Jó estét mindenkinek!
Kicsit leugrottunk haza vidékre... Meg fürödni egy wellness-be házassági évfordulónk lévén. hát, azt látnotok kellett volna, ahogy Elcsi vitte a prímet!
Persze a legkisebb volt az egész fürdőben, és mindenki olvadozott tőle, ő meg még rá is pakolt pár lapáttal, mert mindenkire rávillantotta azt a gyönyörű színésznős mosolyát.
A vizet is élvezte, még a nagy medencébe is bevittük, és iszonyat tetszett neki!!!! Az úszómesterm meg csak hordta a játékokat neki a vízbe...
Üdv. az újaknak, Hópihe, irigyed vagyok. Mikorra vagy kiírva? Neked is Timi, mert a finisben vagy!!!! Klmaria, Alexa nagyon édes, ne adj neki teát! Mi is Infacoloztunk, Thenus, a leszoktatást is úgy oldottam meg, hogy szépen fokozatosan.
Becsi, mi rendszerint vétünk a közlekedésben...
Elcsi utálja az ülését, pedig nagyon frankó...
Cincérke, tegyél fel képet!!!! És várjuk a vonalzót is, és még szülési élményt, még, még!!!!!!!!!!!
BOGÁR, MI VAN??????????????????????????????????????
Ja, légszomjam nekem is volt, rohadt szar!!!!! Éjjel arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt. Mivel télen volt, kiálltam a mínuszban a levegőre, valamit segített. A férjem másnap lecseszett, hogy nem szóltam neki azonnal. Miért, mit csinált volna velem?????