Új privát üzeneted érkezett!

andi és csilla,
látom nektek is babafalvás van, de kép nélkül. ti nem is akartatok képet tenni?

KépKép
viol81

eszti,
nem megy a kép... elküldöm a kódot, tedd be az aláírásodba.
azért nem ide írom, mert ha ide bemásolom, akkor egyből a vonalzót teszi fel és nem a kódot...

KépKép
viol81

de az a röhej, hogy a kép helye ott van, mert ha megnézitek andi és csilla vonalzóit, ott a vonalzó "fehér" alapjának bal oldala nem szélesebb, eszti nálad és reninél viszont igen, mert ti próbálkoztatok képfeltöltéssel, a többiek meg valszeg nem. szóval ott a kép helye, de a kép nem... :evil:

KépKép
viol81

most megyek, ne haragudj, de ennyit tudtam...

KépKép
viol81

Viol!
Köszi de az a baj,hogy nem tudom hogyan kell ide bemásolni.

KépKép
eszti76

KépKép
eszti76

FELADOM!
Megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Mégegyszer köszi Viol!

KépKép
eszti76

A képformátum a baj (megpróbáltam én is megcsinálni :oops: ), nem JPG a kép és sajnos nem tudom menteni másképp. Majd próbálok infot szerezni, hogyan lehet.

Egyszerre válaszoltunk tegnap az Esztivel a Violnak, így duplán elmondtuk elmondtuk a távírányítós-Ivi-ültetős választ!! :lol:
Vendég

[quote="Viol"]T írta:Violényleg Vero,
akkor Iván még csak és kizárólag anyatejet kap? De jó nektek... Szerinted ami felljebb írtam mennyiséget, az normális?? Azóta evett 50-et lefejt tejből, aztán szerencsére szopizott este, pancsi után. És ennyi volt a mai nap, plusz még ha lesz vmi éjjel. Ő negyed 9-kor alukált el, ma nem sírt... Annyira...

Igen, azt egyenlőre nem adok még neki mivel így is kiselefánt méretű :P , meg hát megváltozott a módi. Az Áronnál már régen adni kellett ezt-azt, most meg 6 hóig nem. Mondjuk nekem is fura, nehezen hittem el hogy így is jóllakik, de ezek szerint igen. Mondjuk azt olvastam hogy igenis tápszert kell adni ha nem szopik eleget, nem szabad adni gyümit-főzeléket túl sokat, merthogy azokat még nem hasznosítja megfelelően. Szerintem elég kell hogy legyen neki ha nem kér többet, a gyerekek nagy mágusok ám, tudják mennyi kell nekik. Szóval én is úgy csinálnám mint Te, megpróbálnám ciciztetni, de ha nem kell neki (és üvölt) akkor tápszer. (Viszont a tejpépben sima tehéntejes tápszer van én azt nem merném adni.)

Nézd ezt meg én is épp ma olvastam:
http://www.iboly.hu/faq_first_solids.htm
Vendég

Babafalvás vonalzók sorra beszarnak (nem látszk a kép), valami gáz van az oldallal...
Vendég

Sziasztok.

Rik,ha jól emlékszem 30-a,hétfőről volt szó,nem 23.Ugye csajok???

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Épp bekukkantottam kicsit.

Viol, képet nem próbáltam feltenni.

Vero, eddig csak kicsit szégyenlősen mertem elmondani bárkinek is, hogy a gyerekeim nem voltak hajlandók semmi kaját elfogadni a cicin kívül nagyon sokáig, Márton 8-9 hónaposan kóstolt gyümölcsöt, nem bébiset, hanem átpaszíroztam neki, de nem nagyon kedvelte, a főzelékkel meg egyéves kora körül kezdett megbarátkozni...
Mindig szoptatás után etettem akkor is.
Janka különc volt, ő 13-14 hónapig semmit sem evett meg.
Az enyémek ilyenek voltak, időnként már a doktornő is mondogatta, hogy adjak nekik mást is, de szépen fejlődtek, egyszerűen nem talát ő sem hibát a dologban.

Most sem gondolkodom még a kajákon.

Én főztem nekik anno, anyuék otthoni kertjéből hoztam mindig zöldséget, a két gyerekemnek sosem vettem bébiételt.
Tejpépet akkor próbáltam adni Mártonnak szopi után, mikor már az orvos és a védőnő rámszóltak, hogy baj lesz ha terhesen szoptatok. Már félidős voltam, de nem hagyta abba a kölyök és mivel utánaolvastam, nem találtam gondot szoptattam terhesen is és utána együtt a kettőt.

Zsanett, szerintem simán lehet együtt szoptatni az ikreket!!!!!!!!!!!!

Azért dühöngtem a korán és a kórházban, mert meg sem kérdeznek és öntik a gyerekbe a tápszert!!!!!!!!!!! Szerencsére nekem hamar volt tejem mindig anyatejet kapott, de több baba nem...
Hát nem én voltam a kedvenc anyukájuk :twisted:

Megyek visszabújok az ágyba. már nincs magas lázam, de a torkom rettenetesen néz ki. Csupa genny. Még a fülem is fáj tőle. Márton holnap lesz öt éves. Mondtam anyukámnak, hogy ne árulják el neki, mert nem hiszem, hogy találkozhatom vele...

Eszti, imádom én is az ovit, eddig nem voltam beteg, de májusban is kórházba kerültem a hányással, meg most is milyen beteg lettem... :cry:
ráadásul Márton most kezdett el szívesen járni, lemarad a háromnapos délelőttönkénti kirándulásról amit várt, a szülinapjáról, én alig bírom ellátni magunkat, Janka meg nem szeret járni :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Már akartam kérdezni,mindenki méri/mérte,hogy a gyerek hány ml vagy gr. kaját evett meg?Mármint főzeléket.Kell?Mert én soha :oops:

Kép

Kép
hajnus

Csilláék nem okt.23-án lesznek itthon, hanem okt. 30-án hétfőn.

Már régebben is szerettem volna írni, hogy minden hónap elején van a védőben baba-mama klub, ahol van egy téma amiről beszél a védőnő és közben a gyerekek jtszanak, anyukák beszélgetnek. Ált. 10-kor kezdődik és amíg kitartunk addig tart. Két évig jártam régebben, de márton unta már és abbahagytuk, de szeptember elején meghívtak a szoptatásos alkalomra és megint lesz máskor is. Jó alkalom találkozni. Érdekel benneteket? mert akkor megkérdezem a védőnőnket, mert közben átcsatoltak bennünket a jerevánra. De szerintem az nem gond, ha máshova tartoztok!!!!!!!!!!!! Mi jártunk a Híd utcába is, meg a Lenkey-be is.

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus, soha semmi kaját nem mértem és nem számoltam :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote="amica"]
írta:
amica
Tejpépet akkor próbáltam adni Mártonnak szopi után, mikor már az orvos és a védőnő rámszóltak, hogy baj lesz ha terhesen szoptatok. Már félidős voltam, de nem hagyta abba a kölyök és mivel utánaolvastam, nem találtam gondot szoptattam terhesen is és utána együtt a kettőt.

Mi baj lehetne? :shock:

Zsani nem nézed a tv-t?Ikerterheségről van szó éppen!

Kép

Kép
hajnus

Amica,na hála Istennek!Mert már megijedtem mikor olvastam.Már nem emlékszem ki írta :oops: ,talán Reni :roll:

Kép

Kép
hajnus

Szegény Andi, remélem hamar rendbejön a torkod!!

Mondjuk én bébiétel adtam a nagynak, mert minden mást utált, főleg a krumplit. Nem is értem, pedig fincsi. Most szerintem vegyesen fogom, pl répát biztos nem főzök hanem bébiétel, de pl krumplit simán főzök hozzá aztán majd alakul. Az Ági adott jó tippeket fagyasztásilag, és DM-ben lehet kapni tök jó kis zacsikat. Úgy fogom csinálni, hogy megfőzöm, jégkockatartóba be és ha megfagyott, akkor a kockákat be a zacsiba és kész. Aztán lehet hogy az Iván is kiröhög és nem eszi meg. :roll: :lol: Remélem nem.
Mondjuk azt nem tudom hogy a főtt krumplit hogy fagyasszam, mert simán nem lehet turmixolni, ragacsos lesz. Vagy főzővízzel? Mert annyi anyatejet úgysem tudok lefejni, utólag meg nem tehetem bele, ha már ragacsos. Ááááá, technikai problémák!! :o

Néhány bébiétel különben elég érdekes, pl főzelék teljes tejjel 6 hótól. :shock: Paradicsom 5 hótól :shock: sárgabarack 4 hótól, hááát :shock: :shock: :shock:

A terhesek simán szoptathatnak, csak állítólag az 5 hónap körül a tejci visszaalakuk kolosztrummá és rossz ízű lesz, olyankor abba szokták hagyni. Persze van néhány elvetemült emberpalánta aki akkor sem! :lol: :lol: :lol:

Szvsz főzeléket nem kell mérni, az csak parát okoz. Mondjuk én a szopit se mérem, kb havonta egyszer a dokinál szokták lemérni. Oké, az első gyereknél én is idegeltem vele magamat. :roll:
Vendég

amica!Nekem jó a hely amit írtál hasznos és még talizhatunk is!
Mártonnak előre is boldog szülinapot!Amíg beteg vagy anyudéknál vannak?

Hajnus!Én sem mértem soha!Azt mondták,hogy jobb ha nem,mert ha véletlenül nem eszik annyit akkor az anyuka elkezdi rágni magát,hogy biztos valami baj van!!

Vero!Nagyon édi Iviv baba!!

Szemizo!Már én is nagyon várom a talit!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!Hát jó szar lehetett a szüret!És ilyen kevés kaját ennyi embernek!!! :? :? :?
Jó a sáska kép!Hámizza csak azokat a csúnya dögöket!! :roll: :roll:
És a féltékeny kép is csúcs!Milyen szép dús Szonja haja és jobbulást neki!Nagyon szép fiatalos anyukátok van!
Igen jó volt ez a csizma ügy bár mindegyik pár száz forintos(az egyik 100ft volt)!Van nálunk egy tök fasza turi angliából hozzák a ruhákat igen király ott vették a Husinak!Multkor én is vettem ott egy Adidas melegítő fölsőt 1000ft-ért!Engem mondjuk nem zavar ha nem több ezer forintba kerülnek a cuccok amiket hordok vagy a Husi!Több rucim is tureszből van!

Viol!Anyud már otthon van?

Kola!Épp írni akartam neked én is,hogy az RTL-en az ikresekről van szó!
Biztos picit féltékeny Virág és azért lett ennyire anyás,de ez érthető hisz egyszerre két tesót fog kapni!

JAj lányok olyan estém volt apával hogy....................!!!Ha rágondolok még most is beleremeg a porcikám és a Husi miatt is csak egyszer kellett félbeszakítani az akciót,de még az elején voltunk hál isten!Igaz az is hozzá tartozik,hogy egy hete nem szexeltünk,mert bajos voltam szóval..............!!!!Asszem ma is eksön lesz este!!
Na megyek,mert a Levi itt toporog az orrszívóval a kezében!
Vendég

Eszti!

Nem felek egyedül, de azert nem is olyan jo erzes ekkora hazban egyedül lenni. De ebben az evben nincs mar több tanfolyam, ugyhogy csak az ejjeles müszakok vannak.

Ma du. jön anyosom baratnöje latogatoba, mar elöre irtozok töle. Total lökött a nö! De remelem sokaig nem marad! :)

Kép
Egy maszos kep Lararol, aki mar nemsokara 9 honapos lesz!

Kép
Kép
reni76

Reni!Hát akkor kitartás a Lüke nőhöz!
Édes a picur!

Na nekünk meg megjött az illetékhivataltól a levél,hogy 109.000 pénzt 15-napon belül be kell fizetnünk.Csak azt nem tudom miből.Még a fa kifizetése is hátra van most fizettünk be 95.000ft villanyt.
Szar ez az egész elegem ban!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Gabó, a védős baba-mama klub sajnos kötött időben van és nem olyan randikra sajna mint amit mi tervezünk sokan, ez csak máskor jó. :(

Vero, én Mártonnak úgy csináltam kaját, hogy egyszerre sokfélét megpároltam, turmixoltam, kevertem ilyet is olyat is, mármint zöldséges alapot és azt joghurtos poharakban fagyasztottam le. Felcímkézetem mi van benne. Miután felengedtem akkor egészítettem ki. Eleinte kóstolgatni jó a jégkockás, ha több kell jöhet a pohár. :lol: 20-30adagot eltettem egy-egy alkalommal.
Egyszer kapott Márton egy barátnőmtől bébikaját, eltettem egy utazásra, hát bele se lehetett erőszakolni :lol: :lol: :lol:
Persze az ismeretlen eredetűnél sokkal jobb az üveges, meg kiegészítve gazdaságosabb is :D

Kép
Kép
Kép
amica

Reni, micsoda KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉk szemek!!!!!!!!!!!
Mi is egyedül vagyunk Ágnessel :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Vero, a korai vetélés és a koraszülés félelme miatt akartak eltántorítani a szoptatástól. Nem változott vissza a tejem és a mennyisége is csak minimálisan csökkent, naná, hogy Márton nem mondott le róla. Janka is szopott idén februárig, de akkor ő magától abbahagyta. Ennek nagyon örültem, mert megint kettő egyszerre sok lett volna. :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Vero vagyok eszti álnéven, csak kipróbálom a lilypie-on látszik-e a kép...

KépKép
eszti76

amica!Akkor félre értettem.Oké nekem a Gyíkba is jó v. ahol mondjátok!
jövő hét keddjétől mi is egyedül leszünk egy hétig aztán megint egy hétig.Én néha kicsit szoktam félni bár így még nem maradtunk kettesben Levivel.Kiváncsi leszek mi lesz!Mászhatom majd a nagy dombot hazafele!
Vendég

Ó micsoda fotó!!! :o :o :o
Vendég

sziasztok,
most gyors leszek, zatán ha van időm jövök!

vero,
nekem eszti képénél azt írja a gép, hogy JPEG formátum...

eszti,
ha neked jó kép nélkül is a vonalzó, szívesen felteszem neked ide, de ahhoz el kell áruld au ide tartozó jelszódat, hogy be tudjak menni a profilodba... ha neked OK a dolog, küldd el valahogyan.

[quote="vero"]a írta:vero tejpépben sima tehéntejes tápszer van én azt nem merném adni

milyen tünetei lennének, ha nem lenne neki jó? "csak" kiütés? vagy? mert eddig kb 4-5 alkalommal kapott, de nem volt semmi változás a gyereken.
dorka evett már paradicsomos krumplit... :oops: de akkor sem volt utána különösebb gond...

andi,
az, hogy janka 13-14 hónapig semmit nem evett meg az szó szerint azt jelenti, hogy CSAK szopizott? jesszus! jó értelemben jesszus... :)
még mindig jobbulást kívánok!! ha már nem magas a láz, az jó, csak elmúlik valamikor az a gennyes torokgyuszi is!!!
és mártonnak is lenyomhatsz majd sok-sok puszit!!! :)

hajnus,
én néha mértem a szopit, de ahogy nőtt, úgy egyre jobban mocorgott a mérlegen, vagy pedig pont sírt és úgy tettem rá és azért remegett a mérleg mert sírt rajt a gyerek... főzeléket abszolút nem mértem, meg már vissza is vittük a mérleget.

gabó,
köszi, anyu ma jött haza, jól van, tesz-vesz. nem lehet leállítani... :?
ami a tegnap estédről írtál... kééész!!! :D ritka jól összeillő emberek vagytok!! ilyen gyakran és ennyire jó, hogy még másnap is remegsz... :wink: na jó, én sem panaszkodhatok :oops: :P , de ennyire!! :D :shock:
95 ezer villany?? hűű, az sok. minden azzal megy?
és mire kellett illetéket fizetni?

reni,
basszus, 9 hónap... :) annyi ideig vannak bennünk ezek a porontyok, neked meg már kint is annyit töltött el Lara... hogy rohan az idő. gábor épp a hétvégén mondta, hogy 10 hét és karácsony... durva! :)

KépKép
viol81

vero,
akkor miért nem fogadja el a babafalva???

KépKép
viol81

Ééééérdekes, ide berakta. Így hagyom majd az Eszti megmondja mi legyen amíg megjavul a babafalva.

Édi a Lara nagyon, most kicsit hasonlít az anyukájára is!! :P :P

[quote="amica"]N írta:amicaem változott vissza a tejem és a mennyisége is csak minimálisan csökkent, naná, hogy Márton nem mondott le róla

:lol: :lol: :lol:
Érdekes ez, merthogy akkor melyik baba igényei szerint termeli a tejcit. A nagyé vagy a kicsié szerint? :?: :idea: A kenguruk képesek kétféle anyatejet gyártani: egyiket a mini zsebibaba szívja bent a zsebben, a másikat meg az ugrándozó zsebibaba kint :lol: :lol: Milyen praktikus!!!!

Gabó,
Mit csinál Apa Pesten! Mi lesz veled egy hétig? Semmi eksön... :wink: :oops:
Vendég

Örülök,hogy anyud már tök jól van,de azért ne vigye túlzásba mégis csak egy műtét után van!!
Igen mindenünk villanyos kivéve a tűzhely palackos!A kurva bojler miatt ennyi!Rengeteket eszik pedig már jócskán vissza vettünk belőle!Az illeték meg az após házára jött meg! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ugye?!Faszán rátaláltunk egymásra!! :lol: :lol: :lol: Nem panaszkodom!Már alig várom,hogy este legyen!! :D :D :D :D
Ja hát gondoltam,hogy neked sem kell ám panaszkodni!! :) :) Hi-Hi
Csak én ilyen vagyok le is írom!Szeretem ezt a témát!Asszem szexológusnak kellett volna mennem!
Vendég

[quote="Viol"]m írta:Violilyen tünetei lennének, ha nem lenne neki jó? "csak" kiütés? vagy? mert eddig kb 4-5 alkalommal kapott, de nem volt semmi változás a gyereken.
dorka evett már paradicsomos krumplit... de akkor sem volt utána különösebb gond...

Az a helyzet hogy az allergia nem mindig mutatkozik meg azonnal, van hogy csak hónapok vagy évek múlva. Például én az első perctől iszom tejet és csak most ütötte ki. :evil: :x Az allergia jellegénél fogva olyan, hogy minél többször találkozik a szervezet az allergénnek annál nagyobb a valószínűsége hogy érzékennyé válik rá. Olyan is van hogy az allergia átalakul: pl szénanáthából asztma lesz, vagy ételallergiából ekcéma. Rohadt egy alattomos egy dolog. :evil: :evil: Azért kell óvatoskonnnyi :P
(Persze mindent nem lehet kikerülni ami allergiát okozhat.)

Kép
Vendég

vero,
gabó megoldja... :oops: :D

bocsi gabó... :oops: :D de nincs igazam? :oops: :D

KépKép
viol81

vero,
huhh, akkor tényleg csínján kell bánni ezekkel a dolgokkal. gábor sem és én sem vagyunk/voltunk allergiásak semmire, de persze tudom, hogy attól még dorka lehet... mert nem ez az egyetlen szempont.

fú, tök jó, hogy te ennyi mindent tudsz!!! én meg csak kérdezgetek, tök hülye vagyok ezekhez... :oops: :D

KépKép
viol81

[quote]f írta:ú, tök jó, hogy te ennyi mindent tudsz!!!

sajnos tapasztalatból. :cry: :cry: :cry:
Megyek teregetni. Tök van kedvem hozzá. :evil: :wink: :roll:

Kép
Vendég

Vero!Melózni megy és ezen a héten előre be kell hozni a jövő heti kimaradást!Éjjel nappal szexelni fogunk!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Mi is megyünk lógni Husival a városba!!

Szép napot!!
Vendég

Na még ezt gyosran! A vibrivel rohangál a gyerek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na csá!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Alig hiszem el, de nyertem egy Olympus digitális fényképezőgépet a Sport szelettel! Annyira örülök neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
nicika

Lányok! Tud valaki valami okosat mondani?
Az egyik gátvarratom bedurrant! Piros, feszít és kemény, meg van duzzadva. A védőnő azt mondta, hogy valószínűleg érzékeny vagyok a felszívódó varratokra és a szervezetem most próbálja kidobni magától. Azt mondta ha romlik, vagy mihamarabb túl akarok lenni rajta, akkor menjek el nőgyógyászhoz, aki helyi érzéstelenítésben megnyitja! :shock: Be vagyok tojva! Nem akarok elmenni!!!
Szerintetek mit csináljak?
Járt már valaki így?

KépKép
nicika

Sziasztok Csajszik!

Minden anyukának aki az én vonalzómra pazarolta drága idejét KÖSZÖNÖM!
Egyelőre maradhat így! :D Tetszik!
Kép

Sajnos Szonjának ismét kezdődő tüszös mandulagyuszija van. :cry: :cry: Ez már a 5. 1 éves kora óta.Egyre magasabb a láza,nyűgös,taknyos,köhög de ugrabugrál.Lekössem???????Azt hittem a DVDzés leköti de nem!
Most főztem egy jó nagy lábas zöldséglevest zsurmókatésztával és kockacukorra Glykoseptet csepegtettem.Azt szopogatta.
Sajnos holnap dolgoznom kell de csütörtökön itthon leszek vele és viszem vissza a dokihoz. :cry:
csak tudnám kik azok a bunkó szülők akik beviszik az oviba a beteg gyereküket,hogy a többi elkapja.Már csak 3 gyerek van a csoportjukban.
Kép

Ha nem találunk Sopronban megfelelő helyet a 30.-i randira akkor gyertek el hozzánk Kópházára.

KépKép
eszti76

Niki!
Gratulálok a fényképezőhöz!
Nekünk is Olympus van és nagyon meg vagyunk vele elégedve!
Szerintem is menj el a nőgyógyászhoz mert lehet,hogy nem is kell szurizni meg beavatkozni de ő tudja mi lehet a baj.
Szerintem furcsa volna ha több mint 8 hónap után a varrat lenne a hibás.Lehet,hogy kaptál egy fertőzést és azért fáj és piros és az csak véletlen,hogy az egyik varratodnál jelentkezett.Lehet,hogy egy sima hüvelykúppal el lehet múlasztani.Mindenképpen mutassad meg dokinak.Tudom,nem kellemes. :?

KépKép
eszti76

Lefényképeztem a nyughatatlan kis beteget a tápláló leveskével:
Kép
Az a jó,hogy sokat iszik.Főztem neki banános teát és már fél litert meg is ivott belőle.
Említettem már,hogy az egyetlen dolog amit a terhességem alatt kívántam az a banán volt minden formában.(turmix,cukor,csoki,tea,stb....)Szonja is imádja a banánt és a banából készült dolgokat.
Betojok!Idejött hozzám és akart valamit amire az én válaszom a nem volt.Erre ő:szétmegy attól a fejem,hogy nem engeded meg!
Szétnevettem a fejemet!

Majdnem 2 hónapig szemeztem egy bakancsal a Tescoban de ma elfutott a méreg és megvettem Szonjának.
Kép

Gabóca!
Kérünk egy vibris szaladgálós képet!!! :D :D :D
Szerintem semmi gáz nincs abban ha a gyereknek használt ruhát vásárol az ember.Szonjának is sok cucca van ilyen.Nem is lehetne anyagilag bírni a sok gönc beszerzését.
Basszus,az nem kevés pénz amit be kell fizetnetek.

KépKép
eszti76

Andi!
Örülök,hogy jobban vagy.Szonja sorsközösséget vállalt veled! :D :cry:
Az ő torka is gennyes.Próbáltad a sós vízzel való gargalizálást?
Na,szegény Márton,lemaradt a jó dolgokról.Janka is meg fogja szokni az ovit,csak kicsit lassabban.Szonja is most kezdte élvezni erre lebetegedett. :(
Milyen gyógyszert kaptál?

KépKép
eszti76

Tudja valaki hogy a Karazma hol és mikor rendel és hogy be kell-e jelentkezni?

KépKép
nicika

Niki:

Karazma Farshid szülész nőgyógy. S., Lenkey u. 1-3. (régi sztk.) T: 30/205-2745
Rendelés: szerda 17-18 Bejelentkezés 16 órától.

Ezt a neten találtam, a Cégregiszter oldalán, nemtom mennyire friss, egy próbát megér. Ha nem privibe akarsz menni, akkor pénteken egész nap ő rendel az ambulancián.

KépKép
viol81

Gabó,
azt mondtad, múltkor jól elrejtetted a vibrit, erre Levi megint ráakadt?? vagy már előkészítetted?? :oops: :D A fotó jó ötlet, hajrá Eszti!!! :lol:

Niki,
a fényképezőhöz gratula! :) Nekünk még a sima gépünk Olympus és tök jó sztem! Csak már nem használjuk, ott a digi... :oops: Vésztartalék... :)
Nőgyógyi problémádhoz annyit, hogy bármi is okozta a gyulladást, mindenképpen megmutatnán dokinak, inkább előbb, mint később. Ha nem a varrat, ahogy Eszti is írta, akkor azért, mert írnak rá tényleg kúpot vagy egyebet. Ha meg mégis a varrat, akkor meg pláne, nehogy nagyobb gáz legyen belőle. Meg hát gondolom nem vmi kellemes dolog amúgy sem, pláne ha meg olyat akartok játszani, mint Gabóék... :wink: :oops: :D

Eszti,
szegény Szonjánk!!! :cry: A rohadt életbe tényleg, hogy mindig ilyen szar dolgoknak vannak kitéve az oviba a gyerekek.... Lassan annyit van otthon a beteg gyerekkel az ember, hogy nincs értelme magának az ovinak...
Az nagyon jó, hogy eszegeti a levest, és hogy iszik is!! Ez talán segít valamennyire. Én nem vagyok leveses, Szonja nagyon okosan teszi, hogy szereti! :)
A csizma meg szuper, jó, hogy bedühödtél és megvetted! :) Mókás! :)

KépKép
viol81

Ezt a babafalva fórumában találtam, mert kíváncsi voltam, ott vannak-e képek...

"angyalka2 írta:
Sziasztok! Én is segítséget kérnék. Nem illeszti be a képet. A mérete 10kbyte, a formátuma jpg, és kisbetűs. Akkor mi a baja? Előre is köszönöm

Szia Angyalka2,

nem tudom mi lehet a probléma, nekünk működik. Biztos, hogy kis betűs a file kiterjesztése? Tehát a "jpg" betűk a file neve után. "

Nem tudom mi a különbség, de nekem pl nagybetűvel írja ki, hogy: "JPEG" Ezek szerint van különbség...
Pláne azt nem értem, hogy kis vagy nagybetűs a fájl kiterjesztése... Hogy lehet ezt megvariálni?? :roll:

KépKép
viol81

Ja, és annak ellenére, hogy ott az adminisztrátor azt írta, hogy nekik működik, senkinél nincs kép, csak az a fehér rész, ahol a képnek kellene lenni.
Na, a lényeg, hogy nem mi vagyunk hozzá lükék!!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Szonját legalább én megpuszilhatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a sajátjaimat nem is...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy megenném a leveskéjét is :wink:

Anyuéknál vannak a gyerekek, anyu és a nagynéném lakik most már csak otthon.
Ágnes meg beöltöztetve a hordozóban az erkélyajtóban megint. :lol:

Vero, kenguruanyu vagyok????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
(Épp a szülés előtti héten kezdett besűrűsödni a tejem, szóval Jankára állt át, a kórházban csak újszülöttest produkáltam és itthon meg már beosztották :oops: )

Gabó, már kezdem rakni Levinek a hároméves kor utáni ruhaadagot :wink: Ha megfelelt a kisebb most is elvihetitek majd. Lackót nem tervezünk, pedig annak Márton nagyon örülne :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?