Andi, gombolyu!
En is a Mammutban voltam, es Andi elso eszrevetelevel, miszerint keves a 3d-s kep, egyetertek. En is furcsallottam ezt, de ettol fuggetlenul nem volt csalodas nekem az egesz. Mondjuk nekem egy profi doki csinalta, latszott hogy total erti a dolgat. A mereseket nekem megcsinalta 5 perc alatt, eszrevett egy vesetagulatot, ami a korhazi futoszalag uh-n lehet ki sem derul. Aztan meg jo 20 percig probalt jo kepet gyartani a baba pofijarol, es a laba kozerol, es nem rajta mulott hogy nem sikerult.
A baba nalunk sem volt tul egyuttmukodo
Viszont lett egy 27 perces videonk, ami a korhazban elkepzelhetetlen, plusz kaptunk 3 kepet is.
Ami mondjuk meg nem tetszett, illetve nem ertettem, hogy a lapomra rairtak hogy 12 ezer ft-ot kene fizetnunk. Termeszetesen egybol reklamaltam, hogy 10 ezerrol volt szo, erre hogy de ennel a dokinal ennyi. Mondtam hogy de en nem valasztottam ezt a dokit, szal 10-et fizetek es kesz
Vegul megtargyaltak, es 10-et fizettem, csak nem igazan ertettem a dolgot.
Na mindegy, mivel mashol nem voltam, igy osszehasonlitani a tobbi ilyen jellegu uh-val nem tudom, de en tobbszor nem tervezek menni.
orsoly