Új privát üzeneted érkezett!

Viol!

Az üles 190euro volt. Es 12 eves korig jo, vagyis kb.4,5 evesen ki kell venni a belsö reszt belöle es a fejtamla pedig folyamatosan allithato. A mostani bebihordozonk is szinten Recaro es ugyanilyen szine van csak hat a meret mas! :)

Amica!

Gyorsan gyogyulj meg!

Kép
Kép
reni76

Reni,
látom akkor márkahűek vagytok! :) Ha bevált, akkor világos, hogy ilyen ilyen kellett most is. Hm, a 190 euro nem kevés, de az évek alatt behozza az árát. 12 éves nem mostanában lesz Lara, szóval jól választottatok! :) És a színe is szép! Mi még a hordozóban utaztatjuk, de már megvan a következő ülés is. Méret és súly szerint már jó lenne, csak eddig, ha kiszálltuk vhol, könnyebb volt úgy közlekedni Dorkával, hogy vittük a kezünkben a hordozót. De most, hogy azért már lassan, de biztosan nehezedik a kiscsaj, valszeg betesszük a másikat, és ha megállunk vhol, kézben visszük. Olyan szépen tartja magát, könnyebb már vele közlekedni. Ha meg elalszik, és odaérünk ahova indultunk, max bent maradok az autóban és megvárom, amíg felébred. :)

KépKép
viol81

Viol!A kurva életbe mekkora dög!Igen ügyi apud!Még nem is láttam ekkora halat élőben!Nekem tuti nem lenne türelmem horgászni!El szoktam nézni itt a Csótón a sok eszest van aki itt is alszik kis sároban és van aki már hajnaltól itt van!Nem szeretem az ilyen fanatista horgászokat!

Eszter!Szerintem érzik a babák a hasban lévő pocaklakót,mert Levus is érzi,hogy a barátnőm terhes(szerintem),mert imádja állandóan ott van körülötte,bújik hozzá!Hát örülj ha ennél nem lesz hisztisebb Vince,mert eszméletlen mit le nem tud vágni Levi!Még a klotyóra is jön(eddig is jött utánam),de most hisztizik mint a rosseb,fogja a kezem,hogy vegyem fel a slozin ülve!

Zsani!Jaj még mindíg nem fér a fejembe,hogy ikreket vársz.Pont ma meséltem a barátnőmnek!Olyan hihetetlen!Mennyi volt az esélye,hogy így legyen?

Katus!Szegénykém!És akkor mikor tudsz picit pihenni?Ha végre elalszik legalább lefekszel te is?Ne hogy nagyon kimerülj,mert akkor az immunod is gyengül és könnyen beteg leszel!Vigyázz magadra és Mátéra!

Reni!Tök szupi az ülésetek!Nem is láttam még ilyet ami egybe van az ülésmagasítóval!

Amica!Jobbulást neked!Tudtál valamit pihenni,hogy csak Ágnes volt?

Engem elért a takony fáj mindenem,de még a fogaim is!Levus is köhög nem is voltunk ma úszni!
Vendég

sziasztok cajok!

mi talán,remélem meggyógyulunk már végre,ti meg most kapjátok el!!! :cry: :cry: :evil: Gyógyuljatok hamar!
zórának már csak a hasmenés van,de nem olyan zöld,beteges,csak híg-így azt gondolom a foga miatt(na és olllyyyyan büdös :shock: ),a többiek jól vannak.mindenki szereti a sulit,ovit,szerencsére nincs velük gond.
gabó-a hiszti nálunk is óriási zóránál,ő is mindig a fenekemben van,ha nincsennek itthon a nagyok(bár most is itt trónol az ölemben és segíteni próbál,én meg hadakozok vele :P :P )
katus-a nemalvás pedig nálunk is főszereplő éjjel(én már nagyon rég aludtam rendesen,míra is vacak alvó volt,mire átaludta az éjszakát terhes voltam zórával,azóta meg ő boldogít éjjelente :roll: ).és tényleg pihenj,mert legyengül az immunrendszered-én mostanában sokszorvagyok beteg(a torkom,mandulám szinte kéthetente fáj),pedig zóra előtt nem voltam ilyen beteges.

zsani
gratula a két pocaklakóhoz!!!nagyon ügyesek vagytok :wink: :lol: :lol: a férjeddel.ha majd belejössz a dupla mindenbe nagyon klassz lesz a nagycsalád.és főleg ha egypetéjűek!még irigyelni is foglak :D !

viol
én kértem fotót a kutyiról,nagyon cuki így kicsiben is!szegény eltörpül a halacska mellett.

eszembe jutott,hogy mi lenne,ha okt 30.-án (hétfőn) elmennénk mindannyian a gyik-ba randizni(írta valaki,hogy van ott hétfő délelőttönként baba-mama tali).és akkor jöhet eső,fújhat szél.... ott jót dumcsizhatnánk.sajna jobb ötletem nincs,mert anyósomékhoz nem férünk be sokan,én sajna lakást nem tudok felajánlani a randihoz.de remélem mindenképp tudunk majd találkozni!!!

továbi jó pihit mindenkinek(nálunk apa dolgoz,megyünk vacsizni,aztán bedugdosom a kölköket a kádba,addig is nyugi van kicsit :lol: :lol: :lol: )
ja,pár frissebb fotó: Kép ők is cajok! :lol: :lol: :lol:
Kép szecső "felpróbálta" míra új pelenkáját
Kép zóra épp siet,rohanunk reggel iskolába,oviba :shock:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Hajnus! Igen, abban a rugiban aludt Noel. Van több rugdalózója is, csak az olyan ari, azért fotóztam le. Krokodilos. Meg még persze ráhúzok egy hálózsákot a Kölökre.
Marha idegesítö lehet a védönöd! Szerencsére hozzánk nem jár, csak az elsö hónapokban jött.
Gratula a házassági évfordulótokhoz!

Esztermami! Köszi az infókat a múzeumról. Majd utánanézünk, a német nyelv nem gond.

Lara 9,5 kiló? Noel mégcsak 8. És egy éves. :oops:

Katus! Kitartás! Nagyon durva amit Máté fiúcska müvel! Nekünk is néha zizi Noel, most viszonylag megint jól alszik, egyszer-kétszer ébred de akkor ordít. Biztos, hogy a foga! Nekem az a szerencsém, hogy nappal letudom passzolni pár órára. Nagyon kell ez nekem, feltölt. Tök megértelek, hogy néha kivagy, alig van segítséged. Táncolni kell még Vele?

Viol! Mekkora hal!! Nagyon ügyes Apukád!! Mi lett a sorsa?

Rik! Krisztának hívnak, 30 éves vagyok. Köszi a dicséretet. :) A kutyánk Hugó egy golden retriever.

Amica! Javulást!!! Hogy sikerült így betegen a napotok? Kicsit azért jó volt?

Csilla! Helyesek a gyerköcök, jó dús haja van a lányoknak!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Amica,
jobbulást!!!

CSilla,
gyönyörűek a lányok! Nem nagyon fárasztóak együtt hárman? :) ne értsd félre, csak most egy kicsit félek már a másodiktól is... :oops:
nagyon jó ötlet a GYíK 30.-ra. remélem, mindannyian meggyőgyulunk addigra!!
Gabó,
egy kicsit ijesztő, amit Leviről írsz - ráadásul a sógornőmnél is csak 14 hónaposan kezdődött, amennyi ugye mi még nem vagyunk ... :roll:
remélem, nem fog nálunk is bekövetkezni :oops:
Mi napok óta takonytól és köhögéstől szenvedünk - mármint Vince meg én :? Most már egy kicsit unom.
Gabó, nektek is jobbulást!!

Viol,
klassz, amit a picikről írsz, csak azért jutott eszembe, mert mintha Vince is érzékelne valamit a pocaklakóból, de lehet, hogy tévedek.

Katus,
nem szédülök már szerencsére, csak ez a nyavajás nátha meg köhögés van most napirenden.
Lehet, hogy akkoriban nekem is nagyon alacsony volt a vérnyomásom - bár vincével a legvégére, amikor túlhordtam kicsit magas lett, de hamar elmúlt.

Remélem, Máté már jobban van. Ma kihúztunk 1 napot a lakásb an, mert nagyon folyik mindkettőnk orra, sajnos, így nem merek találkozni senkivel :x

Megyek mosogatni, mert az uram sütött ma pizzát és istenien csinálja - szeretem is nézni - de nem erőssége az azt követő rendrakás :shock: :lol:

Jó éjt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!
Amica javulást Neked!!!Gondolom,hogy voltál legyengülve.Ágnest meg könnyüszerrel vetted igy igaz?Rutinos vagy már!!!

Viol
Elfelejtem mindig kérdezni,hogy nem lepődtél meg a freemailen külött hülyeségeken?Tudtad,hogy én küldöm??

Ez Gyik-os buli jo lenne,de nem baj ott ha mi egy bagázyb összejövünk??Nem feltünő az??
Vendég

Csilla
annyira szépek a gyerekeid,nagy gratula hozzájuk!!!Az a szöveg a kép mellett... :lol: :lol:
Vendég

Katus, kitartást!
Márton szerdán lesz öt éves, én azóta nem alszom. Tudom milyen fárasztó, meg idegesítő, de hát te nem tehetsz róla és változtatni sem nagyon tudsz sajnos. Csak elmúlik Máté rossz szokása!!!!!!!!!!!! A hiszti lesz még kemény dió. Bár nem biztos, hogy hisztis lesz, de ha igen az rettenetes.

Eszter! A gyerekek tökéletesen tudják és érzik ha új testvér érkezik. Nálunk nagy a féltékenység ami nem akkor jelentkezett mikor hazajött a kistesó és mindenki dícsérgette, meg mondogatta nekik, hogy ugye szeretitek a kistestvért...
Márton visszababásodott teljesen mikor még "nem is tudott" Ágnesről, Jankát le sem lehet vakarni rólam és wc-re is csak egy ideje járok egyedül, mert eddig ketten jöttek be velem a 80x90-es luxuslakosztályba :lol: ma már Márton nem jön, Janka meg kezdi megérteni, hogy kimegyek úgyis, de az ajtót nyitva kell hagyni. Ez van.

Köszönöm a jókívánságokat! Ennyire beteg még nem voltam. Egyszerűen nem tudok nyelni. Tegap este is 40fokos lázam volt. Remélem a gyógyszertől mára már jobb lesz. Ágnest csak szoptatni tudtam, semmi mást vele, annyira rossz volt a közérzetem, hogy a sírása is idegesített. Szerencsére a férjem tegnap még tudott segíteni. Ma meg már boldogulunk kettesben is. Rik, a rutin kevés volt, győzött a betegség.

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, a férjem nem foglalkozik kereskedelemmel, tárgyal. Vannak időszakok amikor sokat van távol, eddig nyugi volt, de megint beindult a dolog.

Megyek visszafekszem, szigorúan ágyat rendelt a doki...

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Csak egy pár szó,Bence az ölemben.

Köszönöm a gratulációkat,de nem azért írtam ám! :oops: :oops: Kettecskén megünnepeltük itthon.

Katus,teljesen együttérzek veled,tudod.Bár a Bence 8ig elalszik,utána alig várom,hogy menjünk az Istiért,mert délelőtt olyan hisztis!Sokszor még ölben sincs el,megfeszíti magát úgy üvölt.Délután alszik mostanában kb.1,5 órát addig próbálok csinálni valamit,mert akkora kupi van...Este meg 9,fél 10 mire elalszik.És hozzá még itt az Isti,aki ezerrel kamaszodik,nem nagyon bírok vele. :evil:
Most éjjel meg alvás se volt,nem tudom mi volt,már a hasamra fektettem úgy 4 körül,úgy próbáltam altatni :(
Szóvalötletem sajnos nekem sincs mit kéne máshogy csinálni :(

Csilla,én is benne vagyok a hétfői találkozóban!! :D :D

Rik,igen,Isti már 3 éves volt az esküvőn,14 éve vagyunk együtt.Nem foglalkoztunk ezzel a dologgal.Szerintem nem ez a lényeg...

Niki,igen,megy már a Bence!Eddig fogtam a kezét,de pár napja elszántam magam és elengedtem.Persze még mindíg tök izgulok,kapkodok utána :D

Viol,gratula Apukádnak a "halacskához"!Mi a helyzet a szopival?

Amica,be is tudod tartani az orvos utasítását?Gyógyulj meg hamar!

Minden betegnek jobbulást!

Zsani,a kórházba jársz?Vagy magán?

Na azt hiszem ennyire futotta egyenlőre.A délutánunk meg egy rohanás,Istit 5re színházba kell vinni és a férjem 2re megy dolgozni.Holnap reggelig :?

Kép

Kép
hajnus

Erika,
nem lepődtem meg az emaileken, mert tudtam, hogy te vagy! :) Tudod amikor aszalagot csináltam, jött-ment pár mail. :)

Kriszti,
a halacska sorsa az lett, hogy meghalt, megnyúzta apu, felcincálta, és ment a frigóba. :) Egy evésre nem megy, majd szépen apránként! :)

Hajus,
nem nagyon megy a szopi. Tegnap egész nap kérszer szopizott tisztességesen. Úgy mint hajdanán. Amúgy csak pár korty, ami kg egy-másfél percig tart, vagy addig sem... Addig meg tuti nem lakik jól. És ilyenkor jön a tápszer vagy a tejpép.
Viszont ami érdekes, hogy ha éjjel felébred - mostanában éjjelente egyszer tuti - ripsz-ropsz szopizik. Felébred - nemtom miért - magam mellé teszem és már nyitja is a száját, igaz csukott szemmel... És jóü hosszan, nyugodtan eszik, hallok minden kortyot és nyelést... :) Nappal nemtom mi a gáz.
Viszont tegnap este marha szar volt, ilyen még nem is volt talán... Úúúúgy sírt, de úgy! Hiába a Dentinox és/vagy a Panadol, semmi nem volt jó. Fél 10-kor aludt el - mi is - aztán egy óra múlva újra, semmi szopi, csak ordítás... :( Aztán sikerült visszaringatni, és akkor egykor volt fent kajálni és hatkor. Szerencsére. Mondtam is a Gábornak, hogy nekem mindegy mikor és hányszor kelek éjjel, de ha szopizik, akkor bármikor felkelek hozzá, csak eszegessen...
De most reggel pl. 9 körül már megint nem akart enni. Beleszívott párat, és abbahagyta. Közben meg dőlt belőlem a tej. Éjjel ki is kellett cserélnem a melltartóbetétet és a melltartót is, és még fejtem is...
Szal nemtom hogy lesz tovább, próbálkozunk. Bocsi, hosszú lettem...

Megyek főzni vmit, jók legyetek! :)

KépKép
viol81

kérszer=kétszer

kg=kb

KépKép
viol81

Istiék mit néznek?

KépKép
viol81

[quote="Hajnus"]S írta:Hajnusokszor még ölben sincs el,megfeszíti magát úgy üvölt.Délután alszik mostanában kb.1,5 órát addig próbálok csinálni valamit,mert akkora kupi van...Este meg 9,fél 10 mire elalszik.És hozzá még itt az Isti,aki ezerrel kamaszodik,nem nagyon bírok vele.
Most éjjel meg alvás se volt,nem tudom mi volt,már a hasamra fektettem úgy 4 körül,úgy próbáltam altatni
Szóvalötletem sajnos nekem sincs mit kéne máshogy csinálni

Hajnus,
nálatok is a fogak miatt van ez? Vagy? Lemaradtam... :oops:

KépKép
viol81

[quote="rik"]b írta:rikagázyb összejövünk??

:lol: :lol: :lol:
Úgy érted bagázsba?? Sztem nem feltűnő, ha sokan vannak, úgyis az a lényege. :)

KépKép
viol81

[quote="viol81"]I írta:viol81stiék mit néznek?

Fogalmam sincs :oops: :oops: ,de szerintem még ők se tudják,bérletük van,3 előadás,3 ezer ft.

Kép

Kép
hajnus

Viol,az éjszaka nem tudom mi miatt,a nappal az kemény hiszti :x

Kép

Kép
hajnus

Szemizo!Zórának még mindíg jobbulást!Jól látom a képen,hogy zsákba alszik?Ilyen szépen megtűri?
Hát ma még eddig nem volt hiszti csodával határos módon!
Tali nekem jó,mert Balázs két hétig Pesten lesz jövő hétvégén megyek haza idehaza meg 31-én jövök!
Arik a képek!

Eszter!Jobbulást mindkettőtöknek!!
Nem biztos ám,hogy Vince is hisztis lesz!!Ne így legyen!

amica!Puhenj amennyit csak tudsz,hogy energiád nehogy mégjobban legyengülj!Jobbulást!!

Viol!Lehet,hogy a fogzás nappal jobban megviseli mint éjszaka és azért nem akar rendesen szopizni.
Tegnap dumáltam az egyik ismerősömmel most 13-hós a kislány egyszerre jön három foga és azóta úgy alszik éjjel mint a bunda!Ki érti ezeket a kis csöppségeket!

Éjjel én sem aludtam valami sokat fél 3-kor átmentem a Husihoz,mert hallottam,hogy már kolbászol át 4-kor visszamentem apához(én kis naív)5-perc mulva mehettem vissza,mert megint megébredt.de ennek a kis szarosnak csak az kell ám,hogy ott legyek,mert megébred visszadöntöm és alszik is!Aztán 3/4 7-kor jött át hozzánk és 10-ig aludt!
Vendég

Képzeljétek!A héten akartam Husinak gumicsizmát venni és erre tegnap kaptunk a barátnőméktől egyet ma meg a Balázs keresztapja hozott neki igaz az egy kicsit még nagy neki.
Tök szupi mind a kettő így már mehet a harmatba meg a sárba!
Vendég

Sziasztok csajok!
Lement a szüret.Életem legrosszabb szürete volt ez.Óriási kedvetlenség uralkodott a csapaton.Kevesen voltunk és rengeteg lett a szőlő.Asszem jövőre tárgyalásokat fogok folytatni a seregélyekkel.
Ja,és anyós kemény 4kg húsból csináltatott pörköltet 18 embernek.Kevés lett!
Tegnap pedig egész nap anyu házánál voltunk ahol Vero és az öcsém parkettázott,anyu festett én pedig a gyerekekre és az ételre ügyeltem.
Ez idő alatt itthon anyósék ledarálták a szőlőt.Nem sírtam amiért nem vehettem részt benne.

Amica!
Nagyon gyorsan gyógyulj meg.Gargalizálj sós vízzzel.Kegyetlen rossz de hatásos.Egyszer nekem is volt 40 fokos lázam amikor Szonja 1 éves lehetett,hát kegyetlen volt.Anyu jött segíteni mert felkelni sem tudtam ráadásul Szonja is lázas lett.
Remélem mára már jobban vagy!

Gabóca!
Na,meg is oldódott a gumicsizma kérdés.Ennyivel is több pénz marad a pénztárcádban.Arról nem is beszélve,hogy lehet menni pocsojába paccsogni Levivel.

Kriszti!
Szonja is 8 kg volt 1 évesen.Most 14kg körül van. :D

Csajok,ne csüggedjetek.Mindenki álmegy ezen a fenékbebújós aztán hisztis korszakon.Rettenetes tud lenni de kitartás! :D

Teszek fel egy "Szonja féltékenykedős" képet.Ha Ivánnal foglalkozik valaki rögtön ott terem és követeli a figyelmet.
Ez lett belőle:
Kép

Most megyek anyut költöztetni!
Szép délutánt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Én is Virággal aludtam a gyerekágyon,hát fáj mindenem!Nemtudom mi van vele mostanába olyan anyás.Bújik,követ mindenhova.Elszoktam altatni,aztán kijövök.Most meg állandóan felébredt ha kimentem.Igy aztán ott maradtam.Közénk nem akarom szoktatni már.Remélem nem kezdi ezt csinálni.
Hajni!Magán rendelésre mentem de Nagy Bálintnak nincs ultrahangja ott.Igy hát a kórházba kell járnom.Utálom a kórházat,mindig annyian vannak bent a vizsgálatnál.Az ember olyan zavarba van ,azok meg ott lesnek.
Amica !Gyógyulj meg hamar!És pihenj sokat!Már amennyit tudsz!
kola2

Rik!
akkor a fogad a javulás útjára lépett.
Az a szerkezet a gyökércsúcs megtalálására és a gyökér hosszának lemérésére hivatott.Mivel te földeled(vagyis a beteg)ezért fontos,hogy ne legyen pacemakerje.
A nyomásérzékenység meg fog szünni.Az az anyag amit betett gyógyszer és tömőanyag egyszerre.Lehet lezárni a fogat.
Asszem te írtad,hogy van asszisztensi állás itt Kópházán.A férjem nem szeretné ha ott melóznék.Nincs jó híre a dokinak. :D

KépKép
eszti76

sziasztok cajok!

gabó
igen,most hogy hűvösek vannak/voltak bedugom zórát a zsákba(csak szecső aludt benne állandóan,már mírát is csak néha tettem bele).de nálunk egyik sem tiltakozott ellene.

rik
andival beszéltem erről a gyíkosról tegnap,nekünk is eszünkbe jutott akkor a tömeg,de majd meglátjuk,remélem nem rúgnak ki páros lábbal minket.
tudja valaki mekkora a hely ott?mert ha egy nagy előadó,akkor bizti elférünk.én már nagyon várom.olyan jó volt tegnap is andival igaziból beszélgetni(igaz sajnáltam is szegényt a torka miatt,nagyon gyenge volt a hangja),mégiscsak személyesebb,mint itt,vagy emailben.

eszter
anyukád mááár költözik???!!!ez szuper!gondolom már nagyon várta!csak nem fog ott "egyedül" félni?vagy majd a kutyu vigyáz rá! :lol: :lol: meg ti is menjetek sokszor!olyan édi az uncsikkal,puszilom!!!

viol
kitartás az etetéshez!nálunk is zóra most nagyon keveset eszik(leginkább ropin él),neki is a foga szarakodik.ne izgulj,úgyis enni fog dorka ha éhes.az éjjeli cicivel meg én is így vagyok,hogy tudom neki jó a tejci,akkor átvonszolom magam(még mindig éjjelente min 3-4 alkalommal).de van is még tejem!ez is bizti azért,mert sokszor szotatom,ha kevesebbszer kapná,már talán el is apadt volna.

esztermami
gyógyuljatok!!!

és minden pocaklakóra vigyázni ám!!! :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!(itt még süt a nap,hát arra?)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Na elment Dieter, ugyhogy egyedül maradtunk nök!

Viol!

Gondolom tiszta ideg vagy, hogy Dorka nem akar szopizni. Es a tapszerböl meg a tejpepböl eszik rendesen?

Kriszta!

Gondolom ha Lara majd elkezd menni ö sem fejlödik ilyen mertekben.

Lara is követ minden fele, maszik az egesz lakasban utannam, ugyhogy minden fordulasnal a labam ala kell neznem, nehogy ralepjek a kis kezere. Par napja jött utannam a konyhaba es megallt elöttem es az mondta, hogy MA-MA! :) Lehet am tök veletlen volt(söt biztos), de akkor is olyan jo erzes volt. Es persze meg mosolygott is hozza. Arany kis husom! :)

Amica!

Hogy vagy?

Szemizo!

Nagyon szep gyerekeid vannak! :)

Kép
Kép
reni76

Viol!

Segitenel nekem egy kepet a vonalzo ele tenni! Hogy is kell?

Kép
Kép
reni76

[quote="Reni"]G írta:Reniondolom tiszta ideg vagy, hogy Dorka nem akar szopizni. Es a tapszerböl meg a tejpepböl eszik rendesen?

Szó szerint tiszta ideg vagyok, mert nem kell neki igazán a többi sem...

Ez volt ma:
3/4 hat: szopi
fél 9: kb 80 ml tejpép
egykor: 70 ml tápszer
fél 4: 60 ml tápszer

Ez 4 alkalom, de mellette már 6-szor kakilt, most megint itt rotyog a hátam mögött...

Ezek a tápszeres mizériák is siralmasak, ezeket az alig több, mint fél deciket is legalább 3/4 óra, mire belekönyörgöm. Közben folyamatosan jár keze, lába, hisztizik, kiköpi, kifolyik a szája szélén, stb. Iszonyat. Ha belegondolok, hogy korábban naponta többszöür is intenzíven szopizott...

A képet, amit fel akarsz tenni, le kell kicsinyíteni akkorára, amekkorát a babafalva megenged. Viszont ott írják le azt is, hogy hogyan kell betenni. Ez maga a vonalzókészítés folyamatában van bent, legalábbis azon az oldalon, ahonnan Dorka vonalzója van.

Eszti,
sajnálom, hogy nem úgy sikerült a szüret, ahogy szeretted volna... :( De legalább anyudnál kidadusozhattad magad Ivánnal!! :)
Anyudnak kellemes költözést és jól lakja be a házikót! :)

Ne haragudjatok, ha nem íroki most többet, kipanaszkodtam magam, de megyek tisztába teszem, meg nyüsszög is. Meg folyamatosan mondja, hogy "Nánánánánáná, jájájájájájá, dádádádádá" stb.

Szerintetek elég neki a feljebb írt mennyiség?? Annyi kaki mellett??

KépKép
viol81

Még csak most olvastam vissza szombat óta!
Beus! Szóval még nem hívtam fel!

Eszti! Tudnál egy képet dobni a Tescos bicajos ülésről? Előre szerelhető és alsóvázra?

KépKép
nicika

Reni!
Nagyon szuper az autós ülés. Már én is gondolkodok hogy venni kéne egyet!

KépKép
nicika

Niki!
Dobnék én de nem igazán tudok mert szerintem nem is nekem akartad írni. :D :D
Szerintem ezt is Beus ajánlotta.
Nem teszel fel Kalandvárosos képet?

KépKép
eszti76

A szüret egyik érdekessége egy sáska volt aki pillanatok alatt ártalmatlanná tett egy méhét.
Kép

KépKép
eszti76

Reni!
Nem félsz éjszakánként egyedül?Én néha élvezném ha egyedül lehetnék Szonjával.DE CSAK NÉHA!

Csilla!
Igen,anyu már költözik.Ma már kint alszik az új házban.Persze még nincs készen 100%-ig de ha szombaton beteszik a konyhabútort és meglesz a kandalló és parketta a nappaliban akkor már csak a finomítások,rendezkedés van hátra.
Olyan helyesek a srácok.Szecsőnek szépek az új,kinőtt fogai.
Szerintem is jó lenne a GyIK.

KépKép
eszti76

Cajok!!!
Tudjátok mi jutott eszembe????Hétfőn ünnep lesz!!!Nem megyünk mi sehova,pláne nem a Gyikba!!!!Ez most kilőve!!!!Sajna!!!!
Holnap irok bővebben,pá-pá!!!Jo éjt!!
Vendég

Még 2 kép a vasárnapi babázásról.
A kis jegesmaci:
Kép
a napozó kislány:
Kép

Szonja lázas,rekedt.Asszem holnap irány a doki.Szörnyű hely ez az ovi. :(

KépKép
eszti76

Eszti,
szupi a kép az állatvilág két példányáról! :)
És kandalló?? Jajj, de jó lehet!!!!!

KépKép
viol81

Jobbulást Szonjának!!!!
Ezek a képek is szuper jók! :)

Vero,
sokszor ülteted így a babakocsiban Ivánt?

KépKép
viol81

Ja, Szonja kezében mintha távirányító lenne!!! :D De nem?? :D

KépKép
viol81

Reni,
felmentem a babafalva oldalára és oda le vannak írva a képfeltöltési feltételek:

"A feltölthető kép maximális mérete 80x80 pixel, és legfeljebb 10 kbyte lehet, formátumának pedig JPG-nek kell lennie."

Szóval a vonalzó létrehozása közben kell feltölteni, és azután mindenestől ide betenni. De az látom már megy. Ha nem menne, küldd el a képet - akár nagyban, akár kicsiben - és Lara adatait mailben én pedig visszaküldöm a kódot. Bár babafalván még nem csináltam vonalzót, de bizti ott is úgy kell, ahogy máshol, pláne itt még magyar is... De sztem menni fog ez neked is! :wink:

KépKép
viol81

Viol!
Nem,nincsen távirányító.Az a fullextrás Merciének a garázstávirányítója. :D :D :D :D :D
Éppen bejártam neki a garázsba vele. :D :D :D :D
Hááát,nem örülök a lázának de feltételezem szegénykém ő sem.
Igazából nem ül Iván mert a gerince egyenesen van de muszáj neki nézegetni. :D (engem :D )
Jó nagy a cápa amit apud kifogott és a tacsi is édi.Mi a neve?

Beus!
Ugyanolyan a vonalzója Vivinek mint Szonjának. :D

KépKép
eszti76

Viol,
Kicsit csalóka a kép, nem ül igazából (ha ülne előre esne, mert ő is hasizmozik ám! 8) )csak feljebb van a vízszintnél eggyel. Nincs sokat ebben a kocsiban amúgy, csak ha sétálunk, ha meg elalszik akkor újra vízszint. Kb 10 perc alatt szokott elaludni, addig így nézeget.
Szonja kezében pedig nincs ám semmi, hanem a széknek ilyen a karfája! :lol: 8)

Nekem is úgy tűnik különben hogy éjjel többet kajál, talán azért mert akkor semmi érdekesség nincsen. Mondjuk az én kis nyóckilósom nappal is szippantgat rendesen!

Most pedig alszik 7 óra óta!!!! Nem is fürdött, nem'tom mi lesz itt éjjel, remélem nem dönt úgy 11kor hogy reggel van! :shock: :shock:

Kép
Vendég

Eszti,
hahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :D De csak azért tudtél bejárni vele, mert én kölcsönadtam és megengedtem, hogy használd... :lol: :lol: :lol:
A cápának nem adtunk nevet :lol: ... Ja, hogy te a kutuszkáét kérdezted!!!! :) Ő Dina. :)

KépKép
viol81

Cajoook!!!! Láttam ám, hogy az nem távirányító, hanem karfa, csak úúúgy néz ki, MINTHA... :lol: :lol: :lol:

Azt is tudom ám, hogy nem ÚGY ül ott Iván, ahogy én itt a gép előtt!!! :lol: :lol: :lol: Csak érdekelt, hogy gyakran van-e úgy, mert pl a mi babakocsink háttámláját is, ha már a 2. fokozatba teszem, akkor így van. Dorka inkább hasal és úgy tekinget, és én úgy vettem észre, hogy hamarabb is fárad el, amiből az következik, hogy hamarabb alszik!!! :twisted:

KépKép
viol81

Viol!
SEGÍTS!!
Kb 2 hónapja szerkeztettem egy babafalva vonalzót a Szonjának de full béna vagyok és nem tudom feltenni.Megszerkesztenéd nekem?
Mit küldjek el neked és milyen emailcímre,hogy fel tudd nekem tenni?

KépKép
eszti76

Tényleg Vero,
akkor Iván még csak és kizárólag anyatejet kap? De jó nektek... Szerinted ami felljebb írtam mennyiséget, az normális?? Azóta evett 50-et lefejt tejből, aztán szerencsére szopizott este, pancsi után. És ennyi volt a mai nap, plusz még ha lesz vmi éjjel. Ő negyed 9-kor alukált el, ma nem sírt... Annyira... :roll:

KépKép
viol81

Hát ha megszerkesztetted, akkor elvileg van már egy kódod és azt küldd el nekem mailben. Ha még nem, akkor képet és szül. adatot Szonjáról, illetve azt, hogy melyik vonalzó legyen az milyen mintával, stb.

KépKép
viol81

Na várjunk... Eszti! Ha megvan a kódod, akkor tedd be ide az aláírásodba. Vagy mi nem megy tulképp? Azt nemtod betenni? Vagy?

KépKép
viol81

Viol!
A 2.(golyós)volalzó a hintalóval.Szül:2003.04.01.
A kép:
Kép

KépKép
eszti76

hööö, megakadtam. megvan a vonalzó, megvan a kép is, jó a méret, rá is klikkeltem arra, hogy kép feltöltése, de a kép nélkül hozta létre a vonalzót. úgy mint reninél... nemtom miért. próbálkozok...

Kép

KépKép
viol81

hööö, megakadtam. megvan a vonalzó, megvan a kép is, jó a méret, rá is klikkeltem arra, hogy kép feltöltése, de a kép nélkül hozta létre a vonalzót. úgy mint reninél... nemtom miért. próbálkozok...

Kép

KépKép
viol81

nem megy. nem teszi mellé a képet... nemtom miért.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?