszom pl),meg neha a kezem is :(

Vivi,en nem tudok ehhez a pu temahoz hozzaszolni.....talan a kimeno az az,ami meg nem ment el?nem tudom...

Irok par viccet,hogy job kedvetek legyen:

Egy férfi a szálloda protásához:
Please call me A TAXI!
Mire a portás:
Ok, hello taxi. How are you?

Egy sétáló manust megállít az utcán egy ember:
Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára?
Az attól függ. Kocsival van?
Nem.
Akkor gyalog.

Ukrán turisztikai hirdetés:
Jöjjön hozzánk nyaralni - az autója már úgyis itt van.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Meri!
Én nem feltétlen a felső táblában akarok lenni, hanem a zebrásban. Teljesen mindegy, hogy felül, vagy alul.
De azért kedves próbálkozás. Aranyos vagy. Mosolyogtam egyet.
vivi79

Arwen!
Neked irtam pü-t, láttad már?
vivi79

Vivi tudom én, csak poénkodtam kínomban.

Nagyon fáj a derekam, rohamosan fogynak az esélyeim a kismamis táblába kerüléshez.
Na, megyek vissza dolgozni.

meriann

Meri :D:D Nagyon aranyos vagy:) Nekem nagyon tetszett a felső tábla!

Vivi, Meri, Hajni, nagyon jó lenne, ha mindenkinek összejönne! Én is had kéredzkedjek be, jó? :oops: :lol:

puszik

porsika

Júúúúúúúúúúúj, és Arwen, természetesen!!! Bocsi :oops: :oops:
Már megint hülyére röhögtem magam.

porsika

Porsika:
még mindig semmi??
Milyen tesztet használtál vasárnap?
Vegyél Gabrielt és próbáld meg újra irgum-burgum. :wink:

Pussz
Vendég

Szia Porsi!
Persze gyere Te is. És itt van még Arwen is.
Bocsi, ha valaki kimaradt.

Hol vannak a többiek: pl: Bodzi, Erzsébet, Fanny????

Mindenkinek további szép napot, megyek haza. Reggelre várok sok-sok hozzászólást.

Sziasztok: Vivi
vivi79

Nagyon fontos, hogy mielőtt tesztelsz a megfelelő tesztet vedd meg, fontos a teszt érzékenysége. A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetleből már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20

Ezt találtam. :lol:

Én Qupidot mindenhol kerestem , de úgy néz ki h hiánycikk Mo-on. :cry:
Vendég

Hajni! Én one steppel teszteltem, 25-ös érzékenységű, és nekem 1 percen belül megjelent a második csík is... :D (30-33 napos volt általában a ciklusom, és a 33. napon teszteltem).

Olyan jó , hogy lehet kiért izgulni! Úgydrukkolok nektek! +++++++++++

Porsika! Szerintem ott baba van! :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hajnika :D:D
Hát, már volt egy kis piros is:(:(:( Úgyhogy szerintem ez már végleg negatív...de annyira sikerült behergelnem magam, (főleg, hogy Anyukám a nővéremmel az első 2 hónapban simán menstruált), hogy lehe, thogy pénteken azért csinálok egy tesztet :)
Érdekes, hogy az összes tesztre az van írva, hogy 10 perc után nehogy megnézd, mert akkor már mindenféle hamis eredményeket mutat, a gyakorlati tapasztalat meg tényleg az, hogy sokaknak csak fél-1 órával később jelent meg csak, és mégis babásak voltak...hmmmmmmmmmm elgondolkodtató. Sajnos én úgy megborultam vasárnap, hogy könyörtelenül kihajítottam az enyémet....:(:(:(Na, szerintem ebből pénteken teszt lesz:) De nem hiszem, hogy lenne bármi....:(:( Viszont már egyáltalán nem vagyok elkeseredve (tegnap este már mindentől bőgtem, attól kezdve, hogy összekentem magam a kutyasétáltatás közben, egészen addig hogy elsóztam a rizst...szörnyű voltam.:) Ma már tök optimista vagyok, amiben vastagon benne vagytok ám, csajszik!!!Ilyen társaságban villámgyorsan mami lesz mindenki :)

puszkák

porsika

Hajni: hát ha nem mondod akkor is tudjuk, hogy Qupidot keresel, ugye lányok?
Látod a sok tesztelésnek megvan az eredménye. Profi vagy a tesztekkel kapcsolatban.

Az első terhességemnél úgy rémlik, hogy Medi-lab tesztem volt és kb. 15 perccel később jött elő a halvány csík, először sírtam amiért negatív lett, majd a neten olvastam, hogy később is előjöhet. Kikukáztam :oops: és láss csodát! II
Pedig azt hittem, hogy megjött a mensim, ahogy elmúlt pár napra mutatta még negatívan a csíkocskát. Szóval érzékenyek ezek, de nem annyira, mint ahogy mi türelmetlenkedünk.

Porsika: Veled már nem számolunk, mert már az áhított felső táblába érzünk. Inkább mi mennénk utánad.

Na, sikerült a délelőtti előnyömet hátránnyá kovácsolni. :(

meriann

Hajni: hát ha nem mondod akkor is tudjuk, hogy Qupidot keresel, ugye lányok?
Látod a sok tesztelésnek megvan az eredménye. Profi vagy a tesztekkel kapcsolatban.

Az első terhességemnél úgy rémlik, hogy Medi-lab tesztem volt és kb. 15 perccel később jött elő a halvány csík, először sírtam amiért negatív lett, majd a neten olvastam, hogy később is előjöhet. Kikukáztam :oops: és láss csodát! II
Pedig azt hittem, hogy megjött a mensim, ahogy elmúlt pár napra mutatta még negatívan a csíkocskát. Szóval érzékenyek ezek, de nem annyira, mint ahogy mi türelmetlenkedünk.

Porsika: Veled már nem számolunk, mert már az áhított felső táblába érzünk. Inkább mi mennénk utánad.

Na, sikerült a délelőtti előnyömet hátránnyá kovácsolni. :(

meriann

Bocsi a duplázásért és zavarjatok vissza melózni.
Porsika: ++++++++++ azonnal írj, ha megvan a teszted.

meriann

Na, nem lesz ebből semmi :(:(:( Most voltam kinn, mostmár egyértelműen élénkpiros :(:( :cry: Hát ez van. Majd legközelebb :):):)
puszik

porsika

Porsika: sajnálom. :(
Csak megvársz? Szerintem én is kihagyom ezt a hónapot, nagyon erősek a fájásaim.

meriann

Na, Porsika, ha pénteken tesztelsz, akkor ketten jelenthetjük, mi újság. Én a doki után, Te a teszteddel.

Hajni, én a legolcsóbbat vettem, 330 Ft-ért, hát, nem is mutatott semmit szept. közepén, amikor már kellett volna neki sztem! De én is olyan ellövögetős vagyok, hát gondoltam, szórakozhatok, de akkor legalább ne költsek sokat. Meg amik a mi gyógyszertárunkban voltak, ugyanolyanok voltak (egy márka), csak azt mondták, a külleme más. Meg h várni kell-e 5 percet. De szpet. közepén egy oylan volt, h a felszínen, ahol kellett volna látszani, nem volt semmi, oldalról nézve viszont látszott (ez egy papírlapszerű vmi volt, több rétegből), h piros, van csík. De szigorú voltam, h látszik fölülről vagy sem, és keményen kidobtam. A kikukázást kihagytam.

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, nagyon kedves vagy, h küldjek rosszullétet, de azért gondold meg. Mondjuk úgysem lenne szívem küldeni, de jólesett, h átvállanál belőle.

És köszi mindenkinek a tippeket, sorra próbálom őket. Jéghideg kóla... Kipróbálom! Ha bejön, csinálok erről egy reklámot! Hajnalban öklendezni kezd a karikás szemű kismami, felhívja a még karikásabb szemű barátnőjét, akinek a cicijén lóg a babája, miközben a nagyobb gyerekének félálomban énekli a Bóbitát, a sorokat összekeverve. A szoptatós aztán egy váratlan széles mosollyal azt mondja: "a jéghideg kóla"!

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok holnap nem leszek, mert megint oktatás lesz.
Még most fejeztem be a melót a technika ördöge megviccelt. :( Hulla vagyok.
Mindenki vigyázzon magára! Szép álmokat!
Csütörtökön jövök! Addig hátha lesz szenzációs hír!

meriann

Sziasztok,

Nán-dorka, Ágota - remélem, már jobban vagytok.

Meriann, Vivi, Hajni, Arwen, Erzsébet - Ne adjuk fel! Én is szeretnék az ehaviakhoz csatlakozni. De most én is úgy érzem, hogy nem jött össze:((
Írjatok azonnal, ha vannak hírek, drukkolok!!

Hajni, türelem, gondolj arra, hogy már úgyis eldőlt minden, nem a teszten múlik (mondom én, aztán majd pár nap múlva?...)
Toti, minden jót, kitartást és sok erőt neked és remélem, majd visszatérsz ide a fórumba.

Porsika, fel a fejjel, gondolj arra, hogy 1 újabb hónap hancúr következik:)

Egyelőre a keresztfiammal vigasztalódom:)
Kép
Pusz mindenkinek,
V.

Kép
vickybabe

Ez persze tökéletesen önirónia volt, ez a reklám. És kortyolgatom ám. És egyelőre nem volt azóta baj.
Szóval köszi és nehogy rossz néven vedd, Hajni, mert nagyon aranyos voltál. Most jutott csak eszembe, h nem ismerjük annyira egymást, és nem tudhatjátok, h annyira nem szeretek a légynek sem ártani, h pohárral megfogom és kiviszem őket a lakásból. Komolyan! Hát akkor persze h nem szeretnék egy picit se megbántani senkit, aki segíteni próbál.
És olyan biztató, h Te is olyan krónikus voltál, mint én, és használt vmi!

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, nagyon helyesek vagytok ott hárman!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Meriann!

Köszönöm a privit, megnéztem, de még tanulmányoznom kell a vonalzókat.
Nekem van egy 12 éves nagylányom, és egy 13 hónapos kisfiam.

Hajni!

Már harmadszorra próbáltam neked elküldeni, egy órája már dolgozik rajta a gép, de valami miatt nem tudja elküldeni a privit.
Nem tudom miért, mindenki másnak sikerült.
Ha gondolod, írj egy E-mail címet, és elküldöm neked.

Nekem is segítettél, hogy megírtad mia a különbség az elküldött meg a kimenő fiók között. Erre én sem tudtam rájönni. :lol:

Most megyek, mert már késő van, és még rengeteg dolgom van.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Nándorka - köszi:) remélem, hamarosan kis uncsitesója lesz:)

Meriann - írok privit a táblázathoz

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Nagyon új vagyok még itt alig pár perce regisztráltam.
Amiről kérdeznék:különböző "tüneteim" vannak hányinger a legváratlanabb pillanatokban,puffadás szerű dolgok,feszlülés szurkálás.Vettem már 1 tesztet de magam is meglepődtem várok még pár napot.A ciklusom 16. napjánál tartok és ezek a tünetek mind újjak nekem!
Szerintetek?

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!
nán-dorka:hány hetes vagy :?: ,mert kb.nekünk egyidősnek kellene lennünk. nekem délelőtt vannak émelygési tüneteim,aztán délután nem nagyon érzek semmit. ez valyon nem baj :?: ,mert nekem azt kérdezték az előző terhességemnél, amikor nem volt életképes a baba, hogy vannak-e terhességi tüneteim.
de olyat is hallottam már, hogy egyáltalán nem volt tünet és mégis egészséges volt a baba.
timea toszegi

Sziasztok!
Csak bekukk, de azért Timi szeretnélek megnyugtatni, nekem Lillával semmi tünetem nem volt!

KépKép
KépKép
fioona

Szia Esztora,
A 16. napon az a legvalószínűbb, hogy mostanában van peteérésed. Persze ha nagyon rosszul vagy, vagy nagyon szokatlan, amit tapasztalsz, menj el dokihoz. A teszteléssel még legalább 2 hetet várnék a helyedben, addig nem tud megbízható eredményt mutatni.
Üdv,
Viki

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Porsika:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Én azért még mindig reménykedek és várom a pénteki teszted eredményét. :wink:

Stöpszli:
hajnalka01kukacfreemail.hu
köszi

Esztora:
korai lenne még az a teszt. ( jéé, mikor észt kell osztani mennyire megy ez nekem. :oops: :wink: )

Nán-dorka:
dehogy haragszom. Morbidnak hangzik, főleg, hogy ugye a cóla és a szénsev nem ajánlott kismamiknak. De nekem is a nőgyógyim mondta és bevált. :wink: Bár addigra már 41 kg-ra fogytam. :oops:

Vicky:
nagyon jó ez a kép Rólatok!

Na megyek aludni, pusssszzzz
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt! Van itt Valaki?

Porsi: sajnálom, de még anyukádék példája alapján bármi lehet.

Nán-dorka: Várom a pénteki híreket. Amúgy nagyon tetszett a reklámod terve.

Vicky: egy napon fogunk tesztelni. Elöttünk nap pedig Meri és Arwen. A sor persze Hajni vezeti, a holnapi nappal.

Puszi
vivi79

Jó reggelt!
Én itt vagyok még egy kicsit, ma később megyek be dolgozni.
Vivi, drukkolok Neked és persze mindenkinek! Örülök, h tetszett :) , pedig Neked még nincs is tapasztalatod ezekről a szépségekről. Szépségek ezek az időszakok persze igazán, csak néha nehéz kibírni őket.

A férjecském tegnap már hozta is a kólát, ittam belőle, nem tudom. Akkor nem éreztem semmi hatását, de ma jobban vagyok. Hathat így is? :?:

Timi, miért lenne baj, h du. nem émelyegsz? Hiszen klasszikusan reggeli hányingerről beszélnek. (Gondolj a filmekre: a csaj reggel pizsamában megy a vécé felé, kevésbé sikkesen, mint a film többi részében - már tudod is, h mit jelent, nem?)
Jó, értem, azért tartasz a dologtól, mert volt már egy csalódásod. Nagyon sajnálom.
De sokan teljesen jól vannak, nem ezen múlik!!!! Én azt javaslom, élvezd! :)
Ha minden igaz, 9 hetes vagyok. Vagyis a baba. Vagyis ő 7, mert a mensitől számítva 9. (Meg pénteken a dokival majd kitaláljuk. Volt egy vérzésfélém közben, azt kell kitalálni, mi volt.)

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Nán-dorka!
Valóban nincsen tapasztalatom, néha félek is tőle, hogy vajon jó anyuka leszek-e? Lesz-e elég türelmem, stb? De most még az az első kérdésem, hogy egyáltalán ott van-e már Manócska? Caábít a tesztelés lehetősége, de meppróbálok kitartani még pár napig.
Szia
vivi79

Szia!
Szerintem ez a jó hozzáállás, h nem gondolod, h megy majd minden, mint a karikacsapás. És ez nagyon természetes! Én olyanoktól is hallottam már ezt a mondatot, akikről amúgy azt gondolom, h szívesen lennék a kisgyerekük. :)
Persze jó a magabiztosság, az önbizalom, de meghozza majd ezt a pici, aki Tőled vár mindent, a maga édes és ordító módján. És nagyon fontos, h igénybe merjük venni azt az irdatlan sok szolgáltatást, ami segíthet minket! Pl. a szoptatási tanácsadás telefonon mindenki számára elérhető. Én csak egyszer hívtam őket, de olyan jó tapasztalatom volt, h a következő babánál tuti többször is fogok hozzájuk fordulni, akár kisebb bizonytalansággal is.
No de igen, az első, h mikor jön! :!:
Tarts ki, ne frusztráld magad fölöslegesen. Nekem jó volt pl. a tudat, h a beágyazódást segíti az intimtorna, és pótcselekvésként ez legalább hasznos is volt. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Tud valaki egy gyors S.O.S. kérdésre válaszolni? :oops:
Ha hurkát akarok tepsiben sütni krumplival együtt, egyszerre kell betenni? És kb. mennyi idő alatt sűlnek meg? :shock: :oops: :oops: :oops:
Még sose csináltam egyedűl, de apa ma túlórázik. :cry: Bár gyanítom, ő is tanácstalan lenne. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Szia Nán-dorka!
Köszi a biztató szavakat, aranyos vagy.
Nekem pótcselekvésnek ott az építkezés, nem mondom hogy sok időm van unatkozni. Esténként, és hétvégeken is dolgozunk, és azzal is elég sok a probléma, van min agyalni.
Szia
vivi79

Fiona!
Mi egyszerre szoktuk betenni. A hurka köré rakjuk a leszeletelt krumplit. Amikor már jön a hurka illata, nézzél rá, el fogod tudni dönteni, hogy jó-e már. Meg is fordíthatok, de óvatosan mert könnyen kireped.
Jó munkát, és jó étvágyat.
V
vivi79

Fióna, én lehet, h betenném egyben, aztán sűrűn nézegetném. De majdnem vegás vagyok, úgyhogy ne nagyon adj a szavamra. :lol:

Vivi, ja igen, Ti is a fészekrakók közé tartoztok! :) Végül is az is nagyon hozzátartozik a babatémához!

Kép

Kép
nán-dorka

Fiona!
A krumpli általában lesül, azt viszont nem szeretem, ha cuppog az olajban. Néha esetleg mozgasd meg egy kicsit. (fordíthatok= fordíthatod)
vivi79

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!Piszok nehéz megállni hogy ne teszteljek 1-t.Ezt az 1 hetet már valahogy kibirom! :mrgreen: (remélem).Aztán ha megjön úgyis kiderül mik ezek a "tünetek".
Fiona
Szerintem a hurka előbb elkészül, tényleg az illat a mérvadó
esteleg szedd majd le a krumpliról és azt piritsd még 1 kicsit.
Esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi lányok!
Nem emlékeztem, hogy a kolbászt vagy a hurkát kell később betenni, de a kkor a kolbászt tuti! :wink: Azt én se szeretem, ha nagyon zsíros. Születési rendelenesség van az epehólyagommal, így nem is tudom túl jól emészteni. :(
A krumpli úgy jó, ha rásűl a tepsi oldalára. :lol: Mindig megy a harc érte, hogy ki kapargassa le rólla.
Nán-dorka régen kb. 1 1/2 évig én se ettem húst. 8)
A szoptatási tanácsadó tényleg jó. Én is sokat olvasgattam az oldalukat. Kár, hogy már 1 éves is elmúlt a Lilla mire netünk lett, aztán még mire az oldalra tévedtem...... :roll:
Na megyek sütni. Azért még küldök egy privit vivi!

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?