Jaj Toti...
Nagyon sajnalom,es legy eros....
De gondolj arra,amit itt a lanyok is mondtak,hogy biztosan nem volt egeszseges..
Sajnos ilynekor nem lehet semmi okosat mondani,csak annyit,hogy itt vagyunk,barmikor ki akarod irni magadbol a gondolataidat.
Es a kovetkezo baba is hamar bekoltozik ez biztos!!!!!!
Adrienna,orulok,hoyg minden ok volt az Uh-on:)Jo volt latni ujra,igaz?
Szoval a nemet illetoen nem lettel okosabb,csak nem ertem miert mondanak barmit a dokik ilyen korban,hisz ilynekor meg nem nagyon lehet latni...na mindegy....
Nandorka,pihenj,hatha az segit!!!Bar gondolom,hogy rengeteget tudsz pihenni eg yilyen nagyfiu mellett
Fiona,oke,oke,megfogadom a tanacsot,nem tesztelek meg eg ypar napig
Erzsebet,hanyadik napnal jarsz?hany napos a ciklusod??milyen lh tezstet vettel?hany db van benne?
En ebben a honapban elsore a kovetekzo keppen csinaltam...
Azert vettem tesztet,mert ereztem,hoyg pe-m lesz...szurkalas,huvelyvaladek stb.
Es ezert vettem...makd tezsteletem,es nagyon eros masodik csikom lett.Aztan masnap es harmadnap is csinaltam,es akkor is ketcsikos lett,de a masodik akkor mar csak olyan erossegu volt,mint az eslo (kontroll)csik.
Es amikor eros a 2.csik onnan 24-48 oranbelul van pe.
De ha mar ott vannak a kisfickok(magyarul elotte akciozok),akkor bevarjak a petet,mert 2-3 napig termekenyek.
Igazabol szerintem nem lehet TUTIRA meghatarozni a pet,mert latod nekem pl 3 nap is +lett a teszt.
Igy en arra eskuszom,hoyg 2 naponta probaljatok akciozni.
Sajnos ha minden klappol,akkor is 20-25% az eselye,hogy teherbe esunk..ezt csak azert irom,hoyg nehog yelkeseredj,ha nem jon ossze meg annak ellenere sem,hogy pont akkor esetleg eygutt voltatok.
Mondom ezt en!!!!HAHAHA
Annyira jol tudok tanacsot adni...de a sajat tanacsaimat megfogadni...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vivi,de jo lesz Nektek,ha Karacsonyra bekoltozhettek
Meri,nem semmi,az iker sztori,hoyg mekkorak lettek a babak,egyedul is nagyon nagy suly!!!WOW!!
Toszegi Timi,
en ugy tervezem,ha babas leszek ugy 6+par nap meygek el dokihoz,mert akkor a szivhang is latszik mar.
A mehenkivulinel ugy hallottam nagyon eros gorcsei vannak a kismaminak,tehat nem lehet nem eszrevenni....Szerintem probalj meg ne erre gondolni!!!
Benita de jo,hoyg beneztel,orulok,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agota, nagyon sjanalom ezt a szemgyulladast...
Gondolom,hoyg aggodsz a pici miatt,de a doki biztosan tudjamit szabad most.
Nekem sem artana 6 utan nem enni
En olyankor erek haza es nagyon ehes vagyok...
Raadasul most ugy erzem magam,mint egy lufi...
Fel vagyok fujodva...a pocim...
Porsika Dragam,megjott??
ha nem,miert temeted ezt a honapod?
Ejnye!!!!!!
Hajni,"de szerda elott semmikepp" ....haha...